Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Ik ben Michiel, 30 jaar en zoek naar een leuke muzikale uitdaging in Amsterdam, of daar in de buurt. Ik zing erg graag Pop, heb een tenorstem en zou het leuk vinden om meer met zang te gaan doen. Ik ben Queer, mijn zangidolen zijn vaker vrouwelijk dan mannelijk, maar nummers die door vrouwen worden gezongen zijn lastig om als man op originele toonhoogte te zingen;). Op dit moment denk ik aan studiowerk/ … meer »

Muzikantenbank user MichielMichiel

Ervaren zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 292x bekeken

Ervaren zangeres zoekt bandHallo iedereen, Mijn naam is Charlotte, 34 jaar en ik ben op zoek naar een toffe (semi)professionele coverband. Ik heb veel ervaring met optreden en studiowerk. Met optredens zowel met tape-act als livebands. Ik heb een goede energieke stage presence en totaal niet schuw. Zo heb ik al eens mogen optreden in een volle ziggodome. Mijn hart ligt bij muziek maken met live muzikanten en samen er een … meer »

Muzikantenbank user Charlotte FisserCharlotte Fisser

Eigen muziek maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

Ik ben Harvi, singer-songwriter - dichter van regio Utrecht. Ik hou ervan om eigen liedjes te maken. Daarom ben ik op zoek naar andere liefhebbers, die gitaar, mondharmonica, keyboard of zelfs unieke instrumenten kunnen spelen. Hier is een voorbeeld van mijn stijl; Ik hou van indie, folk, soft rock, ethereal rock, singer-songwriter-stijl, experimentele muziek met een reizigersvibe, semi-post punk stijl. https://www.youtube.com/watch?v=_4J3nO5b8Eg … meer »

Muzikantenbank user harvi sing wazirharvi sing wazir

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 176x bekeken

Hi! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben een enthousiaste muzikant van 23 jaar uit Amersfoort. Het lijkt mij super vet om een bandje te beginnen! Ik hou zelf erg van metal/rock. Ik ben er serieus en ambitieus mee. Ik zoek geen hobby band. Ik heb laatst mijn eerste singel uitgebracht en ik maak zelf pop met een duistere twist. Hier kun je hem bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=8Pn511SzgIs Ik … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Zanger/producer Op zoek naar bandleden of band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Assen (Drenthe) | 223x bekeken

Momenteel ben ik op zoek naar muzikanten die graag een nieuwe band op wil richten. Of wellicht zit je in een band die een nieuwe zanger nodig heeft. Het liefst in de regio Groningen/Drenthe/Friesland. Ik zing graag en produceer mijn eigen muziek. Dat doe ik in mijn eigen gecreëerde tuinhuis in Assen. Daar zijn ook mogelijkheden om bijvoorbeeld muziek op te nemen. Onder mijn naam Simply Roses heb … meer »

Dieuwert

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 380x bekeken

Zangeres zoekt muzikantenBeste mensen, Ik ben Vicky, 22 jaar en wil me graag weer meer bezighouden met zingen en muziek, en dat het liefst met anderen. Daarom zoek ik instrumentalisten en eventueel andere zangers/zangeressen die het ook wat lijkt om casual en op laagdrempelig niveau muziek te maken en lekker met muziek bezig te zijn! Zelf ben ik een 'alt' en zing ik meestal pop en rock, maar ik sta ook zeker open voor … meer »

Muzikantenbank user VickyVicky

Startende zangeres zoek muziekmaatjes

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Startende zangeres zoek muziekmaatjesIk ben op zoek naar een vrouwelijke zangeres/muzikante om af en toe gezellig muziek mee te maken en eventueel kleinschalig op te treden. Zelf zing ik graag akoestische covers. Tot nu toe heb ik liedjes gezongen van Alanis Morissette, Adele, Lady Gaga, Coldplay, Sara Bareilles en Anouk maar als de tekst een mooi verhaal vertelt dan sta ik voor alle genres en artiesten open!

Muzikantenbank user Renée.Renée.

Zanger zoekt gedreven Band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Zanger zoekt gedreven Band/muzikantenHallo allemaal, Mijn Naam is Nathan, ik ben 25 en ik zoek naar enthousiaste muzikanten/band om muziek mee te maken. Tot nu toe heb ik 3 jaar zangles van verschillende coaches en qua genres voel me heel erg thuis is de Rock/Metal muziek maar ik sta ook open voor andere genres. Ik doe zowel clean als distorted vocals. Mocht je interesse hebben of vragen, mail me of stuur een whatssap naar: 0682169806

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse