Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wie wil er een band beginnen?

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Wie wil er een band beginnen?Ben op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om voor de fun muziek te maken. Rock, blues, dat soort genre. Ben zelf 54 en speel sinds een jaar of 4 drums op basis niveau. Ik oefen akoestisch in studios in Hoogvliet en Rhoon. En thuis op een elektronische kit.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Drummer zoekt bandDag. Ik ben een drummer en zoek een band. Muziekstyl maakt mij niet zoveel uit , als ik maar gezellig en serieus muziek kan maken , zelf ben ik in bezit van een eigen repetitie. Ruimte met alles er op en er aan dus plug en play. (Eventueel ) mijn leeftijd is 51 jaar Liefst in de regio Deurne

Frank Van diesen

Gezocht ervaren muzikanten!

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 1135x bekeken

Gezocht ervaren muzikanten!Als veelzijdige en ervaren drummer, hoofdzakelijk gespeeld in bands met eigen repertoire en veel studiowerk, zou ik graag starten met een totaal voor het publiek verrassend project, of eventueel een band willen oprichten en naast eigen werk, muziek willen gaan spelen en bewerken, die eigenlijk niemand meer speelt, of nauwelijks nog kent. Dus absoluut geen standaard top-40 band. Ook prachtige muziek … meer »

Muzikantenbank user John OomsJohn Ooms