Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 84x bekeken

Hallo muzikanten , ik drummer 60+ zoek een nieuwe uitdaging. Hoewel mijn roots in de blues hoek liggen ben ik breed georiënteerd. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band waarbij de intenties na deze corona periode weer op de bühne zijn gericht en niet in de repetitie ruimtes. Ik ben in het bezit van eigen apparatuur ( Ludwig akoestisch / Roland TD11 sound modules / 16 kanaals PA + monitoren. Door … meer »

Fred Huissen

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Drummer 47 regio Eindhoven zoekt muzikanten voor het maken van eigen nummers. Ik drum sinds februari 2020. Enkele invloeden: The Funkees, Tortoise, Pixies, Pip Blom, Arcade Fire, Fleet Foxes, War on Drugs, Sufjan Stevens, Crass, Fugazi, Jimmy Cliff, Al Green, Tony Allen, Beirut, Future Islands, Joep Beving, MF Doom, Blonde Redhead, The Meters, The National.

Lukas

Drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Drummer zoekt BandHoi iedereen Mijn naam is Marnix en ik maak speel al in een band maar ik wil een 2de band hebben door me passie voor drummen en muziek maken kan ik altijd tijd maken voor een 2de project Ben 33 ik speel al een geruime tijd Ik heb een brede smaak maar geef qua muziek maken toch meer de voorkeur aan Alternatieve rock Indie rock Rock en pop Weezer Surfer blood Kings of leon Foo fighters … meer »

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Ik zoek een leuke band met muzikanten die graag covers spelen, genre rock, pop. Het zou leuk zijn om als doel te hebben af en toe op te treden. Regio Utrecht/Amsterdam. Ik drum al heel wat jaren maar ben er een tijdje uit geweest en wil het weer oppakken. Ik ben 38 jaar en ben iemand die zijn taak in een band serieus neemt. Het zou leuk zijn mensen te ontmoeten in de leeftijd 25-45. Ik hoor graag!

Muzikantenbank user Michel HensenMichel Hensen

Drumster zoekt rock band!

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 404x bekeken

Drumster zoekt rock band!Hiii! Mijn naam is Lola, ben 20 jaar en kom uit Leiden. Ik drum nu ongeveer zo'n 10 jaar en heb in wat bandjes gespeeld maar ben weer op zoek naar iets nieuws. Ik ben opzoek naar een band om covers en wie weet eigen nummers te spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar rock muziek. Bands zoals: Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Pearl Jam, Royal Blood, The Strokes enz... Lijkt je dit wat? Stuur me een … meer »

Muzikantenbank user LolaLola

Limburgse percussie spelende male (drums, cajon, djembe) , 35 jaar

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 206x bekeken

Hoi, ik zat op Google opzoek naar een gitarist violist oid wat het leuk vind om samen in de natuur of op straat te jammen, vooral in de natuur is prettig. Draadloze belichting heb ik dus in het donker spelen is nooit aan de orde. Nu lees ik hier wel heel veel oproepen voor 'drummers' voor een band. Mijn punt is dat ik sinds 10jaar in een fijn appartement woon, waar ik geen plek had voor mijn drumstel … meer »

Muzikantenbank user Jeroen OGJeroen OG

(Funky) drummer zoekt band/ muzikanten

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 312x bekeken

(Funky) drummer zoekt band/ muzikantenHee Hallo! Mijn naam is Noud, 26 jaar en woonnachtig in Delft. Ik speel momenteel alleen, maar zou graag weer eens gezamenlijk muziek willen gaan maken. In het verleden heb ik in een cover band gespeeld, maar helaas is dat opgehouden te bestaan. Om een indruk te kriigen van wat ik destijds gespeeld heb, hieronder een lijstje met artietsen: David bowie, deep purple, led zeppelin, pink floyd, … meer »

Noud