Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (58 jaar) zoekt band

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Ik heb altijd gitaar gespeeld in het blues/jazz/pop-genre, maar ben nu al tijdje aan het oefenen op de elektrische bas. Zou dat graag in band-verband verder willen uitwerken en denk dan aan een coverband die bv nummers speelt uit realbook of pop-covers met een jazzy/bluesy-inslag Ik ben niet zo'n notenlezer, maar moet het vooral hebben van een brede muzieksmaak en het kunnen begeleiden op basis van … meer »

Muzikantenbank user Wim PasmooijWim Pasmooij

Bassist zoekt punk band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 239x bekeken

Bassist zoekt punk bandHoi, ik ben Benjamin, 18 jaar oud en opzoek naar leeftijdsgenoten om samen punk(rock) te spelen, maar heb ook zeker interesse in andere genres (hardrock, classic rock, trash metal) In de buurt van Rotterdam Voor sneller contact, kan je een berichtje sturen naar 06-10385437

Muzikantenbank user Benjamin van VlietBenjamin van Vliet

Bassist

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 297x bekeken

BassistHoi! Excuses voor mijn slechte Nederlands taalvaardigheden. Ik ben nieuw uit Indie verhuisd en woon in Den Haag. Ik speel elektrische bass. Ik speel graag verschillende muziekstijlen (pop, rock, jazz, country, funk, blues, fusion en een beetje metal). Ik hou ook van nieuwe muziekstijlen te leren. Momenteel speel ik een 5 string Squier Affinity J bass. Ik kan ook harmoniseren. Klik op mijn website … meer »

Muzikantenbank user Marc DamaniaMarc Damania

Bassist zoekt rock band (Rotterdam)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Bassist zoekt rock band (Rotterdam)He, Mijn naam is Tim en speel nu 10 jaar bass. Heb in die 10 jaar verschillende bandjes gespeeld. Gebaseerd op redhotchillipeppers, Metallica, foo fighters en nog meer hele verschillende artiesten. Verder kan ik ook eigen muziek maken wat natuurlijk ook het leukste is om te doen! Zoek je een veelzijdige bassist en die in veel genres toepasbaar is stuur me dan een berichtje! Tim

Muzikantenbank user Tim OffermansTim Offermans

Semi-geimproviseerde pop/funk/hippy-jazz (eigen werk)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 323x bekeken

Naast mijn reguliere bands en projecten (als bassist en soms gitarist) zoek ik bandleden die net als ik zin hebben in (deels) geimproviseerde pop/funk/hippy-jazzrock. Eigen werk. Doel is lekker spelen/repeteren en af en toe optredens. Geen commerciele aspiraties. Wel moet je echt een goede muzikant/vocalist zijn om te reageren. Dat ben ik ook en ik wil graag wat niveau. Ben zelf 50-er maar leeftijd … meer »

Jos Stam

Ervaren bassist zoekt leuke coverband voor liefst wat stevigere muziek (Leiden e.o)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 311x bekeken

Ervaren bassist van net onder de 50 zoekt een pop/rock/metal coverband om met generatie-genoten vooral voor de lol muziek te maken. Af en toe optreden is leuk, maar samen muziek maken nog veel belangrijker. Ik heb een brede muzieksmaak, maar speel het liefste wat stevigere en uitdagende nummers (rock/grunch/metal). Ik ben zelf een fan van bv Metallica, Pearl Jam, Alice in Chains, Rage Against The Machine, … meer »

Muzikantenbank user Huib IntemaHuib Intema