Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt rock (cover) band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Hi, zijn hier nog oudere rockers die graag een band willen beginnen of een bestaande band die op zoek is naar een bassist. Ik ben Maurice, 51 en woon in Schiedam. Op zich vind ik het niet erg om een stukje te moeten rijden als het de moeite waard is. Ik luister veel rock/metal van oud tot nieuw. Graag hoor ik van je

Muzikantenbank user Maurice AaldersMaurice Aalders

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 240x bekeken

Bassist!Bassist zoekt band. Eigen composities of covers of misschien wel allebei?! Stijl: Americana, blues, (classic) rock, soul, sixties, seventies, reggae, latinrock, indie, singer\ songwriter, nederrock, un of - semiplugged....... Geboden: goede instrumentbeheersing, theoretische kennis, podium en studio-ervaring, gefrette en fretloze bas in de collectie (en nog div andere instrumenten) creativiteit, … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Mijn mooie basgitaren vervelen zich! Ik zoek een coverband die tzt regelmatig wil optreden met een enigszins toegankelijk repertoire. bijvoorbeeld Allround pop/party 80s/90s/00s alternative classic rock 100% NL (maar dan wel goede NL muziek) of een toffe tribute? 2-4x per maand repeteren omgeving rotterdam/dordrecht/den haag (voorkeur donderdagavond of zondagochtend) leeftijd wat mij … meer »

AvanEl

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 412x bekeken

Gezocht: een leuke band met ambities. Stijl: Americana, Blues, Singer-Songwriter, Nederrock, Country, Folk(rock) Reggae, Soul.. Goed in het gehoor liggend maar niet alledaags. Omgeving Rotterdam Leeftijd is maar een getal, maar het mijne is 55+ Meer weten?! Stuur een mailtje!

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 2138x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B