Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band/ muzikanten

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland)

Hey, mijn naam is Auke (23) en ik ben op zoek naar een band/ muzikanten om een band mee te starten.
Ik heb al wat band-ervaring en ben vooral opzoek naar een band/ muzikanten om muziek mee te schrijven. Ik schrijf zelf ook al dingen maar maak het nooit af. qua stijl ben ik nog een beetje aan het kijken wat ik het leukste vind om te doen en sta dus open om van alles te proberen. Ik speel ook wat gitaar en zing een beetje maar daar ben ik nog niet goed genoeg qua niveau, maar wil ik als nodig is ook best wel doen.

Qua muzieksmaak vind ik bands zoals: "The Aristocrats", "Black country, new road", "Blur","Car seat headrest", "feed me jack", "The mattson 2", "Nutral milk hotel", "nolan potters nightmare band", "post animal", "psycedelic porn crumpets", "samsara blues experiment", "Sidney gish", "toundra", "The voidz", "Vulfpeck" en "Camel" het mooist, dus stijlen zoals: shoegaze, prog, phsycedelic, lofi, alt/indie, bedroompop, stoner, jazzfusion, postrock en expiremental zijn dingen waar ik het meest naar luister. (vrijwel alle rock varianten vind ik leuk)

Als einddoel wil ik graag een setlist van eigen muziek opbouwen om mee te nemen naar het podium en om misschien wel online te zetten.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.