Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer (28) zoekt band in Regio Utrecht, Amersfoort

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 167x bekeken

Hi Band, Mijn naam is Tyron, ben 28 jaar en woon momenteel in Amersfoort. Drummen is iets waar ik mij helemaal in thuis voel en wil het weer gaan oppakken, maar dan wel met een leuke band. Ik heb zo'n 5 jaar drumervaring waarvan 3 tot 4 jaar les was bij een drumleraar. Het zou mooi zijn als ik mensen kan vinden die het leuk vinden om funk en pop te spelen. Het doel word vooral om plezier … meer »

Muzikantenbank user Tyron van SchaikTyron van Schaik

(EX-metal) Drummer zoekt band! Graag stevige muziek.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Hallo! Omdat ik toch wel graag weer in een band zou willen drummen doe ik hier eens een poging. Heb ongeveer 9 jaar in een metalband gedrumd, echter is deze alweer wat jaartjes terug uit elkaar gegaan. Daarna op enkele losse projecten na eigenlijk nooit meer in een band gezeten. Heb wel een elektronisch drumstel thuis dus het spelen ben ik niet verleerd. Woon in Utrecht en ben 36 jaar. … meer »

Muzikantenbank user Ramon SmeetsRamon Smeets

Drummer (27) zoekt Rammstein cover band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 84x bekeken

BAND GEZOCHT Ik ben op zoek naar ervaren bandleden om een Rammstein cover band mee op te richten. In eerste instantie wil ik gewoon lol hebben in de repetitieruimte en daarna kunnen we kijken hoe we verder gaan. Ik zoek een zanger, 2 gitaristen, bassist en toetsenist. Leeftijd vanaf ca. 25 jaar. Omgeving Noord-Brabant. Over mij: 27 jaar, woonachtig in Brabant, speel nu zo'n 12 jaar drums en heb pro … meer »

Maarten

Drumster zoekt 60s band!

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Ik ben Dionne, 24 jaar, en ik heb grote liefde voor muziek uit de jaren 60! Qua drummen kan ik daar al mijn passie in kwijt, daarom ben ik ook op zoek naar een band die dit soort nummers wil spelen. Het liefst in de buurt van Haarlem of Alphen aan den Rijn. Leeftijd maakt wat mij betreft niets uit.

Muzikantenbank user Dionne MokkenstormDionne Mokkenstorm

Drummer

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Beste Muzikanten, Graag zou ik met mede-muzikanten, gitaristen (zanger(s), toetsenist, een band willen vormen om muziek te maken met top-nummers uit de jaren '60. Nummers van o.a. The Animals, Byrds, Fleetwood Mac, Kinks, Beatles, Stones, JJ Cale, Dylan, Cocker Creedense Clearwater, John Mayall, Dire Straits, maar ook van Nederlandse bands zoals The Outsiders, Brainbox, Cuby, Golden Earing etc. Bedoeling … meer »

Piet