Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 111x bekeken

BandjeHEY MUZIKALE VECHTERS!!! Ik wil erg graag een bandje beginnen. Ik zoek mensen die coveren leuk vinden maar ook zeker geinteresseerd zijn om zelf te gaan schrijven. Ik zing zelf maar kan ook wat op de piano en ukulele. stylen: indie/pop/folk/rock maar ook jazz en acoustic. Lijkt mij in ieder geval een super ervaring. Daarbij lijkt het me leuk om een bandje te vormen met een leuke mix aan … meer »

Muzikantenbank user Yalou GroenewegYalou Groeneweg

Creatieve muziekanten voor bandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Hey daar, Ik wil al heel lang een bandje beginnen. Lijkt me erg leuk om eerst te starten met coveren en eenmaal op elkaar ingespeeld te zijn zelf aan het schrijven te gaan. Dus uiteindelijk sing and songwriter. Met genoeg creativiteit moet dat lukken. Ik ben zelf zangeres dus zoek eigenlijk het meest naar een pianist, gitarist en drummer (bassist kan ook er bij). Maar een leuke mix van … meer »

Muzikantenbank user Yalou GroenewegYalou Groeneweg

Zangeres zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Hi allemaal! Ik ben heel slecht in verkooppraatjes en mijzelf omschrijven dus even standaard info voor de leuke: Naam: Samira Leeftijd: 21 Muziek genre: Rock/Pop/Blues ( met name uit de jaren '60/70 ) Ervaring: Gemiddeld, niet bizar veel ook al klinkt dat wel zo. (ha-ha.) Al moet ik me stem proberen te omschrijven, ook al is dat heel gek want elk mens is uniek.. Maar qua stemgeluid kom ik in … meer »

Muzikantenbank user SamiraSamira

Zanger zkt band / vocalist looking for a band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Hi guys! My name is Marco and I’m a 30 yo Dutch vocalist with abt 3 yrs of training, but no band :-( I’m looking for a jazz/blues/soul/bosanova band who is into Ella Fitzgerald’s/ frank sinatra / cole porter-type of music. And I’d love if we could start making our own original music! I have no place to practice unfortunately but maybe I can join you guys in your rehearsal space? I’ve … meer »

Marco

Zangeres zoekt band/gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Hoi! Ik ben Julia, 25 en woon in Rotterdam. Ik heb heel erg veel zin om te zingen weer en heb dan ook een aantal jaartjes zangles erop zitten. Echter, muziek erbij maken kan ik nog niet echt. Het lijkt mij heel leuk om iemand te vinden die samen met mij muziek kan maken, liefst akoestisch en muziek beetje oude nummers als Blondie maar ook juist muziek als angus & julia stone, Regina Spektor, Bon Iver … meer »

Julia

Gezocht: gitarist die met mij kleine liedjes wilt spelen

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Ben jij een (hobby)gitarist die het leuk vindt om af en toe eens wat muziek te maken? Mijn naam is Fleur, ik ben 29, woon in Rotterdam en ik kan redelijk zingen. Verwacht geen Adele, maar het is (meestal) zuiver en ik vind het heerlijk om te zingen! Ik zoek iemand die het (net als ik) leuk vind om af en toe eens een paar liedjes te spelen. Beginnend met covers, maar zou opzich later ook wel eigen … meer »

Fleur A

Zangeres/tekstschrijfster zoekt muzikanten voor Nederlandse beatband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 339x bekeken

Zangeres/tekstschrijfster zoekt muzikanten voor Nederlandse beatbandHoi! Denk aan een mengeling van ZZ & de Maskers en Simon Vinkenoog en qua muziekstijl aan The Beatles, The Searchers, The Drifters, The Delfonics en heel iets anders, the Stooges. Ik ben zangeres en tekstschrijfster, ben 25 jaren en ben op zoek naar muzikanten voor een beatband die voornamelijk Nederlandstalige teksten willen spelen. Ik doe ook aan compositie en m'n favoriete instrument is … meer »

Muzikantenbank user Chayenne MelanieChayenne Melanie