Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitaarles aangeboden in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitaarles voor beginners en gevorderden - Breda

Gitaarles aangeboden in Breda (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Mijn naam is Martin Pennings. GuitarJockey is mijn lespraktijk. In mijn lessen leer je diverse stijlen spelen: rock, pop, funk, blues, jazz en gypsy-jazz. Ook voor klassiek gitaar kun je bij mij terecht. Zelf studeerde ik lichte muziek gitaar aan het conservatorium in Rotterdam en Maastricht. Daarna studeerde ik af als leraar geschiedenis en heb ik een opleiding personal coaching gevolgd. Ik heb in veel verschillende bandjes gespeeld en heb vaak op het podium gestaan bij diverse jamsessies. Gitaarspelen was, is en zal altijd mijn passie blijven! De lessen zijn voor iedereen tussen 12 en 120 jaar. Voor (absolute) beginners, gevorderden, en iedereen die daar tussenin zit. De lessen worden gegeven in Breda, vlak bij het centraal station aan de Terheijdenseweg. Kom gerust een gratis en vrijblijvende proefles volgen om te kijken of ik voor jou de juiste docent ben!

Martin Pennings

Gitaarleraar

Gitaarles aangeboden in Roermond (Limburg) | 175x bekeken

Ik ben inmiddels 65 jaar en heb 14 jaar gitaarlessen gegeven. Zowel slaggitaar als fingerpicking. Bij voldoende belangstelling overweeg ik om toch de draad weer eens op te gaan nemen. Ik speel zelf ca. 50 jaar gitaar. Heb een klassieke opleiding gehad. Heb in een band gezeten en een zangduo gehad. Vanwege ernstige rugklachten ben ik met veel activiteiten moeten stoppen.

Niek Sieben

gitaar leren spelen?

Gitaarles aangeboden in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

allround docent . veel ervaring, lessen op maat, moderne persoonlijke aanpak. in 10 lessen leer je bij mij de basis van het gitaarspelen, toegepaste muziektheorie en een juiste speelhouding, zodat je je daarna zelfstandig verder kunt ontwikkelen op een verantwoorde manier.

Ernest