Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hulp nodig om zijn droom waar te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 95x bekeken

Hulp nodig om zijn droom waar te makenORRY IS OPZOEK NAAR MUZIKAAL TALENT Orry is een jongeman van 26 jaar met een fysieke beperking. De voorbije twee jaar is hij bezig geweest met zijn eigen nummers te schrijven. Zijn grote droom is om deze teksten om te zetten naar echte liedjes. Aangezien hij zelf geen instrumenten kan bespelen is hij opzoek naar iemand (vrijwillig) die hem hierbij wilt helpen. Zelf heeft hij geen muzikale achtergrond. Orry … meer »

Orry Truyens

Zangeres zoekt (cover)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 540x bekeken

Zangeres zoekt (cover)bandHoi, ik droom al jaren van in een bandje te spelen, mogen eigen nummers zijn, maar kunnen met covers beginnen. Kleine festivalletjes of cafés, ik ben sfeerbrenger en krachtige opvallende stem (40 jaar maar zie er jonger uit ;) Gitarist enkel met stem ook ok, zolang ik maar kan zingen :) contacteer me, regio oost-vlaanderen belgie liefst groetjes nali

Muzikantenbank user Nali TrybouNali Trybou

Vaya Con Dios Tribute band

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg (België) | 180x bekeken

Voor een, nog op te richten, Vaya Con Dios - tributeband zoek ik (zangeres) naar gemotiveerde muzikanten. (Contra-)bassist(e) Sologitarist(e) Leadgitarist(e) Drummer Saxofonist(e) Trompettist(e) Kun je het allebei dan is dat nóg beter! 😀 Voorop staat dat je deze muziek ook leuk vindt en dat je er ook nog bij wilt optreden. Een oefenruimte is er (nog) niet maar in de westelijke mijnstreek … meer »

Muzikantenbank user Suzanne OldenburgerSuzanne Oldenburger