Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 257x bekeken

Wij zijn één van de langst bestaande coverbands van stad Groningen. Geen "broodspelers". We zijn senioren, maar zijn niet blijven hangen in een eenzijdige stijl. Het repertoire bestaat uit herkenbare top-50 songs vanaf midden jaren zestig tot even over het millennium. Kortom, alles wat direct een lichtje doet branden. Onze toetsenist is "geëmigreerd" (lol). We zoeken dus een nieuwe toetsenist(e). Je … meer »

Henk

Gezocht: zanger(es) en allround gitarist!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 405x bekeken

Soulsation is een soul-funk band uit de omgeving Groningen. Ons repertoire bestaat uit Soul en Funk nummers van o.a Stevie Wonder, Tower of Power en Ladies of Soul. Een deel van onze setlist is te beluisteren op https://open.spotify.com/playlist/4o7U2RXbVYxUlpCONd8hAO?si=e6316cc4c7814c1d Wij houden ervan om aan bepaalde nummers een eigen draai te geven. Wij repeteren iedere week in het mooie … meer »

Aubrey Schuringa

Deff-Fusion zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Veendam (Groningen) | 213x bekeken

Deff-Fusion zoekt toetsenistRock-cover band Deff-Fusion zoekt een toetsenist(e). Deff-Fusion bestaat sinds 1999 en treedt sindsdien frequent op. De band bestaat uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en drummer. Deff-Fusion repeteert eens per week in een eigen repetitieruimte in Muntendam. Deff-Fusion speelt Rockcovers en Bluescovers van o.a.: ZZ-Top, Gary Moore, Eric Clapton, Bryan Adams, The New Adventures, David Bowie … meer »

Muzikantenbank user Ted HulstTed Hulst