Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen werk ouwerwetse rockband zoekt drummer, bassist en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hoi, Tom en Arno (slag- en sologitaristen, de eerstgenoemde eveneens zang) zoeken bandleden in de buurt van bijv. 's-Hertogenbosch. Tom woont bij Culemborg, Arno woont in Oss. Tom heeft momenteel geen auto en het zou handig zijn indien iemand hem kan halen/brengen. Oefenruimte staat nog niet vast. Wel dat er een aardig deuntje muziek zal worden gemaakt. Eigen werk, Engelstalig. Ruimte … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!Wij zijn een all female band die op zoek zijn naar een vrouwelijke toetsenist om onze songs te verrijken. Momenteel spelen we alleen covers. Oude pop & rock van ZZ Top, Luke Nelson, Skunk Anansi, The Cure Maar ook nieuwe muziek van bijv. Wet Leg, Royal Blood en Wende. Onze leeftijden zitten in de 40 en 50. Alhoewel we sinds kort in een nieuwe samenstelling spelen en de muzikanten "pas" 5 jaar … meer »

Muzikantenbank user PatriciaPatricia

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito toetsenist. We zijn op zoek naar een toetsenist die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden … meer »

Hans Bal

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 329x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Gezocht toetsenist(e) met backing vocal voor eclectische Tilburgse band met eigen werk. We hebben ongeveer anderhalf uur aan veelzijdig materiaal en nemen op dit moment onze debuutplaat op. Wij maken ons klaar om regelmatig op te treden. Eigen studio en apparatuur beschikbaar. Leeftijd 40 plus, vocale kwaliteiten, creatieve input bij componeren nummers zijn een pre.

simon Luszpinski

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!Wij, cabaretvereniging Wè Nou Wir uit Nieuwkuijk, zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist voor tijdens onze voorstellingen op 15,17 en 18 juni. Wij schrijven onze liedjes zelf , wel op bekende melodieën. Eenmaal per jaar tijdens de kermis hier geven wij 3 avonden een cabaretvoorstelling. Natuurlijk zal hiervoor gerepeteerd worden de weken ervoor. Super leuk is het wel in ieder geval !

Muzikantenbank user Marleen VerhoevenMarleen Verhoeven

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 416x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum