Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt country band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 75x bekeken

Hoi, Ben een ervaren drummer met een voorliefde voor blues(rock) en country. Speel op dit moment ook in een andere (blues) band. Wil graag nog wat meer tijd vrijmaken voor muziek en zoek daarom aansluiting bij een countryband Lekker samen muziek maken in een ontspannen sfeer staat bij mij voorop, een paar optredens per jaar gaan er bij mij wel in. Woon centraal, in de buurt van Arnhem, en ben … meer »

Ralph Lorje

€Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 164x bekeken

€Drummer zoekt coverbandHallo.... ik ben drummer/slagwerker en zoek een pop-soul-reggae-blues of funk coverband op niveau in de regio Breda, Roosendaal en in omgeving of muzikanten, om samen een leuke formatie op te zetten. Ik heb ruime ervaring in bands, symfonie-orkesten en in begeleiden van bekende artiesten, zoals Jan Veen, Glenis Grace, etc. Ik ben in bezit van eigen vervoer en kit. De repetities kunnen bijna op alle … meer »

Muzikantenbank user GuillermoGuillermo

(Cover) Pop/Rockband in oprichting zoekt drummer

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 83x bekeken

Wij zijn een (cover)pop/rockband in oprichtingen bestaande uit een gitarist, gitariste/zanger en bass-speler/toetsenist en zijn opzoek een drummer/drumster om muziek te maken van alles wat “wij” leuk vinden als band om te spelen. Dit zal in het begin voornamelijk covers zijn maar eigen werk is ook mogelijk. Niveau en hoeveelheid ervaring maakt niet uit, de hoeveelheid gezelligheid wel. Wij zelf … meer »

Frank Achterberg

Drummer

Drummer zoekt band in Delfzijl (Groningen) | 69x bekeken

Hallo, ik heet Roelf en zoek een band om bij te drummen, ik hou van rock en ritme en blues enz Ik woon in Kantens In de omgeving of in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland wil ik ook wel in een band

Muzikantenbank user Roelf SchaankRoelf Schaank

Drummer zoekt band regio Limburg (Belgie)

Drummer zoekt band in Limburg (België) | 76x bekeken

Ik ben op zoek naar een band regio Limburg. Ik ben 33 en drum sinds mijn 7de. Ik heb toen ik in Nederland woonde 8 jaar in een band gespeeld. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar progresssive rock , symphonic metal , rock. Ik ben in het bezit van een elektronische en akoestische drumkit.

Wiggert