Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Hobby) zangeres zoekt maatje om muziek mee te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Ik ben Susanne, 32 jaar oud. Ik zing in een klassiek koor, maar ik zou ook graag samen met iemand onder begeleiding van gitaar of piano mooie muziek willen maken. Ik hou naast klassieke muziek erg van ierse/celtic muziek en verder lichte muziek zoals popmuziek, jazz etc. ook gospel kan ik erg mooi vinden. Het doel is muziek maken, en niet perse optreden. Maar mocht het leuk klinken dan kan dat wel. Ik … meer »

Muzikantenbank user Susanne LangerakSusanne Langerak

Jonge muzikanten meet up

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Hi! Ik ben Iin, 15 jaar en ik zou graag meerdere, jongere muzikanten in Zuid-Holland willen ontmoeten (of misschien een band joinen). Zelf speel ik keyboard (amateur), beginnner gitaar en ukelele en ik probeer mijn eigen liedjes te schrijven. Ik luister vooral naar (punk) pop, jazz achtig, (klassieke) rock en soms Engelse rap. Stuur me een berichtje naar mijn zang account op Instagram: @/coldiilocks

Muzikantenbank user IinIin

Zangeres zoekt vette band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 190x bekeken

Zangeres zoekt vette band!Heey, Ik ben Evy en ik ben 20 jaar oud. Afgelopen jaar ben ik voor mijn studie naar het mooie Den Haag verhuisd vanuit mijn oude woonplaats in Zuid-Limburg. In Limburg heb ik tot nu toe altijd veel opgetreden en een netwerkje opgebouwd aan optreed gelegenheden doormiddel van akoestische optredens. Naast mijn studie ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en zou ik graag in een band willen zingen. … meer »

Muzikantenbank user Evy CratsbornEvy Cratsborn

Enthousiaste frontvrouw zoekt bandleden voor nieuw op te richten coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Zangeres met meerdere jaren ervaring als leadzangeres van een allround coverband, zoekt ervaren bandleden (drums/toetsen/bas/gitaar) om een nieuwe coverband mee te starten. Qua muziekstijl zou ik graag bekende rockcovers spelen, aangevuld met Rock ‘n Roll klassiekers en popnummers in de categorie meeblèren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Kings of Leon, the Ramones, Franz Ferdinand, Bon Jovi, Lenny … meer »

Turnupthemusic

Zangeres (ook saxofoniste) zoekt band in Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Hi allemaal! Mijn naam is Julia, 27 jaar en in woon in Rotterdam. Ik zing al mijn hele leven, vroeger ook in bandjes en zou graag de karaokebar eens verruilen voor het echte werk. Ik hou van diverse genres maar heb een voorliefde voor R&B, jazz & pop (vooral als het gaat om zingen). Ook heb ik jaren saxofoon gespeeld, iets wat ik ook graag weer op zou pakken. Ben jij een band, zanger(es) of muzikant … meer »

Muzikantenbank user Julia VerwijsJulia Verwijs

22-jarige zangeres zoekt band voor professioneel werk

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 206x bekeken

22-jarige zangeres zoekt band voor professioneel werkWat is het genre? Americana, rock, rock n roll. Wat voor soort muzikanten heb ik nodig? Pianist(e) die vloeiend over de toetsen speelt. Iemand die het leuk vind om de hammondorgel te bespelen. Een strakke drummer die de band durft te ondersteunen. Bassist(e) die de bas goed beheerd en dus de band kan duwen. Gitarist; akoestisch, semi akoestisch, elektrisch, slide en slaggitarist. Gewenste … meer »

Muzikantenbank user Marjorie van HarenMarjorie van Haren

Zangeres zoekt Bolero/ Bossa nova gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Zangeres zoekt Bolero/ Bossa nova gitaristHola :) Ik ben op zoek naar een gitarist die Spaanse talige muziek speelt, waaronder de boleros, maar ook de Bossa nova klassiekers, en een beetje bekend is met jazz nummers en die het leuk vind om een repertoire met mij te maken om samen kleinschalige optredens te doen in Den Haag. Zelf heb ik ook Latijns Amerikaanse roots en zing ik het liefste Mexicaanse volks muziek en bolero. Ook ben ik groot … meer »

Muzikantenbank user Naina Da LuaNaina Da Lua