Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor nieuw bandje

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 285x bekeken

Twee gitaristen zoeken muzikanten zonder direct al te hoge ambities te hebben, relaxte blues/jazz of cross over muziek te maken. Ben je zanger(es), bassist(e), toetsenist of drummer, en speel je graag nummers van bijvoorbeeld Bonnie Riatt, JJ Cale, Little Feat, Clapton, Van Morrison of Atlanta Rhythm Section, reageer gerust. Eerst kijken of het klikt. Locatie Amsterdam.

han weeda

The Tune zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 133x bekeken

The Tune zoekt een toetsenistHe muzikant! Wij zijn een 3 koppige band uit Hoorn die nu al iets langer dan een jaar actief is, en we hebben inmiddels al aantallen nummers en optredens gehad. Wij zijn om te omschrijven een pop/rock band, maar wat we maken is singer-songwriting muziek maar dan ver-rockt. Het enige wat we nog zoeken wat onze muziek voller maakt is een toetsenist die: - het begrip ‘less is more’ begrijpt - … meer »

Muzikantenbank user Stijn GroenlandStijn Groenland

Zangares en Toetsenist gezocht voor nieuwe band in Amsterdam

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Wij zijn een band aan het starten vanuit een trio drums, bas en gitaar. We zoeken een zangeres en een toetsenist die het zien zitten om te werken aan een repertoire van Soul, Blues, Rock en Funk. We zijn 52 jaar jong, ervaren, repeteren in Amsterdam en willen uiteindelijk 1 x per maand ergens optreden voor ons plezier. Zie jij dat ook zitten? Reageer dan snel en let's make some great music!

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

COOPERSTOWN zoekt per direct een Toetsenist in regio Amstelveen

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 194x bekeken

Beste toekomstige Band-genoot, Wat leuk dat je onze advertentie leest! Wij zijn een Zanger, Drummer, Bassist, Gitarist, en 2 achtergrondzangeressen...6 man, grofweg tussen de 30 en 60 jaar. Helaas is onze toetsenist gestopt en daarom zijn we op zoek naar een (spontane en gezellige) Toetsenist die onze nummers en onze Band naar een hoger niveau kan helpen tillen! Met hopelijk een hoop andere optredens … meer »

Cooperstown

Donkere folk/rock band in oprichting

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 218x bekeken

Hallo, Voor een band in oprichting zoek ik muzikanten (met name drum, gitaar en toetsen, maar mocht je iets anders willen toevoegen, voel je vrij). Qua stijl wordt het donkere folk/rock waar het verhaal en de sfeer centraal staan. Denk bijvoorbeeld Nick Cave, Wovenhand/16 Horsepower en Mark Lanegan. Ik zoek dus muzikanten met gevoel voor sound en sfeer, aangezien dat van groot belang is voor … meer »

Vincent

Organ players read here!!

Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 156x bekeken

The Mood is looking for a new organ player and auditioning. The band is an explosive, original and eclectic organ drums duo (with vocals) based in Amsterdam (you can apply even though you don t live in the city!). There are possibilities for gigging, touring and recording; no 9 til 5 mentality, flexibility, will to network in order to play live and get better visibility as a band is a must. Get … meer »

Muzikantenbank user DMDM

De band “La Grippe” zoekt tweede gitarist of toetsenist en percussionist/drummer.

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 347x bekeken

De band “La Grippe” zoekt tweede gitarist of toetsenist en percussionist/drummer. De band La Grippe is begin dit jaar opgericht, en bestaat uit gitarist/zanger Job van Essen, zangeres Claudia Helsloot en bassist/contrabassist Henk Kuip. Het repertoire bestaat uit eigen nummers uit o.a. de tijd dat Job in de band Cayenne speelde en er is geput uit het repertoire van VaBanque waar Claudia en … meer »

Muzikantenbank user Henk KuipHenk Kuip