Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 86x bekeken

Ik ben op zoek naar een pop/rock coverband om in te drummen. Ik ben 40 jaar, woon in Heerlen en heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ik zoek een band die wekelijks repeteert en af en toe gaat optreden. Als jullie op zoek zijn naar een drummer, dan hoor ik het graag!

Eric Langen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 97x bekeken

Ik ben n vrouwelijke drummer (60) en ik zoek n band om 1x per week of om de week te spelen. Ik speel in n band met meerdere speelstijlen. Wat poprock, alternatievere muziek zoals incubus, audioslave, garbage ed. Omdat we met de band om de week repeteren heb ik nog tijd over om wat vaker te spelen. Graag in de omgeving van Venray

Muzikantenbank user Annelies TimmermansAnnelies Timmermans

16 jarige drummer

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 89x bekeken

16 jarige drummerKort maar krachtig: ik ben Scott en ben op zoek naar een band die een drummer nodig hebben in principe kan ik alles drummen doe het ook al een tijdje heb ook meerdere keren gedrumt op groot podium voor interesse stuur me een berichtje op 06-15-13-47-40

Muzikantenbank user Scott BeljaarsScott Beljaars

Ervaren drummer zoekt band in oprichting

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 131x bekeken

Even kort maar krachtig; Ik ben Roy, 26 jaar en zoek een band in oprichting in omgeving Amsterdam. Speel zo'n 12 jaar drums en heb al aardig wat optredens in m'n zak, dus ik zoek een band met redelijk wat ervaring. De genres die ik het liefste speel zijn: (southern) rock/ (heavy, thrash, stoner) metal. Zoeken jullie nog een drummer? Stuur me een berichtje en laten we een keer jammen ;)

Roy

Gezocht bestaande of samen te stellen Blues / Ballads band

Drummer zoekt band in Almere (Flevoland) | 164x bekeken

Drummer (blues & ballads) met bühne ervaring zoekt personen of bestaande band in de samenstelling :Zangeres , leadgitarist, basgitarist en toetsenist voor het opbouwen van goede setlists met onder andere nummers van Beth Hart/Joe Bonomassa. Bij voorkeur enthousiaste en gemotiveerde personen die de repetitie ruimte snel willen ruilen voor de bühne. Plezier staat voorop maar serieus werken naar een … meer »

Fred Huissen

Drummer op zoek naar band

Drummer zoekt band in Sneek (Friesland) | 270x bekeken

Drummer op zoek naar bandHallo, Mijn naam is Sven. Mijn vrouw en ik zijn net verhuisd naar Heeg. Ik ben Zwitsers, mijn vrouw is afkomstig uit Leeuwarden. Ik begrijp vrijwel alles in het Nederlands en ben bezig de taal te leren spreken. Ik spreek vloeiend Engels. Ik speel bijna mijn hele leven op de drum. Mijn achtergrond is absoluut Metal. Ik ben vrij om te oefenen wanneer je maar wilt en ben enorm enthousiast over allerlei … meer »

Muzikantenbank user Sven ImsandSven Imsand

Dummer met brede interesse zoekt hobbyband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 178x bekeken

Hoi! Ik ben een gevorderde hobbiedrummerke (40+) met een brede muzieksmaak. Ik zoek een relaxte een bestaand bandje in de richtingen van pop, rock, blues, funk, die vooral voor de lol spelen. Covers, tribute band zijn of eigen werk, dat is allemaal leuk. In mijn agenda past het beste wekelijks of tweewekelijks oefenen op donderdag of vrijdag. Af en toe optreden hoort daar zeker bij. Als jullie zoekende … meer »

Rene van der Stel

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 272x bekeken

Ik ben op zoek naar muziekanten die voornamelijk voor de fun muziek willen maken, ongedwongen gewoon lekker jammen en eventueel eigen nummers maken. Liefst richting stevigeRock en bleusrock. Niveau is niet zo belangrijk met de goede instelling komt het wel goed. Voorkeur omgeving Roermond. Lijkt dit je leuk dan stuur ff een berichtje en wie weet wat er van komt.

Muzikantenbank user Roland SeverinsRoland Severins