Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Professionele feestband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Professionele feestband gezochtHi! Mijn naam is Sannah Smits. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit Zoetermeer. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de band "Joost Mag Het Weten" gezeten, maar op dit moment is de toekomst van de band erg onzeker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom ook op zoek naar een professionele band. Ik ben er gek op om overal echt een feest van te maken. De tent op z'n kop te zetten. Ik ben afgestudeerd … meer »

Muzikantenbank user Sannah SmitsSannah Smits

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 193x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

Zangeres zoekt coverband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 379x bekeken

Zangeres zoekt coverband!Beste (beginnende) coverband, Met veel enthousiasme ben ik opzoek naar een te gekke coverband die nog opzoek is naar een echte frontwoman. Ik ben even de muziekwereld uit geweest, maar met mijn ervaring in bandjes en diverse podia begint het bij mij nu weer te kriebelen om nummers van rock en funk naar pop en soul te zingen. Ik ben 29 jaar en ik woon in Veenendaal. Spelen jullie niet in buurt? … meer »

Muzikantenbank user DemiDemi

Een Kapitalistische Zangeres😋

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 314x bekeken

Hallo . Ik ben Neslihan Karacali. Ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Ede, maar toen ben ik naar Turkije verhuisd en nu ben ik net teruggekomen. Ik heb een passie voor muziek sinds ik een kind was en nu heb ik besloten om deze passie serieus te nemen en me erop te concentreren. Ik spreek vloeiend Engels en Turks. Ook al is mijn Nederlands beperkt, ik ben er mee bezig. Ik heb ook een gemiddeld … meer »

Muzikantenbank user Neslihan KaracaliNeslihan Karacali

Zanger zoekt band(leden) in Noord-Holland (Noord)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 200x bekeken

Beste muzikanten, Wil jij/ jullie samen met mij de Nederlandse muziekwereld opschudden, podia veroveren en hitlijsten bestormen? Deze zanger wil zich graag aansluiten bij een bestaande band of een nieuwe band starten met enthousiaste, gedreven en (semi-)professionele muzikanten. Ik ben 27 en heb veel (podium)ervaring op mogen doen, o.a. in voorprogramma’s van bekende Nederlandse artiesten … meer »

Mike

Zanger zoekt ervaren band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 244x bekeken

Hoi ik ben op zoek naar een serieuze ervaren band die veel optreed. Ik speel veel gitaar en zit sinds kort op pianoles en heb al een keer een (unreleased) eigen EP opname laten maken dus ben een beetje bekend met muziek :). Ik heb een Soundcloud account onder mijn eigen naam (Wessel Knol) voor een impressie (neem aan dat stemklank belangrijk is). Misschien even luisteren naar mn Cover van Trouble van … meer »

Muzikantenbank user WesselWessel

Zangeres zoekt band omgeving Den Haag of Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een leuke band om wat deuntjes mee te zingen en mogelijk op te treden. Ik heb dit jaar het zingen weer opgepakt en heb nog geen ervaring in een band. Verder ben ik ben wel erg enthausiast en heb wel ervaring met optreden (solo). Ik sta open voor van alles maar heb het meeste ervaring met pop, sing/songwriter, rock (80ties muziek is een favoriet), jazz (beetje ervaring). Ik … meer »

Marleen

Zangeres op zoek naar een band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Hallooo, mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band in omgeving Overijssel! Ik heb helaas nog geen ervaring met optreden maar wil dit echt graag leren! Zingen is al mijn hele leven een passie van mij en ik heb zo’n 3 jaar zangles gehad. Maar sinds kort heb ik de behoefte om echt te gaan optreden en lekker creatief bezig te zijn met andere muzikanten :) Zelf houd ik het meest van rock qua … meer »

Muzikantenbank user JikkeJikke