Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Levensfust zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 153x bekeken

Levensfust is een project, dat vanuit een muzikaal breed spectrum schildert met reggae, funk, pop en rock kleuren: zelfgeschreven nummers. We bestaan uit een zanger, een achtergrondzangeres en achtergrondzanger, saxofoniste, drummer, bassist en gitarist/achtergrondzanger. We hebben 22 demo’s paraat, het project ‘Daar word je blij van’, die we met deze band uit willen voeren tijdens een aantal … meer »

Muzikantenbank user Obbe van der WalObbe van der Wal

Bassist en Zangeres zoeken andere muzikanten om band compleet te maken

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 229x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste mensen om onze band compleet te maken. (leeftijd 20 - 40) Op het moment repeteren wij elke donderdag van 18:00 - 19:30 in de voormalige muziekschool van Groningen (Nu BijVrijdag). Wij willen bezig met zowel eigen nummers als een mooi repetoire krijgen op covers. Qua genres zitten we op het moment vooral richting indie rock, indie pop, pop en garage … meer »

Muzikantenbank user Anneke WestraAnneke Westra

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple Thief

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 160x bekeken

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple ThiefIk zanger, ben op zoek naar een toetsenist die zich kan inleven in de bovengenoemd muziek, en eventueel later ook onze eigen muziek. Is er nog zo eentje te vinden in de noordelijke provincies? (Drenthe, Groningen,Friesland)? Hieronder in de link staat onze voormalig band "sleazy affair" waar ik speelde als gitarist, maar nu in die eventueel nieuwe band wil ik als zanger fungeren.

jedmay