Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hobby bassist 55 uit Doetinchem zoekt band of muzikanten

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 109x bekeken

Hobby bassist van 55 uit Doetinchem wil weer wat gaan doen,..liefst 1 x in de 2 of 3 weken.Mijn voorkeur gaat uit naar stevige recht toe recht aan blues rock & roll denk aan popa chubby, ac dc, red devils, zz top een beetje dat soort dingen.Af en toe een keer ergens optreden is leuk maar ik heb niet de ambitie om zoveel mogelijk op te treden. Ik zoek of een bestaande band of eventueel muzikanten die … meer »

Leon

Steady Bassist met podium ervaring

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 273x bekeken

Steady Bassist met podium ervaringIk heb post Corona mogen meespelen in een Bon Jovi Tribute band en in een Allround Coverband. Beide waren voor de gelegenheid, en nu ben ik dus even zonder. Ik wordt gezien als een steady bassist die zorgt voor een sterke basis in de ritme sectie zonder vorm van ego of hoogvliegerij. Opgegroeid met alles wat maar hard/soft/ Rock & Pop is, maar zeker ook aangetrokken tot andere stijlen zoals o.a R&B, … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 222x bekeken

Hoii Mijn naam is Jo en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit Gelderland. Ik speel nu ongeveer een jaar basgitaar en het lijkt mij leuk om in een band te spelen. Ik zou graag rock, metal of Indie willen spelen. Leeftijdscategorie 16-20 jaar. Heb je interesse mail dan naar joy.lit124@*****.com of stuur een dm op instagram naar @asphyxiati0n3

Muzikantenbank user Jowen TothJowen Toth

Bassist zoekt

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 394x bekeken

Hallo, De naam is Eric. In een ver verleden actief geweest in diverse Nijmeegse bands. Daarna jarenlang inactief. Inmiddels de laatste jaren de bas weer regelmatig in de handen. En wat is er nu leuker dan alleen muziek maken? Juist, met anderen muziek maken! Heb brede muziekale interesse, maar geen hard-rock/metal ed. Lekker met elkaar muziek maken, gezeligheid/plezier hebben staat voorop. Af … meer »

Eric

Bassist met ervaring zoekt Pop, Rock, Soul, Funk band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 516x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een leuke Dance, Rock, Pop coverband. Ik ben 56 jaar en woonachtig in Huissen. Ik heb ervaring en in diverse stijlen o.a Rock, Pop, Funk, NL-talig en soul bands gespeeld denk aan: Anouk, Mothers finest, Stevie Wonder, AWB, Tower of Power, skunk anansie, blondie, The Scene etc Ik ben geen broodmuzikant, voor mij is het pure hobby en ontspanning., omgeving Arnhem … meer »

Muzikantenbank user JohannesJohannes

Ervaren bassist zoekt band met eigen werk

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 567x bekeken

Ervaren bassist zoekt band met eigen werkMijn naam is Thijs, ik ben 30 jaar en ik woon in Arnhem. Sinds 2011 speel ik in bands en heb ik veel ervaring opgedaan in live shows, studio opnames, radioshows en PR. Mijn muziekstijlen zijn: Rock, Blues, Jazz, Country, Rock 'n Roll, Soul en Rythm-and-Blues Ik zoek een band met de ambitie om veel te spelen, op te nemen, en ervoor te gaan. Heb je vragen dan hoor ik ze graag.

Thijs

Contrabassist, bassist, drummer

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 1176x bekeken

Contrabassist, bassist, drummerHier Jos van 55 jaar is opzoek naar een leuk bandje waar ik met de contrabas of met basgitaar terecht kan. Lekker swing muziek rock enz. Ik heb alles zelf en vervoer.....ik heb jaren lang ervaring ook als drummer 20 jaar in verschillende cover bandjes gespeelt. Nu de laatste 9 jaar bas. Dus zoekt er iemand een bassist of contrabassist of allebei. Dank kun je contact met mij opnemen. Ik woon in Beuningen … meer »

Muzikantenbank user JosJos