Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 231x bekeken

Ervaren zangeres zoekt band!Hierbij meldt zich een enthousiaste 21-jarige Conservatoriumstudente met jaren aan zang-, optreed- en lesgeefervaring die graag van zingen, muziek maken en zangles geven haar carrière/leven wil maken. Ik ben op zoek naar een vaste band/gitarist/pianist in de omgeving van Vlaardingen die van dezelfde genres houdt als ik en tijd (en zin) heeft om te oefenen samen en om op te treden. Zelf zing ik echt … meer »

Muzikantenbank user Maral van der SpekMaral van der Spek

Zangeres zoekt band omgeving krimpenerwaard

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hallo, mijn naam is Anne, ik ben 38 en ik zoek een band waarin we vooral Nederlandstalige pop nummers zullen zingen! Zijn jullie die gezellige band in de omg krimpenerwaard / omg rotterdam en zoekende naar een zangeres, of ben jij als mede muzikant op zoek naar een band en voel jij er ook voor om de Nederlandstalige hoek in te gaan, schroom dan niet om contact met mij op te nemen, want wie weet kunnen … meer »

Muzikantenbank user Anne NevenAnne Neven

Band vorming.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Hey! ik ben Diba (14) en ik zoek onder andere , drummer(s) , gitaristen , bass bespelers , toetenisten etc!! Ik ben zelf een zangeres en ik heb 1 grote droom en doel die ik waar wil maken met behulp van misschien jou! Muziek stijl is onder andere , pop , jazz , blues en als jij nog andere stijlen wil is dat prima! en als je geinterresseerd bent mail me dan op dibaahmadi @ icloud.com

Muzikantenbank user Diba AhmadiDiba Ahmadi

Geschoolde jazz zangeres met podiumvrees zoekt muzikant(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Ik ben opgeleid tot muziektherapeut, niet praktiserend. Jaren zangles gehad. Ik geniet van zingen, vooral Jazz, maar met mijn huidige beroep zing ik bijna niet meer. Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met muzikanten om samen eens wat muziek te maken en wie weet wat er uit ontstaat. Bij voorkeur regio Bollenstreek/Leiden.

Muzikantenbank user Wendy van BeelenWendy van Beelen

Soul/RnB/Gospel Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Soul/RnB/Gospel ZangeresGoedemiddag! Mijn partner Merredith van der Pool uit Almere zingt vanaf dat haar 10e jaar, daarna enkele jaren in de kerk. Ook vanuit daar heeft ze veel Gospeloptredens gegeven op diverse podia. Sinds ongeveer een jaar of 5 zingt ze ook RnB en andere muziekstijlen. Ook is ze sinds haar 11e bezig als songwriter, waaronder vooral Nederlandstalige muziek. Ze is ook erg weg van Soulmuziek en ik denk … meer »

Muzikantenbank user MerredithMerredith

Zanger zoekt gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Zanger zoekt gitarist/pianistHoi, ik ben Johnny en ik ben 29 jaar. Ik ben op zoek naar een goede gitarist of pianist om samen liedjes te coveren/schrijven en op te nemen. ook om eventueel samen een repoirtaire op te bouwen om samen op te treden. Mijn genre; top 40, ballads en pop. poprock ook nog wel, Engelstalig maar kan ook Nederlandstalig zingen. woon jij in de omgeving van Den Haag en spreekt deze tekst je aan? Stuur me dan … meer »

Johnny Hendriks

Mega zangeres Sophia (23) zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 481x bekeken

Mega zangeres Sophia (23) zoekt band!Mijn naam is Sophia ik treed al 3 jaar op in het buitenland als solo-artiest in 5 sterren hotels/resorts maar ook in bars en tentjes. Mijn aller aller grootste droom is een band achter mij! Ik zoek een band die enthousiast, creatief, gemotiveerd en lachen is. Ik wil dat we best buddies worden en zoveel mogelijk op 1 lijn zitten. Mijn doel is, to touch souls. Ik wil ons publiek de muziek laten voelen … meer »

Muzikantenbank user Sophia RandagSophia Randag