Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Soulband B-Soul zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant)

B-Soul is een swingende Soulband uit Oirschot. De naam is een verwijzing naar hart en ziel dat de band in de muziek wil leggen en probeert over te brengen op het publiek. De 10-koppige band speelt soulnummers van onder andere Aretha Franklin, Stevie Wonder, James Brown, Etta James, maar ook soulnummers van Amy Winehouse, James Brown, The Isley Brothers, Tina Turner en Sam & Dave. Er worden ook uitstapjes gemaakt naar disco en funk. Het repertoire is een mooie mix van herkenbare soulklassiekers en moderne soulpareltjes uit de huidige tijd. Pittige soulcovers met een eigen sound.
Het dak gaat eraf met de krachtige stemmen van de 3 swingende zangeressen, een strakke blazerssectie en een groovende ritmesectie.
De band bestaat uit 3 blazers (trompet, saxofoon en trombone), 3 zangeressen en een swingende backline bestaande uit drums, basgitaar en key board.
Helaas heeft de toetsenist aangegeven de band te zullen verlaten.
Gezocht wordt een swingende, muzikale toetsenist(e) die soulvol kan begeleiden, maar die tevens in staat is om een lekkere, swingende solo te spelen als het nummer hierom vraagt.
Er wordt gestreefd naar 10 optredens per jaar. Iedere donderdagavond wordt er gerepeteerd in een eigen oefenruimte in Oirschot. Er wordt met in ears gerepeteerd en opgetreden.
Als dit je aanspreekt en je hierin maximaal je muzikale ei kwijt kunt, kan je voor verdere informatie contact opnemen met Martien van Laarhoven, per e-mail: martienvanlaarhoven@*****.com of bellen: 06-23125784. B-Soul is te vinden op Internet (www.b-soul.nl) en op Facebook.

Website: www.b-soul.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.