Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt thrash/death metalband

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 100x bekeken

Bassist zoekt thrash/death metalbandBassist (42 jr.) zoekt een serieuze thrash/death metalband met als doel cd opnames en optredens. Ik ben in het bezit van eigen vervoer en apparatuur, heb al zo'n 25 jaar ervaring met diverse metalbands waaronder Aratron, Obtruncation en Stigma. Het liefst een beetje in de omgeving van Sliedrecht. Geen progressieve of symphonische dingen, gewoon rauwe metal. Op www.aratron.net valt te beluisteren … meer »

Muzikantenbank user Maurice SasMaurice Sas

Bassist zoekt mensen om te jammen/een band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Ik 19, speel een tijdje bas en wil nu met anderen muziek maken. Eventueel ooit optreden zie ik ook wel zitten. Een aantal mijn favoriete bands en waar ik regelmatig naar luister: Arctic Monkeys, The Police, Radiohead, The Beatles, Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers, The Clash. Ik woon in de buurt van Wateringen (een half uurtje fietsen tot het centrum van Den Haag), dus het zou prettig zijn als … meer »

Jari

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1569x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B

Bassist zoekt Reggaeband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 349x bekeken

Mijn Naam is Nils en ik ben als Bassist op zoek naar een Reggaeband in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer. om regelmatig samen mee te spelen met als doel op te treden. Ik ben 50 jaar en heb mijn Basgitaar 5 jaar geleden weer opgepakt. Ik zie mijzelf als een gevorderde beginner ;-)...

Muzikantenbank user Nils BaanNils Baan

Bassist / zanger zoekt band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 936x bekeken

Bassist / zanger zoekt bandIk zoek een band met mensen tussen de 50 en 70 jaar. Muziekstijl: van alles uit de jaren 60 tot nu. Ben geen allround leadzanger, maar heb veel ervaring met meerstemmige zang. Speel bas en eventueel andere snaarinstrumenten, zoals gitaar en ukelele. Gezelligheid is belangrijk, maar moet ook wel een goed niveau hebben. Ik woon in Waddinxveen en heb eigen installatie en vervoer. Als je interesse … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk