Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band “Stiekem Gesjanst” zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Nederpop Cover Band Stiekem Gesjanst uit de de (wijde) omgeving van Eindhoven/Oss/Helmond zoekt een toetsenist(e). Op dit moment bestaat de band uit Gitarist, Bassist, Drummer, Zanger en achtergrond zangeres, en willen we graag met jou van de winter gaan optreden met de muziek van De Dijk, Doe Maar, Bløf enzovoorts. De repetities zijn 2-wekelijks.Wij zijn allen ervaren muzikanten en ben jij … meer »

Rob Theunissen

Klassieke progressieve rock band opzetten

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 246x bekeken

beste muzikanten, is er iemand van jullie die ook houdt van de progressieve rock 70-75 gouden-era die legendarisch werd dankzij bands als Genesis, ELP, Jethro-Tull, Yes, PFM, Camel? Ik ben zelf een klassiek, akoestisch en elektrisch (solo)gitarist en ben op zoek naar andere muzikanten met dezelfde passie. het beste zou zijn om een complete typische line-up op te zetten (zang, keyboards, gitaar, bas, … meer »

GiCo

Pianist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 610x bekeken

GEZOCHT: TOETSENIST/PIANIST Ben jij een pianist of toetsenist en wil je spelen in een leuke band? Dan is dit je kans, want de Pabo-Band (onderdeel van Zanggroep Pabo) zoekt versterking! Wie zijn wij? De Pabo-Band bestaat op dit moment uit een pianist, bassist, gitarist en drummer. Samen verzorgen zij de begeleiding van het Pabo-Koor en Pabo-Junior. We laten zien dat gezelligheid én spelen … meer »

paul Nielen

Gitarist GEZOCHT, en toesenist voor Sixtiesband.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 613x bekeken

Gitarist en toestsenist Gezocht voor Sixtiesband. we zoeken iemand met veel ambitie. We spelen veel cliff en the Shadows Repetie in overleg, we komen uit Poppel belgie-Tilburg en Roosendaal en hebben n eigen repetitieruimte met alle apperatuur er in Poppel(achter Goirle). Bezetting nu, zanger. drummer, bassist en sologitarist.allemaal ervaren muziekanten. Voor meer info bel dan, Wim. 0623052229 … meer »

wim

Toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 346x bekeken

ToetsenistBeste muzikant, Voor een ensemble in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Een elektrische piano is aanwezig. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Stuur gerust een berichtje met jouw … meer »

Ron

Muzikanten gezocht voor popkoor

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1015x bekeken

Muzikanten gezocht voor popkoorHallo, Popkoor Generation in Mierlo zoekt voor de begeleiding een toetsenist, bassist en drummer. Ons koor zingt een een gevarieerd repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige nummers (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Blof, Beach Boys, Queen, Bette Midler). We repeteren elke maandagavond in Mierlo, waarbij naast het fanatiek oefenen ook ruimte is voor gezelligheid. Mocht je interesse hebben, … meer »

Erik Janssen

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 336x bekeken

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)Speel je een blaasinstrument? Heb je zin om weer lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor dit recent gestarte ensemble zijn er nog aanvullingen gewenst op alle groepen blaasinstrumenten. Of je nu fluit, klarinet, hobo, hoorn of trompet speelt, bij ons ben je welkom! Locatie Schaijk (Tussen Oss-Uden … meer »

Ron