Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Zangeres zoekt band!Hi, ik ben Wing Yi en ik kom uit Schiedam. Ik ben 18 jaar (over 4 dagen jarig!) en doe de opleiding Maatschappelijk Zorg in Rotterdam. Ik zou het heel leuk vinden om te zingen met een band maar ik heb daar nog geen ervaring mee. Ik heb 1x opgetreden in Rotown Rotterdam dus een klein beetje podium ervaring? Maar ik zou het heel leuk vinden om dat weer een keer te doen! Ik zing vaak in de genre indie-pop … meer »

Muzikantenbank user Wing Yi PoonWing Yi Poon

Zangles in Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Zangles in RotterdamIk ben Melanie, 23 jaar en ik ben zangeres, zangdocent en theatermaker. In 2017 ben ik afgestudeerd aan het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar ik de opleiding muziektheater heb gevolgd. Ik werk vanuit de EVTS-zangmethode, maar naast het technische aspect werk ik ook graag aan de interpretatie van nummers met mijn leerlingen. Dit doe ik omdat ik ervan overtuigd ben, dat wanneer je weet wat je … meer »

Muzikantenbank user Melanie LeeflangMelanie Leeflang

Zanger zoekt leuke band pop/nederpop/cover

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 267x bekeken

Zanger zoekt leuke band pop/nederpop/coverBen op zoek naar een leuke band in de omgeving van Spijkenisse. Een coverband die van alles wat spelen wilt maar het mag ook een nederpop band zijn of een combinatie hiervan. Ben in het bezit van een eigen installatie en lichtbalk die gebruikt kan worden voor optredens. Buiten deze zoektocht lijkt het mij ook te gek als er iemand zich aanmeldt die een nummer wil laten inzingen, maar dit staat hier … meer »

Muzikantenbank user Arno van der vijverArno van der vijver

Zangeres zoekt Latin/Caribbean band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 260x bekeken

Zangeres zoekt Latin/Caribbean bandPassie voor Latijns/Caribisch muziek. Opgegroeid met deze muziek genres op 1 van de Caribische eilanden, zit in mijn bloed. Zoek een band die weet wat dit betekent en samen deze passie naar een publiek toe wil brengen on stage. Reggaeton meest beluisterde muziek ter wereld, need I say more? En nu J Balvin, Jeon en Anita - Machika videoclip.(zie youtube) Latin/Caribbean music rising. Proud.Hopi orguyoso. … meer »

Muzikantenbank user JesaitaJesaita

Bandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

BandjeHEY MUZIKALE VECHTERS!!! Ik wil erg graag een bandje beginnen. Ik zoek mensen die coveren leuk vinden maar ook zeker geinteresseerd zijn om zelf te gaan schrijven. Ik zing zelf maar kan ook wat op de piano en ukulele. stylen: indie/pop/folk/rock maar ook jazz en acoustic. Lijkt mij in ieder geval een super ervaring. Daarbij lijkt het me leuk om een bandje te vormen met een leuke mix aan … meer »

Muzikantenbank user Yalou GroenewegYalou Groeneweg

Creatieve muziekanten voor bandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Hey daar, Ik wil al heel lang een bandje beginnen. Lijkt me erg leuk om eerst te starten met coveren en eenmaal op elkaar ingespeeld te zijn zelf aan het schrijven te gaan. Dus uiteindelijk sing and songwriter. Met genoeg creativiteit moet dat lukken. Ik ben zelf zangeres dus zoek eigenlijk het meest naar een pianist, gitarist en drummer (bassist kan ook er bij). Maar een leuke mix van … meer »

Muzikantenbank user Yalou GroenewegYalou Groeneweg

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 456x bekeken

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockbandHoi, Ik ben Vince, 57 jaar, maar qua looks and mind vééééél jonger😉 Ik zoek in de regio Voorne-Putten een strakke (cover)rockband Kan zowel (lead) zingen als lead/rhythm gitaar spelen. Hou van fun, zowel tijdens repetities als optredens. Niet te serieus en niet al te ambitieus, dat ligt al een tijdje achter me. Oh ja, mijn beroep is geluidstechnicus en heb ook de benodigde apparatuur … meer »

Muzikantenbank user Vince SnijdersVince Snijders