Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 56x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij zoeken ter aanvulling een toetsenist(e), of eventueel een violist of blazer. Leeftijd maakt ons niet, persoonlijkheid wel; voorbereiding … meer »

Marijn Schaaf

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 108x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Blues drummer gezocht in (rond) Zwolle

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 80x bekeken

Blues drummer gezocht in (rond) ZwolleStroomt de Blues door je aderen?, speel jij vlot mee met The Stones, CCR, Muddy Waters, B.B. King en al die andere Blues grootheden?, heb jij de "shuffles" los in de pols? dan zoeken The Dutch Bluesbenders uit Zwolle jou! Eigen drumkit niet nodig, die hebben wij hier al staan. Kun jij (bijna) iedere vrijdagavond van 19:00 tot ??? repeteren in ons oefenlokaal ("Domusica") in Zwolle? Gitarist, … meer »

John

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezocht

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 72x bekeken

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezochtBen jij een liefhebber van Linkin Park en wil je hun muziek eer aan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben op zoek naar muzikanten die een retestrakke Linkin Park Tribute band willen vormen. Ik zoek alleen nog een Rapper en DJ/Sampler. Zelf zal ik de vocals van Chester voor mijn rekening nemen. Ik zoek enthousiaste muzikanten met ervaring. Het doel is om 10-15 optredens per jaar krijgen … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Voor onze Camel Tribute band (met boekingsbureau) zoeken wij nog een drummer

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 216x bekeken

Voor onze Camel Tribute band (met boekingsbureau) zoeken wij nog een drummerVoor onze Camel Tribute band (met boekingsbureau) zoeken wij nog een drummer Wij zoeken een drummer die het te gek vind om in een Camel Tribute te drummer, wij zijn ondanks dat we nog niet lang bezig zijn aangesloten bij een boekingsbureau en zoeken een gemotiveerde drummer die net als ons een serieuze hobbyist is. We spelen niet heel vaak maar wel op te gekke podia als poppodia etc. Ondanks onze … meer »

Muzikantenbank user Hans VeldersHans Velders

Millie & de Mix- Zoekt Slaggitarist/Jou

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 304x bekeken

SLAGGITARIST GEZOCHT Ben jij of ken jij een Slaggitarist die weet wat hij doet! Die met zijn gitaar en fingers noten laat dansen en graag in een band wil spelen? Zit je nu stil of wil je meer? Misschien weet je het nog niet, maar dan word je gezocht. Misschien is dit wel die nieuwe wind, die begin 2024 op je pad komt. Bij Millie & de Mix zoeken we een Slaggitarist voor naast onze Top gitarist Johan. Onze … meer »

Millie & de Mix

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 227x bekeken

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.Ik heb even voor deze facebookgroep een Facebook account aangemaakt. Verder bereikbaar via Messenger en op 0611214956 via Whatsapp. Helaas heeft onze huidige bassist het te druk en om die reden zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. We maken muziek in de genres stoner/doom/psychelisch met knallende groovy riffs,melodische stukken, afgewisseld met psychedelische instrumentale stukken. Momenteel … meer »

Muzikantenbank user Esma LarabiEsma Larabi

60's Toesenist gezocht

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 163x bekeken

Wij Stones&More spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Marco Buijs

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 227x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. Ik ben bezig om een demo van een aantal eigen gemaakte liedjes te maken. En verder zien we waar het schip strandt, als het muzikaal en persoonlijk klinkt komt de rest vanzelf. Het betreft pop muziek, zie deze link https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski