Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht voor hobby band in Nijverdal (dus niet Hengelo...)

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 65x bekeken

Voor onze hobby-band uit Nijverdal zoeken we een toetsenist(e). De band bestaat nu uit een drummer, bassist, zangeres en slaggitarist. De leeftijden variëren tussen 40 en 65. We repeteren wekelijks in een lekker ruim buurthuis. Ons doel is om zo veel mogelijk plezier te halen uit het samen spelen van de meest uiteenlopende nummers. Gezelligheid en lol gaan boven perfectionisme. We spelen enkele … meer »

Edwin Spoolder

Gezocht slag/sologitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 127x bekeken

Hallo wij "Right Side" zijn met spoed op zoek naar een gevorderd slag/sologitarist. Wij, drummer, bassist, toetsenist en zangeres Hebben al geruime ervaring vanuit andere bands en spelen diverse Rock en Pop covers. Wij repeteren elke donderdagavond in Geesteren (Gld) en hebben daar een eigen ruimte. Op onze zangeres na zijn wij allemaal in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder en staat een stuk … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

JJ Wilson Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 209x bekeken

De JJ Wilson Band zoekt een bassist. We zijn nu met z'n drie-en: Jan als zanger/gitarist, Willy op drums/backing vocals en Johan als gitarist en backing vocals. We spelen een mooie setlist van rock, blues en Americana, met nummers van Tom Petty, Joe Bonamassa, Eric Clapton, Bill Withers, Rolling Stones, Coco Montoya. We zijn op zoek naar een prettige persoon die van gezelligheid, regelmatig repeteren, … meer »

Muzikantenbank user Johan van der EndeJohan van der Ende

Gitarist gezocht voor leuke band uit Nijverdal! ( vergeet "Hengelo" ;-)

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 176x bekeken

Voor onze hobby-band uit Nijverdal zoeken we een (lead) gitarist(e). De band bestaat nu uit een drummer, bassist, zangeres en slaggitarist. De leeftijden variëren tussen 40 en 65. We repeteren wekelijks in een lekker ruim buurthuis. Ons doel is om zo veel mogelijk plezier te halen uit het samen spelen van de meest uiteenlopende nummers. Gezelligheid en lol gaan boven perfectionisme. We spelen enkele … meer »

Edwin Spoolder

Classic Rock coverband zoekt 2e gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 549x bekeken

Classic Rock coverband zoekt 2e gitaristWij zijn de band Leuck (www.leuck.tk). Bestaan uit 4 ervaren super gezellige, enthousiaste muzikanten. Spelen Classic Rock / Blues muziek, zowel Engels als Nederlandstalig. Nu voornamelijk actief in regio's Nijverdal, Laren, Lochem en Deventer en dat willen we zekers gaan uitbreiden. We hebben een oefenruimte in Holten. Om meer mooie nummers te kunnen spelen zijn wij op zoek naar een extra … meer »

Muzikantenbank user Eric ArtsEric Arts

Basstem gezocht voor a-capella kwartet

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 160x bekeken

- Regio vierhoek gebied: Apeldoorn, Deventer, Borculo, Hengelo(Gld) - Dit gebied met het oog op flexibiliteit en de balans bij het onderling reizen. Wij zoeken een zanger voor de baspartij om samen een a-cappella kwartet te vormen. Je hebt al enige jaren zangervaring en kunt van noten lezen. Dat je geen ervaring hebt in het zingen in zo'n kleine samenstelling moet geen probleem zijn. Graag gaan … meer »

Johan Karel

Speld in de hooiberg

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 433x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een ervaren zanger of zangeres die net als ik gelooft in creativiteit. Samen met mijn zoon ben ik bezig met het schrijven van nummers voor een cd, maar het ontbreekt ons echter aan iemand die een goede zangpartij én met goede teksten hiervoor zou kunnen bedenken en kan inzingen! Wij zoeken in ieder geval iemand met ervaring én met bij voorkeur een karakteristieke stem, … meer »

Evert Oldenhuis

Muzikanten gezocht voor een nieuw te starten band!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 546x bekeken

Hi, Wij, Wieke (zangeres) en Jos (gitarist) zijn op zoek naar bandleden! Het liefste een bassist, een drummer en een pianist. Wij kennen elkaar nog niet, maar hebben elkaar online gevonden en zijn nu samen bezig om een bandje te starten. Genre: Pop, blues, misschien soul/funk? We hebben zin om te experimenteren en uit te zoeken welke muziek past bij onze smaak en sound. We willen één keer … meer »

Wieke