Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist m/v gezocht voor R&R band. Regio Den Bosch / Uden

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 28x bekeken

Toetsenist m/v gezocht voor R&R band. Regio Den Bosch / UdenHerhaalde oproep. Wij zijn The Rocking Sixties, een band met 15 tot 20 optredens per jaar. Wij spelen muziek uit de jaren 50/60 met af en toe een uitstapje naar wat latere tijden. Onze huidige bezetting is: zanger, bassist, 2 gitaristen, drummer en de nu vrijgekomen plaats van toetsenist. Onze leeftijden variëren van 50+ tot 70+, maar voor ons speelt leeftijd verder geen rol. Enige ervaring is … meer »

Hans

Ervaren toetsenist met gevoel voor ritme

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Hoi, We zijn een funk band met eigen werk aan het formeren die zich specialiseert in dansbare old school funk (denk aan the Bamboos, The Poets of Rythm, Speedometer, Cookin' on Three Burners etc..). De drummer (ook producer en toetsenist) en bassist (ook gitarist) hebben een catalogus aan nummers/grooves geschreven die we 4 als koppige groovemachine neer willen zetten. Daarna willen we verder kijken … meer »

Muzikantenbank user Floris NijdamFloris Nijdam

Toetsenist(e) gevraagd

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Onze leuke energieke Basement Blouse Band is op zoek naar een toetsenist(e) ter aanvulling van onze hobbyband die wekelijks op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur oefenen in een eigen repetitieruimte waar ook de nodige apparatuur aanwezig behalve een keyboard De huidige bezetting: Zangeres: Helga Mari: gitaar en zang Dennis sologitaar en zang Piet:saxofoon Ruben:Basgitaar Frans:Drums en … meer »

Muzikantenbank user Frans BrandsFrans Brands

Bassist en Zangeres zoeken band!!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Wij (bassist en zangeres) willen weer een band beginnen of bij een bestaande band aansluiten. Onze wens is om 1 tot 2 keer per maand op te treden en 1 keer per 14 dagen te repeteren en thuis alles uit te zoeken zodat de nummers op de repetitie vrijwel gelijk lopen. Qua repertoire willen we nummers spelen van de jaren 70 tot nu, met als specialiteiten Level 42, Kate Bush, Toto, Heart, Tears for Fears … meer »

Hans Bal

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Wij zijn een band in opstartfase, drummer, gitarist, sologitarist, basgitarist, spelen muziek van CCR, maar ook andere nummers, om zo te komen tot jaren 70 muziekgenre. en dan nog onze lead zangeres en 2e stemzangeres. Wij zijn in de leeftijd van 56 tot 65 jaar. Gezelligheid is belangrijk, we geven allemaal op onze manier kleur aan de band en muziekinbreng ook welkom.

sylvia Floresse

Folk/jazz duo zoekt instrumentalist

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 360x bekeken

Folk/jazz duo zoekt instrumentalistWij zijn een jazz/folk duo bestaande uit zangeres/gitarist/banjoist en een contrabassist/clarinetist/gitarist. Samen schrijven we eigen werk, wat varieert van jazz, manruche, dixieland, folk, funky invloeden. We zijn we op zoek naar een extra muzikant, die voor extra aankleding en solo's kan zorgen. Een blazer zou super zijn, maar een toetsenist of gitarist is ook welkom. De afgelopen tijd hebben we … meer »

Muzikantenbank user Bridget VZBridget VZ

Band zoekt toetsenist man/vrouw

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Wij zijn een Oosterhoutse band bestaande uit twee gitaristen, een bassist, een zangeres en een drummer. Wij willen onze band versterken met een toetsenman/vrouw. Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond en beschikken over een eigen repetitieruimte. Een greep uit ons repertoire: Bad case of loving you (Robert Palmer), Call me the breeze (Eric Clapton), Come together (The Beatles, Fire (Pointer Sisters), … meer »

Frans Welschen

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 190x bekeken

The Jukebox Cadillac's zijn op zoek naar een Toetsenist m/v. Wij zijn een jaren 60 Rock & Roll band ( Elvis Presley, Chuck Berry, Carl Perkins, Robert Gordon enz ) met soms een uitstapje naar wat Country nummers o.a ( Billy Ray Cyrus en Dwight Yoakam ). Wij Leadzanger, Bassist, Slaggitarist, Sologitarist, en een Drummer zijn allen 50+ maar leeftijd vinden wij niet zo belangrijk. Gezelligheid, inzet, … meer »

Rini van der Heijden