Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw Opterichten Meldic Black Metal

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 154x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 in de muziek gezeten als bassist. Ik zelf scream nu, en zou hier veder in willen Ik zelf heb de invloeden als wintersun, amaranthe, whithin temptation en slayer Ik zou graag de meldic black metal in willen met teksten over van alles Lijkt je het wat? Dan hoor ik graag van je jeffreybassist @ gmail .com 06 37 23 54 17

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Pianist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 131x bekeken

Ik ben Chris 45 jaar en ben opzoek naar een zangeres die met mij muziek wil maken. Ik heb jaren lang ervaring met een piano, bandjes en opnames. Maar eerlijk gezegd vind ik muziek maken met z’n tweeën het mooiste. Eigen muziek is altijd welkom. Ik hou niet van optredens, opnames vind ik wel leuk. Ik speel zelf op een Yamaha CP40 stage.

Christiaan

(achergrond)zangeressen gezocht voor 80's rock project

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 431x bekeken

Locatie: Overijssel - Ootmarsum Hoi vocalisten, afgelopen maanden hebben we de eerste stappen gezet in een geweldig 80's rock project. We zijn doorgewinterde muzikanten met een duidelijke missie: Pareltjes componeren én live uitvoeren, in de 80's rockstijl. En ja, hiervoor hebben we vocalisten nodig om met jullie meerstemmig koorwerk de nummers te perfectioneren. De benaming "achtergrond" vinden … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Violist en Zanger met eigen werk zoeken accordeonist, pianist of gitarist voor folkrock-trio

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 310x bekeken

Wii zijn een violist (conservatorium-achtergrond) en een zanger. We schrijven poëtische nummers in het Nederlands met qua muziek een Engels tintje. Als trio willen we overal en nergens met onze eigen songs optreden. Als dat weer mag, uiteraard. We zoeken iemand die de groove en de harmonie voor zijn rekening neemt. We willen een trio vormen want dat past in één auto. Ook kan je dan op … meer »

Muzikantenbank user Jurgen HouwersJurgen Houwers

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 285x bekeken

Allround trio zoekt ervaren zangeres omgeving Hengelo-Enschede-Almelo Wij zijn trio (Drums/zang- Keyboard/Backing met een allround repertoire. Beiden hebben wij onze ervaring in de muziek opgedaan in grote top 40 bands. Wij willen nu in een kleinere setting verder, en kijken of we met deze kleinere formatie aan de slag kunnen komen. Repertoire keuze is heel breed, en loopt van Andre Hazes tot aan … meer »

Muzikantenbank user Herman ZuiderhoekHerman Zuiderhoek

Stembanden gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 233x bekeken

Wij zijn een band met twee gitaristen, drummer en bassist (leeftijd tussen 42-54) die opnieuw een zanger zoekt na het vertrek van de huidige. We spelen vooral klassieke, progressievere rock en metal van de jaren '70 tot nu. We oefenen om week op woensdagavond in Wijhe. Meer info is hier te vinden: https://dontjudgebooks.weebly.com/info.html

Jaap Kuiper

Nieuw op te richten meldic black metal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 187x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 in de muziek gezeten als bassist. Ik zelf scream nu, en zou hier veder in willen Ik zelf heb de invloeden als wintersun, amaranthe, whithin temptation en slayer Ik zou graag de meldic black metal in willen met teksten over van alles Lijkt je het wat? Dan hoor ik graag van je jeffreybassist @ gmail .com 06 37 23 54 17

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

2e gitarist voor latin music

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 525x bekeken

2e gitarist voor latin musicHola, wij zijn AbandA en spelen met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië, Zangeres, gitaar, percussie, trompet en contrabas. We zoeken versterking in gitaar en ritme. Dus ben je gitarist met voorliefde voor good old latin (samba, son, bossa, bolero, cumbia enz.), bellen! Tres spelen bij de Cubaanse nummers is helemaal top, maar geen punt als dat er niet in zit. Wij komen uit Zwolle, … meer »

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit

Gezocht ervaren Bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 607x bekeken

Gezocht ervaren Bassist.Wegens omstandigheden gezocht ervaren bassist,leeftijd niet belangrijk. Wij band uit de regio Raalte/Heino en repeteren ook in Raalte ( eigen rep.ruimte ). Ons repertoire bestaat o.a. uit nrs.van Eric Clapton,Joe Bonnamassa, John Mayer, Blues Beatles,Gary Moore enz........ De band bestaat uit Leadzanger,Sologitarist/zanger, Gitarist/zanger,Drummer/zanger. Misschien belangrijk om te melden onze … meer »

Rens Kelder