Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

AltRock/Poprock/Soul/Blues Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hoi! Ik ben Nadia, 24, en ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten die een band willen oprichten. Ik heb ervaring met optreden en studio opnames, en zelf zing en schrijf ik al 15 jaar (maar ik zat niet altijd bij een band). De algemene righting van muziek waar ik naar opzoek ben is altrock, maar ik sta ervoor open om te experimenteren natuurlijk! Mijn voorkeur gaat naar Badflower, Nothing … meer »

Muzikantenbank user NadiaNadia

Beginnende zanger zoekt pop-/rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Beginnende zanger zoekt pop-/rockbandHallo! Ik ben Luuk Mank, 24 jaar, en heb een aantal maanden zangles gehad aan de Popschool Leiden (ook een optreden gehad). Ik ben op zoek naar een chille band met een goeie vibe, heb verder eigenlijk echt geen voorkeuren voor leeftijd, geslacht of andere zaken. Ik ben flexibel wat betreft repeteren. Ik hoor graag van jullie!

Muzikantenbank user Luuk MankLuuk Mank

Jazz zangeres zoekt band/combo/trio

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Jazz zangeres zoekt band/combo/trioHi, ik ben een enorme jazz liefhebber en zing graag jazz, swing en bossa nova. Repertoire: the Real Book, jazz standards, Jobim etc. Inspiratie: Diana Krall, Ella Fitzgerald, Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Stacey Kent. Ik zoek een band (combo/trio maar big band ook geweldig) om samen muziek mee te maken. Ik heb hiervoor gezongen bij o.a. Boy Brad Big Band en Jazzed for Fun. Omgeving Den Haag en … meer »

Muzikantenbank user Helene BorgmanHelene Borgman

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 336x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 325x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en ervaring op te doen (en in een later stadium ook op te treden) Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Zangeres zoekt band of muzikus (gitaar?) voor vintage jazz/swing

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Gevorderde amateur zangeres met redelijk klassieke, vintage stem zoekt gitarist of klein bandje / combo / trio enz. voor ouderwetse vocal jazz (geen funk) in regio Den Haag / Leiden. Mijn inspiraties zijn bijv. June Christy, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Chris Connor, en qua formatie de Carte Blanche Jazz Band. Graag 50+ en zonder te hoge ambities, wel graag af en toe kleinschalig willen … meer »

Monika