Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze Band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 372x bekeken

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze BandBeste muzikant, Mijn naam is Daniël en ik ben een bassist uit Schiedam. Ik speel nu voor 8 jaar en heb ook voor een tijd gitaar gespeeld. Bass vond ik uiteindelijk veel leuker en daar ben ik dus mee door gegaan. Mijn muzieksmaak is enorm breed maar mijn voorkeur gaat toch naar progressieve muziek. Mijn invloeden zijn onder andere bands zoals Opeth en Tool. Andere invloeden zijn Red Hot CHili Peppers, … meer »

Muzikantenbank user Daniël van LeeuwenDaniël van Leeuwen

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 311x bekeken

Gezocht: een leuke band met ambities. Stijl: Americana, Blues, Singer-Songwriter, Nederrock, Country, Folk(rock) Reggae, Soul.. Goed in het gehoor liggend maar niet alledaags. Omgeving Rotterdam Leeftijd is maar een getal, maar het mijne is 55+ Meer weten?! Stuur een mailtje!

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 2008x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B