Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht band die kan opnemen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 180x bekeken

Ik ben op zoek Naar een band die zelf kan opnemen ik wil een aantal orkestbanden na laten maken maar dan met live instrumenten Dus drums piano gitaar bass En blazers enzovoort enzovoort ik dit kan gebruiken als orkestband bij mijn tape act show beetje disco en meer stylen, waarbij ook de live drums belangrijk.zijn zodat je echt die live vibe hoort! Vocalen opnemen is dus niet nodig gaat alleen om … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Zanger zoekt coverbandIk ben een 47 jarige man die graag weer voor publiek wil opgetreden. Ik heb vroeger al vaker op een podium gestaan, waar ik me altijd thuis heb gevoeld en ik publiek wist te entertainen. Zingen is wat mij energie geeft en me blij maakt. Ik ben met veel nummers bekend uit de jaren 80, 90 en 00's. Een artiest die met zijn tijd meegaat dus. Grote voorbeelden zijn oa Madonna, George Michael, Lady Gaga … meer »

Muzikantenbank user Martin De Kooter-van DamMartin De Kooter-van Dam

Beginnend zangeres zoekt band 💜🎤

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Hallo Lieve muziekliefhebbers, Ik wil al heel lang starten met zingen, nou ja ik doe het nu voor mezelf.. maar wil er de volgende stap in zetten. En heb hier en daar nog wel een duwtje in de rug nodig. Samen muziek maken is wat ik nu graag wil doen! Zijn er muzikanten die hier voor in zijn? Omgeving Rotterdam, ben flexibel om te reizen en iedere week wel een avond beschikbaar.

Muzikantenbank user Gabriëlle Berends SmithGabriëlle Berends Smith

Pianist/singer/songwriter zoekt band in regio Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Hoi hoi! Ik ben Toby, ik ben 15 jaar en zoek een pop/punk/rock/metal band om liedjes mee te schrijven (in engels) en die uiteindelijk live te spelen! Leeftijd mag tot ong 18 jaar :) Ik speel piano, ukelele en een beetje gitaar en basgitaar. Ook zing ik en schrijf ik liedjes, verhalen en poëzie. Mijn main instrument is piano, dat speel ik nu ong 6 jaar. Ik ben er best goed in. Voor de rest heb ik … meer »

Muzikantenbank user TobyToby