Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Brabant, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist (M/V) gezocht in de omgeving Oosterhout

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Band met stevig repertoire (blues / rock) zoekt toetsenist. Wij hebben een Hammond orgel en een Roland keyboard voor je klaar staan. Wij zijn geen jonkies meer, maar hebben veel ervaring in diverse bandjes uit onze omgeving. We repeteren eens per 2 weken en willen wat vaker gaan optreden. Op onze playlist tref je onder meer aan The Who, Joe Cocker, Joe Bonnamassa, Ten Years After, CCR, CSN&Y, … meer »

Muzikantenbank user Jaques van der MoezelJaques van der Moezel

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Enthousiaste Beatlefans zoeken idem drummer voor rockband/ rockproject, al is fan niet een pré 😁. Gevorderd zijn en ervaren wel. Bij twijfel gewoon reageren Leeftijd vanaf 30jr Hoor graag van je. Mvg

Wil

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Gary Clark jr. - Bright lights Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg