Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gospel Reggae/Zangeres zoekt muziekanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Gospel Reggae/Zangeres zoekt muziekantenGospel Reggae/Zangeres zoekt muziekanten die er zin in hebben om een gave reggae band te gaan vormen ik ben een Worshipleader in onze gemeenten en ben op zoek naar iets totaal anders...Zing de Heere een nieuw lied …Reggae is mijn voorkeur ik heb drie eigen nummers gemaakt en die slaan aan als een bom ...ik zoek daarom muzikanten met een reggae achtergrond ik ben op zoek naar keyboard speler … meer »

Muzikantenbank user Karin RietveldKarin Rietveld

Zanger zoekt partners in crime voor nieuwe soul-band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Zanger zoekt partners in crime voor nieuwe soul-bandHoi allen, Ik ben Niek van der Lep, 52 jaar, ervaren zanger met een groot bereik en dito interesse in verschillende muziekstijlen. Buiten mijn reguliere optredens met een collega singer-songwriter wil ik graag een soul-band opstarten met gelijkgestemden. Ik wil zeker niet het geijkte repertoire spelen maar juist de uitdaging aangaan om me te richten op prachtige nummers die je niet zo vaak meer hoort. … meer »

Muzikantenbank user Niek van der LepNiek van der Lep

Wij zoeken een Bassist en Drummer!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 262x bekeken

Hoi, Zangeres met strot, gitarist, gitariste + zang en toetsenist zoeken bassist en drummer om coverband te starten. Leeftijd is rond de vijftig en gezelligheid en een klick is belangrijk. Bedoeling is om de 14 dagen repeteren en thuis nummers doornemen. Heb je enig niveau en sta je open om er iets leuks van te maken, dan horen we graag van je! Groetjes van ons😀🎼🤸‍♀️

Kea Schipma

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 225x bekeken

Ik heb een krachtige stem met groot bereik. Ik ben op zoek naar enerzijds een groep met stevig materiaal en anderzijds een groep die goed met close harmony overweg kan. Ik ben veelzijdig, maar soul en funk liggen me niet echt. Mijn vorige bands zaten in het genre Rock- Pop en Country. Liefst in de omgeving Groningen/Veendam.

Muzikantenbank user Chris BoeremaChris Boerema

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 244x bekeken

Zangeres zoekt bandHallo! Mijn naam is Rika en beginnende zangeres. Ik hou van alle soorten muziek, maar ben nu vooral op zoek naar een band die nummers met mij wil spelen zoals bijvoorbeeld; : Don't know why van Norah Jones Fly me to the moon ,Moonriver, en My way van Frank Sinatra, Dream a little...

Rika minderman

15 teksten klaar voor rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 252x bekeken

Hey mensen ik zoek in omgeving Noord Nederland Groningen Friesland Alkmaar een bassist en drummer lead gitarist.Ik schrijf eigen songs en wil recht toe recht rock maken Engelstalig met cleane stem. Zelf bespeel ik electrisch gitaar en zing. Veel podium ervaring in cover en als Singer songwriter alleen soleren is beter als er een lead gitarist erbij komt Liederen gaan over hedendaagse problematiek. Interesse … meer »

Muzikantenbank user Albert HuizelingAlbert Huizeling