Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wie wil een blues / bluesrock / jazzrock band starten?

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 187x bekeken

Al een tijdje volg ik hier de advertenties maar vond nog geen goede match. Daarom nu zelf maar deze vraag uitgezet omdat ik graag samen muziek wil gaan maken. Wat mij betreft in de blues en -rock hoek, dat lijkt me gaaf. En met ruimte voor improvisatie. Mijn intentie is om samen muzikaal iets moois neer te zetten en zeker ook met veel plezier en humor. Zelf zou ik tijd hebben om eens per 14 dagen … meer »

Robbert

Gitarist op zoek naar band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 257x bekeken

Gitarist op zoek naar bandIn het verleden in verschillende glamrockbands gespeeld en uiteraard flink wat mogen optreden. Nu wil ik dit weer oppakken. Mochten er nog bands of medemuzikanten die een band willen oprichten zijn, lemme know! Mijn genre ligt voornamelijk bij de glam metal en de hardrock, denk hierbij aan: Motley Crue, Def Leppard, Cinderella, Whitesnake, Kiss, Dokken etc etc

Muzikantenbank user StanStan

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 366x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalHey, mijn naam is mitch ik ben 18 jaar oud en ben op zoek naar een band in de omgeving Roermond, weert en leudal. Ik speel ongeveer 5 jaar gitaar en heb band ervaring. Ik speel vooral in de genres rock, hard rock en punk maar ben ook geïnteresseerd in rustigere muziek. Ik zoek een band die bij voorkeur op de maandag of woensdag avond repeteerd maar er zou nog gesproken kunnen worden over een andere … meer »

Mitch verkoelen