Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allroud bassist zoekt band of muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 229x bekeken

Ervaren Bassist zoekt band om bij aan te sluiten of muzikanten om samen iets te beginnen Niveau is semi professioneel, doel stelling is om kwalitatieve goede muziek te maken, genre pop rock soul reggae, covers en/of eigen werk, en regelmatig optreden. Voorkeur muziek is meerstemmig zang partijen. Heb veel ervaring op podia en ben in bezit van eigen vervoer. Omgeving liefs in de regio Arnhem / Nijmegen. Groet MG

Muzikantenbank user MG66MG66

Beginnende Bassist 50+ zoekt ervaring

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 178x bekeken

Hallo Iedereen, Ik ben met mijn 2e jaar muziekles als basgitarist bezig, en zou het erg leuk (en vooral spannend) vinden om wat ervaring op te mogen doen. Al is het maar als extra toevoeging qua toon. Ik heb een voorkeur voor Blues/Rock/Country/Funk, Maar alles is leuk! Ik bezit een Gretsch 5440LSB, Fender Jazz Bass, en een Squier vintage modified Jaguar en kan dus qua toon veel kanten op. Praktisch … meer »

Peter van Poelgeest

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 290x bekeken

Ik zoek een leuke band in de omgeving Nijmegen/Arnhem die op zoek is naar een bassist. Ik heb een brede muzieksmaak richting pop en rock, sta open voor zowel covers als eigen werk en vind het belangrijk om in een band te stappen, waarin een goede sfeer is, iedereen gedreven is en waarbij gerepeteerd wordt om op te treden en niet andersom. Geinteresseerd? Ik hoor het graag!

Mick

Ervaren bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 216x bekeken

Ervaren bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud

Bassist met veel podiumervaring zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 222x bekeken

Ik ben een bassist van 28 jaar en woon in Arnhem. Ik zoek muzikanten die, net als ik, het doel hebben om samen eigen werk te maken en er voor te gaan. Ik zelf ben een groot Elvis fan en hou van Rock 'N Roll, Country, Blues, Jazz en (hard)rock. Heb je bandervaring, treed je graag op en kun je je vinden in bovengenoemde stijlen dan hoor ik graag van je! Gr Thijs

Thijs

Ervaren bassist zoekt goede band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 192x bekeken

Een goede en ervaren bassist, 48 jaar (maar voelt zich beslist jonger) zoekt een professioneel ingestelde band (geen beginners) met zo nu en dan leuke optredens. Ik heb veel podiumervaring in verschillende bands (covers en eigen werk, van disco tot rock). Voorkeur gaat uit naar het stevigere werk. Omgeving Arnhem-Nijmegen.

Nico Taminiau

Bassist zoekt band omgeving Nijmegen

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 469x bekeken

Bassist zoekt band omgeving NijmegenHallo allemaal. Ik zoek als bassist aansluiting bij een bestaand bandje, of een band in oprichting. Brede muzikale voorkeur. Pop, rock, oldies. Gewoon lekker jammen, covers spelen en nieuw materiaal schrijven. Liefst omgeving Nijmegen, Arnhem. 1x in de 2 weken repeteren graag. Leeftijdsgroep rond de 40-45.

Muzikantenbank user Ray ArtsRay Arts