Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt prog/fusion metal muzikanten

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 160x bekeken

Als fan van Animals as Leaders zoek ik creatieve muzikanten tussen 16-25 jaar die zich volop in het metal genre willen smijten. Zelf ben ik 18 jaar en ga ik volgend jaar aan het conservatorium in Gent studeren. Het liefst wil ik het zuiver instrumentaal houden en ieder instrument genoeg aandacht schenken met het oog op muzikaliteit en performance.

Paul De Smet

Drummer zoekt muzikanten regio Aarschot

Drummer zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 207x bekeken

Drummer (51 jaar) zoekt muzikanten (M/V) om - wanneer het leven weer in z'n normale plooi is gevallen - een nieuwe muzikaal project op te starten. Mijn voorkeur gaat in eerste instantie uit naar een akoestisch project, maar : met de juiste mensen omringd wil ik eveneens een traditionele coverband (met elektrische gitaar) in overweging nemen. Ik beschik over een repetitieruimte in Rillaar met P.A., … meer »

Filip Thijs

Drummer zoekt beginnende band

Drummer zoekt band in Limburg (België) | 176x bekeken

Drummer zoekt beginnende band rock / bleus/ garage rock, 3jaar ervaring in een band. jamming , eige nummers , covers maakt me niet uit ! Ben 24 jaar kom uit beringen / limburg er is ook mogelijkheid om bij men thuis te repeteren ! Let me know

Muzikantenbank user Rob SikosekRob Sikosek