Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sixties band zoekt SlagGitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 80x bekeken

Bestaande sixties band zoek een liefst beetje ervaren slaggitarist met tweede stem I.V.B met Immigratie van een van onze gitaristen. Ons ruime gevarieerde repertoire bestaat o,a uit muziek van The Beatles, Rolling Stones, Elvis , Cliff Richard,Roy Orbinson enz enz. Wij zij allemaal 60+ dus zoeken ook een beetje in onze leeftijd categorie We hebben de beschikking over een eigen professionele oefenruimte … meer »

Reini van der Woude

Gezocht zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 113x bekeken

Wij zijn een nieuwe band die naarstig op zoek is naar een zanger. De band bestaat reeds uit een bassist, drummer en 2 gitaristen. Wij willen richting de blues, maar hoofdzakelijk rock. Heb je interesse bel dan naar 0628893371

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Nieuwe metalband zoekt zanger, bassist en toetsenist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 85x bekeken

Hey iedereen! Wij zijn een nieuw metalbandje uit Twente die nog op zoek zijn naar een aantal leden. Wij zoeken nog een zanger, bassist en toetsenist. Qua metal genre willen wij graag de kant van industrial metal en dark metal op, eventueel een combinatie van beide. We kunnen wel wat voorbeelden sturen van wat we precies bedoelen als je benieuwd bent! 2 van ons hebben ook al een beetje podiumervaring. … meer »

In Eternity

Band zoek zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 125x bekeken

Hallo Drie muzikanten uit Enschede (bas, gitaar en drum) kennen elkaar al enige tijd. Wij proberen eigen nummers te maken. Genre pop / rock. Wij zoeken een zanger / zangeres om samen nieuwe nummers te maken. Onze leeftijd schommelt dagelijks maar zit zo rond de 40 en 50 plus. Reageer en ik vertel je er graag meer over. Wij repeteren in een mooie eigen oefenruimte. (in Enschede)

rob evers

Drummer zoek coverband

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 156x bekeken

Hallo ik ben Marten 28 jaar en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging op muzikaal vlak. Ik speel zo'n 8 jaar drums en zit momenteel al bij een band, maar ik hou daarnaast nog genoeg tijd over om er wat bij te doen en ik zou graag meer willen spelen en optreden dan wat ik nu doe. Ik heb dus al wat enige ervaring met optreden. Qua muziek heb ik een vrij brede smaak, maar zit qua stijl toch meer in de … meer »

Muzikantenbank user Marten BorghuisMarten Borghuis

Samenwerking gezocht voor vroege rockabilly/country

Bassist en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 323x bekeken

Al zo'n tien jaar speel ik gitaar en ben ik fan van de vroege Rockabilly/Country/Blues-muzikanten. Denk bijvoorbeeld aan Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Hank Williams Sr., Eddie Cochran, Duane Eddy en natuurlijk de revivalisten zoals Brian Setzer en Reverend Horton Heat. Alleen muziek maken is leuk, maar het is natuurlijk leuker om dit samen met anderen te doen. Om die originele rockabilly-sound te … meer »

P.L. van der Linde

Lacerate

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 239x bekeken

Hallo wij zijn lacerate uit kampen overijssel we zijn op zoek naar een zanger en bassist of een basssist/zanger we spelen thrash/death metal en maken eigen nrs we bestaan nu uit 2 gitaristen en een drummer eigen oefenhonk aanwazig in kampen Dus lijkt het je wat om met ons wat te spelen nrs maken e.d neem dan contact met ons op via whats app 0626148194 ronnie

Muzikantenbank user Ronnie RietbergRonnie Rietberg

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Enschede (Overijssel) | 186x bekeken

Wij zijn een swing-jazz band uit Enschede genaamd The Mob. We willen mensen weer kunnen laten dansen van jazz, denk daarbij aan nummers als ‘Sing sing sing’ en ‘That chick’s too young to fry’. We bestaan inmiddels uit een ritmesectie en 2 altsaxofonisten. Echter is The Mob nog niet compleet. Wij zijn nog op zoek naar: -2 trompettisten -1 tenoorsax -1 trombonist Mocht je interesse hebben … meer »

Oscar Rodenburg

V-Street zoekt toetsenist en drummer

Drummer en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 484x bekeken

V-street is een "top 2000" coverband met ervaren amateurs uit Oldenzaal, Borne, Hengelo. Leeftijd tussen de 40 en 55. . Top 2000 muziek in de breedste zin van het woord: Eagles, Doobie brothers, De Dijk, The Scene, U2, etc.etc... zie de filmpjes op onze facebook: https://www.facebook.com/vstreetband/ Wij beschikken over een eigen oefenruimte / kelder in Hengelo. Wij repeteren de woensdagavond van … meer »

Muzikantenbank user Michel OtteMichel Otte