Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt (beginnende) Band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 193x bekeken

Hey hoi, Ik ben Gijs, ik ben 20 jaar en opzoek naar een band. Ik speel al een aantal jaartjes de gitaar en ben daarnaast sinds kort bezig om de piano te leren. Ik moet toegeven, mijn gitaar vaardigheden zijn niet de allerbeste, dus ik verwacht dat ook niet van een band(lid). Maar ik ben wel ontzettend gedreven om veel nieuwe dingen te leren, en dat lijkt mij heel tof om dat samen met andere mensen … meer »

Muzikantenbank user Gijs KörblGijs Körbl

Drummer zanger met complete zang installatie

Drummer zoekt band in Enschede (Overijssel) | 185x bekeken

hoi ik ben drummer zanger en ben opzoek naar een accordeonist om samen een duo te vormen in de volks amusement muziek,heb zelf een zang installatie en drumstel oefen ruimte. heb zelf veel ervaring maar niet verplicht moet wel een beetje kunnen spelen natuurlijk .maar samen kunnen we er wat van maken o ja ben wel wat ouder iemand 65 jaar maar jong van hart.als je interesse hebt hoor ik het graag gr … meer »

Muzikantenbank user Gerrit HakkersGerrit Hakkers

Drummer drumster Bluesband

Drummer gezocht in Enschede (Overijssel) | 312x bekeken

Wij bluesband Bluzin'58 zoeken een nieuwe drummer of drumster. Locatie Enschede Eigen oefenruimte met drumstel aanwezig en oefenavond vrijdags avonds. We treden regelmatig op. Ben je een goede blues drummer en hou je van de blues dan zit je bij ons goed en gezellig. We zijn gemotiveerde en ervaren muzikanten en verwachten dat ook van jou. Mail voor info , vragen of setlist. f.reefman@*******.nl appen … meer »

fred

Drummer zoekt pop-rock band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 348x bekeken

Hi, ik ben op zoek in de regio Twente naar een leuke pop-rock band. Ik ben een ervaren drummer en zoek een band voor op de vrijdagavond. Ik zoek wel ervaren (hobby) muzikanten die kwaliteit willen leveren en plus-min 1 keer per maand willen optreden. Leeftijdcategorie 40 - 60 jaar

Muzikantenbank user Peter G van NusPeter G van Nus

Beatmaker /guitarist zoekt bass guitar en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 257x bekeken

Beatmaker /guitarist zoekt bass guitar en drummerLETOP!!! tot 35 jaar oud/allen flevoland Lelystad, Dronten , birinhuizen, zifterbant, Overijssel-zwolle, nord holland-Amsterdam , ik zoek en goede bass gitaar en een goede drummer met of zonder ervaring komt he llemaal prima maar wel goede muzikant en zelfvertrouwd voor een beat te maken en live optreden muziek style pop,rock R&B Dance muziek, temas van de moment

Muzikantenbank user EscarlatiEscarlati

Drummer looking for a band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 263x bekeken

Drummer looking for a bandMy name is Filip I'm plaing drums 6 years. I was plaing rock, pop, jazz, funk, bossa nova, reagge, metal and prog metal. I was plaing 4 years in a cover band before, but im looking for something more. I'm looking for a band to record some songs maybe to go for a tour. I can learn quick so it will not take long to learn new songs if there's such need. If you want to see some of my skills visit my instagram: … meer »

Muzikantenbank user FilipFilip

Muziekanten gezocht voor Irish band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 242x bekeken

ik zoek muziekanten in de regio Hengelo. mijn bedoeling is om een Irish bandje te beginnen. ik zoek een gitarist, banjo speler, violist en een fluitist die op een tin whistle kan spelen. Ik ben zelf drummer en bespeel zelf een bodhran en Cajon en heb een elektronische drumstel. De leeftijd is niet van belang. ik zoek dus muziekanten die zin hebben om lekker muziek te maken voor de gezelligheid en later … meer »

Muzikantenbank user Rene TeusinkRene Teusink

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 244x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg