Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Brabant, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 573x bekeken

DrummerIvm het vertrek van onze huidige drummer naar het buitenland(medio 2024)is onze band op zoek naar een strakke, creatieve en ervaren drummer die in ruime mate affiniteit heeft met de stijl en daar helemaal in thuis voelt. We zoeken iemand die graag eigen werk wil spelen en kennis van maatsoorten heeft. Een fijne aanvulling voor de langere termijn. Invloeden laten zich het best omschrijven als pop, symfonische … meer »

Paul

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 212x bekeken

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer. Helaas gaat onze slaggitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus zijn wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte … meer »

Coverband

Zangeres zkt professionele gitarist en drummer voor nieuw te formeren band/ Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 272x bekeken

Ik ben n expressieve zangeres, zing vooral vanuit gevoel, vrijheid en plezier; covers, die ik n eigen sfeer geef en eigen nummers. Volg geen bepaalde stijl, maar muziek waar n ziel en jus inzit, van teder tot rauw. O.a Prince-the Cross, Steppenwolf-Born to be wild, Roberta Flack-the First time, Tom Jones -its a man's world en You never walk alone, Tracy Chapman, Doors, Van Morrison, Patsy Cline-Blue … meer »

Muzikantenbank user antonetta Weideveldantonetta Weideveld

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 262x bekeken

Zanger of zangeres gezochtCats4sale zoekt zanger(es) wij maken Rock'n Billy /Rock'n roll muziek Wij zijn ervaren muziekanten en willen snel de doorstart maken. Om de week repetitie is de doelstelling en 6 tot 10 optredens per jaar is realistisch. Wij repeteren nu in Helmond maar overleg is mogelijk.

Alfred Voorthuijsen

Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470 P.v.Amelsfoort

Peter van Amelsfoort

ReCover zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 288x bekeken

ReCover is een band bestaande uit ervaren muzikanten. De band richt zich vooral op dansbare nummers uit de jaren 70, maar ook recente nummers met een jaren 70 'feel' komen aan bod. ReCover onderscheidt zich door blazers en meerstemmige zang. Met het oog op dit laatste zoeken wij nu een extra achtergrondzangeres en dan met name een sopraan. Wij oefenen elke woensdagavond in Veghel. Belangstelling? … meer »

Karel Bravenboer

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummerOnder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax, trombone en trompet. Voel je er wat voor om ons te versterken dan kun je via 06-51563994 contact op nemen met Wil Janssen

Wil Janssen