Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Soul/RnB/Gospel Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Soul/RnB/Gospel ZangeresGoedemiddag! Mijn partner Merredith van der Pool uit Almere zingt vanaf dat haar 10e jaar, daarna enkele jaren in de kerk. Ook vanuit daar heeft ze veel Gospeloptredens gegeven op diverse podia. Sinds ongeveer een jaar of 5 zingt ze ook RnB en andere muziekstijlen. Ook is ze sinds haar 11e bezig als songwriter, waaronder vooral Nederlandstalige muziek. Ze is ook erg weg van Soulmuziek en ik denk … meer »

Muzikantenbank user MerredithMerredith

Gospel Reggae/Zangeres zoekt muziekanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Gospel Reggae/Zangeres zoekt muziekantenGospel Reggae/Zangeres zoekt muziekanten die er zin in hebben om een gave reggae band te gaan vormen ik ben een Worshipleader in onze gemeenten en ben op zoek naar iets totaal anders...Zing de Heere een nieuw lied …Reggae is mijn voorkeur ik heb drie eigen nummers gemaakt en die slaan aan als een bom ...ik zoek daarom muzikanten met een reggae achtergrond ik ben op zoek naar keyboard speler … meer »

Muzikantenbank user Karin RietveldKarin Rietveld

Jonge muziekanten gezocht 15-24

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 241x bekeken

Jonge muziekanten gezocht 15-24Ik ben zelf 17 en heb altijd al een keer een band wilen beginnen. Of het nou is om geld mee te verdienen of voor plezier. Muziek is een hele grote passie van mij en zou het heel graag met mensen willen delen. Ik schrijf zelf ook muziek en wil het graag een keer verder uitwerken dan alleen de lyrics. Ik sta open voor een grote range verschillende genres. Zelf luister ik vooral veel naar net wat … meer »

Sterre

Front/ achtergrond zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 422x bekeken

Front/ achtergrond zangeresIk zou graag mijn "zang carrière" op willen pakken. Ik heb podium ervaring als front zangeres en ben op zoek naar een leuke coverband waar ik weer mijn hobby kan gaan oppakken.Namelijk zingen!!ik ben 44 jaar en kan behalve pop/rock/country covers ook Israëlische covers zingen. Ik heb ongeveer 4 jaar podium ervaring. Als jullie denken dat ik bij jullie band pas,reageer dan........

I. v.d. Ven

Challenge!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1106x bekeken

Challenge!Ervaren vocaliste is op zoek naar een serieuze uitdaging. Ruime podium ervaring opgedaan zowel lead als backing. Bekend met het schrijven van eigen werk en samengewerkt met bekende als minder bekende artiesten/muzikanten. Muzikaal breed georiënteerd maar bij voorkeur geen covers hardrock of metal. Regio Zuid-Holland. Tevens inzetbaar voor studio werk of andere inval klussen. Voor meer informatie graag … meer »

Muzikantenbank user Lead VocalisteLead Vocaliste

Een gezellige zangers

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 492x bekeken

Een gezellige zangersHallo Mijn naam is Sven En ik ben 38jaar Ik zoek een pianist of gitarist die zin heb om met mij covers te maken of eigene songs na wens Mijn zang Anathema Gethering Aneke Of makkelijker gezegd Veel mogelijkheden heb ik met mijn stem Ik hou ervan om te knallen Maar gevoel voor zang heb ik ook! Passie noemen ze@ het ook Ik ben van Duitse afkomst Maar eigenlijk heel erg lief! Ik zoude het … meer »

vee

Bandleden gezocht voor 70s coverband bowie roxy iggy lou reed new wave etc

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 284x bekeken

ik heb n voorkeur voor 60/70s muziek. wil graag covers zingen. het liefst richting bowie, lou reed / velvet underground, roxy music / bryan ferry, iggy pop, talking heads, maar ook veel andere 60s en 70s en 80s muziek is leuk om te doen/ontdekken. voorkeur voor puntige pop/rock - new wave, niet de kant van blues op. niks mis mee, maar is meer iets voor anderen. wekelijks of twee wekelijks oefenen … meer »

leo