Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 349x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meeste mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Coverband Nughter zoekt pianst / Toetsentovenaar!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 161x bekeken

Coverband Nughter zoekt pianst / Toetsentovenaar!Hey Toetsenisten! Coverband Nughter viert zijn 15 jarig bestaan met het vinden van een nieuwe toetsenist! Als je het leuk vindt om sounds uit te zoeken die zo dicht mogelijk tegen het origineel schuren, af en toe te soleren en je eigen creativiteit kwijt wil in een super toffe medley, kom dan eens kijken tijdens een van onze wekelijkse repetities in Ouderkerk a/d Amstel en speel lekker mee. Hier hebben … meer »

Joris

Ervaren (rock/blues) toetsenist gezocht (Amsterdan/Utrecht/Leiden)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

Wij (Henk, Martijn, Joop en Victoria) zijn een onlangs gevormde 4-mansformatie met ervaren semiprof muzikanten. Ons niet geijkte cover repertoire bestaat voornamelijk uit up/midtempo rocksongs met een rauw randje. Denk aan Mothers Finest, Sass Jordan, Saint Jude, Beth Hart, Robben Ford. Zodra het cover repertoire staat zoeken we de bühne op (in het najaar uitzicht op de eerste gigs). Tot slot willen … meer »

Muzikantenbank user Victoria RekatsinasVictoria Rekatsinas

Zangeres zoekt muzikant

Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Hi, Mijn naam is Linda, Ik wil me weer bezig gaan houden met zingen, ik heb een warme volle stem en ben op zoek naar een gitarist/pianist, die samen met mij eerst laagdrempelig muziek wil maken en wellicht in een later stadium samen wil optreden. En eventueel eigen muziek schrijven.

Linda

Disco & dance formatie zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 179x bekeken

Disco & dance formatie zoekt toetsenistBack in the Groove is een spetterende semi-pro disco & dance classics band. Wij spelen al meer dan 15 jaar met veel succes op feesten, bruiloften en evenementen en is exclusief te boeken bij het beste en prijswinnende boekingskantoor van Nederland Swinging.nl. De band bestaat uit negen muzikanten die van elk optreden een feestje maken. De twee zangeressen en drie blazers (www.groovehorns.nl) geven … meer »

Remco Icke

Ervaren toetsenist gezocht voor solo zangeres

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Hoi! Ik zoek een ervaren toetsenist in de leeftijdscategorie van 18-30 omgeving Amsterdam die mij wilt begeleiden met mijn eigen nummers. Ik heb momenteel veel eigen teksten op de plank liggen en zoek iemand waarmee ik de nummers kan afmaken en mee kan optreden. Mijn genre is soul/jazz. Ik hoop dat ik die ene geweldige toetsenist kan vinden waarmee ik mijn nummers vorm kan geven en het uiteindelijk … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Coverband Nughter zoekt Toetsentovenaar!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 259x bekeken

Coverband Nughter zoekt Toetsentovenaar!Hey Toetsenisten! Coverband Nughter viert zijn 15 jarig bestaan met het vinden van een nieuwe toetsenist! Als je het leuk vindt om sounds uit te zoeken die zo dicht mogelijk tegen het origineel schuren, af en toe te soleren en je eigen creativiteit kwijt wil in een super toffe medley, kom dan eens kijken tijdens een van onze wekelijkse repetities in Ouderkerk a/d Amstel en speel lekker mee. Hier hebben … meer »

Twan