Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 943x bekeken

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt ZANGEROpgericht in sept 2017 speelt Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo al enige jaren met een bezetting van 8 ervaren muzikatnen met veel passie en enthousiasme de wereld beroemde Latin Rock muziek van Santana. Dit doen wij met 2 zangers waarvan er 1 helaas onlangs gestopt is. Daarvoor zoeken we nu een vervanger. Hou je van Santana en denk je dat je de Soul en Groove van voormalige Santana zangers … meer »

Bill

Singer/songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 689x bekeken

Singer/songwriter zoekt muzikantenIk ben een ervaren singer/songwriter (Engelstalige pop/rock) met veel eigen materiaal en zoek in Eindhoven een band of op te richten band. Inmiddels 3 CD’s en 5 EP’s gemaakt. Speelplezier en eigen materiaal ontwikkelen staan voorop. Speel ook akoestische gitaar. Luister maar eens naar mijn muziek: sherpa2.bandcamp.com en 2alone.bandcamp.com of 2Alone op Spotify.

Roel Klinkhamer

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1741x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Enthousiasme voor zingen? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb wat ervaring met optredens in cafe's en speel al even gitaar (sinds mijn 7e). Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek open, speel zelf bijvoorbeeld muziek … meer »

gitarist-647

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 2492x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw