Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gerenommeerde drummer zoekt aansluiting bij bestaande band

Drummer zoekt band in Goes (Zeeland) | 208x bekeken

Genre: Prog / Rock / Hardrock / Bluesrock Ik ben zelf al ruim 25 jaar, met wisselend succes overigens, actief als drummer. Ik heb op diverse albums en in verschillende videoclips gespeeld, kleine en grote optredens gedaan. Ik ben groove georiënteerd - in dienst van de muziek - maar ik heb ook de chops om hier en daar flitsend uit te pakken! Voor meer info en mijn bio, neem even een kijkje op mijn … meer »

Rock Drummer

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Antwerpen (België) | 161x bekeken

Ervaren drummer zoekt bandHoi, mijn naam is Marc Ségal,ik zoek, in België, een leuke coverband met ambiancerijk repertoire die in nood zitten voor een ervaren drummer...ik geef drumles bij Het Rockhuis te Schoten bij Antwerpen en kan terugkijken op een goedgevulde carriere als drummer bij verschillende bands. Liefst uit provincie Antwerpen maar andere provincies sluit ik niet uit als de band lonend genoeg is. marc.segal@*******.be

Muzikantenbank user Marc SégalMarc Ségal

Drummer zoekt Rockcoverband omgeving Uden

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 188x bekeken

Drummer zoekt Rockcoverband omgeving UdenHallo Rockers, Ik ben drummer en ben op zoek naar een Rockcover-band in de omgeving van Uden en omstreken, ik maak graag muziek met een voorkeur voor de stevige Rock, maar ook poprock vanaf de jaren '80 - tot heden. Ik heb ruime ervaring in bands. In repetitiedagen ben ik flexibel en heb een eigen repetitieruimte met PA. Ben jij zoekende naar een enthousiaste drummer, die er voor wil gaan? Mail … meer »

Jan Dortmans