Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Professionele feestband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Professionele feestband gezochtHi! Mijn naam is Sannah Smits. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit Zoetermeer. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de band "Joost Mag Het Weten" gezeten, maar op dit moment is de toekomst van de band erg onzeker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom ook op zoek naar een professionele band. Ik ben er gek op om overal echt een feest van te maken. De tent op z'n kop te zetten. Ik ben afgestudeerd … meer »

Muzikantenbank user Sannah SmitsSannah Smits

Gezocht band die kan opnemen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 180x bekeken

Ik ben op zoek Naar een band die zelf kan opnemen ik wil een aantal orkestbanden na laten maken maar dan met live instrumenten Dus drums piano gitaar bass En blazers enzovoort enzovoort ik dit kan gebruiken als orkestband bij mijn tape act show beetje disco en meer stylen, waarbij ook de live drums belangrijk.zijn zodat je echt die live vibe hoort! Vocalen opnemen is dus niet nodig gaat alleen om … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Zanger zoekt coverbandIk ben een 47 jarige man die graag weer voor publiek wil opgetreden. Ik heb vroeger al vaker op een podium gestaan, waar ik me altijd thuis heb gevoeld en ik publiek wist te entertainen. Zingen is wat mij energie geeft en me blij maakt. Ik ben met veel nummers bekend uit de jaren 80, 90 en 00's. Een artiest die met zijn tijd meegaat dus. Grote voorbeelden zijn oa Madonna, George Michael, Lady Gaga … meer »

Muzikantenbank user Martin De Kooter-van DamMartin De Kooter-van Dam

Audition, 10 minutes own compositions of experimental songwriting

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Hi everyone :), my name is Maj Rachel, live in The Hague, I’m a singer and composer of experimental songwriting, and I’m looking for 2/3 violin players and 1 cellist. I want to apply for musician 3.0 conservatory in Utrecht, that’s a music education for experimentation with music, sound and performance. I need to audition between 3 and 14 of april (exact date I will get when I’ve passed my … meer »

Muzikantenbank user Maj RachelMaj Rachel

Zangeres zoekt band omgeving Den Haag of Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een leuke band om wat deuntjes mee te zingen en mogelijk op te treden. Ik heb dit jaar het zingen weer opgepakt en heb nog geen ervaring in een band. Verder ben ik ben wel erg enthausiast en heb wel ervaring met optreden (solo). Ik sta open voor van alles maar heb het meeste ervaring met pop, sing/songwriter, rock (80ties muziek is een favoriet), jazz (beetje ervaring). Ik … meer »

Marleen

Beginnend zangeres zoekt band 💜🎤

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Hallo Lieve muziekliefhebbers, Ik wil al heel lang starten met zingen, nou ja ik doe het nu voor mezelf.. maar wil er de volgende stap in zetten. En heb hier en daar nog wel een duwtje in de rug nodig. Samen muziek maken is wat ik nu graag wil doen! Zijn er muzikanten die hier voor in zijn? Omgeving Rotterdam, ben flexibel om te reizen en iedere week wel een avond beschikbaar.

Muzikantenbank user Gabriëlle Berends SmithGabriëlle Berends Smith

Indie-folk singer-songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Indie-folk singer-songwriter zoekt muzikantenOcie Elliot, Angus & Julia Stone, Muddy Waters, J.J. Cale. Het klinkt vrij divers maar als je het een naam moet geven zou je kunnen zeggen dat mijn repertoie een mix is van Indie-folk, Blues & Americana. Na meer dan 10 jaar podium ervaring heb ik sinds de welbekende crisis een tijdje stilgestaan. Nu heb ik een sabbatical en begint het muzikantenbloed toch weer op te borrelen. Geïnspireerd door … meer »

Muzikantenbank user Fabian SchramaFabian Schrama

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Hoi, Mijn naam is Roy, 57 jaar jong en i ben op zoek naar bandleden die het leuk vinden om een "mixed tribute" band te vormen. Ik houd zelf van Neil Diamond en Englebert Humperdick achtige nummers, Tom Jones en dat soort werk. De mooie ballads, maar zeker ook uptempo vooral dansbare oldies met een hoge kwaliteit brengen zodat we lekker vaak kunnen optreden en niet onbelangrijk, er nog wat aan … meer »

Muzikantenbank user Roy PragtRoy Pragt