Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten van echt

Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 133x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben Jeffrey Kroonenberg Professionele Muzikanten. En ben 23 Jaar oud en speel al 7 Jaar Bas. En ben op zoek naar mensen die serieus aan de slag willen binnen de muziek. Wat gaan we doen binnen deze Band? We zijn een band die Entertainment verzorgd en muziek maakt voor feesten, bruiloften, kinderen, pretparken enz. Wij passen onze muziek aan op de wens van de klant Ik … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Gezocht, gitarist(en) en zanger(es)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 199x bekeken

Wij, ervaren drummer en bassist zijn op zoek naar een gitarist en zanger(es). Wij willen een (Rock) Cover band opstarten. Het idee is om nummers te gaan spelen van bijvoorbeeld Metallica, de wat oudere rock van o.a. Lynyrd Skynyrd tot aan de Nederlandse rock, maar iedere inbreng is welkom. Plezier staat bij ons voorop, maar ook het streven om een goed stukje muziek neer te zetten. Ons einddoel … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Metalband Endless Silence zoekt gemotiveerde zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 98x bekeken

Hey! Wij zijn opzoek naar een zanger die graag in een metalband zou willen zingen. Wij zijn rond de leeftijd van 18-27 jaar en tot nu toe bestaan we uit 2 gitaristen, een drummer en een toetsenist. Op dit moment hebben we vooral covers en een eigen nummer maar we zijn van plan meerdere eigen nummers te maken. We oefenen in Rijssen, dit doen we op de zondag van 14:00 tot ongeveer 16:30, maar ook oefenen … meer »

Endless Silence

Blues&Zo houdt vol

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 166x bekeken

Blues&Zo, allemaal 50/60 plussers,zoekt een zanger/es die wéét waar Raalte ligt, op Donderdagavond kan oefenen, 4 optredens per jaar genoeg vindt en ervaring heeft met blues zingen. Wij spelen óók pop/ rock/ soul enz. Als je deze advertentie uit je hoofd hebt geleerd en dan nog zin hebt om in een hele gezellige vriendenband mee te doen: MAIL ONS!!! Wij zoeken iemand die nieuwe impulsen aan de playlist … meer »

Rob Mulder

Toetsenist gezocht voor Rockband

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 125x bekeken

Toetsenist gezocht voor RockbandOmdat wij het een goede uitbreiding van onze band vinden, zijn we op zoek naar een goede ervaren toetsenist, die ook met Hammond- en Fender Rhodes-geluid raad weet. Mét gevoel voor humor - geen 'tere ziel' . SideRoad is onstaan uit The Sideburns (est. 2006). Sinds de komst van een zangeres is de naam gewijzigd in SideRoad. We spelen 'Classic-' , Southern- en Bluesrock, veelal uit de jaren 70. Iedere … meer »

Muzikantenbank user HedzerHedzer

Semi-professionele coverband zoekt ZANGER(ES)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 327x bekeken

Semi-professionele coverband zoekt ZANGER(ES)Headline, een semi-professionele coverband met professionele instelling zoekt een per direct een nieuwe ZANGER(ES) Al enige jaren treedt Headline als 9-koppige formatie op door heel Nederland. Helaas stopt onze huidige zangeres er mee en dus zoeken we een nieuwe dame of heer die samen met Natalie ons front-duo weer wil completeren. Wat zoeken we: Een ervaren, enthousiaste, goed zingende zanger … meer »

Mark Jansen

Semi-professionele coverband zoekt tenor saxofonist(e)

Blazer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 160x bekeken

Semi-professionele coverband zoekt tenor saxofonist(e)Headline, een semi-professionele coverband met professionele instelling zoekt een nieuwe tenor saxofonist(e) Al enige jaren treedt Headline als 9-koppige formatie op door heel Nederland. Helaas stopt onze saxofonist er mee en dus zoeken we een nieuwe om onze blazers-sectie weer te completeren. Wat zoeken we: Een ervaren, enthousiaste, goed spelende tenor saxofonist(e) die niet bang is om ook solo's … meer »

Mark Jansen

Groovende ervaren drummer en zanger gezocht regio Zwolle

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 187x bekeken

Voor een nieuw te starten band in Zwolle zoeken wij (ervaren toetsenist, bassist en gitarist die al een tijd met elkaar samen spelen) een groovende drummer en zanger. Muziekstijl zal een bonte verzameling worden van funk,(neo)soul,rock, reggae en pop. We willen covers gaan spelen maar zeker niet de al te geijkte en waar mogelijk in een eigen (funk/soul) jasje. We spelen niet voor het brood, wel … meer »

Michiel van Amerongen