Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht in Rotterdam eo

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 69x bekeken

Hallo, ik ben Chris Houdtzagers en ben op zoek naar andere muzikanten tussen de 15 en 25 jaar om lekker te jammen of een band te vormen (bassist, drummer en zanger). Ik ben 16 jaar en speel vaak muziek van Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Cream en Red Hot Chili Peppers. Ik zou het leuk vinden als we covers spelen van deze bands of misschien zelfs optreden. Ik woon in Poortugaal en ik weet een ruimte die … meer »

Chris Houdtzagers

Gitarist zoekt muzikanten of band in regio Rotterdam/Leiden

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Deze 18-jarige gitarist (v) zoekt een aantal muzikanten waarmee eventueel een band gevormd kan worden of een bestaande band waarbij ik kan aansluiten (pop/rock). Ik speel nu zo'n 5 jaar dagelijks gitaar. Daarbij zing ik en speel ik keyboard. Omdat ik weinig theoretische basis heb, doe ik veel op gehoor en gevoel. Wel vaker in een band formatie gespeeld, maar heb nog geen podiumervaring. Heb je interesse, … meer »

Muzikantenbank user Louise WolffLouise Wolff

Akoestische gitarist zoekt muzikanten om te jammen

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Akoestische gitarist zoekt muzikanten om te jammenHoi ik ben Michel 27 jaar oud en op zoek naar mensen die zin hebben om af en toe samen te jammen en wellicht samen naar jam sessies, open stage avonden enz te gaan. Ik speel best goed akoestische gitaar en ben daarnaast sinds een jaar zingen aan het leren. Dus, als je akoestische gitaar of basgitaar speelt, zingt of een ander instrument speelt dat goed in een akoestische setting past dan stuur me … meer »

Muzikantenbank user Michel ZeißMichel Zeiß

Gevorderde gitarist zoekt een gave band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Gevorderde gitarist zoekt een gave bandBeste muzikanten, Na een aantal hele toffe jaren is mijn band SliQ ermee gestopt. Maar ik wil graag door dus ben op zoek naar een andere band. Wat betreft mijn muzikale achtergrond. Ben vroeger na wat zelfstudie priveles gaan nemen en daarna naar de popschool gegaan. Hierna in diverse bandjes gespeeld. Ik speel zowel slag als sologitaar. Heb voorkeuren voor pop en rockmuziek van de jaren 80 tot … meer »

Jeroen Beijer

Gitarist zoekt rock blues band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Goededag, Ga al een tijdje mee op m'n gitaren maar heb ook een tijdje stil gestaan. Zit inmiddels weer in een blues funk band maar wil graag meer de blues rock kant op en liefst beetje bandleden van dezelfde leeftijd. Rond de 35 tot 45jaar. Omgeving Rotterdam. Woonachtig in Rotterdam. Speel tevens mondharmonica soms in combi met gitaar of puur voor de solo's en backing vocals. Hoor graag of er nog … meer »

Muzikantenbank user DimDim

Gitarist wil een band starten

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 345x bekeken

Gitarist wil een band startenIk ben 46 jaar en speel al bijna 30 jaar gitaar. Zoek muzikanten om een bandje te starten. Geen covers. Mijn grootste inspiratie ligt nog altijd het meest bij bandjes zoals Porcupine Tree, Pink Floyd, Rush, Led Zeppelin, Genesis, Dire Staits. Ben niet zo sterk in teksten schrijven maar mijn muzikale inbreng zit goed. Ik zit momenteel nog in een theaterbandje maar dat lijkt te verwateren door omstandigheden … meer »

Muzikantenbank user Marco De VriesMarco De Vries