Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band (regio R'dam +/- 40km)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Hi, Ik ben een ervaren bassist met podium en studio ervaring (43jr) die graag weer in een band wil gaan spelen. Covers of eigen werk maakt mij niet zo veel uit zolang het in mijn straatje past. Het moet voor mij rocken, grooven en plezier uitstralen! Ben in bezit van vervoer en goeie spullen en kan wekelijks of om de week repeteren. Speel je covers dan zou het fijn zijn als je een setlist mee stuurt … meer »

Jakob

Bassist zoekt band met groove

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Bassist zoekt band met grooveBassist is op zoek naar een actieve band of project met ervaren mensen. Voelt zich het meest thuis bij eigen muziek, muzikale crossovers, warme grooves, improvisatie en (natuurlijk) af toe een podium. Liefst Rotterdam of Den Haag e/o. LET OP: Reactie graag met geluidsmateriaal, zodat duidelijk is waar je mee bezig bent. Kijk op mijn website (zie hieronder) voor meer info en demo’s.

Maarten Mors

Bassist zoekt (beginnende )muzikanten

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 124x bekeken

bassist(ex limburgse vlaaien/ex twelf feet)van 47 uit rotterdam zoekt beginnende muzikanten in de leeftijd tussen de 45 en 50 jaar om een rockband te vormen. opzet is het spelen van covers.hierbij valt te denken aan bijv van halen etc etc. heb je interesse dan hoor ik je graag. tel: 0619322360 of mail naar michael402011@****.nl tevens wordt een basdocent gezocht die mij kan ondersteunen

Muzikantenbank user michael lefebremichael lefebre

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik op de basgitaar overgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci