Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitaristen gezocht regio Rotterdam

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Gitaristen gezocht regio RotterdamIk speel nu ongeveer 1 1/2 jaar gitaar, heb wekelijks les en speel met heel veel plezier. Ik heb een akoestische gitaar gekocht in Spanje en speel dagelijks. Ik leer snel, heb een brede interesse en geen voorkeur voor een bepaald genre. Ik ben op zoek naar enthousiaste mensen met een passie voor gitaar spelen die het leuk vinden om samen akoestische gitaar te spelen voor de gezelligheid en om van … meer »

Muzikantenbank user NathalieNathalie

Gitarist zoekt (blues)band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Gitarist zoekt (blues)bandIk zoek een bestaande band of mensen die een band willen beginnen. Met als voorkeur blues/bluesrock/funk en (heftige)rock. Kan het vager? Nee. Ik ben zelf 63 jaar maar het maakt mij niet uit hoe oud/jong iemand is. Ik ben een ervaren gitarist maar ben al vijf jaar zonder band.

Muzikantenbank user Bart van ReesBart van Rees

Ervaren gitarist met humor :-)

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 284x bekeken

Ervaren gitarist met humor :-)Zijn hier nog bands regio Zuid Holland met een gaaf cover repertoire die het dak eraf willen spelen? Ik sta te popelen weer te beginnen een tijdje afwezigheid. Pop rock of een leuke allround band allemaal prima. Heb in bands gespeeld met behoorlijk muzikaal niveau dus zoek dit ook zeker terug. Ieder weekend op de buhne gaat mij niet lukken maar een gezonde dosis optredens zou te gek zijn. Wat breng … meer »

Muzikantenbank user JBJB

(Slag) Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 356x bekeken

Hey :) Ik heet Tuğçe (V) en ik ben een 23 jarige gitarist. Ik speel sinds mijn 18e gitaar (3 jaar les gehad). Ik speel vaak door te luisteren. Ik heb nooit eerder opgetreden en dit is iets waar ik wel naar uitkijk. Doordat ik nooit eerder heb opgetreden zou ik graag als "background / rythm guitarist" willen beginnen. Mijn interesse ligt echter wel bij "lead guitarist". (Background vocals kunnen ook … meer »

Tugce

Hallo beste muzikanten ik zoek graag een complete bent iedereen is welkom💪

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 431x bekeken

Hallo beste muzikanten ik zoek graag een complete bent iedereen is welkom💪Ik ben denis van 14 ik schrijf liedjes ik ben zelf nog een gitarist maar ik wil graag een complete band hebben 😅 ik houw zelf van oude clasic Bands bijvoorbeeld ACDC Matelica Guns N' Rosés En noem maar op,...... ) Maar een moderne band/liedje vind ik ook wel leuk 🤪 ik woon in Rotterdam iedereen is welkom 💪 ik speel clasical gitaar ik kan er van ales op BTW ik speel pas nog 1 jaar en 😅 … meer »

Denis