Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band(leden)/gitarist/toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Ik, zangeres, zoek band(leden) om een band op te starten of een gitarist/toetsenist om een duo mee te vormen. Leeftijd maakt niet uit, zolang je je in mijn muzieksmaak kunt vinden. Regio Tilburg Uiteindelijk zou ik ook willen gaan optreden. Zie ook mijn muzieklijst van de nummers die me tot nu toe leuk lijken om te dan spelen. Deze lijst is nog niet compleet. https://open.spotify.com/playlist/6u8BulsuUmOZJw2gzzduGG?si=JTVbeieDSCi2C3GOAYGVag

Muzikantenbank user Mirna PeerlingsMirna Peerlings

Zangeres/gitariste zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt bandHi! Mijn naam is Bianca, ik ben 24 jaar en ik woon in Tilburg. Ik wil graag een nieuwe band starten of me als zangeres aansluiten bij een bestaande band. Genres waar ik me vertrouwd bij voel zijn pop, soft rock, jazz en folk. Ik vind het leuk om covers uit te voeren, maar wil ook graag eigen nummers maken met een eigen stijl. Het uiteindelijke doel is om (regelmatig) op te treden. Neem ook een kijkje … meer »

Muzikantenbank user Bianca van den BeltBianca van den Belt

Zangeres zoekt band!!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Hoi!!! Ik ben Jasha, 19 jaar oud en ik zing al heel lang. Ik ga dit jaar auditie doen voor de rockacademie, en wil binnenkort een cover insturen voor de auditie, daarbij heb ik een band nodig. Ik heb in principe al een gitarist maar zoek een drummer, pianist en bas. Let me know als je hier interesse in hebt, dan gaan we een aantal keer oefenen en hopelijk snel de cover opnemen.

Jasha

Gitarist of pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 308x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een gitarist(e) of pianist(e), om samen bestaande nummers om te zetten naar een mooie akoestische versie, met een eigen stijl. Nummers van bijv The Villagers, of The National, het hoeven voor mij geen super bekende nummers te zijn, als er maar een mooi cover van gemaakt kan worden. Ik zelf zing, en zou het leuk vinden wanneer jij dit ook zou doen/kunnen voor evt tweede … meer »

Maartje

Zanger zoekt Nameless Ghouls

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Zanger zoekt Nameless GhoulsZoals de titel aangeeft ben ik, als zanger, opzoek naar zijn Nameless Ghouls. Als dit je iets zegt dan weet je meteen welke kant het op gaat.... Juist, een Ghost Tribute. Ik heb een jaar geleden wat ruwe opnames gemaakt maar helaas nog geen band gevonden die samen met mij bereid is de Nederlandse (en Belgische of Duitse) podia te veroveren met een complete Ghost experience. Wie maakt me los?

Muzikantenbank user GheistGheist

Zanger zoekt band regio Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 633x bekeken

Zanger zoekt band regio TilburgHey! Leuk dat je mn ad ziet,ik ben een zanger met n uniek stem klank ( tenminste hoor ik het vaak!op zoek naar n band in regio Tilburg. Ik heb een heel uitgebreid muziek invloeden,rock,indie,jazz etc. Ik sta open voor new projecten vooraal eigen nummers dat we samen eventueel zouden doen! Interesse? Stuur me gerust n bericht en wie weet tot straks?

Muzikantenbank user Carlos RibeiroCarlos Ribeiro