Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt rockband

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Hallo, Ik ben Noek(17), een drummer en ben op zoek naar een band of losse muzikanten om een band mee te vormen. Ik speel nu 1 jaar de drums en zou graag meer ervaring willen opdoen door samen met andere muzikanten te spelen. Ik zou graag covers willen maken en eigen nummers willen schrijven en als we na een tijdje een redelijk repertoire hebben ook gaan optreden. Ik woon in Tilburg en weet meerdere … meer »

Noek Bertens

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Drummer zoekt bandHallo, ik drummer zoek een band om samen muziek te maken en ook om naar wat optredens toe te werken zodra het weer kan. Drum al geruime tijd heb niet heel veel podiumervaring en wil daar verandering in aanbrengen'-). Stijl kan van alles zijn roots liggen bij pop rock in de jaren 80 en 90 maar ook de wat stevigere nummers pearl jam, linkin park, etc liggen mij wel. Ik zie uit naar jullie reacties. gr Thij

Muzikantenbank user Thij BongaertsThij Bongaerts

Ervaren drummer zoekt band met 100 procent inzet

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 225x bekeken

Ervaren drummer zoekt band met 100 procent inzetDoor corona is de band waarin ik speelde er mee gestopt. Ik ben nu opzoek naar een nieuwe band omdat drummen mijn passie is. Ik heb veel ervaring en heb in verschillenden grote bands gespeeld. Mijn voorkeur gaat uit naar rock, pop en muziek van vandaag de dag. Eigen werk vind ik ook leuk om te doen. Het liefst zoek ik een band in Noord Holland in de buurt van Alkmaar en omstreken. Ik heb eventueel … meer »

johan vermaas

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 224x bekeken

Drummer zoekt bandHallo iedereen, Me naam is marnix ik ben 33 jaar en drum al een geruime tijd Ik zoek een 2de band of een project om verder te gaan met me passie Ik kan thuis oefenen en ben flexibel in me uren Mijn genres zijn Rock/pop/indie/stoner/grunge Bands als : Weezer Kings of leon Hockey dad Coldplay Surfer blood Elder Nirvana Kleine greep met een beetje van alles wat Stuur me gerust … meer »

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 223x bekeken

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!DAG LEUKE BAND!, WELKOM OP MIJN ADVERTENTIE. JULLIE ZOEKEN EEN DRUMMER MET EEN BREDE MUZIEKSMAAK? VAN EEN ACCOUSTISCH TRIO OF KWARTET VOOR ALLEEN BUITENOPTREDENS VOLLEDIG CORONA PROOF, VEEL M/V ZANG/SAMENZANG? MET NUMMERS VAN NU EN EEN TRIBUTE SET FLEETWOOD MAC? OF ZIJN JULLIE EEN GROOVY BAND MET FUNK & REGGAE, OF GAAN JULLIE VOOR DE BETERE STONER MUSIC OF ZIJN JULLIE DE EERSTE GLAMMETAL BAND MET DUBBELE … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Drummer zoekt Band in het Gentse

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 162x bekeken

Drummer zoekt Band in het GentseYo ! Ik ben Cédric, 28 jaar en woon in Melle, speel al 14 jaar drums. Ik speel momenteel al in een band maar heb geen probleem om in een 2de te spelen. (veel tijd ) Ervaring in de metal / post rock sludge metal,... ksta open voor alles Inspiraties : Stake - Brutus - Raketkanon - Amenra,........................ (als je iemand zoekt in deze genres zou vet zijn! :) Ik kan eventueel meekomen … meer »

Muzikantenbank user Cédric ZamanCédric Zaman