Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren solo-gitarist(e) gezocht

Gitarist gezocht in Enschede (Overijssel) | 295x bekeken

Ervaren solo-gitarist(e) gezochtCaptain Midnight is een blues band met voornamelijk 50 en 60+ muzikanten. Wij zijn op zoek naar een ervaren solo-gitarist(e). Het streven is om 1 keer per maand op te treden. Repeteren doen we op dinsdagavond in Deurningen. Gezelligheid staat bij ons voorop! Bel ons en wij sturen je dan de playlist. Leuk om eens kennis te maken! Telefoon 0622377627 of 0612233131.

Muzikantenbank user Audrey SimonAudrey Simon

Sixtiesband zoekt Solo / Slag Gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 305x bekeken

Twentse Sixtiesband met regelmatige optredens zoekt Solo/Slag gitarist, aangezien onze huidige solo gitarist wegens omstandigheden er binnenkort mee moet stoppen. We zijn in het bezit van een eigen Geluid installatie en Repetitie ruimte in Hengelo waar alles kan blijven staan en hebben een zeer uitgebreid repertoire Onze leeftijden liggen tussen een 62 en 72 jaar We zien graag met spoed een reactie … meer »

Reini van der Woude

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 223x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 505x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Slag-sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 455x bekeken

Wij zijn een band met voornamelijk 50 en 60+ muzikanten. Blues, rock, soul en reggae. Wij zoeken een goede SLAG-sologitarist, mogelijk met een goede 2de stem. Gezelligheid staat bij ons voorop! Een paar keer per jaar optreden zou leuk zijn. Ego’s in gedrag, spel en volume zijn er niet. Oefenen doen we elke donderdag op de grens van Raalte en Mariënheem. Stuur een mail, wij sturen je dan de playlist. … meer »

Rob Mulder