Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 47x bekeken

Mijn naam is Eric, ik ben 39 jaar en woon in Heerlen. Ik ben op zoek naar een band om in te drummen. Het mogen covers zijn, eigen werk of een mix. Voorwaarde voor mij is wel dat er een drumstel in de oefenruimte staat. Uiteraard heb ik een eigen drumstel dat ik bij optredens meeneem. Leeftijd ongeveer tussen de 25 en 45 jaar.

Eric Langen

Nieuw project

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 119x bekeken

Nieuw projectHallo Allen, Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Pascal Steneker, (Drummer) 29 jaar en kom uit Apeldoorn. Een dik jaar geleden ben ik uit mijn bandje Silverlane gestapt omdat er geen motivatie meer in de band was. Ik heb daar 5 mooie jaren gehad, album uitgebracht, en veel optredens gehad, maar ik wil graag door! Ik ben op zoek naar een gemotiveerde gitarist, bassist, zanger, en eventueel … meer »

Muzikantenbank user PascalPascal

Drummer wilt samen spelen

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 53x bekeken

Drummer wilt samen spelenHoi, ik ben Casper, 33 jaar en speel graag met andere muzikanten samen. Op regelmatige basis samen oefenen, spelen en lol maken. Voorstellingen, of een hele band, hoeven van mij (nog) niet. Gewoon samen spelen met enige regelmaat. Hopelijk tot snel!

Muzikantenbank user Casper StubbéCasper Stubbé

Drummer heeft nog ruimte voor invalklussen.

Drummer zoekt band in Emmen (Drenthe) | 54x bekeken

Drummer heeft nog ruimte voor invalklussen.Hey bands/ muzikanten, Is jullie drummer ziek of weggelopen? Ik heb nog ruimte voor invalklussen. Door mijn ruime muziekkennis van diverse stijlen, kan ik snel inspringen. Lezen van muziek en spelen met clicktrack is geen probleem. Ik beschik over eigen materiaal en vervoer, dus afstand is geen bezwaar. Geen metal of aanverwant. Reacties of informatie, Email naar meelklaas@*****.com Bellen/ … meer »

Muzikantenbank user Klaas SchrikKlaas Schrik

Kick-ass drummer zoekt gedreven ervaren band!

Drummer zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 420x bekeken

Na het uiteenvallen van mijn band zoek ik een nieuwe muzikale uitdaging. Mijn verleden ligt vooral in hardere muziekstijlen, maar ik sta open voor alles. Pop, rock, metal, funk, disco, covers, bruiloften/partijen, solo projecten.....kom maar door! Wel zoek ik een band die vooral veel optreed, daar ligt mijn grootste passie en kracht als drummer. Repeteren en opnemen doe ik graag, maar niets is zo … meer »

KLZdrum

Drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Niet de jongste, maar mij maakt dat geen reet uit. Zoek een band voor het liefst wat oudere muziek, pop/rock, classic rock. Af en toe optreden, moet géén werken of verplichting worden. Liefst wekelijks doordeweeks repeteren. Wel serieus, niet maar wat aan klooien. Omgeving Bollenstreek.

Mark HAMMAR