Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland)

Voor een nieuw power trio ben ik, zanger/gitarist met een erg ruime ervaring (al klinkt dat wellicht onbescheiden), op zoek naar een bassist en een drummer.
Stijl: een cross-over van 70's Rock and Roll ala the Pirates, Dave Edmunds, Dr Feelgood, The Milkshakes en de wat stevigere Americana inclusief een klein randje Rockabilly (en een tikkie hardrock mag ook). Kom je niet direct uit de stijl die ik omschrijf maar spreekt het wel aan, reageer dan ook even. Ik sta altijd open voor verschillende invalshoeken zolang het wel blijft rocken.
Het wordt geen cliché act maar recht voor zn raap Rock and Roll band. Ik heb veel eigen nummers en die wil ik combineren met bijpassende covers. Zolang we in de opbouwfase zitten liefst 1 x per week repeteren. Als het éénmaal loopt (gigs) dan de boel af en toe bijhouden in de oefenruimte en van tijd tot tijd nieuwe nummers toevoegen. Kandidaten gaarne in bezit van eigen vervoer, ervaring, een goede samenwerking en goede spullen. Huiswerk doen we thuis en repeteren is het samen laten smelten van ieders interpretatie.
Ik kom uit de omgeving Rotterdam/Den Haag. Afstanden daarbuiten zijn voor mij, binnen het redelijke, geen probleem.
Pas je in dit plaatje en heb je er zin aan, let me know!
Rocky

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.