Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jonge muziekanten gezocht 15-24

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Jonge muziekanten gezocht 15-24Ik ben zelf 17 en heb altijd al een keer een band wilen beginnen. Of het nou is om geld mee te verdienen of voor plezier. Muziek is een hele grote passie van mij en zou het heel graag met mensen willen delen. Ik schrijf zelf ook muziek en wil het graag een keer verder uitwerken dan alleen de lyrics. Ik sta open voor een grote range verschillende genres. Zelf luister ik vooral veel naar net wat … meer »

Sterre

Front/ achtergrond zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Front/ achtergrond zangeresIk zou graag mijn "zang carrière" op willen pakken. Ik heb podium ervaring als front zangeres en ben op zoek naar een leuke coverband waar ik weer mijn hobby kan gaan oppakken.Namelijk zingen!!ik ben 44 jaar en kan behalve pop/rock/country covers ook Israëlische covers zingen. Ik heb ongeveer 4 jaar podium ervaring. Als jullie denken dat ik bij jullie band pas,reageer dan........

I. v.d. Ven

Challenge!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 884x bekeken

Challenge!Ervaren vocaliste is op zoek naar een serieuze uitdaging. Ruime podium ervaring opgedaan zowel lead als backing. Bekend met het schrijven van eigen werk en samengewerkt met bekende als minder bekende artiesten/muzikanten. Muzikaal breed georiënteerd maar bij voorkeur geen covers hardrock of metal. Regio Zuid-Holland. Tevens inzetbaar voor studio werk of andere inval klussen. Voor meer informatie graag … meer »

Muzikantenbank user Lead VocalisteLead Vocaliste

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 303x bekeken

Hi, Ik ben opzoek naar een leuk coverbandje om 1 keer per week mee te repeteren en wellicht in de toekomst op te treden. Ik zing recreatief vanaf mijn 16e, hele lange tijd niet gezongen, maar nu sinds 3 jaar weer zangles...... Ik heb vorig jaar 1 jaar backing vocals bij een Flakkeese band gezongen, maar ik doe veel liever leadzang. Ik hou van een stevige pop rock set. Ik woon in Stellendam (Goeree … meer »

Muzikantenbank user Freggle Van DammeFreggle Van Damme

Bandleden gezocht voor 70s coverband bowie roxy iggy lou reed new wave etc

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 196x bekeken

ik heb n voorkeur voor 60/70s muziek. wil graag covers zingen. het liefst richting bowie, lou reed / velvet underground, roxy music / bryan ferry, iggy pop, talking heads, maar ook veel andere 60s en 70s en 80s muziek is leuk om te doen/ontdekken. voorkeur voor puntige pop/rock - new wave, niet de kant van blues op. niks mis mee, maar is meer iets voor anderen. wekelijks of twee wekelijks oefenen … meer »

leo

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 643x bekeken

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockbandHoi, Ik ben Vince, 57 jaar, maar qua looks and mind vééééél jonger😉 Ik zoek in de regio Voorne-Putten een strakke (cover)rockband Kan zowel (lead) zingen als lead/rhythm gitaar spelen. Hou van fun, zowel tijdens repetities als optredens. Niet te serieus en niet al te ambitieus, dat ligt al een tijdje achter me. Oh ja, mijn beroep is geluidstechnicus en heb ook de benodigde apparatuur … meer »

Muzikantenbank user Vince SnijdersVince Snijders