Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doortastende drummer gezocht!

Drummer gezocht in Enschede (Overijssel) | 360x bekeken

Wij, drie gasten uit de Achterhoek, zijn op zoek naar een doortastende drummer. Daarmee bedoelen we iemand die niet bang is om enig initiatief te tonen en daarmee de drijvende kracht achter onze muziek is! Wij zijn alledrie begin 40 en repeteren eens in de twee weken op de vrijdagavond in Lichtenvoorde. We zoeken zeker geen virtuoos, maar enige ervaring is wel gewenst. Qua muziek vinden we het vooral … meer »

Muzikantenbank user Dus DaanDus Daan

Nieuw op te richten symphonic metal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 308x bekeken

Hallo ik ben jeffrey en ben 26 jaar oud, en zit al in de muziek van af 2010 in deze tijd speelde ik nog basgitaar heb dit tot z'n ongeveer een jaar terug gedaan. en scream nu, ben druk bezig met oefenen. Ik zoek een band leden voor symphonic metal band, met lekker veel grunten. Ik zelf schrijf teksten over van alles. de teksten maken me niet uit wat het word, alleen niet satanic. Ik zoek voor deze … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Nieuw op te richten White Metal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 320x bekeken

Hallo Mede Muzikanten, Ik ben Jeffrey Kroonenberg 26 jaar en grunt nu een jaartje, en zou graag hier mee een band op zetten. Ik heb geruime ervaring binnen muziek omdat ik ook 10 jaar basgitaar heb gespeeld. Ik zou graag een white metal band op richten. De stijl maakt niet uit, de tekst wel, de teksten zouden over het christdom gaan. Ik zoek mensen: - Die gemotiveerd zijn - Eigen stijl willen … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

De Band Blue Cats

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1733x bekeken

De Band Blue CatsBlue Cats, is een band die alle stijlen muziek spelen van de jaren 60 tot 2000.van Jimmy Hendriks, Gary Moore, Clapton. Tom Peety, Santana, Beatels enz. Leeftijd van de bandleden is 50+ Jonge muzikanten zijn ook zeker welkom. Wij zijn op zoek met spoed naar een drummer, een ervaren gemotiveerde Toetsenist, Pianist. Zanger of Zangeres die de band willen versterken. De band bestaat uit een bassist, … meer »

René R