Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 98x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik aan de basgitaar opgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci

Bassist zoekt podiumband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Bassist is op zoek naar een actieve band of leuk project met ervaren mensen. Voelt zich het meest thuis bij muzikale crossovers, eigen muziek, lekkere grooves, improvisatie en (natuurlijk) op het podium. Speelt in dienst van het geheel, doet z'n huiswerk en komt afspraken na. Reacties graag met concreet en beluisterbaar materiaal, zodat duidelijk is waar het over gaat. Kijk op www.maartenmors.nl/muziek … meer »

Maarten Mors

Bassist zoekt bluesband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Bassist zoekt bluesbandBassist uit regio Hoekse waard is op zoek naar bluesband die een beetje jazzy en funky nummers spelen.Ballades schuw ik ook niet , maar de doorsnee bluesnummers die half nederland speelt hoef voor mij niet zo. Huidige band Chasin Blues , dreigt op te houden te bestaan

Muzikantenbank user Martin de VosMartin de Vos

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1624x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B

Bassist zoekt Reggaeband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 387x bekeken

Mijn Naam is Nils en ik ben als Bassist op zoek naar een Reggaeband in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer. om regelmatig samen mee te spelen met als doel op te treden. Ik ben 50 jaar en heb mijn Basgitaar 5 jaar geleden weer opgepakt. Ik zie mijzelf als een gevorderde beginner ;-)...

Muzikantenbank user Nils BaanNils Baan