Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 29x bekeken

Ik ben Andy Sanders("50"jaar), ervaren frontman zanger, bereik Deep Purple en alle prachtige stemmen die de jaren 70 met zich heeft meegebracht, ik ben op zoek naar toffe ervaren semi pro muzikanten om een Knallende band mee op te zetten of die al reeds een bezetting zijn behalve de frontman om toch een paar keer per maand mee op de buhne te kunnen gaan Knallen en een publiek vermaken en te groeien … meer »

Muzikantenbank user Andy SandersAndy Sanders

Blues Rock Soul Zanger zoekt bnad

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Na 15 Jaar in het buitenland gewoond te hebben keer ik terug naar Nederland. Dit per 1 Juni. Ik zoek een leuke band in de regio tussen Den Bosch en Eindhoven. Blues, Soul of Rock, ik ben er klaar voor. Zang, percussie en Mississippi saxophone. Behoorlijk wat podium ervaring, goedlachs en serieus als het gaat om muziek. Ik kom graag een nummertje meezingen op 1 van jullie repetitie avondjes. Tot snel!

Muzikantenbank user Bram HolleboomBram Holleboom

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Hallo iedereen! Mijn naam is Elvira, ben 31 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik heb flink wat hobby's o.a. ook zingen, ik ben geen professional maar doe het met veel plezier en ik zou het geweldig vinden om deze passie met andere muziekliefhebbers te kunnen ervaren/delen. Echter zoek ik mensen die van Pagan Folk/ Medieval Folk / Fantasy / Game muziek houden want dat is mijn forté en past bij mijn … meer »

Muzikantenbank user ElviraElvira

AltRock/Poprock/Soul/Blues Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hoi! Ik ben Nadia, 24, en ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten die een band willen oprichten. Ik heb ervaring met optreden en studio opnames, en zelf zing en schrijf ik al 15 jaar (maar ik zat niet altijd bij een band). De algemene righting van muziek waar ik naar opzoek ben is altrock, maar ik sta ervoor open om te experimenteren natuurlijk! Mijn voorkeur gaat naar Badflower, Nothing … meer »

Muzikantenbank user NadiaNadia

Ervaren allround zangeres zoekt ervaren gitarist/zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Meppel (Drenthe) | 152x bekeken

Ik, Frieda, ben op zoek naar een ervaren zanger/ gitarist of 2 gitaristen om samen een repertoire op te bouwen met als doel: optreden!! Ik houd van jazzy, blues, popsongs, country, evergreens, nederlandstalige luisterliedjes of franse chansons etc. Bestaande liedjes in een ‘nieuw jasje’…. Ik woon in Meppel. Het zou handig zijn als je in die omgeving woont.

Frieda Bosch