Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zangeres zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Hallo, ik ben 40 en heb een aantal jaren zangles, eerst solo en nu ook in groepsverband om zo ook kennis te maken met meerstemmig zingen. Het lijkt me erg leuk om ervaring op te doen in een band als backing vocal. Ik ben gek op muziek uit de jaren 90, Nederlandse muziek, balads en popmuziek. Maar over het algemeen ben ik gek op veel soorten muziek

Carola

Zangeres zoekt band!!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Hoi!!! Ik ben Jasha, 19 jaar oud en ik zing al heel lang. Ik ga dit jaar auditie doen voor de rockacademie, en wil binnenkort een cover insturen voor de auditie, daarbij heb ik een band nodig. Ik heb in principe al een gitarist maar zoek een drummer, pianist en bas. Let me know als je hier interesse in hebt, dan gaan we een aantal keer oefenen en hopelijk snel de cover opnemen.

Jasha

Gitarist of pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 224x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een gitarist(e) of pianist(e), om samen bestaande nummers om te zetten naar een mooie akoestische versie, met een eigen stijl. Nummers van bijv The Villagers, of The National, het hoeven voor mij geen super bekende nummers te zijn, als er maar een mooi cover van gemaakt kan worden. Ik zelf zing, en zou het leuk vinden wanneer jij dit ook zou doen/kunnen voor evt tweede … meer »

Maartje

Zanger wil weer (met plezier) muziek maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Zanger wil weer (met plezier) muziek makenHoi, ik heb 15 jaar lang in een geweldig leuke coverband gespeeld, maar het werd tijd om wat anders te gaan doen. Heb dus best veel podiumervaring en daar waren ook grotere podia bij. Ik speel een paar akkoorden gitaar indien gewenst, maar focus liever op het zingen. Mijn stijl is vooral indie en pop, melodieus en liefst meerstemmig. Zing graag liedjes van bands die je tegenkomt (en kwam!) op Lowlands … meer »

Muzikantenbank user Michiel DCMichiel DC

Zanger zoekt band of muzikanten om een band op te starten.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 301x bekeken

Zanger zoekt band of muzikanten om een band op te starten.Hallo mede muzikanten, Bijna 60 er zoekt aansluiting bij een jaren 60,70,80 band of muzikanten om een band op te starten waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de rustigere nummers pop en af en toe een uitstapje naar country en reggae. Voorbeelden Have I Told You Lateley, Peacefull Easy Feeling, Stuck On You, Easy like Sunday Morning. Omgeving Tilburg repetities op vrijdag avond of in het weekend. Samen … meer »

Muzikantenbank user Ray S WaterfallRay S Waterfall