Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Hoi, ik ben Jan Groen en ben sins anderhalf jaar aan het drummen op een elektronisch drumstel, heb een jaar les gehad en huur af en toe een oefenruimte om op een akoestich drumstel te spelen. Zou graag met ander muzikanten willen spelen die ook graag in een band willen spelen om ervaring op te doen en om gewoon lekker te spelen. Hou van heel veel stijlen, maar probeer vaak met Joe Bonamassa , John … meer »

Jan Groen

*Drummer zoekt ervaringsplaatsen*

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 143x bekeken

*Drummer zoekt ervaringsplaatsen*Hallo, mijn naam is Dylan en ik ben een drummer van zestien. Ik drum al vanaf mijn zevende. Eigenlijk al veel langer want nog voor ik kon lopen gebruikte ik de pollepels van mijn moeder om van alles in huis een drumstel te maken ;) In ieder geval ben ik op mijn zevende begonnen met les te nemen. Ik weet dus al heel lang dat ik van drummen mijn beroep wil maken. Ik heb inmiddels ervaring in drie bands, … meer »

Muzikantenbank user Elaine van den BosElaine van den Bos

Drummer zoekt band omgeving Franeker

Drummer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 137x bekeken

Drummer zoekt band omgeving FranekerHallo allemaal, Ik ben opzoek naar een band als John Mayer trio. (Dus niet een 12 in een dozijn coverband maar een band met ballen c.q karakter). Ik sta ook open voor andere stijlen zoals pop, rock, oude jazz, fusion. Ik heb nog gedacht aan aan Sheryl Crow of Elske Dewall band. Maar in eerste instantie blues. Covers, eigen werk of een mix maakt mij niet zo veel uit. Repeteren en optreden liefst … meer »

Muzikantenbank user PatrickPatrick

Drummer zoekt open-minded muzikanten

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 156x bekeken

Voor een project wat alleen maar eigen lieden maakt en waar meerdere stijlen met elkaar gecombineerd kunnen worden ben ik op zoek naar muzikanten die zich willen uitproberen en die tenminste een poging willen wagen om een heel eigen sound te creëren. Het spectrum kan van Avantgarde tot Abakwa rijken. Doel van dit project zouden optredens op festivals en in clubs zijn.

Muzikantenbank user Klaus PuetzerKlaus Puetzer

Ervaren hobbydrummer zoekt country band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Hallo, Ben een ervaren hobbydrummer met een voorliefde voor blues(rock) en country. Speel op dit moment ook in een andere (blues) band. Wil graag nog wat meer tijd vrijmaken voor muziek en zoek daarom aansluiting bij een countryband Lekker samen muziek maken in een ontspannen sfeer staat bij mij voorop, een paar optredens per jaar gaan er bij mij wel in. Voor repeteren ben ik alle avonden (en … meer »

Ralph Lorje

Drummer zoekt band in de regio Den Bosch - Eindhoven - Oss

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Ik ben een drummer die op zoek is naar een band in de regio Den Bosch/Eindhoven/Oss. Ik ben geïnspireerd door: Jimi Hendrix , Red Hot Chili Peppers, Bon Iver, Ben Howard, Daughter, Linkin Park en heel wat andere! Zoals je al ziet ben ik thuis in vele genres, ik ben dus niet al te kieskeurig. Ik vind het niet erg om covers te doen, maar mijn doel is om eigen nummers te scheppen! Ik ga al 20 jaar door … meer »

WickedEden