Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht Regio Flevoland/Noord Holland

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 196x bekeken

Hallo, ervaren Blues/rock drummer is op zoek naar een nieuwe uitdaging Mijn voorkeur gaat uit naar ervaren mede muzikanten die niet blijven plakken in de oefenruimtes maar de ambitie hebben een goed optreden op het podium neer te zetten. Mijn leeftijd is 60+ en ben zeker van plan om tot mijn 99e (met of zonder hulp) het podium te beklimmen Ik ben in bezit van eigen apparatuur en vervoer waardoor … meer »

Fred Huissen

Drummer zoekt bandleden m/v voor op te richten (Blues)band

Drummer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 249x bekeken

Drummer zoekt bandleden m/v voor op te richten (Blues)bandIk, Peter, drummer, zestiger, maar "Young at Heart", zoek een zanger en/of een gitarist en/of een mondharmonica speler en/of een toetsenist(hammond) en/of een (contra)bassist. Wil graag met een stel leuke mensen een band beginnen. De muziek die ik voor ogen heb is een mix van Old School Blues, Soul, Jazz, Americana en Wereldmuziek. Heel breed dus, maar min of meer met de Blues als vertrekpunt. Ben … meer »

Muzikantenbank user Peter Van HoutenPeter Van Houten

Ervaren drummer zoekt lekkere hobby band

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Een avond per week met veel plezier spelen met gemotiveerde medemuzikanten is mijn doel (met af en toe een optreden). Voor de eeuwwisseling heb ik het clubcircuit afgetourd in diverse bezettingen (New Wave, Rock, Bigband, Soul, Disco,..). Daarna door werk een heel andere kant op getrokken, maar wel m'n kit gehouden. Even niet opgelet en inmiddels 60 maar "young at heart" dus tijd om snel weer een band … meer »

Carel van Houte

Ervaren drummer, gevoelsspeler, zoekt (cover-)band

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1958x bekeken

Ervaren drummer, gevoelsspeler, zoekt (cover-)bandHeb meer dan 40 jaar ervaring (ben 58 jaar) met zowel coverbands als eigen werk. Ben beinvloed door de (hard-)rock iconen van de jaren 70; John Bonham, Keith Moon, Ian Paice. Pretendeer niet hun speelstijl of genie te kunnen evenaren (anders was ik niet op zoek), maar de invloeden zijn rijkelijk aanwezig. Heb meerdere kits, van groot tot klein. Kan bij regio als dichtstbijzijnde stad alleen Leiden … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer