Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist met veel podiumervaring zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 225x bekeken

Ik ben een bassist van 28 jaar en woon in Arnhem. Ik zoek muzikanten die, net als ik, het doel hebben om samen eigen werk te maken en er voor te gaan. Ik zelf ben een groot Elvis fan en hou van Rock 'N Roll, Country, Blues, Jazz en (hard)rock. Heb je bandervaring, treed je graag op en kun je je vinden in bovengenoemde stijlen dan hoor ik graag van je! Gr Thijs

Thijs

BASSIST zoekt leuke band!!

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 219x bekeken

Ik zal mezelf even voorstellen: Mijn naam is Patrick, 21 jaar oud, woonachtig in Rosmalen, speel al ongeveer 9 jaar Bass en ik zoek in de omgeving van Den Bosch een leuk bandje. Bij voorkeur in het weekend ;) Mijn stijlen die ik graag speel zijn: Rock, Classic Rock, Metal, Old school etc. Denk hierbij aan Metallica, AC/DC, Rammstein, Mötley Crüe, ZZ Top etc. Ik ben ook bereid om stijlen te spelen … meer »

Muzikantenbank user Patrick MaurixPatrick Maurix

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 285x bekeken

Bassist zoekt bandHey, ik ben een bassist met zo'n 10 jaar ervaring, in bandjes, op het podium, in de studio, met covers en eigen werk, en ik ben zoekende naar een nieuwe band. Bij voorkeur een die covers speelt (pop/rock), eens in de twee weken repeteert en een paar keer per jaar wil optreden. Ik ben zelf 28 jaar oud en woon sinds kort in Waddinxveen, dus iets in die buurt zou fijn zijn, hoewel ik zelf niet súperveel … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 306x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik op de basgitaar overgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci