Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Looking for a drummer around Brussels for rock/classic rock/blues Rock covers

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 96x bekeken

Hi, We are a band in Brussels covering rock, classic rock and blues rock songs (RHCP, Thin Lizzy, Neil Young, Stray Cats, Poppa Chubby...) We are looking for a drummer available on Saturday afternoon every 2 weeks (to start with) for rehearsal in the Brussels region with a potential live date in October in the Netherlands. Please contact me : Patrick @ 0484500025 Cheers Pat

Patrick

Drum en bas voor semipro Soundgarden tribute

Bassist en Drummer gezocht in Limburg (België) | 201x bekeken

Drum en bas voor semipro Soundgarden tributeVoor een Soundgarden tribute op hoog niveau zijn we op zoek naar een drummer en bassist(e) met podiumervaring, zin voor engagement en een grote voeling met het repertoire van Soundgarden en Chris Cornell in het bijzonder, en met de grunge era in het algemeen. Songs worden individueel ingestudeerd, om daarna alles samen te voegen tijdens bandrepetities. De mogelijkheid om kwalitatieve DIY-opnames … meer »

Muzikantenbank user BadmotherfingerBadmotherfinger

Enthousiaste drummer & bassist gezocht - pop/rock - Wemmel

Bassist en Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 217x bekeken

Enthousiaste drummer & bassist gezocht - pop/rock - WemmelWij zijn met onze bestaande band van 2 gitaren & 2 stemmen op zoek naar een enthousiaste drummer & bassist. Genre: Pop/Rock (ambiance muziek voor op het podium ;)). Repetities: 1x/week op maandag van 20u tot 22u à 23u (dag kan in de toekomst nog veranderd worden, te bekijken). Locatie: Wemmel. Optredens: een tiental per jaar (kleinschalig). Nummers gaande van Kings of Leon, Anouk, Queen, … meer »

Jordi Vanderpooten

Ritmische sfeermaker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Antwerpen (België) | 349x bekeken

Plan Catnip brengt Engelstalige songs van eigen makelij. We gaan het akoestischer aanpakken, de bassist gaat vooral op zijn contrabas tokkelen, de gitarist gaat op zoek naar een akoestische gitaar. We zoeken een percussionist die vooral creatief is met geluid, die mee de sfeer van een nummer bepaalt, maar niet per sé wil rammen gelijk animal. Het mag een cahon zijn, het mag een drumstel zijn, het … meer »

Muzikantenbank user Katty De WeerdtKatty De Weerdt

Rainbowmainia zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 272x bekeken

hey, ben jij dol op muziek net als wij? wil jij graag mensen en kinderen blij maken. dan zijn wij wel wat voor jou denk ik! Rainbowmainia is een beginnende band die nog enkelen muzikanten zoekt. dus kan jij: DRUMMEN PIANO/TOETSENIST OF GITAAR SPELEN dan ben jij van harte welkom! laat ons gerust een berichtje na. tot snel

Muzikantenbank user Eddy NeyensEddy Neyens

Muzikanten gezocht!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 465x bekeken

Muzikanten gezocht!Beste, Kun jij een Drum, Basgitaar, Gewone gitaar of een piano/toetsenist bespelen? Dan ben jij de gene die wij zoeken. Rainbowmainia, is een beginnende band voor jong en oud. We zijn zowel geïnteresseerd in covers als eigen werk, het voordeel van een beginnende band is dat je nog heel veel in zeg over alles hebt. Dus aarzel zeker niet om ons te contacteren! En hopelijk mogen wij jou binnen kort … meer »

Muzikantenbank user Eddy NeyensEddy Neyens