Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 146x bekeken

Hi, ik speel nu al een tijdje bas en heb al een paar keer op t podium gestaan. Ik ben op zoek naar een band met eigen meteriaal of muzikanten die dit willen. Ik probeer ook zelf nummers te schrijven maar dit moet ik nog een beetje leren. Hier zijn een paar bands die ik goed vind: The aristrocrats, "Black country, new road", Blur, Camel, Car seat headrest, The Mattson 2, The Claypool Lennon delerium, … meer »

Auke Heijink

Bassist zoekt coverband (regio Arnhem)

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 162x bekeken

Hallo! Ik ben Robert (27) en dringend op zoek naar een vette coverband om mijn muziekverslaving mee te kunnen bevredigen! Wegens blessure heb ik een tijd niet kunnen spelen en ben ik mezelf maar muziek producer gaan noemen. Ik schrijf muziek voor film, maar wil dolgraag weer het podium op met een leuke band. Ik heb bas en toetsen gespeeld in verschillende (semi) professionele (cover)bands en basgitaar … meer »

Muzikantenbank user Robert LantingRobert Lanting

Bassist zoekt band omgeving Nijmegen

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 377x bekeken

Bassist zoekt band omgeving NijmegenHallo allemaal. Ik zoek als bassist aansluiting bij een bestaand bandje, of een band in oprichting. Brede muzikale voorkeur. Pop, rock, oldies. Gewoon lekker jammen, covers spelen en nieuw materiaal schrijven. Liefst omgeving Nijmegen, Arnhem. 1x in de 2 weken repeteren graag. Leeftijdsgroep rond de 40-45.

Muzikantenbank user Ray ArtsRay Arts