Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 273x bekeken

Hey! Mijn naam is Dave, 36 jaar oud. Ben een gevorderde bassist. Na een een poosje bandloos begint het toch weer te kriebelen om met andere mensen samen te spelen. Uitgangspunt is geen gezeik en gewoon vette muziek maken! Denk daarbij aan top100 tot indierock, metal, bluesrock enz... De podiumervaring is aanwezig en optredens zijn altijd een pre. Denken jullie er net zo over of ben je een muzikant … meer »

Muzikantenbank user Dave SchröderDave Schröder

Ervaren bassist zoekt band om mee te grooven

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Ik ben een bassist uit de regio Rotterdam en ben op zoek naar een goede coverband om mee te grooven. Funk, soul, disco, pop en een rock song hier en daar. Liefst een grotere band, met toetsen, blazers, etc., maar kleiner is ook OK. Ik doe ook aan backing vocals indien gewenst. Plezier en kwaliteit staan voorop.

Jeroen

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1524x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B

Bassist zoekt Reggaeband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 313x bekeken

Mijn Naam is Nils en ik ben als Bassist op zoek naar een Reggaeband in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer. om regelmatig samen mee te spelen met als doel op te treden. Ik ben 50 jaar en heb mijn Basgitaar 5 jaar geleden weer opgepakt. Ik zie mijzelf als een gevorderde beginner ;-)...

Muzikantenbank user Nils BaanNils Baan

Bassist / zanger zoekt band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 853x bekeken

Bassist / zanger zoekt bandIk zoek een band met mensen tussen de 50 en 70 jaar. Muziekstijl: van alles uit de jaren 60 tot nu. Ben geen allround leadzanger, maar heb veel ervaring met meerstemmige zang. Speel bas en eventueel andere snaarinstrumenten, zoals gitaar en ukelele. Gezelligheid is belangrijk, maar moet ook wel een goed niveau hebben. Ik woon in Waddinxveen en heb eigen installatie en vervoer. Als je interesse … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Bassist zoekt Bluesband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 681x bekeken

Ervaren bassist zoekt Blues en/of BluesRock band in een ruime regio van Rotterdam Genre o.a: Gary Moore, Coco Montoya, Walter Trout, SRV, Tinsley Ellis, ZZ Top, Clapton etc. FF iets over mijzelf, ben 55+ en speel al jaren bass in diverse bands. Ben in bezit van een profi bass-installatie, vervoer en zing ook backingvocals. Ervaren muzikanten, om een band te starten zijn ook van harte welkom. Grtz … meer »

Case