Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalband zoekt lead gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 71x bekeken

Hoi! Onze band is op zoek naar een lead gitarist die graag in een metal band zou willen spelen. Wij zijn zelf rond de leeftijd van 18-20 jaar en tot nu toe bestaat de band uit een rhythm gitarist, drummer en een toetsenist. Op dit moment willen we vooral covers doen maar af en toe willen we ook met onze eigen nummers bezig. Wij oefenen in Rijssen, dit doen we om de week op zondag van 14:00 tot 16:30. … meer »

Endless Silence

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?Wij, Trea (zang) en Martijn (gitaar), zijn liefhebbers van o.a. (swingende) jazz en blues en zijn recent als duo gestart. We zijn nu op zoek naar een bassist en toetsenist die met ons een leuke, gezellige band willen vormen. Als je net als ons lekker muziek wil maken, van een uitdaging houdt, en als je met ons een repertoire wil opbouwen (eigen inbreng is welkom!) en als je af en toe wil gaan optreden, … meer »

Trea

Metalband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 139x bekeken

Hey! Onze band is op zoek naar een bassist(e) die graag in een metal band zou willen spelen. Wij zijn zelf rond de leeftijd van 18-20 jaar en tot nu toe bestaat de band uit een gitarist, drummer en een toetsenist. Op dit moment willen we vooral covers doen maar af en toe willen we ook met onze eigen nummers bezig. Wij oefenen in Rijssen, dit doen we om de week op zondag van 14:00 tot 16:30. Als je … meer »

Endless Silence

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 206x bekeken

Wij vormen met 4 man bandje. Wij zijn met 2 gitaristen, een bassist en een zingende drummer, in de leeftijdscategorie van 38 tot 50 jaar, in en rond Zwolle. Ons repertoire bestaat uit nummers van oa Metallica, ZZ Top, Weezer, Pink Floyd, The Smiths, RHCP. We hebben niet direct de ambitie om op te treden, maar wie weet in de toekomst. Onze zingende drummer wil zich graag meer toeleggen op het zingen. … meer »

Remko

The Apollo BigBand uit Goor zoekt 4e trp, gitarist en toetsenist

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 1296x bekeken

The Apollo BigBand uit Goor zoekt 4e trp, gitarist en toetsenistHeb jij tijd/zin om 4e trompet, toetsen of gitaar te komen spelen bij The Apollo BigBand uit Goor? kom dan gerust een keer langs om mee te spelen en te kijken of de muziek en de band je aanspreken! Ons repertoire is veelzijdig, van BigBand jazz tot soul funk latin pop. We repeteren wekelijks op woensdag van 20.15-21.45 olv Bert Fransen in de Reggehof in Goor. Interesse? Laat het weten, dan nemen we … meer »

Muzikantenbank user José WittrockJosé Wittrock

Metalband zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 108x bekeken

Hey! Onze band is op zoek naar een zanger of zangeres die graag in een metal band zou willen zingen. Wij zijn zelf rond de leeftijd van 18-20 jaar en tot nu toe bestaat de band uit een gitarist, drummer en een toetsenist. Op dit moment willen we vooral covers doen maar af en toe willen we ook met onze eigen nummers bezig. Wij oefenen in Rijssen, dit doen we om de week op zondag van 14:00 tot 16:30. … meer »

Endless Silence

Devil Fixation zoekt bandleden

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 216x bekeken

Hallo, Wij zijn devil fixation en maken metal muziek met eigen teksten. ik en de zangeres zijn op zoek naar een Gitarist, drummer, Zanger en Grunter. Onze oude gitarist horen we niks meer van helaas. Waar door we opzoek zijn naar zo veel man. We maken in de stijl van Amaranthe muziek. Maar met teksten op de waarheid geïnspireerd. Lijkt het jou wat om in een goede metal band te spelen? Mail … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Blues&Zo zoekt zanger/es

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 225x bekeken

Blues&Zo = 50+, oefent op DONDERDAGAVOND, serieus-voor-de-lol dus WEINIG OPTREDEN (4 à 5 x per jaar), wij spelen Blues en zo, onze oefenruimte ligt op de grens van Raalte en Mariënheem. Onze bezetting is: drums, bas, slaggitaar, sologitaar en toetsen. Wij zoeken een zanger/es die de eerste zin GOED heeft gelezen. Voor hem/haar is alle ruimte om nieuw materiaal in te brengen. B&Z is een volstrekt … meer »

Rob Mulder