Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/zangeres, bassist en toetsenist gezocht voor onze band!

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Zanger/zangeres, bassist en toetsenist gezocht voor onze band!Hallo mensen, momenteel zijn wij opzoek naar een bassist, toetsenist, zanger of zangeres voor onze band. Wij wonen dichtbij Eindhoven en Tilburg. Onze muziekgenre is: Alt rock, Funk, hard rock en andere bekende covers. Onze leeftijden zitten tussen de 17 en de 21 jaar het zou fijn zijn als we dan ook ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Dus als je lekker met ons wilt jammen, dan zou dat heel vet … meer »

Muzikantenbank user AnthonyLindenAnthonyLinden

Gedreven toetsenist gezocht voor Prince Funk-band.

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Gedreven toetsenist gezocht voor Prince Funk-band.Prince tribute/coverband zoekt funky en gedreven toetsenist voor 8-koppige band in omgeving Tilburg-Waalwijk. Ben jij die virtuose toetsenist die deze nummers wil en kan spelen? Meld je dan snel!! Wij focussen ons vooral op de jaren 80 en 90. Band bestaat uit: 1 zanger (frontzang en koor) 3 zangeressen (frontzang en koor) Bas drums gitaar & Ben jij die toetsenist die ons compleet maakt?

Muzikantenbank user arthur janssenarthur janssen

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazers

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazersWij een hele leuke knotsgekke feestband Fiesta Loca, zijn op zoek naar een toetsenist en blazers. Van een coverband die de normale covers spelen zoals de meeste. Willen wij een switch maken naar lekkere Spaanstalige nummers zoals Belle Perez. Ricky Martin etc. Ook willen we meer te gekke dance nummers toevoegen. Avici. Menthal Theo. Paul Elstak etc. Het boekingskantoor wil een promofilmpje opnemen … meer »

frank van baast

Toetsenist/ zanger

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Band zoekt toetsenist m/v in de omgeving Den Bosch voor doorstart van coverband 50+ers. Het samen op acceptabel niveau muziek maken is het doel, maar een goede sfeer en gezelligheid staat voorop Huidige bezetting zangeres, basgitaar, sologitaar, drums en slaggitaar/zang. Repetitie eens per twee weken op donderdagavond in Den Dungen. Repertoire: breed genre van melodieuze covers uit de jaren … meer »

H. Van Vlijmen

Rock/Metalband zoekt Toetsenist

Overig en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 139x bekeken

We zijn een net opgerichte band die bestaat uit een zanger, twee gitaristen een bassist en drummer. We zijn erg gemotiveerd om van dit project iets leuks en origineels te maken. We beginnen met covers en uiteindelijk willen we eigen nummers schrijven. Natuurlijk, ook dikke optredens geven! De richting die we tot nu toe in gedachte hebben is Rock/Metal. Bands die we goed vinden zijn onder andere; … meer »

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Gezocht toetsen man voor Rock and Roll band

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 439x bekeken

Gezocht toetsen man voor Rock and Roll bandWij, The Rocking Sixties zoeken een toetsenman Ons repertoire bestaat uit Rock & Roll en muziek uit de jaren 60 met af een toe een uitstapje naar wat latere tijden. Onze leeftijden zijn 50+,60+ ,70+ voor de juiste man speelt leeftijd geen rol. Enige ervaring is gewenst. Een aanvullende 2e of 3e stem zou mooi meegenomen zijn. We zijn een band met optredens , gemiddeld 15 per jaar. De huidige bezetting … meer »

Muzikantenbank user Pim ReedijkPim Reedijk

Zanger en toetsenist gevraagd CCR en jaren 60 70 genre

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 432x bekeken

Voor onze CCR band zijn Wij, Drummer bassist, gitarist en zangeres, op zoek naar een zanger en toetsenist die het leuk vindt om muziek van CCR te spelen en muziek uit de jaren 60 en 70 erbij te doen. Zo hebben we een leuke variatie van genre. Je inbreng is welkom. Onze leeftijd loopt van 59 tot 65 jaar, voel je welkom, we hebben geen voorkeur voor leeftijd. Gezelligheid is belangrijk en af en toe … meer »

sylvia Floresse

Orkest zoekt pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Orkest zoekt pianist/toetsenistFull Stage Collective, het grootste allround poporkest van Nederland, heeft een vacature vrij voor een pianist/toetsenist. Het orkest bestaat uit 40 muzikanten, 6 vocals en heeft een uiteenlopend repertoire in vele stijlen en van alle tijden. Het orkest staat onder leiding van een ervaren muziekleider. De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond van 20.30 – 23.00 uur in Drunen (NB). Voor … meer »

Frank Dirne

Band zoekt drummer en toetsenist (M/V)

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 678x bekeken

Band zoekt drummer en toetsenist (M/V)Onze band is op zoek naar een nieuwe drummer en een nieuwe toetsenist. Ons repertoire ken diverse muziekstijlen: country, soul, (neder)pop, rock. Sinds enkele maanden hebben een nieuwe bassist. Dit betekent dat we straks 3 (relatief) nieuwe leden hebben waarmee we samen wat meer richting gaan bepalen. Naast deze drie hebben we een sologitarist, een zangeres, een zanger met percussie en een zanger … meer »

Muzikantenbank user The Blue BrayBandThe Blue BrayBand