Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist op zoek naar dynamiek

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 317x bekeken

Bassist op zoek naar dynamiekHoi, Nu alweer 4 jaar aan de gang, en pre-Corona ervaring opgedaan in diverse bandjes in verschillende muziekstijlen. Ondersteund met wekelijks les onderweg naar gevorderd niveau. In deze tijd best een breed repertoire opgebouwd, van Chris Isak naar Marley via Vaughan naar Megadeth om maar een idee te geven. Ik ben nu op zoek naar een dynamische band, met veel energie die mijn steady basis en inzet … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Ik zoek een band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 298x bekeken

Ik, ervaren bassist, ben weer opzoek naar een band of een drummer en gitarist om een band mee te vormen. Liefst een band met maar één gitarist. Ik luister naar The Jesus Lizard, Shellac, Metz, Birth of Joy, Kyuss, Sungrazer, Led Zeppelin, Alice in Chains enz maar ook naar muziek zoals Beastie Boys, Portishead, Primus, Fun Lovin' Criminals, Stuurbaard Bakkebaard, enz

Mart

Bassist zoekt serieuze band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 323x bekeken

Bassist zoekt serieuze bandZoeken jullie nog een ervaren bassist voor een serieus project dan ben ik wellicht degene die je zoekt. Inmiddels heb ik meer dan 13 jaar bandervaring in verschillende muziekstijlen en weer zin om, wanneer het weer kan, het podium op te gaan. Qua muziekstijl sta ik momenteel open voor vanalles. Van metal tot singer songwriter. Wel het liefst zelfgeschreven muziek in de omgeving van Arnhem (tenzij … meer »

Muzikantenbank user ArjanArjan