Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende bassist zoekt een leuke coverband

Bassist zoekt band in Meppel (Drenthe) | 135x bekeken

Beginnende bassist zoekt een leuke coverband Ik ben een beginnende bassist (en ervaren drummer met ervaring in bandjes) en zoek een leuke coverband in de omgeving Meppel, Hoogeveen, Zwolle. Ik ben zelf fan van rock/hardrock (Foo fighters, Acdc, CCR, en nog vele anderen). Wil je een keer kennismaken? Neem gerust contact op!

Hilko

Bassist Zoekt band in omgeving zwolle

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 183x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben een freelancer bassist. Ik heet Jeffrey Kroonenberg ben 25 jaar oud. En heb 10 jaar ervaring Binnen de Muziekbrache. Ik zelf ben in voor de stijlen: Pop, Rock, Metal, Jazz, Folk. Staat jou stijl er niet bij wie weet is het wat voor mij. ik heb poduim ervaring. Ik heb ervaring in de oefenruimte. Ik beschik over een Kustom KXB 100 En een Ibanez SR300 (er komen … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik op de basgitaar overgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci