Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geen

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 146x bekeken

Geen1. Voor het nieuw geschreven kerstsprookje 'Tobias & z'n kameel' (daarin gaat het om de boodschap van de 3-Koningen, cq 'de kunst van krijgen en geven') wordt speciale muziek gecomponeerd.Zowel sfeermuziek als ondersteuning van het verhaal, als begeleiding van zanggedeelten door verteller en publiek. Het verhaal wordt in december op een groot aantal scholen, buurthuizen uitgevoerd.De te componeren … meer »

Peter Lems

Zangeres zoek medemuziek liefhebber(s) om akoestische covers te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 228x bekeken

heel allemaal, ik ben Lindy 27 jaar en woon in Spijkenisse(omgeving Rotterdam). al een aantal jaar volg ik zangles wat ik met veel liefde en passie doe, echter ben ik nu op het punt gekomen dat ik meer wil doen en groot begin te dromen. ik ben daarom opzoek naar iemand die met passie gitaar en/of piano speelt om samen met mij mooie covers te maken. genre maakt mij niet uit zolang we zelf kunnen … meer »

Muzikantenbank user lindylindy

Zanger zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 214x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een (opnieuw) beginnende zanger die op zoek is naar een rock/indie/.. band met eigen werk waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen als zanger. Ik ben 30 jaar, kan zelf teksten en muziek schrijven, ben in bezit van gear en ben gewoon regelmatig beschikbaar om te oefenen. Eventueel kan ik ook bas/gitaar spelen, maar ik zou me voor de verandering weer eens vol willen focussen … meer »

Muzikantenbank user Niels PluggeNiels Plugge

Zangeres op zoek naar vaste weekend live band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Zangeres op zoek naar vaste weekend live band!Beste aanstaande bandleden, Het project 'Feel good music' begint eerst met live weekend optredens, en breidt zich later uit in een studio opname voor een eigen product. De bedoeling is dat wij samen eigen nummers gaan schrijven en opnemen. Iedereen brengt zijn eigen smaak van muziek arrangementen binnen de band, voor een uiteindelijk mooie product samen. Genres: Jazz, Soul, Blues, Gospel, … meer »

Angele Olivacce

Een bandloze zangeres....

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 275x bekeken

Een bandloze zangeres....Hoihoi, ik ben nina 15 jaar. En ben op zoek naar een leuk bandje waar ik aan mee zou kunnen doen :) Ik zing graag pop, en doe mijn hele leven al aan muziek! Vind t geweldig zingen! En kan zeker mijn emoties en ei kwijt als ik aan t zingen ben. Zou ik ergens tussen passen? Groeten nina.

Muzikantenbank user Nina TempelaarsNina Tempelaars

Zanger zoekt band , pianist , gitarist .omg Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 660x bekeken

Zanger zoekt band , pianist , gitarist .omg RotterdamIk Carlo ,zanger(46)zou het leuk vinden om samen met een pianist of gitarist mooie songs te maken of te coveren . Het kan van Hazes tot rock , blues etc . Ik heb een homestudio waar we in kunnen hobbyen . Ook een band ga ik niet uit te weg , Heb band ervaringen . Alles onder het motto gezellig , humor , plezier in het muziek maken. foto is in de studio van radio SRC fm waar ik elke woensdag … meer »

Muzikantenbank user carlo voordendagcarlo voordendag