Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 155x bekeken

ik ben een beginnend bassist van 20 jaar, voornamelijk stijl die ik speel is: The Beatles, The Who, Queen, Status Quo, Wings. Het lijk mij leuk om eens met ( beginnende ) muzikanten te spelen en misschien een verdere samenwerking als de chemie tussen elkaar goed loopt. Ik zelf kom uit regio Dordrecht en zoek mensen die hier in de regio wonen. stuur een berichtje achter als je eventueel geïnteresseerd … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Beginnend bassist van 60+

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Beginnend bassist van 60+Ik zoek een muziek maatje of band om samen muziek te maken, en mijn ontwikkeling te verbeteren. De hoofdzaak is ook het plezier om gezamenlijk muziek te maken. Voorkeur gaat uit naar de jaren 60/70, country maar sta open voor vernieuwing. Heb al een tijdje les.

Muzikantenbank user Frank DurandFrank Durand

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 2212x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B