Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 217x bekeken

GezochtMuzikant, muzikanten, songtekst writer Ik zoek gezellige muzikanten, Qua zang kan ik veel kanten op, eerst maar een leuk gezelschap vinden. Sparren we samen verder. Mag ook een muzikant zijn die begeleid. Omgeving Roosendaal

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 221x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Janet een singer and songwriter van 45 jaar. Ik zoek een bandje met gitarist(en), drummer, toetsenist en eventueel mondharmonica. Het liefst in de omgeving van Drenthe, maar Groningen of Overijssel mag ook. Ik wil vooral Ballads zingen, maar ik kan bv ook nothing compares zingen van sinead o connor om even aan te geven wat mijn bereik is van mijn stem. Ik kan door een ziekte helaas niet lang … meer »

Muzikantenbank user Janet CamiesJanet Camies

Bandleden gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 352x bekeken

Hoi! Omdat de kans dat er een reactie komt op mijn andere advertentie waarin ik zoek naar een reeds bestaande (cover)band om mee te zingen in een achtergrondkoor, vrij klein is in de regio waarin ik zoek, dacht ik: Ik draai het om en misschien zijn er gelijkgestemden die ook een band willen beginnen! met blazers, percussie, 3 stemmig achtergrondkoor.... Genre is lastig, want er is zoveel … meer »

Tamara Kamp

Achtergrondkoortje gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 209x bekeken

Hoi! Ik vroeg mij af of er in de directe omgeving van Heemskerk/Beverwijk/Uitgeest etc.. een leuke, swingende cover-band is die nog een plekje heeft voor mij in de backing vocals? Liefst 3- stemmig ( lekker vol), maar mag ook 2-stemmig.. ik zing al heel wat jaartjes omdat ik er heel blij van word, heb zangles gehad, heb in een groot pop-en soulkoor gezongen, zing in een kleiner jazzkoortje … meer »

Tamara Kamp

Allround zanger (46) zoekt Semi-Pro

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 351x bekeken

Ik ben een ervaren hobbyist, maar ik zou me graag willen ontplooien tot semi-pro. Ik bedoel daarmee te zeggen, gewoon met regelmaat optreden en niet altijd maar in een oefenruimte blijven plakken. Maar ook als band, als een stoomwals op het podium staan en de zaal compleet plat spelen. Genres: Pop, Soul, Ballads, Classic rock, Funk, voel ik me goed in thuis, Maar, Nederpop, Latin, Country en … meer »

*Shade*