Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt groepje ergens in Utrecht.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Drummer zoekt groepje ergens in Utrecht.Hoi, Ik ben Michiel! Ik speel nu een aantal jaar drums en recent wat meer aan het oefenen. Ik heb nu twee groepjes waar ik mee jam in DB's Utrecht, maar dit mag van mij nog wel meer / vaker. Ik heb een auto, maar het liefst spreek ik af in Utrecht. Indie, shoegaze, newwave, postpunk, rock, synth, experimenteel.

Muzikantenbank user Michiel SnoekMichiel Snoek

Drummer (ervaren) zoekt pop band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Ik ben op zoek naar een pop band met ervaren muzikanten, die het net als ik, leuk vinden om in een ontspannen sfeer de nummers perfect neer te zetten. Ik speel electronische drums en met hoofdtelefoon. Goed monitorsysteem is daarom fijn 😊 Optreden zo’n 4 tot 6 keer per jaar is ook fijn 😊

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 100x bekeken

Drummer zoekt coverbandHoi, ik ben een 56 jarige drummer, die graag weer in een coverband wil gaan spelen. Het liefst een band die verschillende stijlen pop speelt met in verhouding veel rock. Ik kom uit Brunssum. Op YouTube heb ik een kanaal dat Victor Schols heet. Daar staan veel filmpjes waarop ik te zien en horen ben. Filmpjes van optredens met bands en thuis covers. De laatste zijn voor hier het meeste geschikt omdat … meer »

Victor Schols

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam en omstreken

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 240x bekeken

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam en omstrekenHallo ik ben Gerard Willemsen 62 jaar in het bezit van een eigen Drumstel kleur wit merk Mapex. ik zou graag in een band willen spelen die eigen muziek maakt of Covers speelt ik speel het liefst Rock/pop/country/blues, en popballads tel 06 28818820 of g.willemsen55@*******.nlmet plezier muziek maken is de hoofd zaak. omgeving Dordrecht / Rotterdam ik woon zelf in Sliedrecht

Gerard Willemsen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 99x bekeken

Mijn naam is Eric en ik woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een drumstel en eigen vervoer. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn jullie op zoek naar een gemotiveerde en goede band drummer, dan hoor ik dat graag!

Eric Langen

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving Helmond

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving HelmondMijn naam is Dave van Litsenburg en ik ben groot (Prog) - Metal, Rock en Alternate liefhebber. Ik ben geboren op 12-11-1971 en woonachtig in Deurne. Ik heb vanaf 2000 in 2 Pop/Rock bands gespeeld tot 2015, daarna van 2016 tot 2021 in een Metalband. In alle bands heb ik met veel plezier gespeeld en ik heb ook redelijk wat optredens gedaan. Mijn grote invloeden en helden zijn Mike Portnoy (Dream Theater) … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

Drummer op zoek naar band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 126x bekeken

Hallo, ik ben Lucas (16). Ik ben op zoek naar een bandje. Ik speel al 9 jaar drums, vooral rock en metal, denk dan aan Guns n Roses, Metallica,The Police, Foo Fighters etc. Het lijkt me super leuk om met andere leeftijdsgenoten samen te spelen. Bij interesse, stuur gerust een berichtje voor vragen etc. Leeftijd van ongeveer 16-18. Het liefst in de gemeente Ommen/Hardenberg.

Lucas Grootoonk