Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt pop/rock band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 77x bekeken

Ervaren drummer zoekt pop/rock bandErvaren drummer zoekt band in de regio Utrecht. Oefenen liefst 1x per 2 weken maar is geen must. Leeftijd 50 plus. Wat ik belangrijk vind: gedrevenheid, gezelligheid, eerlijkheid en af en toe een optreden. Bij belangstelling zijn er video opnames beschikbaar.

Muzikantenbank user harryharry

Drummer zoekt energieke band

Drummer zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Drummer uit Schoonhoven met 30 jaar bandervaring in verschillende genres zoekt een energieke band. Het liefst een band met eigen werk, maar vooral een band die van volume houdt en tegen rake klappen kan, Mijn voorkeur ligt dan ook in de heavy hoek van het muzikale spectrum. Tegenwoordig ben ik vooral gecharmeerd van post-rock/post-metal, maar ik ben zeker niet vies van trash, death, grunge, nu-metal, … meer »

Muzikantenbank user KLZdrumKLZdrum

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 620x bekeken

Drummer zoekt bandHallo, ik ben Paul en woon in Amersfoort. Nu alweer een tijdje bandeloos en weer zin om met een stel gelijkgestemden lekker te spelen. Ik heb ruim (podium) ervaring. Stijl : Rockabilly/ 60st/ Swing Gespeeld bij The Losers, Get Rhythm, Rockadile, Reno Brothers allemaal te gek en nu dan al even zonder, tijd om te gaan spelen. Leeftijd vanaf 30 tot .... Doel, lekker spelen, evt eigen nummers schrijven, … meer »

Paul Dijker

Ritmesectie aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Bas wij zijn een ritmesectie met ervaring ,en zijn nu op deze weg op zoek naar Muzikanten of een reeds bestaande band / project . Blues is wat wij doen en dit in all zijn voorkomende vormen bestaande nummers ? cover of zelfs geschreven? wij vinden het allemaal goed . Als het maar lekker loopt , ook graag met een eigen draai. zijn jullie dus op zoek of zijn er muzikanten op zoek om een project op … meer »

jepe

Drummer aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 136x bekeken

drummer 55 + op zoek. Ik zal me graag weer aan willen sluiten bij een Band/ Muzikanten om de Blues te spelen . en als het kan niet alleen voor de oefenruimte. van zz top, bonamassa, williamson, p. Green, ford, cuby, morrison maar ook samantha fish, larkin poe , marcus king , gary clark jr, larry carlton of in de stijl van joanna connor band zal ik wel leuk vinden maar leer uiteraard graag erbij ... … meer »

jopet

Ervaren Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Ervaren Drummer zoekt coverbandHallo, ik ben Henk, een ervaren drummer die al ruim 35 jaar drumt met veel podium ervaring. Ik heb pop, rock, blues, country en andere muziekstijlen gespeeld; nummers vanaf de jaren 60 tot heden .. van de Schadows/Beatles tot John Mayer/R.E.M…. Speel momenteel nog in een Classic Rock Coverband (www.backontrackband.nl) Verwacht echter dat deze band binnen afzienbare tijd zal stoppen. Ben echte … meer »

Henk valster