Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitaristen gezocht

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 152x bekeken

Hallo wij zijn een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar 2 gitaristen die warm lopen voor lekkere heavy metal en coveren deze op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Dus herken jij je zelf in dit profiel stuur dan een bericht Leeftijd indicatie niet belangrijk als je erbij past dan is het goed Gr Dave Pascal en Christian

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Gitarist en toetsenist gezocht tussen de 20 en 30 jaar

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 163x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht tussen de 20 en 30 jaarHoi allemaal!! Wij zijn de Band Fivetune! We zijn een jonge en energieke band met een breed repertoire. We spelen classics, country en pop. Denk bijvoorbeeld aan Johny B Goode, Sweet home Alabama en iedereen is van de Wereld. We zijn een hobby band en proberen twee keer per maand te repeteren. Dit doen we in een oefenruimte gelegen in Heino. We treden graag op bij lokale evenementen en vinden … meer »

Muzikantenbank user Merel WillemsenMerel Willemsen

Gitarist omgeving Kampen

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 119x bekeken

Wij, zanger en toetsenist zijn op zoek naar een gitarist, om melodieuze en voornamelijk akoestische muziek te maken. We spelen deels covers en deels eigen muziek. We zijn beide gepensioneerd, dus kunnen er best wat tijd in steken.

Fokke Dijkstra

Gezocht

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 217x bekeken

Ter uitbreiding van onze accoustische band zoeken we een Cajon speler of een Gitarist. Huidige bezetting: bass/zang-zangeres-toetsenist/zang-gitarist/zang. Playlist: Toto-Venice-Eagles-Ed sheeran-Anouk-etc etc. Doel is om met ervaren muzikanten een mooi repertoire op te bouwen. Ruimte en geluidsinstallatie aanwezig in Rijssen. Max 5 p jaar optreden . Leeftijdsgrens tot 65 jr.

Richard

Gezocht voor een doorstart.

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 503x bekeken

Hallo. Gezocht een lead-gitarist om een doorstart te maken. Wij zijn, drums, basgitaar,slaggitaar en zanger. We zoeken iemand van een gevorderd niveau die in een leuke groep lekker muziek wil maken. Het doel is gezelligheid, maar ook zeker serieus bezig zijn. We hebben een eigen oefenruimte en repeteren daar 1x per week. Onze muziekvoorkeuren gaat uit naar rock, pop met name de jaren ‘70, ‘80 … meer »

Rob

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 349x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique