Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, Drenthe

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 124x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, DrentheHallo mijn naam is Astrid Hopman. Ik woon in Hoogezand. Mijn leeftijd is 51 jaar. Ik heb in verschillende bands gezongen o. a. Refextion, Fancy four, Con Amour, Mood And Fun. Mijn genre wat ik zing is Duitstalig, Engelstalig en Nederlands. Heb nog veel motivatie om lekker door te gaan met zingen en optreden. Ik zoek bandleden die dat ook willen. Mijn voorkeur is Country Muziek o.a. Tammy Wynette, Patsy … meer »

Astrid Hopman

Zangpartner 50+ gezocht om duo te vormen, omgeving Coevorden

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 111x bekeken

Ervaren zangeres zoekt zangpartner, die zowel eerste als tweede stem kan zingen, om een zangduo te vormen. Repertoire: 60-70-80er jaren, engels-, duits-en nederlandstalig. Voorkeur gaat uit naar country classics, love songs, schlagers en duetten. Kortom, liederen die we o.a. tweestemmig kunnen zingen. De bedoeling is om op te treden in bv. woon- en zorgcentra, dus voornamelijk 's middags. Mag je net … meer »

Ina

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ik ben Bert, een zanger, 55 jaar jong Ik zoek een coverband, mijn muzikale voorkeur is pop/rock. Mijn specialiteit is de nummers van David Bowie Maar uiteraard hou ik van een breed scala muziek welsiwaar geen voorkeur voor hardrock en metal. Ik heb enkele keren live opgetreden en wil graag met een leuke enthousiaste band aan de slag. Liefsr in of rond Tilburg of Breda (06) 38 57 79 22 bert slappendel

bert slappendel

Zanger/muzikant zoekt alt rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Speel bas/gitaar en zing, 1e of 2e maakt me niet uit. Wat ik zoek is een gezellige band of muzikanten die eigen muziek (willen) maken. Meerstemmig, alternatief, eclectisch, intelligent, samenwerking, eigen(zinnige) inbreng zijn een paar steekwoorden. Ben 46 jaar, leeftijd minder belangrijk dan voorgenoemde zaken.

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Praise and Worship Zangeres /Black Gospel/Gospel Reggae/Engels en Nederlands.. zoekt muzikanten...

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Praise and Worship Zangeres /Black Gospel/Gospel Reggae/Engels en Nederlands.. zoekt muzikanten...Praise and Worship Zangeres zoekt muziekanten die er zin in hebben om een band te vormen in onze gemeente..... Ik ben de Worship-leader in onze gemeente en ik ben op zoek en wil totaal naar iets anders toe ...Zing De Heer een nieuw lied … Reggae styl geniet hierbij ook een van mijn voorkeuren. Ik heb drie eigen nummers en die slaan in aan als een bom ... ik ben daarom opzoek naar muzikanten die … meer »

Muzikantenbank user Karin RietveldKarin Rietveld