Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 108x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Millie & de Mix- Zoekt Slaggitarist/Jou

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 304x bekeken

SLAGGITARIST GEZOCHT Ben jij of ken jij een Slaggitarist die weet wat hij doet! Die met zijn gitaar en fingers noten laat dansen en graag in een band wil spelen? Zit je nu stil of wil je meer? Misschien weet je het nog niet, maar dan word je gezocht. Misschien is dit wel die nieuwe wind, die begin 2024 op je pad komt. Bij Millie & de Mix zoeken we een Slaggitarist voor naast onze Top gitarist Johan. Onze … meer »

Millie & de Mix

Metalband zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 248x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist en slaggitarist van 22 en 25 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. We zijn met wat drummers in gesprek op dit moment. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse … meer »

Anique

Madness from the east

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 405x bekeken

Madness from the eastGezocht muzikanten voor een Twentse ska-band. Madness tribute, ska tribute, eigen muziek. Madness als uitgangspunt. Uitstapje naar andere ska muziek? En op termijn ook eigen songs? Wat mij betreft allemaal mogelijk. Starten met Madness dus. Zelf doe ik de sax. Doel toffe optredens. Serieus muziek maken met veel lol. Come on you nutty boys from the east! Oefenen omg. Oldenzaal/Almelo. Nader te bepalen … meer »

Muzikantenbank user Madness from the eastMadness from the east

Wij zijn op zoek naar een sologitarist - regio Harderwijk

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1186x bekeken

Hi, Wij zijn de Carolina Reapers, een rock coverband uit de regio Harderwijk. Carolina Reapers bestaat uit ervaren muzikanten (30-50 jaar) die in verschillende bands hebben gespeeld. Een aantal maanden geleden zijn wij gestart en hadden een sologitarist gevonden in de vorm van Carlos, helaas zijn wij nu Carloos en zoeken we opnieuw naar die ene solo gitarist om lekker te knallen en lol te hebben! Wij … meer »

Muzikantenbank user Ronald KingmaRonald Kingma