Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt (beginnende) Band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 175x bekeken

Hey hoi, Ik ben Gijs, ik ben 20 jaar en opzoek naar een band. Ik speel al een aantal jaartjes de gitaar en ben daarnaast sinds kort bezig om de piano te leren. Ik moet toegeven, mijn gitaar vaardigheden zijn niet de allerbeste, dus ik verwacht dat ook niet van een band(lid). Maar ik ben wel ontzettend gedreven om veel nieuwe dingen te leren, en dat lijkt mij heel tof om dat samen met andere mensen … meer »

Muzikantenbank user Gijs KörblGijs Körbl

Drummer drumster Bluesband

Drummer gezocht in Enschede (Overijssel) | 285x bekeken

Wij bluesband Bluzin'58 zoeken een nieuwe drummer of drumster. Locatie Enschede Eigen oefenruimte met drumstel aanwezig en oefenavond vrijdags avonds. We treden regelmatig op. Ben je een goede blues drummer en hou je van de blues dan zit je bij ons goed en gezellig. We zijn gemotiveerde en ervaren muzikanten en verwachten dat ook van jou. Mail voor info , vragen of setlist. f.reefman@*******.nl appen … meer »

fred

Beatmaker /guitarist zoekt bass guitar en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 246x bekeken

Beatmaker /guitarist zoekt bass guitar en drummerLETOP!!! tot 35 jaar oud/allen flevoland Lelystad, Dronten , birinhuizen, zifterbant, Overijssel-zwolle, nord holland-Amsterdam , ik zoek en goede bass gitaar en een goede drummer met of zonder ervaring komt he llemaal prima maar wel goede muzikant en zelfvertrouwd voor een beat te maken en live optreden muziek style pop,rock R&B Dance muziek, temas van de moment

Muzikantenbank user EscarlatiEscarlati

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 222x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg