Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 87x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben al een tijdje op zoek naar een band die muziek uit de 60,70,80 maakt en die ook regelmatig optreedt. Mijn huidige band treedt helaas niet zo vaak op en het podium vind ik toch wel een heerlijke plek. Mijn zoon is drummer, wij doen al veel samen. Andere muzikanten zijn daarom van harte welkom om te reageren. Wie weet....leuk!

Muzikantenbank user Elaine van den BosElaine van den Bos

Zanger zoekt (rock) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 83x bekeken

Zanger zoekt (rock) bandIk ben op zoek naar een (rock)band coverband. Als leadzanger heb ik in een paar rock bandjes gezeten, en in tal van Night of the Proms en gelegenheidsbands gezongen. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar ben daar door omstandigheden gestopt. Daarom heb ik nu tijd over en ben op zoek naar een nieuwe band die ook een aantal keer per jaar op wil treden. Volgens mij heb ik … meer »

Hans

Zanger zoekt (rock) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 65x bekeken

Zanger zoekt (rock) bandIk ben op zoek naar een rock/coverband. Als leadzanger heb ik in een paar rock bandjes gezeten, en in tal van Night of the Proms en gelegenheidsbands gezongen. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar ben daar door omstandigheden gestopt. Daarom heb ik nu tijd over en ben op zoek naar een nieuwe band die ook een aantal keer per jaar op wil treden. Volgens mij heb ik wel … meer »

Hans

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 90x bekeken

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)Hoi, ik ben Jolien, 56 jaar. Ik woon in Groningen Stad, en ben op zoek naar een gitarist/toetsenist die samen met mij een repertoire op wil bouwen en af en toe ergens wil optreden. Mijn stem lijkt wel op die van Norah Jones, Eva Cassidy, Joni Mitchell en Heather Nova. Ik zing verschillende genres (pop, jazz, bossa nova) en in meerdere talen (vnl. Engels). Sta open voor allerlei stijlen (ook niet-westerse) … meer »

Jolien

Zanger zoekt (rock) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

Zanger zoekt (rock) bandIk ben op zoek naar een rockband (coverband). Als leadzanger heb ik in een paar rock bandjes gezeten, en in tal van Night of the Proms en gelegenheidsbands gezongen. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar ben daar door omstandigheden gestopt. Daarom heb ik nu tijd over en ben op zoek naar een nieuwe band die ook een aantal keer per jaar op wil treden. Volgens mij heb ik … meer »

Hans

Enthousiaste zangeres🥰

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 137x bekeken

Hallo, Ik ben een ervaren zangeres die samen met enthousiaste mede muzikanten toffe muziek wil maken. Voor nu ga ik niet een heel verhaal neerzetten, maar ben je nieuwsgierig and ready to rumble, wil je meer informatie ....neem dan contact met mij op. Of je nu als bestaande band een zangeres zoekt of een band wil oprichten, ik sta open voor beide. Groetjes ....🤟🏻

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.