Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten voor Nederpop coverband gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Onder het motto “Niet geschoten is altijd mis”… toch weer eens een bericht hier. Heb jij zin in iets nieuws? Door de jaren heen altijd nog op zoek naar enthousiaste muzikanten voor een goeie maar vooral leuke Nederpop coverband. Op zoek naar drums, gitaar, toetsen in eerste instantie (ben zelf bassist). Zang en verdere uitbreiding volgt later wel. Leeftijd onbelangrijk, muzikaliteit, teamspirit … meer »

Jeroen

Band gericht op optredens en releases zoekt ervaren pianist(e)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 131x bekeken

Kun je beheerst jazzy begeleiden, maar ook soleren? Lees dan verder! Onze muziek is een mix van modern en strak, met best wel veel jazz invloed. Dansbaar, maar geen feestband. We spelen eigen werk en enkele aangepaste covers. Bezetting: pianist, 3 zangeressen, 2 tot 4 blazers, bassist, gitarist, percussionist. We streven naar optreden ipv repeteren. (Maar helemaal zonder repeteren zal het natuurlijk … meer »

A2G

Zanger(es) en Toetsenist(e) gezocht !

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 335x bekeken

Zanger(es) en Toetsenist(e) gezocht ! Voor onze nieuwe band zijn wij op zoek naar een enthousiaste ZANGER(ES) en TOETSENIST( E) die net als wij een voorliefde heeft voor Soul, Blues, Rhythm & Blues met een vleugje rock en 6ties/7ties. Denk hierbij b.v. in de richting van Al Green, Beth Hart, Janis Joplin, Joe Cocker, Beatles en R Stones. Over ons; wij ( drums, gitaar en bas) zijn ervaren … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Casual bassist gezocht voor The Underachievers NL (oefenruimte in Hoorn, NH)

Bassist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 236x bekeken

Casual bassist gezocht voor The Underachievers NL (oefenruimte in Hoorn, NH)Hallo iedereen, Wij zijn The Underachievers NL, een bandje uit Hoorn wat al enige tijd bestaat in verschillende gelegenheidsopstellingen. We spelen zelfgeschreven liedjes en (alternatieve) rock, punk, new wave en zelfs soft rock door elkaar heen. We treden ook wel eens op, vaak als duo: https://www.youtube.com/channel/UCBtB0cW8JJaey84zT3X-F2A/videos Onze eigen liedjes: https://open.spotify.com/artist/2XyO9fblAUBhVlBm37D3Ci Onze … meer »

Muzikantenbank user Tjardy van KeimpemaTjardy van Keimpema

Opzoek naar een band/jam partners? je bent welkom

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 302x bekeken

Ik ben Enoch, 19 jaar. Ik ben een drummer in de omgeving Amsterdam. Ik heb uren lang gescrold om een band te kunnen vinden. Ik kon niemand vinden dus nu wil ik mijn eigen band(of jam partners als je het zo wilt noemen) opzetten. Ik ben op zoek naar allerlei soorten muzikanten die van allerlei soorten muziek houden die samen minstens 1 keer per week samen willen komen om te jammen en improviseren. Ik … meer »

Enoch

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 382x bekeken

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.Chickenskin is op zoek naar een zanger, toetsenist en bassist voor een akoestische combinatie. Chickenskin speelt op semiprofessioneel niveau de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten van Chickenskin zijn: - herkenbare melodieën - prettig volume - stijlvolle presentatie Impressie: https://youtu.be/h1wdIPkQudk Herken je jezelf in deze formule, laat dan een bericht … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 165x bekeken

Wij, leuke, ervaren en gezellige band (doorstart) bestaande uit zangeres,zanger,bassist,drummer en gitarist met breed repertoire ( van U2 tot Trijntje, tot Prince en James Brown) áls t maar dansbaar is ;) met hier en daar een mooi duet voor de dynamiek, zoeken nog een toetsenist! Zin in? Laat dan n berichtje achter! We repeteren in Amsterdam.

J.J.

Classic-rock/ blues formation zoekt toetsenist.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 222x bekeken

Hallo toetsenisten. Wij hebben als Yamazz, classic-rock and blues formation, nu met onze geweldige frontman twintig nummers scherp als repertoire en we gaan dit de komende tijd ook naar de blues-kant toe nog meer uitbreiden naar drie x drie kwartier. Ben jij een toetsenist die er lekker achter kan hangen in de akkoorden en er ook niet voor terugschrikt om afwisselend met gitaar en bluesharp de … meer »

Han Leunk

Blazers, toetsenist en percussie gezocht voor ska en rocksteadyband

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 179x bekeken

Voor onze traditionel ska en rocksteadyband zoeken we blazers. We bestaan nu uit drums, bass, gitaar, zang en trompet. We zoeken nog blazers en percussie en toetsen. We spelen traditional ska en rocksteady en hier en daar een likje calipso en northren soul. Idee is om lekker veel te spelen en optreden. We oefenen wekelijks in Naarden. Dimitri@**********.nl voor reacties

Dimitri Versteegen