Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band/Muzikant om te jammen/optreden!

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 224x bekeken

Gitarist zoekt band/Muzikant om te jammen/optreden!Hey! Ik ben Robin. Ik ben 18 jaar oud en zoek een band of muzikant waarmee ik kan jammen of zelfs optreden. Mijn muzieksmaak bestaat uit Indie (Vacations, The rare occasions), Rock (Jimi Hendrix, SRV, GvF) ,Grunge (Nirvana, AiC, Pearl jam) ,Blues (B.B. King). Ik ben erg divers in het spelen van muziek en zal zonder moeite van genres verwisselen en limiteer mijzelf niet naar de genres die ik luister. Mijn … meer »

Robin

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik ben op zoek naar een band of bandleden ( leeftijd maakt verder niks uit ) om met elkaar muziek te maken. Het liefst eigen werk en geen covers. Mijn muziek smaak is erg breed maar favoriet is toch wel rock, indie, post punk. Bands die ik onder meer bewonder zijn: Rolling Stones, Queens Of the Stone Age, The Murder Capital ( via onderstaande … meer »

Marcel van Tuyll

Serieuze (solo-) gitarist zoekt goedlopende band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 243x bekeken

Hoi, Ik (1967) ben een gitarist met een professionele instelling (niet perse beroeps) en zoek aansluiting bij een goedlopende band met optredens. Ik speel vele stijlen met een voorkeur voor Americana/blues. Ik ben zeker geen metal gitarist. Niet op zoek naar een band om alleen maar mee te repeteren. Serieus thuis uitzoeken en gelijk knallen. Liefst regio Groot Rotterdam. In bezit van alle … meer »

Muzikantenbank user Telecaster powerTelecaster power

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Hallo, ik ben 15 jaar en zoek een band. Ik speel elektrische gitaar sinds febuari 2023 dus zo'n 8 maanden. Ik hou veel van Metallica, foo fighters, nirvana, guns n roses, rammstein, iron maiden, deftones, linkin park etc. Ik zoek vooral een drummer en bassist. Stuur me maar een bericht via de mail kanselaarkoen@*****.com Je hoeft niet goed te zijn ik ben ook niet zo goed.

Koenyboyy

Allround gitarist

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 365x bekeken

Allround gitaristAllround ervaren gitarist van 60+ zoekt een coverband. Geen liefhebber van metal en hardrock. Er staat "Rotterdam" maar voor mijn hobby is eventuele afstand...Brabant, Gelderland, Utrecht, Zeeland...totaal geen probleem. Wie weet tot kijk in de oefenruimte!

PP

Solo gitarist zoekt toffe band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 291x bekeken

Hoi, Ik (1967) ben een gitarist met een professionele instelling (niet perse beroeps) en zoek aansluiting bij een goedlopende bands met optredens. Ik speel vele stijlen met een voorkeur voor Americana/blues. Ik ben zeker geen metal gitarist. Niet op zoek naar een band om alleen maar mee te repeteren. Serieus thuis uitzoeken en gelijk knallen. Liefst regio Groot Rotterdam. In bezit van alle benodigde … meer »

Muzikantenbank user Telecaster powerTelecaster power