Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik aan de basgitaar opgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci

Bassist zoekt podiumband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Bassist is op zoek naar een actieve band of leuk project met ervaren mensen. Voelt zich het meest thuis bij muzikale crossovers, eigen muziek, lekkere grooves, improvisatie en (natuurlijk) op het podium. Speelt in dienst van het geheel, doet z'n huiswerk en komt afspraken na. Reacties graag met concreet en beluisterbaar materiaal, zodat duidelijk is waar het over gaat. Kijk op www.maartenmors.nl/muziek … meer »

Maarten Mors

Serieuze jonge bassist op zoek naar tijdelijke projecten/werk

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Ik ben een 20 jaar oude bassist woonachtig in Rotterdam en Den Haag. Het afgelopen jaar heb ik op een conservatorium in Canada gestudeerd en ben dus uiteraard zeer serieus over van muziek mijn carriere maken. Ik ben beschikbaar tot begin/mid September en zou heel graag wat projecten hebben voor een band of soloartiest (zowel optreden als opnemen) voor de zomer. Origineel werk heeft mijn voorkeur maar … meer »

Muzikantenbank user Bo KeijmelBo Keijmel

Bassist zoekt bluesband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 147x bekeken

Bassist zoekt bluesbandBassist uit regio Hoekse waard is op zoek naar bluesband die een beetje jazzy en funky nummers spelen.Ballades schuw ik ook niet , maar de doorsnee bluesnummers die half nederland speelt hoef voor mij niet zo. Huidige band Chasin Blues , dreigt op te houden te bestaan

Muzikantenbank user Martin de VosMartin de Vos