Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-geimproviseerde pop/funk/hippy-jazz (eigen werk)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Naast mijn reguliere bands en projecten (als bassist en soms gitarist) zoek ik bandleden die net als ik zin hebben in (deels) geimproviseerde pop/funk/hippy-jazzrock. Eigen werk. Doel is lekker spelen/repeteren en af en toe optredens. Geen commerciele aspiraties. Wel moet je echt een goede muzikant/vocalist zijn om te reageren. Dat ben ik ook en ik wil graag wat niveau. Ben zelf 50-er maar leeftijd … meer »

Jos Stam

Basgitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Geoefende basgitarist zoekt band. Diverse stijlen mogelijk. In bezit van eigen vervoer en adequate apparatuur, ook voor eventuele optredens. Beschik over voldoende tijd en gedrevenheid de muziek snel op te pakken. Leeftijd 60+

Muzikantenbank user Hans BroekhuisHans Broekhuis

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Bassist zoekt bandHey, ik ben een bassist met zo'n 10 jaar ervaring, in bandjes, op het podium, in de studio, met covers en eigen werk, en ik ben zoekende naar een nieuwe band. Bij voorkeur een die covers speelt (pop/rock), eens in de twee weken repeteert en een paar keer per jaar wil optreden. Ik ben zelf 28 jaar oud en woon sinds kort in Waddinxveen, dus iets in die buurt zou fijn zijn, hoewel ik zelf niet súperveel … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen