Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

2 muzikanten zoeken een bassist, drummer en elektrisch gitarist om bandje te beginnen

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 509x bekeken

Arianne (39) is zangeres en speelt piano. Richard (47) speelt veelal akoestisch gitaar en zingt tweede stem. Samen hebben we wel wat optredentjes gedaan, maar geen echte bandervaring. We hebben net de bouw van onze muziekruimte aan huis afgerond (in Zwolle). We zoeken 3 gelijkgestemden om lekker muziek mee te maken. We zoeken een bassist, drummer en mogelijke nog een elektrisch gitarist. Onze interesse … meer »

Ari en Ries

Muzikanten gezocht voor vrije improvisatie (Wei Wu Wei)

Zanger / Zangeres zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 413x bekeken

Muzikanten gezocht voor vrije improvisatie (Wei Wu Wei)Muzikanten, zangers, rappers, acteurs of dansers gezocht, die niks leuker vinden dan om te improviseren en in de flow te komen. Vormloos, of met simpele patronen, of een interpretatie van een song. Gewoon voor de lol. Waar het om gaat is te spelen wat je echt meent of voelt. Dus niet: "Papa! Kijk eens wat ik allemaal kan!" Ik wil ook iets anders dan over een funk, blues of jazz schema heenjammen. Wei … meer »

Muzikantenbank user Rolf SmitRolf Smit

Punk Ska mensen gezocht!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Punk Ska mensen gezocht!!Hoooi! Wij zijn een punkrock bandje van vier die nodig op zoek zijn naar een bassist(e). We oefenen in Etten-leur en we zijn echt net begonnen. Dus we zijn nog helemaal nieuw! We schrijven zelf nummers, maar vind en coveren ook tof want er zijn zoveel toffe punk en ska bandjes. Denk aan The Interrupters, Operation Ivy, Nofx, Reel Big Fish, Catch22, Millencolin, Ska-P, Less than Jake, Not on Tour, Sublime … meer »

Muzikantenbank user Victoria GonzalezVictoria Gonzalez

Zanger zoekt band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 424x bekeken

Zanger zoekt band/muzikantenHoi allemaal, Ik ben Steven uit Zaandam. Via deze weg wil ik in contact komen met andere muzikale mensen in de omgeving Amsterdam/Zaandam. Graag zou ik willen samenwerken met een ervaren bandje of gitaristen om een leuk repertoire op te bouwen, maar ook het werken aan eigen nummers vind ik belangrijk. Over mij: Stem: lichte bariton stem. Genres: pop, jazz, bossa nova, akoestische muziek, eigen … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven