Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jongeren kerkkoor Trinity zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 102x bekeken

Voor ons koor (20-60 jaar) Trinity van de Adelbertuskerk in Haarlem Noord zoeken wij een enthousiaste pianist. Wij repeteren op vrijdagavond van 20 - 22 uur in de ontmoetingsruimte in de kerk. Heb je interesse neem dan contact op met Els Boosman 0624258241 Henk vd Weide 0610969814 (dirigent)

Muzikantenbank user Els BoosmanEls Boosman

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)Dag musici, voor een project van mij zoek ik voor het seizoen 2019-2020 een toetsenist, bassist en subtiele drummer. Doel is na enkele sessies als groep op te treden, in Nederland en, bij een klik, later in Duitsland. Het is een pre als jullie (ook) Duits spreken/ begrijpen maar niet noodzakelijk. Stijl-invloeden: 80-er synthpop, Duitse popmuziek, Deutsch-rap, fusion, chanson. Ik repeteer in … meer »

Muzikantenbank user Hans KuiperHans Kuiper

Movin on zoekt nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 109x bekeken

Movin On is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Wij, gitarist, zanger en bassist zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste toetsenist. . Ben jij op zoek naar een leuke band met goede muzikanten reageer dan direct. Wat is ons plan? We willen ons gaan richten op feesten, bruiloften en partijen. Een keer in een kroeg is geen probleem maar dat is niet ons doel. Een breed repertoire met van alles … meer »

Jos

Gitarist en toetsenist gezocht voor creatief soul project

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 230x bekeken

Wij (zangeres, drummer en bassist) zijn op zoek naar een gitarist en toetsenist. Wij zoeken het in de soul hoek met bekende nummers uit een ander genre. Denk bijv. aan “Erykah Badu does Herman Brood” of “Sharon Jones does 80’ rock”. In ons project kun je de nodige creativiteit kwijt, omdat we een geheel eigen soul interpretatie gaan maken. Ervaring met arrangeren komt goed van pas. Het … meer »

Mark de Jong

Band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 141x bekeken

Drumster/bassist/gitarist speelden rock, pop, soul, blues enz. Naast bestaand materiaal willen we nieuwe inbreng nummers. Huidige setlist kunnen we je sturen. Leeftijd minder belangrijk, goed musiceren wel. En je eigen apparatuur hebben. Liever geen beginners. Gezellig met motivatie. Voor ’n feestje,’n goed optreden of commercieel. Oefenen doen we s’avonds voorlopig op donderdag en zoeken muzikanten … meer »

simoun60

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 132x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen voorwaarde. … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 168x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958