Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Zanger (50) zonder bandervaring, niveau beginner. Ik zoek bestaande of nieuwe band band om samen muziek maken. Oefenen, repeteren, eerlijke feedback, kilometers maken, beter worden. Optreden op zijn tijd is leuk als doel, maar niet direct een verplichting. - Genre pop/rock (breed). - Covers, geen eigen werk. - Geen tribute band. - Repeteren 1x per week of 1x per 2 weken. - Omgeving Alphen aan … meer »

Dylan

Alice In Chains (sound) - who is interested to come together to play some songs (me=singer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hi, Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, maar voor nu is de focus AIC… maar sta ook open voor ... Ik zing sinds 2008 en heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Muziekanten gezocht voor grunge band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

ik ben Aidan Jansson 15 jaar en erg fan van grunge muziek zoals pearl jam en soundgarden, ik zou ook graag in een band willen zingen waar deze muziek gespeeld word. ik heb in de regio Shiedam veel contacten om al snel te kunnen optreden en ook een complete geluidsinstalatie. ik heb qua zang best wel een berijk qua hoogte en volume dus nummers van pearl jam of soundgarden zijn voor mij prima te doen … meer »

Aidan Jansson

''zangeres'' zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Hoi beste lezer(s), Mijn naam is Yvanca ik ben 16 jaar en ik zoek een band! Ik ben geïnteresseerd in de 60's-90's en ik kom uit Zuid-Holland. Ik heb zelf een klein beetje podium ervaring (heb maar 2 keer op een podium gestaan) en wil graag meer opdoen. Maar liever vooral lol hebben! Van alles en nog wat is welkom. Om misschien wel even te vermelden is dat het fijn zou zijn als jij ook in … meer »

Muzikantenbank user yvancayvanca

Zanger zoekt gitarist voor James Taylor/Jim Groce optredens

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Zanger zoekt gitarist voor James Taylor/Jim Groce optredensHallo ik ben John Broer 50+ Ik ben zanger in een rock coverband. Wij oefenen iedere vrijdag in onze eigen oefenruimte in Delft. Ik wil graag mijn horizon verbreden en ben op zoek naar een gitarist die het leuk vindt om samen met mij op te treden. Genre: James Taylor en Jim Groce. In eerste instantie lekker covers van deze 2 heren, maar eigen nummers maken op termijn lijkt mij ook leuk. Met mijn … meer »

Muzikantenbank user John BroerJohn Broer

Zangeres zoekt bandje omstreeks Den Haag Zuid Holland

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 416x bekeken

Zangeres zoekt bandje omstreeks Den Haag Zuid HollandBeste muzikant/Band, Mijn naam is Sarina, ben 27 jaar en zing al sinds ik heel jong was. Ik hou van genres zoals Pop, SingerSongwrite, Blues etc. Enkel en alleen geen Metal of Hardrock want mijn stem past daar niet goed bij, vind ik zelf. Ik ben een zangeres, zoekend naar een bandje/muzikant die ook op zoek is naar een zangeres. Mijn bedoeling hierbij is om vaker te repeteren, met als doel optreden … meer »

Muzikantenbank user SarinaSarina

Black metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Hoi. Ik ben Draugr (stagename). Ik zoek mensen van/rond de 17 (mijn leeftijd) in of om zoetermeer om als black metal vocalist aan de slag te gaan. Ik doe nu al een jaar vocals en heb momenteel een eenmansproject gaande. Met dit project neem ik aleen maar wat rehearsal demo's op. Ik wil nu graag verder met een band. Mocht je interesse hebben, laat dan een reactie achter.

Finn

Zanger/Gitarist en Percussionist gezocht omgeving Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Hi! Ik (Zanger/gitarist, 25 jaar) ben op zoek naar artiesten om samen een close harmony groepje mee te starten. Meerstemmig zingen, voornamelijk akoustisch of semi-akoustisch spelen voor gezelschappen. Muziek waar je aan kunt denken zijn liedjes van Acda en de Munnik, Blof, Counting Crows, The Paper Kites zowel Nederlands- als Engelstalig. (Eventueel ook zelf liedjes schrijven, hoewel ik daar zelf … meer »

Muzikantenbank user Sem EkkelboomSem Ekkelboom