Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio Eindhoven

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio Eindhoven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant)

Hallo toetsenist m/v.
Ben jij opzoek naar een semi-prof allround feest coverband met optredens, gezellige mensen en ervaren muzikanten, een redelijk hoog muzikaal niveau, wil je tussen de 10 en 20 keer per jaar optreden tegen een leuke gage, kom je uit de regio Eindhoven of vind je het niet erg om te rijden en in Helmond te repeteren, lees dan even verder!
Wij coverband Sound-4Ce (soundforce) zijn een nieuw opgerichte coverband (een doorstart van een andere band) met zeer ervaren semi-prof muzikanten en allemaal 40+. Jouw leeftijd is niet belangrijk zolang jij je maar prettig voelt met onze leeftijd.
Een aantal van ons komen uit een andere allround coverband en spelen al meer dan 15 jaar samen.
Onze doelstelling is het neerzetten van een semi-prof allround coverband met eventueel een extra uitgebreid 80’s repertoire.
Maar dit staat nog niet in steen gebeiteld en is natuurlijk ook afhankelijk van de nieuwe toetsenist en zijn/haar inbreng.
Het is de bedoeling om een commercieel en dansbaar repertoire neer te zetten wat de mensen ook uitnodig om de dansvloer op te gaan. Dus een breed repertoire in de ruimste zin van het woord. Een repetitie bandje met muziek waar niemand op zit te wachten of niemand kent, of een bandje met hoofdzakelijk luistermuziek gaat hem voor ons niet worden.
We zijn gewend om op dit moment tussen de 10 en 20 keer per jaar op te treden en dat willen we ook zo voortzetten maar een paar optredens meer of minder is in onderling overleg natuurlijk geen enkel probleem.
Repetitie.
Nummers uitzoeken en voorbereiden doen we thuis en op de repetitie spelen we het samen door.
Hoe vaak we repeteren, in het begin denk ik om de 14 dagen of drie weken ook omdat een aantal behoorlijk ver moet rijden om te repeteren in Helmond.
De bandleden.De basis band bestaat uit: drums - bas gitaar - gitarist/zanger - zangeres en een nog te vinden toetsenist.
XL band.
We krijgen ook regelmatig aanvragen voor een xl band en dan wordt de band uitgebreid met een vaste club freelance muzikanten waar we al heel lang mee samen werken. Denk aan een saxofonist (die gaat vaak mee) trompettist, percussionist en eventueel nog twee extra zangeressen.
De huidige bandleden komen uit: Helmond, Lelystad, regio Utrecht en Veghel.
Ik hoop dat je hiermee al een wat beter beeld hebt van wat we willen en als er verder nog vragen zijn laat het ons weten.
Heb je interesse stuur dan wat info over je zelf, je ervaring en eventueel wat audio of video materiaal als je dat hebt.
We horen graag van je.
mail naar: mail@***********.net
Met vriendelijke muzikale groet,
Cinzia, Bas, Dennis en Kees.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.