Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht! ( Hardrock & Metal )

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 122x bekeken

Drummer gezocht! ( Hardrock & Metal )Band oprichten in Zwolle ( Overijssel ). Gemotiveerde en nuchtere drummer gezocht! Je bent strak en vaardig met het dubbel pedaal! De opstelling is nu gitarist + bassist. Leeftijd ligt tussen de 30 - 50 jaar in. Wij zoeken muzikanten van ongeveer die leeftijdscategorie of ouder! Genre: Hard Rock, Rock, Metal ( 70´s en 80´s ). Invloeden: Van Halen, Def Leppard, White Snake, Steve … meer »

Muzikantenbank user FloydFloyd

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 172x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Gezocht: Drummer voor Editors Tribute Band - The Racing Rats

Drummer gezocht in Enschede (Overijssel) | 999x bekeken

Gezocht: Drummer voor Editors Tribute Band - The Racing RatsEen splinternieuw project! Doel: een set van 45 - 60 minuten zo perfect mogelijk neerzetten om bij tribute nights de zaal op de kop te zetten met bekende knallers van de Editors. Speel je op niveau om nummers als Munich, Smokers outside the hospital doors, The racing rats, Sugar, Papillion knettergoed neer te zetten met het nodige entertainment gehalte.... dan hoor ik graag van je. Greetz, Martin

The Racing Rats