Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 380x bekeken

Zangeres zoekt muzikantenBeste mensen, Ik ben Vicky, 22 jaar en wil me graag weer meer bezighouden met zingen en muziek, en dat het liefst met anderen. Daarom zoek ik instrumentalisten en eventueel andere zangers/zangeressen die het ook wat lijkt om casual en op laagdrempelig niveau muziek te maken en lekker met muziek bezig te zijn! Zelf ben ik een 'alt' en zing ik meestal pop en rock, maar ik sta ook zeker open voor … meer »

Muzikantenbank user VickyVicky

(Metal)zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 415x bekeken

Hoihoi, Sinds een paar jaar zing ik (clean) en sinds ongeveer een half jaar ben ik wat meer richting metal geslagen qua zang. Inmiddels ben ik op een punt dat ik het graag met een band erbij zou proberen, daarom ben ik rustig op zoek naar een band waar ik bij aan zou kunnen sluiten. Ik kan nummers zingen van o.a. Meshuggah, Gojira, Spiritbox. Ik ben 27, woonachtig omgeving Tilburg maar ben bereid … meer »

mvdb

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 1067x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw