Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige pretentieloze drummer

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 65x bekeken

Hoi hoi ik zoek een gezellige classic-rock/blues/funk coverband om lekker mee te spelen. Mijn spullen zijn op orde en ik heb een playlist op spotify met over de zeven uur muziek met nummers welke ik speel / gespeeld heb. Zou ook overdag kunnen repeteren. Optreden zo nu en dan motiveert om ergens naar toe te werken maar is geen must.

Han Leunk

Gezocht muzikanten of coverband voor een band die wil gaan !!!!

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 253x bekeken

Zoek een bestaande band of muzikanten om er 1 op te richten, genre rock, funk, uptempo. Elk optreden gaan en de boel op zijn kop zetten, met volle overtuiging iets brengen. Niet te veel geleuter, geen lange pauzes. Wel een setlist waarop men niet stil kan staan en waar wij ons op uit kunnen leven. Er mag best af en toe iets nederlands tussen zitten of wat tragers, maar voorkeur gaat uit naar gaan en … meer »

Rob

Drummer zoekt Punk band te Zwolle

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 129x bekeken

Hoi ik ben Jens en ik zoek een band waar wij als band snel en hard spelen. Waar niks te gek is. Ook zing/Schreeuw ik graag en bedenk teksten. Het liefst in omgeving Zwolle. Hard, snel en onzuiver! Ik ben zelf 24 jaar, al vind ik leeftijd niet heel belangrijk zolang je maar lekker speelt!

Jens Brinkman

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 224x bekeken

Hoi! Ik ben Leo, 44 jaar uit Hengelo, en drum sinds mijn 16e in bandjes en orkesten. Ik ben op zoek naar een leuke hobbymatige band met een serieuze insteek. 1x in de één á twee weken repeteren en af en toe toffe optredens. Het liefst gaan we eigen werk maken of steken we bestaande nummers in een heel ander jasje! Ik heb een brede muzieksmaak met voorkeur voor 90s alternatives, big beats, indietronica, … meer »

Drumstix

Drummer zoekt band omg Deventer

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 425x bekeken

Drummer zoekt band omg DeventerHoi, lk zoek gelijkgestemden in de regio rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, liefst engelstalig. Iets met alternative-indie-prog-wave met zware gitaren, maar ook stoner-psychedelische-industrial-blues of wellicht dance achtig dingen, ik heb een brede muzieksmaak. Ben niet van de grunt, … meer »

Muzikantenbank user Bas HagenBas Hagen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 420x bekeken

hoi Drummer zoekt band! Ik ben een drummer (44) woonachtig in Zwolle. Ik heb vanaf mijn 15e tot 35e in bandjes gespeeld (en regelmatig opgetreden) als gitarist. Sinds enkele jaren overgestapt op drummen en nu op zoek naar een leuke band om wekelijks (of om de week) mee te repeteren, tzt op te nemen en op te treden. Ik ben niet op zoek naar een band die 2 keer per maand een optreden heeft maar speel … meer »

BW79 van der Wal