Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt een band.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

Is er LGBT herrie in omgeving Rotterdam?

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Ik (30+) ben een (nog wat roestige) bassist die na jaren aanmodderen in Reaper, weer eens in een band wil spelen. Ik ben op zoek naar een eigen werk band in rock/metal/punk achtige richting. Vanwege persoonlijke redenen wel graag LGBT vriendelijk (of zelfs als kernpunt?) Heb ooit op het podium gestaan met eigenwerk & covers, heb een beetje ervaring op vocalen en ben eigenlijk toetsenist, maar mijn … meer »

T. de Man

25 jarige bassist opzoek naar band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 279x bekeken

25 jarige bassist opzoek naar bandHey, tof dat je interesse hebt! Ik ben ondertussen al 2.5 jaar bas aan het spelen als hobbie, hier en daar wat theorie geleerd, maar voornamelijk zelf aangeleerd door middel van het spelen op gevoel. Meerdere keren gehoord dat ik in een bandje moet spelen, maar vond dat ik eerst echt wat meer technieken onder de knie moest krijgen. Ook ben ik vrij creatief ingesteld en denk vaak wat meer out side … meer »

Muzikantenbank user TimoTimo

Serieuze bandleden gezocht

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 397x bekeken

Serieuze bandleden gezochtBassist - tevens vocalist is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Ben ervaren speler en serieus op zoek naar dito bandleden. Sfeer van de muziek : Westcoast country-rock, americana, folk, poprock. Eigen gear en vervoer. Regio zuid-holland/west brabant. Stuur me jullie info en ik reageer zsm.

Bert Batenburg

Bassist zoekt leden voor stonerrock/doom band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Bas en ritme gitaarist zoekt leden om een stonerdoomsludge band mee te beginnen. Omgeving Rotterdam is voor mij mogelijk en heb zelf een oefenruimte te Steenbergen, West Brabant. Mijn inspiraties zijn: Crowbar, Acid King en Weedeater en de minder bekende Slabdragger. Instagram and telefoon nummer voor contact https://www.instagram.com/loudmusicaddiction/ 0633223410

Samantha

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 666x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H