Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band omg: Rotterdam.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

Don't fear the reaper - gitarist zoekt rock band

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 134x bekeken

Helaas heeft mijn poprock bandje zich recent opgeheven want ik had er nog geen genoeg van. Ben daarom op zoek naar een nieuwe band in de omgeving van Zwolle. Mijn voorkeur ligt bij rock en old skool metal artiesten zoals: Ritchie Blackmore, Ronnie James Dio, Ozzy Osbourne + Randy Rhoads, Boston, Meatloaf, The Cult, Whitesnake, Beth Hart, Joe Bonamassa, Thin Lizzy, Tedeschi Trucks, Queen, David Bowie … meer »

Muzikantenbank user ReaperReaper

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Rock, blues, fusion, funk, countryrock. Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is en voor de gezelligheid. Repeteren is leuk, optreden is nog leuker. Veel ervaring met optreden en opnemen. Kan ook overdag repeteren, … meer »

GK

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Hoi, ik ben William 62 jaar en speel al een hele tijd gitaar, zowel elektrisch als akoestisch en zing daarbij zowel lead als backing. Ik heb al in een aantal bandjes gespeeld door de jaren heen met muziek variërend van rock tot blues en pop en alles wat daar tussen zit. Hard Rock en smartlappen zijn niet mijn ding maar verder heb ik een zeer brede smaak Ik ben op zoek naar een band in de regio Den … meer »

William

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam en omstreken

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 247x bekeken

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam en omstrekenHallo ik ben Gerard Willemsen 62 jaar in het bezit van een eigen Drumstel kleur wit merk Mapex. ik zou graag in een band willen spelen die eigen muziek maakt of Covers speelt ik speel het liefst Rock/pop/country/blues, en popballads tel 06 28818820 of g.willemsen55@*******.nlmet plezier muziek maken is de hoofd zaak. omgeving Dordrecht / Rotterdam ik woon zelf in Sliedrecht

Gerard Willemsen

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvulling

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 99x bekeken

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvullingWegdromen in Soft Jazz op mijn alt of tenor sax is mijn passie, dat zou ik graag doen samen met een pianist. Ik heb veel uitgewerkte nummers en enkele eigen nummers. Optreden is geen must. Eventueel is uitbreiding mogelijk met (contra-)bas , gitaar en of drum. Ik ben pensionada dus overdag geen bezwaar, file-tijden wel. Ik heb een kleine studio met opname mogelijkheden en een Roland Juno stage piano. … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers