Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues slaggitarist slaggitariste

Gitarist gezocht in Enschede (Overijssel) | 143x bekeken

Bluesrock band in Enschede zoekt een ervaren slaggitarist of slaggitariste die van blues houdt. We oefenen elke vrijdag avond in Enschede , eigen oefenruimte. Regelmatig optreden. Voor info of setlist graag mailen. Check tube bluzin58 op radio live ideaal. Dus zoek je een gezellige band dan bij je bij ons aan het goede adres ! Appen kan ook op 0049 1722991392 Fred

fred

Sixtiesband zoekt Solo / Slag Gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 196x bekeken

Twentse Sixtiesband met regelmatige optredens zoekt Solo/Slag gitarist, aangezien onze huidige solo gitarist wegens omstandigheden er binnenkort mee moet stoppen. We zijn in het bezit van een eigen Geluid installatie en Repetitie ruimte in Hengelo waar alles kan blijven staan en hebben een zeer uitgebreid repertoire Onze leeftijden liggen tussen een 62 en 72 jaar We zien graag met spoed een reactie … meer »

Reini van der Woude

Slaggitarist met zangtalent

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 422x bekeken

Slaggitarist met zangtalentWij zijn Mooh-point, een rockband uit de regio Hengelo bestaande uit een toetsenist, sologitarist,drummer en bassist, waarbij een aantal ook de zang voor hun rekening neemt, in de leeftijd van 31 tot 51 jaar. Allemaal hebben we de afgelopen jaren in meer of mindere mate podiumervaring opgedaan. Ter aanvulling zijn we op zoek naar een slaggitarist welke ook zangkwaliteiten bezit. We spelen een breed … meer »

Muzikantenbank user Philip PasveerPhilip Pasveer

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 181x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 196x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 383x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Bassist zoekt gitarist en Zanger / Zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 261x bekeken

Bassist zoekt gitarist en Zanger / ZangeresBeste Mede Muzikanten, Ik ben Jeffrey 24 jaar oud en heb veel ervaring met de basgitaar. Ik zelf zou covers / eigen werk willen spelen, of covers in eigen jasje gestoken. Ik zoek hier voor een gitarist die zo wel Akoestische al elektrische kan spelen. Ik zoek ook een Zanger / Zangeres, Natuurlijk mag de gitarist ook zingen. Ik zelf zou gaan bassen. Ik koop eind dit jaar een Akoestische bas. Waar … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Lead / solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 579x bekeken

Drummer, bassist, gitarist en zangeres zoeken voor nieuw op te starten pop/rock band een solo gitarist.Enige ervaring is welkom, In een gemoedelijke sfeer repeteren maar er wel voor willen gaan. Repetitieruimte aanwezig in Epe onder Zwolle. Om de week repetitie en het is de bedoeling 10 a 12 keer per jaar op te treden.

Winston Nettekoven

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 324x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist