Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

[Drummer] [Utrecht] [26M] zoekt (cover)band omgeving Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 64x bekeken

[Drummer] [Utrecht] [26M] zoekt (cover)band omgeving UtrechtHi! Ik ben naast mijn huidige band op zoek naar een tweede project! Wat info over mij en waar ik naar op zoek ben: - Woonachtig Nieuwegein. Beschik over auto. Voorkeur oefenen in Utrecht - Liefst met leeftijgsgenoten tussen de 20-35 jaar - Liefst cover band maar sta ook open voor eigen muziek. Smaak is divers van mainstream tot (punk)rock (Spotify Wrapped onder dit bericht) - Beschik over … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 167x bekeken

Ervaren drummer 42 jaar, met zo'n 23 jaar (podium) ervaring, in het bezit van vervoer en gear, zoekt aansluiting bij een (cover)band. Stijl: (allround)covers, rock, hardrock, grunge. Ik zoek een gemotiveerde band, of muzikanten die regelmatig willen optreden. Geen bezwaar om voor de juiste band een stukje te rijden.

Muzikantenbank user AninmalAninmal

Drummer zoekt een feestband.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Hallo, ik ben een drummer en heb ervaring in Big Band, Show orkest, Feestband, Coverband. Momenteel op zoek naar een leuke band voor het verzorgen van een feestavond, bruiloft, bedrijfsfeest. Graag een band met optredens, en niet alleen een repetitieband. Ben in het bezit van een eigen drumkit. Ik ben bereikbaar op tel. nr. 06-53476899

Ton de Wit

Drummer zoekt

Drummer zoekt band in Emmen (Drenthe) | 101x bekeken

Hallo na een tijdje uit de (running)te zijn geweest door drukke werkzaamheden ,nu weer op zoek naar band top 100 blues/rock country Strakke drummer met jarenlange ervaring. Omgeving Emmen,Assen,Hoogeveen

Theo Moes

Creatieve drummer zoekt muzikale familie

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Creatieve drummer zoekt muzikale familieVoor mij staat bij muziek lol maken en het creatieve proces voorop. Ik heb twee jaar in een coverbandje gespeeld maar ik eigen nummers maken en de rest helaas niet. Ik speel drums, percussie en toetsen en heb ruime podium ervaring. Ik woon in Nieuwegein in een woongroep en ben reisbereid voor repeteren. Ik schrijf ook eigen nummers, teksten en gedichten. De stijlen waar ik affiniteit mee … meer »

Muzikantenbank user Luis HallstromLuis Hallstrom

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Drummer zoekt bandMijn naam is Vincent en ik ben 23 jaar oud. Ik drum al ongeveer 16 jaar lang en ik geef les bij drumschool ‘Stefan Van De Brug’ in HPC, Popradar. Ik kan in principe alle stijlen spelen maar mijn voorkeur gaat toch uit naar grunge/punk. Ik sluit zeker niet andere stijlen af, dus mochten jullie een drummer nodig hebben in de buurt van Den Haag? Hit me up.

Muzikantenbank user Vincent SchlechterVincent Schlechter

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Hoi, ik ben Martijn (45) en woon in Amsterdam. Ik oefen zelf op een elektrisch drumstel. Ik ben zelf niet in het bezit van een akoes­ti­sch drumstel, dus bij voorkeur op zoek naar een band die een oefenruimte gebruikt waar een akoes­ti­sch drumstel gereed staat. Genres Pop, Groove en Jazz. (eventueel covers) Reizen buiten Amsterdam doe ik per OV en ben doordeweeks redelijk flexibel.

Martijn

Jazzy groovende drummer zoekt aansluiting band

Drummer zoekt band in Maastricht (Limburg) | 246x bekeken

Jazzy groovende drummer zoekt aansluiting bandHallo beste muzikanten, ik ben Luc Willems, ervaren drummer uit Maastricht. Ik ben op zoek naar een gevorderde band/ muzikanten die goed willen/ kunnen spelen, in de stijlen pop/ brazilian latin jazz/soul/funk. Op max. 50 min reisafstand van Maastricht. Fijne gasten om geregeld gezellig muziek mee te maken, een biertje mee te drinken en uiteraard af en toe optreden. Zijn jullie op zoek … meer »

Muzikantenbank user Luc WillemsLuc Willems