Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 69x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 198x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Bassist zoekt gitarist en Zanger / Zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 163x bekeken

Bassist zoekt gitarist en Zanger / ZangeresBeste Mede Muzikanten, Ik ben Jeffrey 24 jaar oud en heb veel ervaring met de basgitaar. Ik zelf zou covers / eigen werk willen spelen, of covers in eigen jasje gestoken. Ik zoek hier voor een gitarist die zo wel Akoestische al elektrische kan spelen. Ik zoek ook een Zanger / Zangeres, Natuurlijk mag de gitarist ook zingen. Ik zelf zou gaan bassen. Ik koop eind dit jaar een Akoestische bas. Waar … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 148x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Lead / solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 428x bekeken

Drummer, bassist, gitarist en zangeres zoeken voor nieuw op te starten pop/rock band een solo gitarist.Enige ervaring is welkom, In een gemoedelijke sfeer repeteren maar er wel voor willen gaan. Repetitieruimte aanwezig in Epe onder Zwolle. Om de week repetitie en het is de bedoeling 10 a 12 keer per jaar op te treden.

Winston Nettekoven

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 219x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist

Slag-sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 302x bekeken

Wij zijn een band met voornamelijk 50 en 60+ muzikanten. Blues, rock, soul en reggae. Wij zoeken een goede SLAG-sologitarist, mogelijk met een goede 2de stem. Gezelligheid staat bij ons voorop! Een paar keer per jaar optreden zou leuk zijn. Ego’s in gedrag, spel en volume zijn er niet. Oefenen doen we elke donderdag op de grens van Raalte en Mariënheem. Stuur een mail, wij sturen je dan de playlist. … meer »

Rob Mulder

Zanger met bij-instrument en/of multi-instrumentalist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 340x bekeken

Het lijkt mij (39jr, drummer) fantastisch om met een duo of trio nieuwe, eigengeschreven, muziek te maken. Mijn idee is een cross-over tussen digitale en live muziek. Mijn muzikale smaak is erg breed en wordt bv blij van LCD soundsystem, chemical brothers, prodigy, Radiohead, basement jaxx, Pearl Jam... Ik heb kennis en ervaring met bandjes en muziek. Ben jij een zanger met bij-instrument of multi-instrumentalist? Laat … meer »

Drumstix

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 403x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar