Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt (beginnende) Band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 175x bekeken

Hey hoi, Ik ben Gijs, ik ben 20 jaar en opzoek naar een band. Ik speel al een aantal jaartjes de gitaar en ben daarnaast sinds kort bezig om de piano te leren. Ik moet toegeven, mijn gitaar vaardigheden zijn niet de allerbeste, dus ik verwacht dat ook niet van een band(lid). Maar ik ben wel ontzettend gedreven om veel nieuwe dingen te leren, en dat lijkt mij heel tof om dat samen met andere mensen … meer »

Muzikantenbank user Gijs KörblGijs Körbl

RockConcept zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 186x bekeken

RockConcept is een project om in korte tijd een volledige band neer te zetten. Het doel is een paar maanden (3) repeteren, adverteren en vervolgens op de planken met een paar optredens. Het repertoire moet bestaan uit eigen nummers en covers. Aan het eind van het project hebben we een gezellige afsluiting en kijken we "hoe verder" of ieder gaat weer zijns weegs in de muzikale wereld. De band heeft … meer »

RockConcept

Drummer drumster Bluesband

Drummer gezocht in Enschede (Overijssel) | 285x bekeken

Wij bluesband Bluzin'58 zoeken een nieuwe drummer of drumster. Locatie Enschede Eigen oefenruimte met drumstel aanwezig en oefenavond vrijdags avonds. We treden regelmatig op. Ben je een goede blues drummer en hou je van de blues dan zit je bij ons goed en gezellig. We zijn gemotiveerde en ervaren muzikanten en verwachten dat ook van jou. Mail voor info , vragen of setlist. f.reefman@*******.nl appen … meer »

fred

Ervaren solo-gitarist(e) gezocht

Gitarist gezocht in Enschede (Overijssel) | 293x bekeken

Ervaren solo-gitarist(e) gezochtCaptain Midnight is een blues band met voornamelijk 50 en 60+ muzikanten. Wij zijn op zoek naar een ervaren solo-gitarist(e). Het streven is om 1 keer per maand op te treden. Repeteren doen we op dinsdagavond in Deurningen. Gezelligheid staat bij ons voorop! Bel ons en wij sturen je dan de playlist. Leuk om eens kennis te maken! Telefoon 0622377627 of 0612233131.

Muzikantenbank user Audrey SimonAudrey Simon

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 275x bekeken

Bassist gezochtSentire. Duo enthousiaste akoestische gitaristen (60+) zoekt (contra) bassist. We spelen de "gevoelige" (rustige) muziek nummers van Eagles, Danny Vera, Josh Turner, Sandy Coast, The Beatles, Blof, Eric Clapton, John Denver, John Mayer, Marco Borsato, Neil Young, Racoon, Rob de Nijs, Rowwen Heze, Tom Waits e.a. We zijn ook nog zoekende naar onze muzikale identiteit. We treden al wel op … meer »

Muzikantenbank user Gerben RozemanGerben Rozeman

Leuke band in Zwolle zoekt bassist

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 225x bekeken

Leuke band in Zwolle zoekt bassistLeuke band in Zwolle zoekt een bassist. Wij bestaan uit: Toetsenist, drummer, gitarist en zangeres. Allemaal 50+. Gevarieerd repertoire: Easy listening, bekende jazz nummers, covers. Doel: Samen spelen en af en toe optreden. Ervaring gewenst....

J.v. E.

Beatmaker /guitarist zoekt bass guitar en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 246x bekeken

Beatmaker /guitarist zoekt bass guitar en drummerLETOP!!! tot 35 jaar oud/allen flevoland Lelystad, Dronten , birinhuizen, zifterbant, Overijssel-zwolle, nord holland-Amsterdam , ik zoek en goede bass gitaar en een goede drummer met of zonder ervaring komt he llemaal prima maar wel goede muzikant en zelfvertrouwd voor een beat te maken en live optreden muziek style pop,rock R&B Dance muziek, temas van de moment

Muzikantenbank user EscarlatiEscarlati

Sixtiesband zoekt Solo / Slag Gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 303x bekeken

Twentse Sixtiesband met regelmatige optredens zoekt Solo/Slag gitarist, aangezien onze huidige solo gitarist wegens omstandigheden er binnenkort mee moet stoppen. We zijn in het bezit van een eigen Geluid installatie en Repetitie ruimte in Hengelo waar alles kan blijven staan en hebben een zeer uitgebreid repertoire Onze leeftijden liggen tussen een 62 en 72 jaar We zien graag met spoed een reactie … meer »

Reini van der Woude

Bassist (contra) en percussionist gezocht

Bassist en Percussionist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 295x bekeken

Sentire.  Duo enthousiaste akoestische gitaristen (60+) zoekt (contra) bassist en percussie. We spelen de "gevoelige" (rustige) muziek nummers van Eagles, Danny Vera, Josh Turner, Sandy Coast, The Beatles, Blof, Eric Clapton, John Denver, John Mayer, Marco Borsato, Neil Young, Racoon, Rob de Nijs, Rowwen Heze, Tom Waits e.a. We zijn ook nog zoekende naar onze muzikale identiteit. We treden … meer »

Muzikantenbank user Gerben RozemanGerben Rozeman