Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Hallo, Mijn naam is Evert, drum al vele jaren en ben op zoek naar een leuke coverband. Mijn vorige band heeft helaas de corona perikelen niet overleefd. Ik zoek een leuke groep die op zijn minst 2-wekelijks repeteert en zo nu en dan optreedt. Ben geen broodspeler. Mijn voorkeur genres: blues, (stevige) rock, pop en/of vermengingen daarvan. Plezier staat voorop, maar wil wel kwalitatief iets goed … meer »

Evert

Waar zijn de Golden Oldies!

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 114x bekeken

Waar zijn de Golden Oldies die nu thuis zitten en denken; Goh nog eens lekker voor de hobby lekker muziek maken met andere muzikanten zou wel lekker zijn. Bijvoorbeeld 1 keer in de twee weken in een oefenruimte in Alkmaar muziek uit de jaren 60, 70 en verder spelen en herbeleven in een gezellige sfeer. Ik ben zelf ervaren drummer, leeftijd 60 jaar. Dus ik ben op zoek naar muzikanten rond deze leeftijd … meer »

Twan

Creatieve drummer zoekt improvisatiemuzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Heb het even gehad met het coveren. Het precies naspelen wat anderen al beter hebben gedaan. Nee, dan liever terug naar de echte muzikantenroots: vrij maar met goeie muzikanten improviseren op thema's met een jazzy, funky of latin invloed. Zien wat er allemaal voor moois ontstaat met elkaar, opgaan in wat je zojuist met elkaar hebt gecreëerd. Dus graag toetsen, gitaar, bas, en als het even kan sax … meer »

Lex van Buuren

Drummer zoekt band regio Arnhem en.o.

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 94x bekeken

Ik ben een drummer van 48 jaar en woon in Giesbeek. Ik zoek een band. De laatste jaren heb ik vooral rock classics gespeeld en blues maar het wat meer commerciële circuit trekt mij ook want dat is waarin ik ooit ben begonnen. Mijn doel is repeteren en soms optreden ongeveer 10 keer per jaar. Geen profs en poe-ha maar ontspannen en gemoedelijk met elkaar omgaan en iets leuks neerzetten. Op … meer »

Albert

Drummer zoekt muzikanten of band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Drummer zoekt muzikanten of bandHallo, Ik ben Robert, ben 55 jaar en ik drum al een aantal jaren. Ik heb al in beginnende bandjes gezeten en ben nu op zoek naar een andere muzikanten om iets nieuws op te starten. Een bestaande band mag ook. Graag in de buurt van Etten-Leur. Ik hoor het graag!

Muzikantenbank user Robert RoijenRobert Roijen

Ervaren Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Ruim ervaren drummer zoekt een dito band. Voorkeursrichting is momenteel Blues (-rock?) e/o Southern Rock. Covers prima, eigen werk ook fijn. Geen beginners, geen ‘oefenruimteband’. Hoofddoel is voor publiek spelen. Spullen en vervoer goed voor elkaar, ervaring met inears. Regio in eerste instantie max. 50km rond Arnhem. D./

Dimitri