Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 103x bekeken

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!Coverband 70’s & 80’s oprichten in Zwolle. Het is in eerste instantie voor de plezier en passie voor muziek. Ik zoek ook echt geen broodspelers of muzikanten die te hard van stapel lopen! Ik doe dit naast mijn eigen band waar ik eigen werk behandel. Het gaat echt puur om een leuke middag of avond. Ik ben (39) gitarist/drummer en mijn partner (31) bassiste en zijn opzoek naar een … meer »

ROKITZ

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 96x bekeken

Hallo wij zijn mental een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar een drummer die warm loopt voor bands zoals slayer, testament, Metallica Iron Maiden Saxon Megadeth Kreator Helloween etc etc Wij spelen metal met thrash invloeden en coveren deze nr op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Jij als drummer beheerst de dubbel bass en kan goed maat houden Dus herken jij … meer »

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Blues drummer gezocht in (rond) Zwolle

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 201x bekeken

Blues drummer gezocht in (rond) ZwolleStroomt de Blues door je aderen?, speel jij vlot mee met The Stones, CCR, Muddy Waters, B.B. King en al die andere Blues grootheden?, heb jij de "shuffles" los in de pols? dan zoeken The Dutch Bluesbenders uit Zwolle jou! Eigen drumkit niet nodig, die hebben wij hier al staan. Kun jij (bijna) iedere vrijdagavond van 19:00 tot ??? repeteren in ons oefenlokaal ("Domusica") in Zwolle? Gitarist, … meer »

John

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 473x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R