Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opstarten nieuwe band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 332x bekeken

Opstarten nieuwe bandMogguh peeps. Ik ben een slaggitarist/vocals en zoek voor een nog nieuw op te starten band een bassist, solo gitarist, drummer en een toetsenist zou ook erg mooi meegenomen zijn. Plan is om eigen nummers te gaan schrijven. Genre:southern rock... Lynyrd skynyrd, BlackBerrysmoke,The caddilac three etc.... Ben 36 jaar oud en hoop een beetje mede muzikanten te vinden rond die zelfde leeftijd.Een beetje … meer »

Muzikantenbank user Chris De VriesChris De Vries

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 143x bekeken

Hoi! Wij zijn een drummer en gitarist die op zoek zijn naar een vocalist, bassist en een 2de gitarist die zouden willen spelen in een atmosferische black metal band. Bands zoals Mgla, Drudkh, Aethernaeum en Burzum zijn een aantal voorbeelden van ons. Wij zijn van plan om met eigen nummers bezig te gaan. Oefenen moeten we nog even bekijken waar we dat doen, maar sowieso wel 2x per maand. Voor eventuele … meer »

Memoria

Zanger met bij-instrument en/of multi-instrumentalist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 221x bekeken

Het lijkt mij (39jr, drummer) fantastisch om met een duo of trio nieuwe, eigengeschreven, muziek te maken. Mijn idee is een cross-over tussen digitale en live muziek. Mijn muzikale smaak is erg breed en wordt bv blij van LCD soundsystem, chemical brothers, prodigy, Radiohead, basement jaxx, Pearl Jam... Ik heb kennis en ervaring met bandjes en muziek. Ben jij een zanger met bij-instrument of multi-instrumentalist? Laat … meer »

Drumstix

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 185x bekeken

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal bandhoi ik ben een drummer uit zwolle en ben op zoek naar enthousiaste muziekanten om een doom metal band te beginnen. ik ben opzoek naar 1 of 2 guitaristen en zanger/zangeres. de muziek die ik graag zou willen spelen zijn eigen nummers logge doom afgewisseld met snellere stukken. ik zoek mensen die 1 keer per week willen oefenen en samen eigen nummers en een eigen sound willen maken. voor mij is het … meer »

Muzikantenbank user Harry EsterHarry Ester

Next-Life zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 154x bekeken

Next-Life is een gospelrockband, die op zoek is naar een solo gitarist. De band draait al een paar jaartjes mee, heeft al een paar singles op hun naamen een paar wisselingen van mensen gehad, maar kan momenteel niet verder. Wij zoeken jou, een solo gitarist, die Gelooft in Jezus als zijn verlosser. en het aandurft om voor Jezus te getuigen. We zijn geen praise band, maar neigen meer naar melodieuze … meer »

Marc Zijlstra

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 240x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar