Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 228x bekeken

Drummer gezochtIk ben voor een nieuw project (jazz/electronic/..) op zoek naar muzikanten, op dit moment zoeken we een drummer om aan te sluiten. We zijn momenteel met keyboards/piano en gitaar - twee muzikanten die jaren samen in een improvisatiegezelschap hebben gezeten en dus vlot op elkaar zijn ingespeeld. we zijn zelf sterk beïnvloed door jazz en filmmuziek, houden van experimenteren met elektronische … meer »

Kevin

Coverband zoekt drummer of drumster!!!

Drummer gezocht in Limburg (België) | 244x bekeken

wij zijn een coverband die opzoek is naar een drummer of drumster we spelen vooral rock nummers van jaren 80s tot 90s wij zelf zijn tussen de 40j en 60j en gelegen in limburg. intresse aarzel dan niet om te bellen naar het nummer:0498453663 MVG.jozef

gronski

Op zoek naar een stem voor onze new wave band

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 296x bekeken

Op zoek naar een stem voor onze new wave bandbeste new wave lover, hou je van de zwarte muziek van de jaren 80 en zing je graag? dan ben je misschien wel de stem die we zoeken! enkele van onze nummers zijn te beluisteren via soundcloud: https://soundcloud.com/silent_witness_xx/nuclear-power https://soundcloud.com/silent_witness_xx/nervous-laugh Niettegenstaande onze zangeres ondertussen andere prioriteiten heeft, willen we deze hobby graag … meer »

Kurt Dekimpe

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Drummer, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 498x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Zanger zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 1256x bekeken

Ik zoek muzikanten zijnde gitarist (akoustisch, electrisch), pianist, drummer om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Andere instrumenten mogen ook... Qua muziekgenre dacht ik aan Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, … meer »

Grauwels