Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland)

Hallo daar muziek liefhebbers!

Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon 5, Anouk …kortom, een brede mix en die willen we versterken met jouw toetsenwerk.

We repeteren eens in de 2/3 weken, in Haarlem. We vinden het vooral leuk om gezellig muziek te maken met elkaar. We zijn nog echt aan het oefenen en zoeken in de nummers om ze beter te spelen. Dat betekent ook dat we voor het moment geen plannen hebben om op te treden. Dat is in de toekomst wel leuk, maar dat zien we dan wel.

Onze band bestaat uit een drummer, een basgitarist, een gitariste en een zangeres. In leeftijd varierend van rond de 30 tot tegen de 60, en dat past prima bij elkaar. Dus hopelijk past jouw toetsenwerk er binnen kort ook bij. Wil je eens komen kijken en meespelen, stuur dan een bericht.

Hopelijk tot snel

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.