Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 239x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en op te treden. Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 187x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Zangeres zoekt band of muzikus (gitaar?) voor vintage jazz/swing

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 192x bekeken

Gevorderde amateur zangeres met redelijk klassieke, vintage stem zoekt gitarist of klein bandje / combo / trio enz. voor ouderwetse vocal jazz (geen funk) in regio Den Haag / Leiden. Mijn inspiraties zijn bijv. June Christy, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Chris Connor, en qua formatie de Carte Blanche Jazz Band. Graag 50+ en zonder te hoge ambities, wel graag af en toe kleinschalig willen … meer »

Monika

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 288x bekeken

Zangeres zoekt band!Hoi Muziekanten! Zangeres zoekt band. Brede muzieksmaak. In het verleden 10 jaar hobbymatig in een allround coverband gezongen, in thrater/projectkoren gezongen en zing de laatste 6 jaar in een licht-klassiek koor. Ik wil graag weer in een band zingen. Vrij groot stembereik, stemsoort alt2, alt1 en mezzosopraan. Leeftijd 53 jaar. Woonachtig in Winterswijk. Ik reis met het ov, of moet kunnen … meer »

Muzikantenbank user S.S.

Meerstemmig zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 155x bekeken

George Michael fan zoekt zoekt zangeres(sen) en/of zangers om samen eens te zingen of wij bijvoorbeeld met onze stemmen prachtige nummers ten gehore kunnen brengen. Er zijn zoveel mooie nummers om met meerdere stemmen te kunnen doen. Wie durft en heeft zin om eens bij elkaar te komen? Zie graag jullie reacties tegemoet.

Har

Zanger zoekt 60’s 70’s band

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 253x bekeken

Zanger zoekt 60’s 70’s bandIk ben op zoek naar een, bij voorkeur, 60’s-70’s-80’s coverband. Af en toe uitstapjes naar een ander genre zoals Jazz, (classic) rock, rock and roll vind ik ook super tof. Ik heb in verschillende bands gezongen, heb de nodige podiumervaring en voel me er als een vis in het water. Ik zoek een coverband in een straal van maximaal 45 minuten rijden vanaf Lochem. Wil je wat van me weten, horen of … meer »

Rob Timmermans