Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt toetsenist en gitarist!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 328x bekeken

In een nieuw opgezette band zoeken wij nog een toetsenist en gitarist! We bestaan uit een zangeres, drummer en basgitarist in de leeftijden 23 tot 36 jaar. We spelen pop rock covers, waaronder de artiesten the white strips, Pink, Anouk en Bryan Adams. We hebben net met elkaar kennis gemaakt en willen in Groningen gaan repeteren en met elkaar tot een leuke setlist komen. Ben jij of ken jij een toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Talita FaberTalita Faber

Muziekmaatje gezocht!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 508x bekeken

Wij zijn Joanne en Marissa. Graag willen we meer bezig zijn met muziek en daarvoor zoeken we mensen die instrumenten bespelen om samen muziek mee te maken. Het lijkt ons leuk om covers op te nemen, liedjes te schrijven en wie weet wat er op ons pad komt. We houden van ballads, singer-songwritermuziek en popmuziek. Ben jij ook op zoek naar een muziekmaatje? Laat het dan weten. :)

Marissa

Gospelgroep Joyce uit Winschoten zoekt toetsenist.

Toetsenist gezocht in Veendam (Groningen) | 363x bekeken

Gospelgroep Joyce uit Winschoten zoekt toetsenist.Herken je jezelf in onderstaand profiel!? - je bent een toetsenist (pianist) met ervaring in koorbegeleiding en/ of spelen in een band; - je staat met een positief christelijke overtuiging in het leven; - je kunt de dirigent zo nodig ondersteunen bij partijstudies; - het kunnen schrijven van instrumenten partijen (bas en dwarsfluit) is geen must maar wel een pré.

Muzikantenbank user Jenny PrangerJenny Pranger