Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres / writer wil band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Zangeres / writer wil band startenHaaaai!:) Mijn naam is Romie, 25 jaar, en woonachtig in Delft. Ik ben op zoek naar leuke muzikanten, die gedreven zijn om zelf muziek te schrijven en op te treden ook met wat covers uiteraard. Artiesten die mij aanspreken: kiana lede, alessia Carla, Khalid, rihanna, kehlani. Genre pop/ hip hop vibes. Ik wil vooral iets nieuws en origineels doen. Who’s with me?! Liefs Romie

Romie

Zanger (23 jaar) zoekt band omgeving Den Haag

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hoi hoi, Ik ben vincent en ik zoek bandleden om regelmatig mee te jammen en op te treden(uiteindelijk ook voor audities aan een muziekstudie). Ik zing vooral in stijlen als pop/soul/disney, maar sta ook open voor andere genres. Ik heb nu 5 jaar zangles(mix van privé en online). heb je interesse of vragen? stuur dan een mailtje naar vincent0077@*******.nl of reageer op deze post!

vincent

Jazz zangeres zoekt combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Ik (vrouw van 56) zing al een tijdje maar kortgeleden heb ik kennisgemaakt met een jazzcombo en zong ik wat evergreens (Georgia, R. Charles, Them there eyes, B. Holliday etc) Dat ging goed en ik werd gevraagd om bij ze te komen zingen. Helaas was dit in Spanje dus dat heb ik niet gedaan. Nu ben ik in Nederland op zoek naar een bestaand jazz combo waarbij ik mag komen zingen. Omgeving Rotterdam. We … meer »

Janna

Zangeres zoekt pianist, gitarist of band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 326x bekeken

Ik ben een zangeres die van verschillende stijlen houdt. Ik zing al jaren, heb ervaring met jeugdkoor, gemengd koor en a-capella koor. Ook zing ik vaak solo's. Recentelijk heb ik diverse optredens verzorgd in een verpleeghuis met behulp van een karaoke box maar live muziek is en blijft toch altijd leuker en fijner werken. Graag zou ik met enthousiaste muzikanten, pianist, gitarist of wellicht een … meer »

Muzikantenbank user Mariska M. ProschMariska M. Prosch