Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Zanger (50) zonder bandervaring, niveau beginner. Ik zoek bestaande of nieuwe band band om samen muziek maken. Oefenen, repeteren, eerlijke feedback, kilometers maken, beter worden. Optreden op zijn tijd is leuk als doel, maar niet direct een verplichting. - Genre pop/rock (breed). - Covers, geen eigen werk. - Geen tribute band. - Repeteren 1x per week of 1x per 2 weken. - Omgeving Alphen aan … meer »

Dylan

Alice In Chains (sound) - who is interested to come together to play some songs (me=singer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hi, Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, maar voor nu is de focus AIC… maar sta ook open voor ... Ik zing sinds 2008 en heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Jazz/pop/latin zangeres met 16 jaar ervaring zoekt jazz-combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 208x bekeken

Jazz/pop/latin zangeres met 16 jaar ervaring zoekt jazz-comboIk zing graag jazz-muziek, improviseer graag en zing ook Spaanstalige, en Braziliaanse (Latin) en Portugese (fado) stukken. Ben ook goed thuis in popliedjes en evt ook funk maar zoek mensen die vooral goed en graag jazz-muziek en folk spelen in meerdere stijlen. Ik houd van afwisseling, en vind het leuk om op te treden, maar het muziekmaken op zich is voor mij al een cadeautje. Voor (live!) voorbeelden … meer »

Muzikantenbank user Madelon RavenhorstMadelon Ravenhorst

Start band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 298x bekeken

Start bandHoi muzikale vriend, Vertrouw mij: - Ik ben al 6 jaar ondernemer van ClassicPop. Dus ik weet waar ik over praat in alles in deze advertentie. Op weg naar professionaliteit met iemand die een zeer goed netwerk heeft en een uitermate goed ondernemingsplan heeft. IK WEET DUS ONTZETTEND GOED WAAROVER IK PRAAT. - Ik heb een bedrijfsgeheim. Ook dat is niet voor niets & een zeer goede reden om in te stappen … meer »

Rob

Rockzanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Rockzanger zoekt bandIk ben op zoek naar een rock/metal band met eigen werk. Ik heb veel in bands gespeeld als zanger/gitarist en speel op dit moment in een formatie met mijn broer. Ik wil graag spelen in een band waarbij ik de focus kan leggen op mijn zang. Het lijkt me ook tof om aan te haken in een formatie waarbij de creativiteit al volop in gang is. Uiteraard vind ik het tof om mijn stijl daarin te mixen om het een … meer »

Muzikantenbank user Paul FranssenPaul Franssen

King Diamond Tribute

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 176x bekeken

Friesland en omgeving, Ervaren Zanger en drummer zoeken enthousiaste ervaren muzikanten om deze band compleet te maken. Gezocht : Toetsenist, Gitarist, sologitarist, Bassist. (Backing Vocals ) Kernwoorden : humor, energiek, commitment. Doel : Muziek van King Diamond ten gehore brengen. ( Knallen op het podium ) Veel optredens, Vooral genieten en niet te vergeten het publiek een onvergetelijk optreden … meer »

King Diamond Tribute