Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht band die kan opnemen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 180x bekeken

Ik ben op zoek Naar een band die zelf kan opnemen ik wil een aantal orkestbanden na laten maken maar dan met live instrumenten Dus drums piano gitaar bass En blazers enzovoort enzovoort ik dit kan gebruiken als orkestband bij mijn tape act show beetje disco en meer stylen, waarbij ook de live drums belangrijk.zijn zodat je echt die live vibe hoort! Vocalen opnemen is dus niet nodig gaat alleen om … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Zangers met eigen geluid zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 191x bekeken

Hoi! Ik ben sinds een jaartje naar het oosten verhuisd, en opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb vanwege de afstand moeten stoppen met de coverband waar ik in zong in het westen. Wij speelde voornamelijk jaren 80 metal en jaren 90 rock. Ik zing al vanaf mijn 6e, heb klassieke zangles gehad en dus opzoek naar een andere band/ persoon waar ik wat aan kan toevoegen. Heb in meerdere coverbands … meer »

Muzikantenbank user Anouk van den Berg-SminkAnouk van den Berg-Smink

Indie-folk singer-songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Indie-folk singer-songwriter zoekt muzikantenOcie Elliot, Angus & Julia Stone, Muddy Waters, J.J. Cale. Het klinkt vrij divers maar als je het een naam moet geven zou je kunnen zeggen dat mijn repertoie een mix is van Indie-folk, Blues & Americana. Na meer dan 10 jaar podium ervaring heb ik sinds de welbekende crisis een tijdje stilgestaan. Nu heb ik een sabbatical en begint het muzikantenbloed toch weer op te borrelen. Geïnspireerd door … meer »

Muzikantenbank user Fabian SchramaFabian Schrama

Welke gitarist/pianist gaat met mij het creatieve muzikale proces aan?

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 427x bekeken

Welke gitarist/pianist gaat met mij het creatieve muzikale proces aan?Na een aantal jaren zang coaching, nu toe aan een volgende stap. Ik (36j) heb enorm veel zin in om in een huiskamer setting/intieme sfeer, voornamelijk akoestische, muziek te spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar Nederlands, in de stijl van Eefje de Visser, S10, gouwe ouwe in een nieuw akoestisch jasje, etc., maar sta ook open voor andere genres. Ik zoek een ervaren gitarist en/of pianist (30+) met … meer »

Muzikantenbank user Inge BeverlooInge Beverloo

Zangeres Aangeboden!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een band die mij past Mijn genre's zijn Pop/Bleu's/Jazz/Hiphop/R&B/Rap/Rock/Reaggea Kortom ik ben een all-rounder. Lijkt het je leuk om muzikaal samen te werken stuur me dan zsm een bericht. Ben een met spoed opzoek!!! God Bless Groetjes Firoza

Firoza Wekker

Zangeres zoekt metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 402x bekeken

Zangeres zoekt metal bandBeste toekomstige bandleden, Wordt 2023 ons jaar? Ik ben Barbara en ben op zoek naar een metal abnd om dit jaar de boel mee op zijn kop te zetten! Zoeken jullie een nieuwe zangeres of ben jij die persoon die op zoel is naar een nieuwe uitdaging en denkt, hey, met haar kan ik wel iets, stuur dan een berichtje! Hopelijk kunnen we snel iets moois gaan doen. Kijk op: https://youtu.be/bQiXkJYSDPA voor … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zangeres zoekt muzikant(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 443x bekeken

Waar ik het allermeest van houd is tweestemminge zang. Ik heb hier en daar gewerkt aan kleinschalige projecten en zou graag weer eens actief zijn in de muziek! Wat ik zoek: een gitarist(e)/toetsenist(e) die zelf ook zingt om een duo mee te vormen. Of iets anders in een akoestische set-up. Wat je kan verwachten: een steady eerste of tweede stem en ik ben serieus in het instuderen van partijen. Mijn … meer »

Petra Houtenbos

Jazz en blues r&b zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1053x bekeken

Jazz en blues r&b zangeres zoekt bandGoddamn lastig te vinden mijn genre.. Ik zing Amy Winehouse style met Jessy J en Renee Olstead.. met Andy Allo in wenslijst en kan van alles schrijven en verzinnen en freestylen maar liever geen rock.. dus looking for op zn minst gitarist en pianist maar t liefst bassist en drummer met zelfde wensen.. kan veel covers.. ben 39.. en mis mn oude bandje zo welke ik heb moeten verlaten door verschil … meer »

Muzikantenbank user Oem FoefoeOem Foefoe