Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Hobby) zangeres zoekt maatje om muziek mee te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Ik ben Susanne, 32 jaar oud. Ik zing in een klassiek koor, maar ik zou ook graag samen met iemand onder begeleiding van gitaar of piano mooie muziek willen maken. Ik hou naast klassieke muziek erg van ierse/celtic muziek en verder lichte muziek zoals popmuziek, jazz etc. ook gospel kan ik erg mooi vinden. Het doel is muziek maken, en niet perse optreden. Maar mocht het leuk klinken dan kan dat wel. Ik … meer »

Muzikantenbank user Susanne LangerakSusanne Langerak

Enthousiaste frontvrouw zoekt bandleden voor nieuw op te richten coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Zangeres met meerdere jaren ervaring als leadzangeres van een allround coverband, zoekt ervaren bandleden (drums/toetsen/bas/gitaar) om een nieuwe coverband mee te starten. Qua muziekstijl zou ik graag bekende rockcovers spelen, aangevuld met Rock ‘n Roll klassiekers en popnummers in de categorie meeblèren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Kings of Leon, the Ramones, Franz Ferdinand, Bon Jovi, Lenny … meer »

Turnupthemusic

Zangeres (ook saxofoniste) zoekt band in Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Hi allemaal! Mijn naam is Julia, 27 jaar en in woon in Rotterdam. Ik zing al mijn hele leven, vroeger ook in bandjes en zou graag de karaokebar eens verruilen voor het echte werk. Ik hou van diverse genres maar heb een voorliefde voor R&B, jazz & pop (vooral als het gaat om zingen). Ook heb ik jaren saxofoon gespeeld, iets wat ik ook graag weer op zou pakken. Ben jij een band, zanger(es) of muzikant … meer »

Muzikantenbank user Julia VerwijsJulia Verwijs

Ervaren zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 357x bekeken

Ervaren zangeres zoekt band!Hierbij meldt zich een enthousiaste 21-jarige Conservatoriumstudente met jaren aan zang-, optreed- en lesgeefervaring die graag van zingen, muziek maken en zangles geven haar carrière/leven wil maken. Ik ben op zoek naar een vaste band/gitarist/pianist in de omgeving van Vlaardingen die van dezelfde genres houdt als ik en tijd (en zin) heeft om te oefenen samen en om op te treden. Zelf zing ik echt … meer »

Muzikantenbank user Maral van der SpekMaral van der Spek