Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Funky jazzy gitarist zoekt idem toetsenist voor oprichten band

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant)

Nu de corona op z'n retour is wordt het weer tijd om een strakke funk band op te richten. Goeie toetsenisten in dit genre die echt wat kunnen zijn dun gezaaid heb ik in het verleden gemerkt, dus daarom hoop ik die eerst te vinden en vervolgens de rest erbij te zoeken. Een drummer heb ik so wie so beschikbaar. Als die basis staat is de rest (bassist, blazer, zang) er snel bij te zoeken.
Qua stijl is funk in de meest brede zin van het woord wat mij betreft prima: van instrumentale funk zoals Candy Dulfer, Vulfpeck, Cory Wong, Maceo Parker, Dumpstaphunk, tot vocale soul/funk/pop (zie de YouTube filmpjes van Scary Pockets en Pomplamoose) tot fusion, als het maar wel leuk blijft voor een algemeen kroeg publiek dat een feestje wil bouwen en niet te friekerig wordt. Virtuositeit niet vereist, maar vette jazz akkoorden met Rhodes of Hammond sound en funky Clavinetje zijn natuurlijk wel gewenst in dit genre.

Ben 58 jaar, veel in soul en funk coverbands gespeeld, laatste jaren meer met jazz gitaar bezig, professionele gear, corona achter de rug én 2x gevaccineerd!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.