Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 377x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 290x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 513x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen

The Dead Pony's zoeken Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 349x bekeken

The Dead Pony's zoeken BassistWij zijn The Dead Pony's, rock coverband met ervaring, hebben eigen oefenruimte in aalsmeer, willen graag weer optreden, zoeken bassist. Repetoir Skunk Anansie, Muse, Portishead, Stereophonics, Nirvana, Novastar, Coldplay etc. Bij ons gaat het vooral om de energie in de nummers. Wij zijn 45+ band, maar dat mag niet uitmaken, It's only Rock 'n Roll! ( En ja, wij weten dat het meervoud Ponies is, … meer »

Ron Tetteroo

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 361x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 604x bekeken

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.We spelen onze 'rocking Blues al bijna tien jaar in dezelfde bezetting. Helaas is er om dwingende medische redenen verandering in gekomen. Onze speelstijl is uptempo en vooral geen slowblues. Ons streven is altijd, om het publiek vanaf de eerste set op de dansvloer te krijgen. (en wat meestal lukt). Afijn, lijkt het je wat en ben je nieuwsgierig naar deze (jouw?) positie in onze band. Stuur ons dan … meer »

Muzikantenbank user HenkHenk

Stevie ray vaughan muziek

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 374x bekeken

Hallo , wij (drummer en gitarist ) beide 60 jr zoeken een SRV bassist de nummers die we nu spelen “ pride and joy texas flood mary had litle lamb cold shot en change it de rest volgt. We spelen om de 2 weken in een oefenruimte in ams noord studio 10 parlevinker. Groet rene

Boode