Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres/tekstschrijfster zoekt muzikanten voor Nederlandse beatband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Zangeres/tekstschrijfster zoekt muzikanten voor Nederlandse beatbandHoi! Denk aan een mengeling van ZZ & de Maskers en Simon Vinkenoog en qua muziekstijl aan The Beatles, The Searchers, The Drifters, The Delfonics en heel iets anders, the Stooges. Ik ben zangeres en tekstschrijfster, ben 25 jaren en ben op zoek naar muzikanten voor een beatband die voornamelijk Nederlandstalige teksten willen spelen. Ik doe ook aan compositie en m'n favoriete instrument is … meer »

Muzikantenbank user Chayenne MelanieChayenne Melanie

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 275x bekeken

Leadzanger/Gitarist zoekt strakke rockbandHoi, Ik ben Vince, 57 jaar, maar qua looks and mind vééééél jonger😉 Ik zoek in de regio Voorne-Putten een strakke (cover)rockband Kan zowel (lead) zingen als lead/rhythm gitaar spelen. Hou van fun, zowel tijdens repetities als optredens. Niet te serieus en niet al te ambitieus, dat ligt al een tijdje achter me. Oh ja, mijn beroep is geluidstechnicus en heb ook de benodigde apparatuur … meer »

Muzikantenbank user Vince SnijdersVince Snijders

Zangeres zoekt musici

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 242x bekeken

Zangeres zoekt musiciHoi, Ik ben een zangeres (sopraan) die graag haar koorervaring (25 jaar) en solo ervaring (8 jaar) wil uitbreiden. Tot nu toe heb ik alleen gezongen onder begeleiding van een pianist, maar zou graag ook eens met een gitarist werken. Zingen met een band lijkt me helemaal super! Wie wil mij de kans geven om te laten zien/horen wat ik kan en wellicht samen iets moois opbouwen? Groetjes, Mariska

Muzikantenbank user Mariska M. ProschMariska M. Prosch

Pop muziek

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 406x bekeken

Pop muziekGoeie Dag Ik ben Ruud en vind het wel weer fijn om mijn passie weer uit te voeren. Zodoende ook deze oproep naar iedereen die zich aangesproken voelt. Om met mij die passie te mogen delen. Ik zing en begeleid mij zelf op gitaar. Het meest zijn dat liedjes uit de top 100. Ik heb al optredens gemaakt maar dan solo. Als instructeur en broer van wim hof the ycman. Zou ik het leuk vinden om mij … meer »

Muzikantenbank user RuudRuud

Vocalist looking for band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 295x bekeken

Hello guys and gals. I am Consantine. I'm 26 and I'm a vocalist. I recenlty moved here in Rotterdam and I am looking for a group to work on original songs or even covers. My ultimate goal of course is getting some live performances here in the city. I sing jazz, alternative rock and grunge. I can link (to anyone who is interested) my previous work with my band if you wish. Cheers!!

Muzikantenbank user Constantine GeorgiadesConstantine Georgiades