Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zanger blues bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 122x bekeken

Bluesband Bluzin'58 zoekt met spoed een ervaren zanger (es). Heb je affiniteit met de blues dan moet je zeker een keer komen zingen. Eigen oefenruimte en techniek. Zoek je een gezellige band met regelmatige optredens moet je zeker even reageren. We zitten omgeving Enschede , mar we hebben bandleden uit het midden van het land. Dus vervoer kan geregeld worden. Aanvraag setlist per mail. Voor … meer »

fred

Sixtiesband zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 143x bekeken

Sixtiesband met regelmatig optreden zoekt toetsenist wij hebben een zeer uitgebreid repertoire van o.a The Beatles, Rolling Stones, Elvis, Cliff Richard,the Beach boys The Monkies enz enz. wij zijn allemaal 60+ en vinden naast het maken van muziek ook gezeligheid erg belangrijk, ook zijn we in het … meer »

Reini van der Woude

Zanger/zangeres gezocht voor startende rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 333x bekeken

Opstartende Rockband uit de regio Enschede zoekt een zanger om de band compleet te maken. De richting die we op willen is de Alternatieve Rock en Indie rock uit de 80s en 90s. Oasis, Green Day, Stone Temple Pilots, Pearl Jam om maar een paar namen te noemen. Oefenruimte beschikbaar in Enschede; onze repetities zijn op donderdagavond in de even weken. Gezelligheid en humor staat voorop. Lijkt je … meer »

Muzikantenbank user Patrick BusscherPatrick Busscher

Memory Bugs zoeken een toetsenist en/of rhythm gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 237x bekeken

Wij zoeken een serieuze, gemotiveerde amateur toetsenist en/of rhythm gitarist met zo’n vijf jaar bandervaring. Je kent je partijen en we verwachten een positief kritische inbreng in de totale bandsound. Het teamresultaat staat bij ons altijd centraal. Een goede stem voor (backing) vocals is een pré. Wij zijn een classic rock- en pop band afkomstig uit (de omgeving van) Zwolle. Onze bezetting: … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Wij zijn opzoek naar een Zanger / Toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 190x bekeken

Hallo Zangers en toetsen spelers . Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane zanger die ook eventueel op de toetsen kan spelen . Of een toetsenist die een aardig nootje kan zingen En op Vrijdagmiddag zou kunnen repeteren . Wij zijn al poosje opzoek naar zo’n persoon die ons kan aanvullen maar door de corona is er niets van gekomen ,het is de bedoeling dat hij zowel tweede als eerste stem … meer »

Muzikantenbank user Silvester VollenbroekSilvester Vollenbroek

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 169x bekeken

Hey! Wij zijn een gitarist en bassist die nog opzoek zijn naar een drummer en vocalist die het tof lijken om een atmosferisch black metal bandje te beginnen in de omgeving van Twente. Bands zoals Cult Of Fire, Can Bardd, Batushka, Drudkh, Mgla en Death Karma zijn een aantal voorbeelden qua richting wat we vet vinden. Het lijkt ons tof om met eigen nummers bezig te gaan en uiteindelijk ook op te treden. … meer »

Memoria

Goede bevlogen zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 285x bekeken

Goede bevlogen zanger gezochtBen jij een semi professionele zanger met een eigen en uniek stemgeluid. Ervaring met zingen in een band en hou je van indie muziek, mooie melodieën en toffe songs? Onze muziek zoekt een 2e zanger voor leadvocals en 2e stem. Het miet uiteindelijk toegroeien naar een tweekoppige zang Speel je gitaar of piano is dat mooi meegenomen Referenties: radiohead/national/ interpol/cure Plaat is … meer »

peter