Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band in Rotterdam

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Drummer zoekt band in RotterdamHoi! Ik ben Jeff, 32, en ik ben op zoek naar mensen om muziek mee te maken in Rotterdam. Sinds mijn 6e speel ik al drums en heb daarom ook redelijk wat ervaring achter het drumstel, op het podium en in de repetitieruimte. Mijn stijl varieert van bluesy tot stoner rock en speel graag upbeat stukjes. Ik kan ook achtergrond vocals doen wanneer nodig. Ik ben op zoek naar mensen die gezellig muziek willen … meer »

Jeff Hoekwater

Drummer met veel ervaring opzoek naar een nieuw avontuur

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 202x bekeken

Als drummer van het huidige JASONWATERFALLS zoek ik een nieuwe uitdaging. Wie de band zoekt kan zien dat het gaat om ervaren muziekanten met de nodige podium/radio/festival ervaring. Het hoeft dan ook geen verassing zijn dat ik op zoek ben naar iets met een hoog niveau! Voor de rest ben ik eigenlijk niet zo kieskeurig en in veel stijlen thuis of klaar om in te groeien. Mijn voorkeur gaat uit naar … meer »

Kirill den Outer

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 178x bekeken

Hoi ik ben Pjotr. Na nu 12 jaar serieus drumles te hebben gehad ben ik nu toe om in een band te spelen met serieuze muzikanten in de omgeving Groningen. Mijn muzieksmaak zijn rock en blues, bijvoorbeeld: John Mayer trio, SRV, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd, Tedeschi trucks band, Sheryl Crow, living colour etc. Verder speel ik 5 jaar bas en en dit laatste jaar ook contrabas. Leeftijd maakt mij … meer »

Muzikantenbank user Pjotr de JongPjotr de Jong

Drummer zoekt sludge/ postmetal band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Drummer zoekt sludge/ postmetal bandIk zoek gelijkgestemde zieke geesten om vieze knetterharde sludge mee te spelen. Denk aan Primitive Man, Conan, Thou, Bongripper, Samothrace, Khanate, maar ook Amenra, Neurosis, etc. Ik ben 41 en ik heb een eigen oefenruimte in Zuid-Holland waar onze apparatuur speelklaar gestald kan worden. Verder speel ik nu een jaar of 25 in bands en heb honderden keren op het podium gestaan. Ambities: … meer »

Nico Beemster