Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt TOP (Cover) Band!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 201x bekeken

Hoi, Ik ben Deborah Kooning, 36 en woonachtig in Rozenburg. Ik zing al dik 20 jaar, heb veel podium ervaring (met bands) en zoek een knallende(cover)band om heerlijk mee op te treden! Op dit moment zing ik in nog een Coverband, maar wegens wijzigingen met banen van mede bandleden, zijn het aantal optredens dusdanig verminderd dat er meer dan genoeg tijd over is voor een (cover)band erbij. Ik zoek … meer »

Muzikantenbank user Deborah KooningDeborah Kooning

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 284x bekeken

Zangeres zoekt band!Hi, ik ben Wing Yi en ik kom uit Schiedam. Ik ben 18 jaar (over 4 dagen jarig!) en doe de opleiding Maatschappelijk Zorg in Rotterdam. Ik zou het heel leuk vinden om te zingen met een band maar ik heb daar nog geen ervaring mee. Ik heb 1x opgetreden in Rotown Rotterdam dus een klein beetje podium ervaring? Maar ik zou het heel leuk vinden om dat weer een keer te doen! Ik zing vaak in de genre indie-pop … meer »

Muzikantenbank user Wing Yi PoonWing Yi Poon

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 530x bekeken

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockbandHoi, Ik ben Vince, 57 jaar, maar qua looks and mind vééééél jonger😉 Ik zoek in de regio Voorne-Putten een strakke (cover)rockband Kan zowel (lead) zingen als lead/rhythm gitaar spelen. Hou van fun, zowel tijdens repetities als optredens. Niet te serieus en niet al te ambitieus, dat ligt al een tijdje achter me. Oh ja, mijn beroep is geluidstechnicus en heb ook de benodigde apparatuur … meer »

Muzikantenbank user Vince SnijdersVince Snijders