Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Professioneel bassist zoekt werk

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 150x bekeken

Professioneel bassist zoekt werkProfessionele contrabassist, basgitarist, zanger, zoekt werk. De dingen die ik graag doe zijn onder andere studiowerk, of kortere projecten. Ook sta ik open voor nieuwe grote producties. Afstanden zijn geen probleem. Op mijn website is een hoop informatie te vinden, bijvoorbeeld foto's, video en audiovoorbeelden. Voor vragen, of info over beschikbaarheid, kunt u graag contact opnemen.

Muzikantenbank user Constantijn van der HeijdenConstantijn van der Heijden

Na een jarenlange onderbreking roept de muziek

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 383x bekeken

Hallo mijn naam is Mark van Lochem, 52 jaar. Ik heb de laatste 9 jaar door allerlei redenen mijn bas bijna niet meer aangeraakt. De laatste tijd begint de drang om muziek te maken weer steeds meer te kriebelen. Ik heb in het verleden bijzonder lang in een band gespeeld waarbij wij een mix speelde van eigen werk en een aantal minder voor de hand liggende covers. Wij hebben ook veel optredens gedaan, … meer »

Mark van Lochem

Allroud bassist zoekt band of muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 317x bekeken

Ervaren Bassist zoekt band om bij aan te sluiten of muzikanten om samen iets te beginnen Niveau is semi professioneel, doel stelling is om kwalitatieve goede muziek te maken, genre pop rock soul reggae, covers en/of eigen werk, en regelmatig optreden. Voorkeur muziek is meerstemmig zang partijen. Heb veel ervaring op podia en ben in bezit van eigen vervoer. Omgeving liefs in de regio Arnhem / Nijmegen. Groet MG

Muzikantenbank user MG66MG66

Beginnende Bassist 50+ zoekt "Next level".

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 322x bekeken

Beginnende Bassist 50+ zoekt Hallo Iedereen, Ik ben een beginnend (vind ik zelf) Bassist, 2e jaars muziekles, en ik heb inmiddels wat ervaring in een aantal coverbandjes (60's en Hardrock) mogen opdoen. Nog geen podiumervaring, maar misschien komt dat nog. Zo af en toe een optreden zou ik erg leuk vinden. Ik ben klaar voor een "Next level". Bij voorkeur binnen een al bestaande samenstelling die mij de gelegenheid wil geven op … meer »

Peter van Poelgeest

Bassist zoekt band omgeving Nijmegen

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 528x bekeken

Bassist zoekt band omgeving NijmegenHallo allemaal. Ik zoek als bassist aansluiting bij een bestaand bandje, of een band in oprichting. Brede muzikale voorkeur. Pop, rock, oldies. Gewoon lekker jammen, covers spelen en nieuw materiaal schrijven. Liefst omgeving Nijmegen, Arnhem. 1x in de 2 weken repeteren graag. Leeftijdsgroep rond de 40-45.

Muzikantenbank user Ray ArtsRay Arts