Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ska Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 69x bekeken

Ska Coverband zoekt toetsenistSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist die bekend is met het werk en er vooral veel zin in heeft … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Sologitarist gezocht !!!

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 293x bekeken

Drummer, bassist en gitarist zijn op zoek naar Sologitarist. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel voor muziek en behoorlijk wat ervaring. We maken een nieuwe start, dus alles is nog te bespreken. Onze leeftijden liggen tussen de 30 en 50 jaar, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat zoeken wij: Een sologitarist. Een toffe peer. Iemand met ervaring. Iemand die in dienst … meer »

Rini Brink

Looking for creative musicians

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 240x bekeken

Hi I am a saxophonist and I am looking for creative musicians who would like to play together and make music. Genre is combination modern jazz , latin beats, funk/pop/soul. You need to know how to play jazz and latin. We work together to make our own songs. We can also play some covers. We play ounce a week around Amsterdam area. The band will primarily consist of a keyboard/pianist, drums/percussionist, … meer »

QuQu

Ameezingband zoekt toetsenist & blazers

Blazer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 254x bekeken

Ameezingband zoekt toetsenist & blazersThe Ameezingband speelt als huisband van de Sunday assembly maandelijks 5 covers in de Balie in Amsterdam. De assembly is een maandelijks evenement met live muziek, comedy, een wetenschappelijke lezing en taart. De band speelt voor, tijdens en na afloop van het evenement en zorgt dat de voetjes van de vloer gaan. Het concept is dat mensen mee kunnen zingen/dansen met pop/rock/reggae liedjes dus de … meer »

Lisa Verhaeghe

Snarenmens gezocht omg Hilversum

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 343x bekeken

Snarenmens gezocht omg HilversumHallo Jij, Band in verdere oprichting dat in eigen stijl uiteenlopende covers en eigen werk speelt, vindt graag uitbreiding met extra snaren. Jazzy, soul, country, eigen. Huidige bezetting van een bevlogen (hobby) zangeres (40) en een open snarenman (50+) gitaar/bas. Maken wekelijks muziek omgeving Hilversum, akoestisch en licht versterkt en treden zo af en toe op in unieke setting. Speel een keer … meer »

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Enthousiaste toetsenist gezocht voor goed lopende band

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist die toevoeging kan brengen aan onze formatie, het liefst die ook slag gitaar kan spelen. Je stapt in een goed lopende band, met optredens. Wij spelen stevige commerciële Pop & Rock covers. We zijn een hele leuke band met gevorderde muzikanten en heel veel ervaring maar geen broodspelers. We spelen 15/20 x jaar in kroegen en waar mogelijk op grotere podia maar … meer »

Dutch Musicman

FAEM Coverband zoekt Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 280x bekeken

FAEM Coverband zoekt Toetsenist(e)Wij zijn FAEM ! Een van de leukste en betere coverbands uit de regio Kennemerland (Haarlem/IJmuiden) en zoeken een leuke Toetsenist(e) die van een feestje maken houdt... Wij oefenen iedere maandagavond en proberen naast de gezelligheid onze nummers zo neer te zetten dat ze 'staan' als een huis! De oefenavonden zelf zijn al leuk maar er moet wel goed geoefend kunnen worden. Regelmatig een optreden, … meer »

Muzikantenbank user Marcel de VriesMarcel de Vries

Toetsenist gezocht voor funk cover band!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 201x bekeken

Toetsenist gezocht voor funk cover band!Voor onze funk cover band zijn wij op zoek naar een toetsenist! We zijn kort geleden gestart als Scary Pockets cover band. Scary Pockets maakt van allerlei genres funk covers en wij willen hetzelfde gaan doen. Andere bands waar we enthousiast over zijn, zijn bijvoorbeeld Vulfpeck en Louis Cole. Samenstelling is momenteel, drums, gitaar, bas en zangeres. We zijn op zoek naar iemand met bij voorkeur … meer »

Muzikantenbank user JoostJoost