Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sell Me Your Coat ZKT Drummer

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 308x bekeken

Sell Me Your Coat ZKT DrummerWij spelen het bastaardgenre van alternatieve rock en pop punk beïnvloed door nonkel pop. Wij zijn op zoek naar een drummer met ambitie en die zich permanent wil binden. Op een jaar tijd hebben we namelijk al 5 drummers versleten die nooit konden blijven omwille van andere projecten of privé. Regio Vilvoorde is ideaal maar geen must indien je het ziet zitten tot Vilvoorde te komen om te repeteren. … meer »

Muzikantenbank user Toby VanhaechtToby Vanhaecht

Metalband zoekt drumtalent!

Drummer gezocht in West-Vlaanderen (België) | 145x bekeken

​Opkomende band zoekt een zotte drummer. Niet zomaar een drummer, maar een drummer die echt wel iets aan kan. De riffing is in de stijl van At the gates, Jinjer en Meshuggah. Niet de minste dus als je iets van metal muziek weet. Bij interesse contacteer me asap! (0479 60 65 47) Dave.

haye

Zanger zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 705x bekeken

Ik zoek muzikanten zijnde gitarist (akoustisch, electrisch), pianist, drummer om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Andere instrumenten mogen ook... Qua muziekgenre dacht ik aan Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, … meer »

Grauwels