Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi hoi, Ik ben Chanel 18 jaar. Ik ben opzoek naar een band van mijn leeftijd rond de 16 tot 23 jaar ongeveer. Ik zing geen metal of rock. Ik zing liever popnummers nederlands & engelstalig. Zoek jij nou zo een zangeres zoals ik stuur me gerust een berichtje liefste op mijn instagram: _chanelzoe_ Groetje Chanel

Muzikantenbank user Chanel Zoe de RuijterChanel Zoe de Ruijter

Zanger/gitarist zoekt muzikanten voor gruwelijke Grunge/Hard Rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 257x bekeken

Hallo, Ik krijg maar niet de band gevonden die ik zoek. Dus wil ik er zelf een starten in Rotterdam. Mijn ervaring is gitaar (20+ jaar) en zang (recenter). Mijn doel is aan te vangen met covers van het oude werk van Alice in Chains en optioneel Stone Temple Pilots, aangevuld met alle vette songs die de andere bandleden inbrengen waarvan we zeker zijn dat we die retegoed kunnen voordragen met … meer »

Muzikantenbank user EdgarEdgar

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 329x bekeken

ik ben 26 jaar oud. en heb meer dan 15 jaar podium ervaring door minder van meerder theater en zang groepen. maar mijn stem is het beste bij symphonic metal zoals within temptation en nightwish. ik sta ook open voor rock. ik volg nog steeds lessen en ben contineu bezig mijn stem te ontwikkelen. Er zijn een paar puntjes Ik heb autisme. Ik kan zelf texten schrijven maar geen melodie. Ik zoek … meer »

Muzikantenbank user Rienke HummelenRienke Hummelen

Zanger/gitarist /drummer/bassist

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 360x bekeken

Hallo, Mijn naam is Hugo Zaanen. Ik heb wel wat ervaring in een band spelen als een drummer maar mijn passie gaat uit naar zingen en gitaar spelen. Ik houd van veel muziek, ik heb geen sterke voorkeur, maar het lijkt me wel leuk om een band te zijn die goed is voor feestje, dus wel nummers die populair zijn of die een reactie kunnen brengen dan kunnen we wat geld verdienen ;d Als je interesse heb … meer »

Muzikantenbank user Hugo ZaanenHugo Zaanen

Zangeres / writer wil band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 497x bekeken

Zangeres / writer wil band startenHaaaai!:) Mijn naam is Romie, 25 jaar, en woonachtig in Delft. Ik ben op zoek naar leuke muzikanten, die gedreven zijn om zelf muziek te schrijven en op te treden ook met wat covers uiteraard. Artiesten die mij aanspreken: kiana lede, alessia Carla, Khalid, rihanna, kehlani. Genre pop/ hip hop vibes. Ik wil vooral iets nieuws en origineels doen. Who’s with me?! Liefs Romie

Romie

Jazz zangeres zoekt combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 325x bekeken

Ik (vrouw van 56) zing al een tijdje maar kortgeleden heb ik kennisgemaakt met een jazzcombo en zong ik wat evergreens (Georgia, R. Charles, Them there eyes, B. Holliday etc) Dat ging goed en ik werd gevraagd om bij ze te komen zingen. Helaas was dit in Spanje dus dat heb ik niet gedaan. Nu ben ik in Nederland op zoek naar een bestaand jazz combo waarbij ik mag komen zingen. Omgeving Rotterdam. We … meer »

Janna