Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 108x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 96x bekeken

Attic'64 zoekt zanger(es) Wij, Attic'64, zijn een beginnend bandje en nog op zoek naar een zanger(es). We willen graag richting het rock/(pop)punk genre, maar ook zeker de bekende klassiekers en meezingers, al dan niet in een eigen jasje. We geven voorkeur aan een zanger, maar een zangeres mag ook. Leeftijd 16-25. Omgeving Holten (bij Deventer).

Muzikantenbank user Hylke RensenHylke Rensen

Blues rock band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 94x bekeken

Blues rock band zoekt toetsenist!Blues rock band, bestaande uit gitarist, drummer, bassist en zangeres, zoekt ervaren toetsenist. Ons repertoire bestaat uit stevige blues rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen, altijd met een 'touch of blues'! We repeteren iedere dinsdagavond in Holten en treden zo'n 10-12 keer per jaar op (kroeg, (blues)festival, feest). Spreekt dit jou aan? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie … meer »

Sjanna

Frantic Vermin zoekt een drummer!

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 190x bekeken

Frantic Vermin zoekt een drummer!Beste drummer (m/v) Wij zijn Frantic Vermin. We bestaan -met een pauze- sinds 1982 en zijn sinds 2010 weer actief. Van oudsher zijn we een rockabilly / psychobillyband, maar verwelkomen (nagenoeg) iedere stijl die we in onze nummers kunnen toepassen. Dus staar je niet blind op het 'billy gegeven. We zijn altijd een 4 mans formatie geweest: contrabas, drums, 2 gitaren. SInds enige tijd spelen we met … meer »

Muzikantenbank user Frantic VerminFrantic Vermin

"Garage 59" zoekt zangeres en saxofonist

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 267x bekeken

Garage 59 bestaat sinds 2011. Wij maken veel nummers zelf, daarnaast covers. We treden een aantal malen per jaar op. Helaas is onze zangeres om persoonlijke redenen langzaam maar zeker steeds minder in staat om bij de repetities en optredens aanwezig te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar nieuw talent. We denken daarbij aan iemand die makkelijk en goed getimed invalt, kan improviseren. Verder zouden … meer »

Frank ter Borg

Industrial metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 121x bekeken

Industrial metal band zoekt zanger(es)Hoi! Wij zijn een industrial metal band die nog steeds op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Inmiddels bestaan we uit een gitarist, bassist en een drummer. We komen uit de omgeving van Twente, dit is waar we dan ook oefenen. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend, zo ongeveer om de week. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk … meer »

In Eternity

Top 2000 band zoekt toetsenist/te

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 147x bekeken

Hallo muziekvrienden, Wij zijn een top 2000 band uit het oosten van het land we zoeken een toetsenist/te die onze band komt aanvullen. Het repertoire is al klaar en willen beginnen met try-outs. De bezetting is bassist-zang,gitarist-zang,drums-zang en een zangeres. De leden van de band hebben allemaal een ruime muziek ervaring.telnr 0653633375 of mail naar onlywimpie@*****.com.

Wim Musters

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 162x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis