Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikant(en) voor Nederlandstalige band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 257x bekeken

Hoi, ik ben een 44 jarige zanger die graag weer (Nederlandstalige) muziek wil maken en schrijven samen met andere muzikant(en) met als doel;samen de passie voor muziek delen, live optreden en een demo opnemen. Het lijkt mij een uitdaging om Nederlandstalige teksten te combineren met; indie/soul/hiphop/punk/elektronica/metal/alt.country Ik heb ervaring met schrijven, optreden etc. Interesse? Stuur … meer »

Menno Bruijns

Zanger zoekt gitarist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 259x bekeken

Zanger zoekt gitarist/bandHallo allemaal, ik ben Steven. Ik ben een gevorderde amateurzanger (lichte bariton stem) en ik ben via deze weg op zoek naar muzikanten, gitaristen, bandjes, producers, voor muzikale projectjes in de omgeving van Zaanstad/Amsterdam. Ik vind het leuk om covers te zingen (pop, jazz, bossa, r&b etc), maar ik ben ook zelf liedjes aan het schrijven. Ook opnemen staat nog op mijn lijstje. Ik heb ervaring … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Soul zangeres zoekt band en of gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 358x bekeken

Soul zangeres zoekt band en of gitaristHallo prachtige muzikanten, Ik ben Glenda een soul zangeres uit Denhaag en ik ben ondanks de moeilijke coronatijd toch nog opzoek naar een band. Ik ben een songwriter en wil nu weleens me eigen werk ten gehoren brengen! En mee willen doen aan competities zoals popronde Inplaats van covers te zingen al blijft dit ook leuk om te doen. Maar ik zou heel graag samen willen werken met een band ik hou van … meer »

Muzikantenbank user Glenda missGlenda miss

Zangeres zoekt muzikant(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 1248x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en)Hi all, Ik ben Greetje, 35 jaar en woon in Amersfoort. Zingen is mijn hobby en passie en ik zou het super vinden om anderen te vinden om covers/eigen muziek mee te kunnen spelen. Super om hiermee het podium op te gaan en in cafés, op festivals,en op feesten en partijen te spelen. Ik heb een behoorlijk brede muzieksmaak, van pop, rock, jazz tot dance en heb een liefde voor akoestisch (piano en/of … meer »

Muzikantenbank user Greetje ZijlstraGreetje Zijlstra