Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor eigen werk!

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Gitarist gezocht voor eigen werk!hallo, ik ben op zoek naar een gedreven gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen en dat je eigen inbreng hebt! Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Hier is nog een link van mijn nieuwe nr: https://www.youtube.com/watch?v=JMaQ0Y9kemI Mocht er vragen zijn hoor ik het wel thanks Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Band gezocht

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 266x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, ik ben Daan, een jonge gitarist (21, elektrisch en akoestisch) die graag samen met een drummer, bassist en zanger(es) muziek wilt maken. Ik ben mezelf nog volop aan het ontwikkelen! Brede muzieksmaak, van pop tot rock en blues. Mijn favoriete gitaristen zijn John Mayer, Jimi Hendrix en SRV. Verder luister ik veel naar de Peppers en muziek uit de 60's en 70's. Ik woon in omgeving Rotterdam. … meer »

Muzikantenbank user Daan MuldersDaan Mulders

Gitarist opzoek naar bandleden

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 369x bekeken

Gitarist opzoek naar bandledenGoedeavondddddd !! Ik heet Duco Bredius en ik speel gitaar 🎸 elektrisch en akoestisch, ik bespeel deze prachtige instrumenten sinds mijn 7e en ik ben nu 21! Ik ben opzoek naar iemand of meerdere mensen die een bandje willen opzetten, lekker jammen, genieten van elkaars kwaliteiten , nummers maken, en vooral plezier maken lijkt je dit wat stuur me een berichtje of pleeg een belletje (0651936195) … meer »

Muzikantenbank user Duco BrediusDuco Bredius