Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Metal Muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Zangeres zoekt Metal MuzikantenBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/JBQGGbIyLgc?si=FAcIFH1V8b_3bUkO Klik gerust verder rond op mijn … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella

Bandje formeren

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 233x bekeken

Deze enthousiaste zanger/slaggitarist zoekt muzikanten die zin hebben om lekkere nummers te gaan coveren. In eerste instantie nederpop classics maar dit is geen must! Pop/rock is ook zeker een optie! Ik heb wel wat podiumervaring. Bassist is al aanwezig. Omgeving Weert / Roermond. Dus speel je drums / gitaar of piano/keys laat wat weten! Groetjes Ben

Ben