Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekanten gezocht voor Irish band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 153x bekeken

ik zoek muziekanten in de regio Hengelo. mijn bedoeling is om een Irish bandje te beginnen. ik zoek een gitarist, banjo speler, violist en een fluitist die op een tin whistle kan spelen. Ik ben zelf drummer en bespeel zelf een bodhran en Cajon en heb een elektronische drumstel. De leeftijd is niet van belang. ik zoek dus muziekanten die zin hebben om lekker muziek te maken voor de gezelligheid en later … meer »

Muzikantenbank user Rene TeusinkRene Teusink

Ervaren (jazz-rock) drummer zoekt band of mede muzikanten, regio Groningen

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 375x bekeken

Ervaren (jazz-rock) drummer zoekt band of mede muzikanten, regio GroningenDrummer beschikbaar voor bands, schnabbels, nieuwe projecten. Ruim 35 jaar ervaring. Eigen professionele gear en vervoer. voorkeur muziekstijlen: Hedendaagse jazz, latin jazz, fusion, acid jazz, pop jazz, soul en funk. Speelstijl: Muzikaliteit, improvisatievermogen, dynamiek. Ambitie: goeie muziek maken met gedreven en ervaren muzikanten op niveau. Plezier maken staat natuurlijk voorop! Dusssss... … meer »

Muzikantenbank user Guy SmitGuy Smit

Annet Coverband

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 166x bekeken

Hoi, Ik ben Annet en al ruim 30 jaar een enthousiaste drummer met veel band ervaring. Het wordt tijd dat ik mijn eigen band opricht. Ik ben opzoek naar een bassist een slaggitarist en een sologitarist, zanger en/of zangeres. Dit alles om een mooie coverband neer te zetten met als repertoire; Beth Hart, Anouk, U2, 3 Doors down, Lenny Kravitz, John Mayer etc.... Wanneer jij dit alles aanspreekt … meer »

Muzikantenbank user Annet Lankveld VanAnnet Lankveld Van

Opzetten nieuwe band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 410x bekeken

Opzetten nieuwe bandNa zelf jaren afwezig te zijn geweest, en het bloed toch altijd is blijven kruipen heb ik een paar jaar terug toch weer besloten om mijn oude rode draad op te gaan pakken, tevens ook zoekende welke richting ik eigenlijk weer op wil, gezien ik wel een zeer brede muzieksmaak heb Zit ik toch te denken om iets met lekkere gitaarrock te willen gaan doen,al ben ik eigenlijk geen liefhebber van coverbands … meer »

Muzikantenbank user Rene van OlphenRene van Olphen