Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 269x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 436x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meeste mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als je dus … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Zingende wasvrouw zoekt bandje!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 940x bekeken

Zingende wasvrouw zoekt bandje!!Hallo allemaal!! Ik zing tijdens het vouwen van de was. Maar ik wil meer!!! Dus ik hoop dat er een bandje is in Haarlem eo die een gekke zingende wasvrouw wel ziet zitten. Liefst zonder ingewikkeld gedoe en zonder teveel ambitie, want daar krijg ik jeuk van. Volgens mijn zangjuf past mijn rauwe stemgeluid het beste bij Blues. Maar ik hou niet zo van dat benauwde hokjesgedoe. Dus ik wil liever … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 1222x bekeken

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/AmsterdamHallo allemaal! Ik hou van zingen!!!!!! En ik zoek een vriendelijke gezellige gitarist die het leuk zou vinden om samen met mij Blues/Soul/Jazz liedjes te spelen. Misschien eerst bestaande liedjes fatsoenlijk eruit proberen te krijgen, waar we dan lekker ons eigen draaitje aan kunnen geven. En als we later groot zijn kunnen we misschien zelf wat leuks schrijven. Ik zie het in eerste instantie … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Zangeres zoekt Pianist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 958x bekeken

Zangeres zoekt Pianist/bandBen jij de muzikale ziel die ik als zangeres zoek? Heb jij ook zo een even grote droom om als muzikant/zanger te werken / of je doet het al? (alleen kandidaten die ECHT interesse hebben) Woon jij ook in Maastricht? Ben jij iemand die ook graag verschillende richtingen (Soul, Oldies, soft Pop, Soul Jazz) wil zingen/spelen en openstaat voor nieuwe muzikale ontdekkingen en dit met een flexibiliteit … meer »

Muzikantenbank user Joann SerenaJoann Serena

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 1075x bekeken

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)Hoi, ik ben Jolien, 57 jaar. Ik woon in Groningen Stad, en ben op zoek naar een gitarist/toetsenist die samen met mij een repertoire op wil bouwen en af en toe ergens wil optreden. Mijn stem lijkt wel op die van Norah Jones, Eva Cassidy, Joni Mitchell en Heather Nova. Ik zing verschillende genres (pop, jazz, bossa nova) en in meerdere talen (vnl. Engels). Sta open voor allerlei stijlen (ook niet-westerse) … meer »

Jolien