Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en Zangeres zoeken andere muzikanten om band compleet te maken

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 110x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste mensen om onze band compleet te maken. (leeftijd 20 - 40) Op het moment repeteren wij elke donderdag van 18:00 - 19:30 in de voormalige muziekschool van Groningen (Nu BijVrijdag). Wij willen bezig met zowel eigen nummers als een mooi repetoire krijgen op covers. Qua genres zitten we op het moment vooral richting indie rock, indie pop, pop en garage … meer »

Muzikantenbank user Anneke WestraAnneke Westra

Toetsennist gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 97x bekeken

Wij, The Surftwangs, zijn een enthousiaste en gezellige surfband uit de provincie Groningen. Onze band bestaat op dit moment uit: Sologitarist, slaggitarist ,bassist en een drummer. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e). en lijkt het je leuk om ons te komen versterken, laat het ons dan weten! Wij spelen surfmuziek uit de jaren 60’s van onder andere: The Ventures, The Astronauts, The Surfaris,The … meer »

Peter

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple Thief

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 120x bekeken

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple ThiefIk zanger, ben op zoek naar een toetsenist die zich kan inleven in de bovengenoemd muziek, en eventueel later ook onze eigen muziek. Is er nog zo eentje te vinden in de noordelijke provincies? (Drenthe, Groningen,Friesland)? Hieronder in de link staat onze voormalig band "sleazy affair" waar ik speelde als gitarist, maar nu in die eventueel nieuwe band wil ik als zanger fungeren.

jedmay