Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze Band

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze Band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland)

Beste muzikant,
Mijn naam is Daniël en ik ben een bassist uit Schiedam. Ik speel nu voor 8 jaar en heb ook voor een tijd gitaar gespeeld. Bass vond ik uiteindelijk veel leuker en daar ben ik dus mee door gegaan. Mijn muzieksmaak is enorm breed maar mijn voorkeur gaat toch naar progressieve muziek. Mijn invloeden zijn onder andere bands zoals Opeth en Tool. Andere invloeden zijn Red Hot CHili Peppers, Stone Temple Pilots en Radiohead.
Ik ben opzoek naar een serieuze band waar ik mijn ei kwijt kan. Ik ben totaal niet kieskeurig en voel mij al snel thuis in de meeste bandformaties. Maar zoals ik dus eerder aangaf moet het wel serieus zijn. Dat iedereen gewoon zijn partij kent als dat is afgesproken bijvoorbeeld. Leeftijd verschil is naar mijn mening ook geen probleem al lijkt dat andersom nog wel eens het geval te zijn.
In het verleden heb ik gespeeld bij KOFA, De Muziekfabriek, Prikkewater en De Grauwe Hengst. Praatjes vullen geen gaatjes. Daarom zal ik wat kleine linkjes achterlaten waar je me kunt ziet spelen. Het is nihil maar daarom dus ook deze advertentie. Één van de linkjes gaat naar mijn Youtube kanaal. Dit is mijn uitlaatklep voor componeren geweest voor een lange tijd.
https://www.youtube.com/channel/UCTAN4-auH7c14TUG_IMXqXg
https://www.instagram.com/davale.music/
Alvast bedankt voor de reacties!
Met vriendelijke groet.
Daniël van Leeuwen

Website: www.instagram.com/davale.music/

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.