Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Ervaren zangeres zoekt band!Hierbij meldt zich een enthousiaste 21-jarige Conservatoriumstudente met jaren aan zang-, optreed- en lesgeefervaring die graag van zingen, muziek maken en zangles geven haar carrière/leven wil maken. Ik ben op zoek naar een vaste band/gitarist/pianist in de omgeving van Vlaardingen die van dezelfde genres houdt als ik en tijd (en zin) heeft om te oefenen samen en om op te treden. Zelf zing ik echt … meer »

Muzikantenbank user Maral van der SpekMaral van der Spek

Zangeres zoekt band omgeving krimpenerwaard

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Hallo, mijn naam is Anne, ik ben 38 en ik zoek een band waarin we vooral Nederlandstalige pop nummers zullen zingen! Zijn jullie die gezellige band in de omg krimpenerwaard / omg rotterdam en zoekende naar een zangeres, of ben jij als mede muzikant op zoek naar een band en voel jij er ook voor om de Nederlandstalige hoek in te gaan, schroom dan niet om contact met mij op te nemen, want wie weet kunnen … meer »

Muzikantenbank user Anne NevenAnne Neven

Soul/RnB/Gospel Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Soul/RnB/Gospel ZangeresGoedemiddag! Mijn partner Merredith van der Pool uit Almere zingt vanaf dat haar 10e jaar, daarna enkele jaren in de kerk. Ook vanuit daar heeft ze veel Gospeloptredens gegeven op diverse podia. Sinds ongeveer een jaar of 5 zingt ze ook RnB en andere muziekstijlen. Ook is ze sinds haar 11e bezig als songwriter, waaronder vooral Nederlandstalige muziek. Ze is ook erg weg van Soulmuziek en ik denk … meer »

Muzikantenbank user MerredithMerredith

Praise and Worship Zangeres /Black Gospel/Gospel Reggae/Engels en Nederlands.. zoekt muzikanten...

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Praise and Worship Zangeres /Black Gospel/Gospel Reggae/Engels en Nederlands.. zoekt muzikanten...Praise and Worship Zangeres zoekt muziekanten die er zin in hebben om een band te vormen in onze gemeente..... Ik ben de Worship-leader in onze gemeente en ik ben op zoek en wil totaal naar iets anders toe ...Zing De Heer een nieuw lied … Reggae styl geniet hierbij ook een van mijn voorkeuren. Ik heb drie eigen nummers en die slaan in aan als een bom ... ik ben daarom opzoek naar muzikanten die … meer »

Muzikantenbank user Karin RietveldKarin Rietveld

Challenge!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1188x bekeken

Challenge!Ervaren vocaliste is op zoek naar een serieuze uitdaging. Ruime podium ervaring opgedaan zowel lead als backing. Bekend met het schrijven van eigen werk en samengewerkt met bekende als minder bekende artiesten/muzikanten. Muzikaal breed georiënteerd maar bij voorkeur geen covers hardrock of metal. Regio Zuid-Holland. Tevens inzetbaar voor studio werk of andere inval klussen. Voor meer informatie graag … meer »

Muzikantenbank user Lead VocalisteLead Vocaliste

Een gezellige zangers

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 569x bekeken

Een gezellige zangersHallo Mijn naam is Sven En ik ben 38jaar Ik zoek een pianist of gitarist die zin heb om met mij covers te maken of eigene songs na wens Mijn zang Anathema Gethering Aneke Of makkelijker gezegd Veel mogelijkheden heb ik met mijn stem Ik hou ervan om te knallen Maar gevoel voor zang heb ik ook! Passie noemen ze@ het ook Ik ben van Duitse afkomst Maar eigenlijk heel erg lief! Ik zoude het … meer »

vee