Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 168x bekeken

Wij zoeken voor onze band een gemotiveerde drummer die ook thuis is in backing vocals. We spelen pop-rockmuziek uit de jaren 60 – 70 zoals: Janis Joplin, Beatles, Stones, Shocking Blue, Jefferson Airplane, Van Morrison, CCR. Bezetting: 2 gitaristen, bassist, toetsenist en zangeres. Allen ervaren muzikanten! Onze leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar. Gezelligheid en goede verstandhouding is voor … meer »

SoLaTi

Nieuw op te richten trash metal band

Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 134x bekeken

Beste Mede Muzikanten, Ik zoek mensen voor een nieuw op te richten trash metal band. Die eigen werk wil gaan maken is aan het goede adres. In de stijl van slayer, kwa tekst ook in de stijl van slayer. Is dit wat voor jou dan hoor ik graag van je. Wie ben ik? Ik ben Jeffrey Kroonenberg 24 jaar jong en echte slayer fan. Ik speel al 10 jaar bas waar van 7 jaar professioneel bas. Ik zelf ben … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Zangeres/Zanger gezocht voor Blues band in Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Zangeres/Zanger gezocht voor Blues band in ZwolleGloednieuwe professionele Blues band is in oprichting in Zwolle! (je kunt er dus vanaf het begin bij zijn!) Op "Zang" zoeken wij nog zeer ervaren dame of heer. Heb jij een gedegen zangopleiding? ... of een ruime podium/studio ervaring? ... herken jij jezelf in bovenstaand? .... dan horen wij jouw "stem" graag! Oefenruimte aanwezig in Zwolle, oefenen iedere zaterdag en/of zondag... Dus: B.B. … meer »

John

Industrial metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 105x bekeken

Hey! Wegens vertrek van onze zanger zijn we weer op zoek naar een zanger of zangeres! Wij zijn een metal band uit Twente en bestaan op dit moment uit een gitarist en een drummer. Wij willen qua genre de kant van industrial metal op; ongeveer net zoiets als Rammstein. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk lijken. Repeteren is elke week of bijna elke … meer »

In Eternity

Nederlandstaligen Band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 147x bekeken

Hallo Mede Muzikanten, Ik ben op zoek naar serieuze muzikanten. Die Nederlandstaligen muziek willen maken, in de stijl, NL Pop Denk hierbij aan Guus Meeuwis of Abel. Ik schrijf zelf liedjes. Ik hoor graag van jou. Ik zelf zit al 10 jaar in het vak als bassist Met vriendelijke Groet Jeffrey Kroonenberg jeffreybassist @ gmail . com

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Vakbekwaam toetsenist gezocht voor prof. Blues band in Zwolle.

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 169x bekeken

Vakbekwaam toetsenist gezocht voor prof. Blues band in Zwolle.Gloednieuwe zeer professionele Blues band is in oprichting in Zwolle! (je kunt er dus vanaf het begin bij zijn!) Op drums hebben wij "onze slag reeds geslagen" conservatorium/beroeps drummer, 20 jaar muziekles gegeven, meer dan 30 jaar, podium/studio ervaring. Onze bassist heeft ook het conservatorium op zak, staat ook al meer dan 20 jaar op het podium of in de studio, speelt Funk, Jazz, Soul, … meer »

John

Coverband zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 219x bekeken

Wij zijn The Sissies, een (semi-)akoestische coverband, bestaande uit een zangeres, drummer, bassist en gitarist/toetsenist. Qua genre ligt de focus op pop/rock, maar wel in onze eigen stijl. Denk aan Foo Fighters, Oscar and the Wolf, The Black Keys, Anouk, No Doubt, Editors etc. Om onze band aan te vullen, zijn we op zoek naar een zangeres die ook de lagere noten kan zingen. We repeteren om de week … meer »

jeffrey ekkel

Industrial metal band zoekt bassist en toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 123x bekeken

Hey! Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist en een bassist. Wij zijn een metal band uit Twente en bestaan uit een zanger, gitarist en een drummer. Wij willen qua genre de kant van industrial metal op; ongeveer net zoiets als Rammstein. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk lijken. Repeteren is elke week of bijna elke week. Dit doen we meestal op … meer »

In Eternity