Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Countrypop band zoekt een toetsenist en strijker!

Strijker en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen)

Hee iedereen!

Mijn naam is Lisa Ploeger en samen met mijn band maak ik popmuziek met een vleugje country. Mijn huidige pianist/violist stopt helaas vanwege drukte bij andere projecten. Daarom zijn we nu op zoek naar iemand die haar plekje kan innemen na onze show op Eurosonic Noorderslag 2014 (half januari dus). Voorheen speelde ik veel solo en heb ik in Paradiso mogen spelen en heb ik meegetourt als een van de meest geboekte acts van de Popronde in 2022.

Tegenwoordig speel ik mijn eigen werk bijna alleen nog maar in bandsetting. Dit springt er simpelweg een stuk beter uit en hiermee kunnen de producties van de liedjes ook live overgebracht worden. Het is een enorm gezellige bende die in repetities goed gefocust te werk kan gaan, maar ook zo nu en dan wat aan kan kloten. Wat mij betreft echt een perfect combinatie.

We repeteren meestal op dinsdagavonden en 2 keer per maand in Groningen. Iemand uit Noord-Nederland zou dus ideaal zijn. Of mocht je het niet erg vinden om wat verder te reizen, ben je natuurlijk ook meer dan welkom! In de eerste instantie zijn we op zoek naar iemand die toetsen kan spelen. Het is al helemaal ideaal als je ook viool kan spelen, maar die combi is niet altijd standaard, haha!

Er staan hele leuke dingen op de planning van 2024 (o.a. Bevrijdingsfestival Groningen of Friesland en natuurlijk Eurosonic Noorderslag). De ambities van de band zijn om verder te gaan op professioneel gebied. Het is dus wel zaak dat je gemotiveerd bent en je stukken ook thuis oefent. Ook kan ik nog niet de hoofdprijs bieden, want we zijn nog naar het professionele stadium toe aan het groeien. Een beetje investering is dus ook wel nodig.

Ben jij degene die wij zoeken?
Stuur me dan een mailtje naar info@***********.com of met de knop onder dit bericht :D!

Livevideo: https://www.youtube.com/watch?v=891rpCHIfi4
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5wF8hWTn52B6QYhCXVJiuh?si=0dkLNp-KTP2rEdceBfWQQA

Website: lisaploeger.com/

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.