Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band omgeving Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving RotterdamHoi, ik ben Monique, heb de laatste 30 jaar eigenlijk altijd in bandjes gezongen, (seventies, eighties, rock, blues, pop), zowel lead als backing (hou erg van meerstemmig). Nu mijn laatste bandje een paar maanden geleden is gestopt begint het weer te kriebelen. Rotterdam of omgeving. Ik heb geen auto dus bereikbaarheid met OV is fijn. Check onderstaande link (afspeellijst) voor een gevarieerd idee … meer »

Muzikantenbank user MoniqueMonique

Band zoekt Postpunk/Rock zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom hebben wij onlangs een nieuwe band opgericht in de genre van Postpunk/Rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger die vocaal power en energie kan geven om de band en sound compleet te maken. Als je teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. Bij … meer »

Marcel van Tuyll

Zanger voor allround coverband Pop/Funk/Soul/Jazz

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Goedendag, Ismaël hier, 38 en kom uit Rotterdam. Ruime ervaring met een bandsetting en verschillende optredens op zowel kleine als grote podia als frontzanger. Laatste maanden niet meer actief geweest, nu is het wel weer tijd voor een leuk project. Ik zoek een allround coverband, met pit en visie. Ik hou niet van eindeloos repeteren, maar van het podium opzoeken. Een fijne creatieve klik in de band … meer »

Izzy85 ..

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)Voor een nieuw power trio ben ik, zanger/gitarist met een erg ruime ervaring (al klinkt dat wellicht onbescheiden), op zoek naar een bassist en een drummer. Stijl: een cross-over van Rock and Roll, Hard Rock en Punk. Ik sta altijd open voor verschillende invalshoeken zolang het wel stevig en energiek blijft rocken. Het wordt geen cliché act maar een recht voor zn raap Rock (and Roll) band. Ik heb … meer »

Rocky