Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alice In Chains (sound) - who is interested to come together to play some songs (me=singer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hi, Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, maar voor nu is de focus AIC… maar sta ook open voor ... Ik zing sinds 2008 en heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Muziekanten gezocht voor grunge band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

ik ben Aidan Jansson 15 jaar en erg fan van grunge muziek zoals pearl jam en soundgarden, ik zou ook graag in een band willen zingen waar deze muziek gespeeld word. ik heb in de regio Shiedam veel contacten om al snel te kunnen optreden en ook een complete geluidsinstalatie. ik heb qua zang best wel een berijk qua hoogte en volume dus nummers van pearl jam of soundgarden zijn voor mij prima te doen … meer »

Aidan Jansson

Zanger zoekt gitarist voor James Taylor/Jim Groce optredens

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Zanger zoekt gitarist voor James Taylor/Jim Groce optredensHallo ik ben John Broer 50+ Ik ben zanger in een rock coverband. Wij oefenen iedere vrijdag in onze eigen oefenruimte in Delft. Ik wil graag mijn horizon verbreden en ben op zoek naar een gitarist die het leuk vindt om samen met mij op te treden. Genre: James Taylor en Jim Groce. In eerste instantie lekker covers van deze 2 heren, maar eigen nummers maken op termijn lijkt mij ook leuk. Met mijn … meer »

Muzikantenbank user John BroerJohn Broer

Zanger zoekt coverband - Pop, funk, disco, soul, jazz.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 323x bekeken

Mijn naam is Ismael, ik woon in Rotterdam en ben 36 jaar. Ik heb ruim 20 jaar zangervaring en heb jarenlang in verschillende bands jarenlang. Na de welbekende pandemie, zijn veel dingen stil komen te liggen. Via deze weg zoek ik naar een frisse, enthousiaste band die het optreden als doel heeft en ook het netwerk heeft om optredens te realiseren. Wat ook mogelijk is... Mocht je zelf een enthousiaste … meer »

Izzy85 ..

Soul - Funk - Motown- Blues zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1165x bekeken

Hi, ik kom graag in contact met muzikanten die The Groove hoog hebben zitten. Ik heb veel ervaring van Wilson picket via stevie wonder naar maroon 5 en ben zeker ook niet bang voor nummers van Aretha Franklin en Chaka Kahn. Ik kan niet zonder muziek, maar ben geen geschikte zangeres voor een standaard top40 band. Heb jij die leuke swingende baand met creatieve muzikanten? Stuur me dan zeker een berichtje!

Lisette van den Berg