Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer nu - niet meer - beschikbaar

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Via andere paden een leuke nieuwe uitdaging gevonden. Dank voor alle reacties. Hallo, ik - ruim ervaren drummer - zoek een band/gezelschap om muziek mee te maken. Regio voor mij niet van belang. Leeftijd ook niet maar niet meer piep. Niveau wel. Geen directe voorkeur. Ik laat me graag verrassen.

Dimitri Muskens

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Ervaren Drummer//zanger zoekt oudere muzikanten voor een kleine Bigband! Gezocht: Sologitarist, Bassist, Toetsenist (piano/hammondorgel), Trompettist, Tenoorsaxofonist, Barritonsaxofonist, Zangeres. Graag ervaren muzikanten, waarvan de blazers geacht worden goed arrangementen te kunnen lezen. Zoals de titel al aangeeft, is het de bedoeling om een goede band samen te stellen die Blues, Jazz wat … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Drummer 60+ zoekt blues, rhythm&blues, blues rock band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Drummer 60+ zoekt blues, rhythm&blues, blues rock bandHallo allemaal, Ik speel pas vanaf 1969 en heb veel podiumervaring zowel in de kleine kroegen als op festivals. Ik zoek een band of muzikanten die graag muziek maken en veel respect hebben voor iemands kwaliteiten, kritiek is goed maar wel elkaar steunen. Buiten dat veel plezier in het maken van muziek en met elkaar is een must. Maximaal 50 km rond Breda.

Willem van Kempen

Man 65+ beginnend drummer zoekt band of collega muzikanten voor een band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 128x bekeken

als beginnend drummer van 65 jaar ben ik zoek naar een band of muzikanten zoals gitarist en basgitarist die eventueel kunnen zingen om samen muziek te gaan maken in de omgeving van Roosendaal. mijn genres zijn nederpop, blues en rock. andere genres zijn eventueel ook bespreekbaar, als het maar leuk gezellig, goed en genieten is mijn email adres is amvnijnatten@*****.com

Jos van Nijnatten

Drummer

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 479x bekeken

Drummer op leeftijd (uit jaren '50) zoekt mede muzikanten om lekkere blues en/of muziek uit de sixties te spelen. Liefst spelen in, of in de omgeving van de Alblasserwaard. Reacties per mail of 0184 652652, Piet

Piet