Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 497x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 360x bekeken

Wij, zanger, toetsenist, bassist en drummer, zijn op zoek naar een (slag) gitarist die door zijn bijdrage ons repertoire de rock sound geeft die het nodig heeft. De muziek stijl / keuze is Tiroler Rock muziek, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Schürzenjäger. Maar ook feest nummers die met dezelfde Tiroler rock insteek gespeeld worden. Heb je interesse, komt eens langs dan kunnen we kijken of er … meer »

Marc Pagen

Hello George zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 253x bekeken

Hello George zoekt een tweede gitarist die afwisselend solo en rhythm wil spelen. Repertoire bestaat uit een set David Bowie en covers van Stevie Ray Vaughn, Gary Moore, Herman Brood, The Wolff, Stones enz. Eigen inbreng is zeker gewenst. Repetitie meestal om de week op Zaterdagochtend in Hapert.

Roger van Bentum

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 489x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 597x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 499x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zo piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 355x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 381x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley