Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band/ andere muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Ik ben een 34-jarige gevorderde drummer uit Rotterdam die op zoek is naar muzikanten, of aansluiting bij een band die op een prettige manier serieus met muziek aan de slag wil gaan.Genre: (neo) soul, jazz, funk, pop,(prog)rock,blues etc.. etc.. Liefst wordt het een crossover van verschillende genres. Bij voorkeur doordeweeks wekelijks repeteren Geen interesse in een metal/coverband! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Drummer aangeboden

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Drummer aangebodenWelke toffe band met net als ik een voorliefde voor melodieuze en bluesy (hard)rock zoekt een gedreven drummer met goede (2e of 3e) stem ? Ik ben een ervaren drummer met goede spullen en ik zoek aansluiting bij een (cover)band die net als ik regelmatig speelt/wil spelen. Liefst in provincie Utrecht maar niet perse. Lachen en gezelligheid daar hou ik van maar ik ben ook van inzet en een professionele … meer »

Muzikantenbank user BobBob

Drummer zoekt band(leden)

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 147x bekeken

Drummer (50) zoekt aansluiting bij band of bandleden om bandje te formeren. Wens is om niet te complex te spelen met ook niet al te afgezaagde nummers. Met mijn leeftijd, is ongeveer in te schatten met welke muziek ik grootgebracht ben..... Zoek het vooral in de alternative-hoek, ofschoom dat natuurlijk een heel breed begrip is.... Laat de reacties maar komen.....

Patrick

Drummer, 58 zoekt coverband den haag e.o.

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Met een band muziek maken is het helemaal, zit nu even zonder band. Ik ben geen professionele drummer, maar drum strak,al wat jaartjes, heb in coverbands gespeeld en ken veel nummers, verder leer ik snel. Natuurlijk gaat het me om de lol, maar wil wel serieus repeteren om wat goeds neer te zetten. Ik speel liefst soul, rock nummers en verder alles wat jullie me vragen! Graag zie ik een repertoire … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Drummer zoekt band/muzikanten

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Drummer zoekt band/muzikantenHoi muzikanten, Ik ben een drummer, 24 jaar, ben onlangs in Hilversum komen wonen en ben opzoek naar muzikanten of een band om mee te jammen. Speel sinds mijn 13e in coverbandjes als drummer, en heb nog een tijd als bassist in een indie-rock band gespeeld. Rock, indie-rock en funk zijn de genres waar ik mij het beste in kan vinden op de drums. Voorbeelden van artiesten zijn o.a. Pearl Jam, … meer »

Muzikantenbank user Jakko VeltmanJakko Veltman

Stoner / Alternatieve Rock

Drummer zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Stoner / Alternatieve RockDrummer/zanger zoekt gitarist en bassist om een Stoner/Alternatieve Rock band te vormen. Denk aan King buffalo, 1000mods, Gomer Pyle. Een sfeer/geluid richting fuzz/overdrive. Inderdaad eigen nummers schrijven, oefenen en het gezellig mee omgaan maar niet eindeloos jammen zonder resultaat dat is zonde van de tijd. Alleen in de avonduren de oefenruimte induiken 21/24uur. Regio Den Haag, Gouda, … meer »

Amp

Ervaren drummer zoekt (cover)band

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 115x bekeken

Ruim ervaren drummer zoekt aansluiting bij een (cover)band. In bezit van professionele gear en eigen vervoer. Bij voorkeur zoek ik een lopende band. Eventueel een geheel nieuwe formatie oprichten met ervaren muzikanten. Voorkeur stijl: allround coverband, feestband, rock, alternatief, hardrock, grunge. Regio Limburg - Noord Brabant, eventueel daarbuiten.

Muzikantenbank user AninmalAninmal