Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Chelson Wells (symfonische rock) zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 56x bekeken

Chelson Wells (symfonische rock) zoekt toetsenistWij zijn Chelson Wells en spelen het liefst symfonische of progressieve rock of iets wat daarbij in de buurt komt. De nadruk ligt bij ons minder op technisch geneuzel (kijk eens hoe goed wij kunnen spelen), maar meer op goede (eigen) nummers, melodie en sfeer. Wij hebben allen ruime ervaring in het spelen van dit soort muziek en spelen ook al geruime tijd met elkaar samen. Onze toetsenist is er recentelijk … meer »

Muzikantenbank user Ruud de GraafRuud de Graaf

Next-Life zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 73x bekeken

Next-Life is een gospelrockband, die op zoek is naar een solo gitarist. De band draait al een paar jaartjes mee, heeft al een paar singles op hun naamen een paar wisselingen van mensen gehad, maar kan momenteel niet verder. Wij zoeken jou, een solo gitarist, die Gelooft in Jezus als zijn verlosser. en het aandurft om voor Jezus te getuigen. We zijn geen praise band, maar neigen meer naar melodieuze … meer »

Marc Zijlstra

Metalband zoekt toetsenist(e) en bassist(e)

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 64x bekeken

Metalband zoekt toetsenist(e) en bassist(e)Hey! Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist en een bassist. Wij zijn een industrial metal band uit Twente en bestaan uit een zanger, gitarist en een drummer. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk lijken. Repeteren is elke week of bijna elke week. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend bij een oefenruimte in Hengelo of Enschede. Als … meer »

In Eternity

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 112x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Gezocht enthousiaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 84x bekeken

Gezocht enthousiaste toetsenistClassic Rock en Nederpop band The Radiators zoekt een nieuwe enthousiaste toetsenist die de toetsen goed weet te raken. Ben jij de persoon die serieus met zijn muziek bezig is en daarnaast beschikt over een flinke dosis humor, graag wil spelen in een lekker draaiende band met een aantal geplande optredens in het verschiet; reageer dan snel.... Voor info en foto's: www.theradiators.nl

Muzikantenbank user Klaas BeuteKlaas Beute

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 97x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 212x bekeken

Ben jij de zanger die het leuk vindt om met 50 plussers muziek te maken, en wil jij het gezicht van onze band worden? Meld je dan aan, en kom kennismaken. Wij repeteren elke dinsdag avond van 19.00 - 22.30 uur, in Marienheem. Ons repetoire staat nog niet vast, ook jij hebt een stem in het samenstellen. WIj gaan er van uit dat als er 1 bandlid een nummer niet ziet zitten, wij deze ook direct schrappen. … meer »

Fred van den driessche

Zanger(es) voor psychedelische rock/grunge band /// eigen materiaal

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 97x bekeken

Desondanks dat het moeilijk is om je eigen genre te definiëren, kijken we de kunst af van Radiohead, Soundgarden, the Contortionist, Hundreth en alles daar tussenin. We bestaan uit de klassieke "gitarist, bassist, drummer combo" en om het plaatje af te maken zijn we op zoek naar een zanger(es)! Voor de toekomst zijn we van plan om op te treden en om onze muziek op te nemen en uit te brengen! Als … meer »

Muzikantenbank user Wouter EppinkWouter Eppink

Guns N' Roses tribute zoekt nieuwe bassist!!

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 151x bekeken

Hallo allemaal, Ik speel bij de Guns N' Roses tributeband uit het oosten: Guns of the East. Helaas gaat onze bassist om prive redenen stoppen. Hij blijft nog beschikbaar tot zijn opvolger is gevonden. We zijn al enige tijd bezig met onze band en hebben al vele mooie optredens gehad en al weer een mooi aantal optredens in het vooruitzicht. We komen uit Oldenzaal en Geesteren, onze repetitieruimte … meer »

Muzikantenbank user Mark BoermanMark Boerman