Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 166x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 283x bekeken

Leadzanger, Lead/Solo gitarist, Slaggitarist en een Drummer uit Noord Brabant regio Tilburg en omstreken zijn op zoek naar een Bassist ( als je naast het bespelen van jou basgitaar ook nog wat backing vocals kunt verzorgen is dat mooi meegenomen ), om onze 50/60er jaren Rock & Roll, Rockabillyband aan te vullen. Denk aan o.a. Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Ricky Nelson, Johnny Cash, Cliff … meer »

Muzikantenbank user RiniRini

Import-Collectief zoekt instrumentalisten

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 147x bekeken

Collectief in oprichting zoekt instrumentalisten die met een zucht naar muzikaal avontuur kunnen improviseren. Instant Composing with no Limits!! Pure interactie en lef! Als jij ook het onbekende omhelst geef een kik! Wij zoeken: Een basgitarist, gitaristen ( solo/slag), koperblazers, cellist/violist, sample/synthesizer speler. Plaats:MON studio Groningen

Toon Borghuis

Bigband Nice Company zoekt trombonist en bassist

Bassist en Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 160x bekeken

Bigband Nice Company zoekt trombonist en bassistBen jij trombonist of bassist, woon je in Noord- of Midden-Limburg en zoek je een goeie, serieuze, gezellige band om samen muziek te maken dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Meer informatie, muziek en foto's vind je op onze site. www.bigbandnicecompany.nl Heb je interesse, heb je vragen bel me. 06-46106020 Gr Guus We repeteren op dinsdagavond in Baarlo

Guus Muyres

Franse chansons

Accordeonist, Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 487x bekeken

Franse chansonsVoor het maken van cd-opnamen, ben ik naarstig op zoek naar serieuze- maar vooral ook plezierige- en communicatief vaardige muzikanten die de muziek kunnen spelen die vanaf 2008 is gecomponeerd. Ik ben op zoek naar een (contra-) bassist, een percussionist, een accordeonist, een cellist, een dwarsfluitist, een elektrische gitarist, een toetsenist. De muziek zal klein, redelijk precies en vooral niet … meer »

Muzikantenbank user PanhuyzenPanhuyzen