Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 62x bekeken

Ik ben 39 jaar en woon in Heerlen. Ik zoek een band die wilt optreden. Covers en eigen muziek vind ik allebei leuk. Ik heb ervaring met het spelen in bands en met optreden. Repeteren ergens tussen Kerkrade en Sittard en leeftijden tussen de 20 en 50 jaar. Groeten, Eric

Eric Langen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Drummer zoekt bandHoi ik ben drummer en wil graag weer aan de slag heb zelf 10 jaar in een coverband gespeeld gemiddeld 15 optredens per jaar geen pro maar ook geen beginner Mijn voorkuer Kings X - the Cult - foo fighters tribute bands maar coverbands is ook prima Het liefst om de week repeteren donderdags of woensdag , max 6 of 8 optredens per jaar ivm gezin ik kom zelf uit papendrecht

Muzikantenbank user FrançoisFrançois

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 104x bekeken

Drummer zoekt coverbandHet is nu een jaar geleden dat ik gestopt ben met mijn band Hotstop. Wij deden ongeveer 35 optredens per jaar, en het begint nu echt te kriebelen. Ik moet het podium weer op. Mijn doel is simpel. Friesland plat spelen met onvervalste enthousiasme zonder al te veel poespas. Ik beschik over een oefenruimte, een professioneel drumstel, geluidsinstallatie en microfoons voor een 5 koppige band. Alles … meer »

Muzikantenbank user Wouter BoumaWouter Bouma

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Drummer zoekt bandIk ben op zoek naar een band in de omgeving Dordrecht/Breda. Mijn muzieksmaak is veelzijdig, maar indie/rock/soul/pop hebben mijn voorkeur. Ik drum ongeveer 3 jaar en heb ervaring met het spelen in bands.

Muzikantenbank user Lisa BlankensteinLisa Blankenstein

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, Funky

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 73x bekeken

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, FunkyHoi, ik ben Beppe, 53 jaar, drummer en ik woon in Amstelveen Ik heb rond 15 jaar ervaring als amateur drummer en ik zoek een gezellig goed nieuw uidaging in een band. Ik hou van blues 9 (veel variate van), Classic Rock, Soul en Funky, meer de traditioneel en old school. Ik speel vintage drums en cymbal, dus goed sounds en groove is voor me belangrijk. Iemand in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam? Let's … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Drummer zoek ambitieuze muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Ciao!! Ik ben een drummer, 31 jaar oud, met veel ervaring die serieuze/ambitieuze mensen zoekt. Mijn hobby/'band' neem ik heel serieus en verwacht dit ook van anderen, door middel van hun drive/inzet. Samen wekelijks repeteren, optreden en dan met z'n allen zien waar het schip strand! En natuurlijk wordt het ook gezellig ;) De muziekstijl die we gaan maken maakt me niet zoveel uit, zolang er … meer »

Koen

Drummer zoekt Straatartiesten omgeving Den Bosch!

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Hallo allemaal, voor een fun project ben ik opzoek naar max. twee (akoestisch) gitaristen of gitarist/bassist om een straatmuziek band op te richten. Het Doel: Livemuziek maken en gezelligheid! Als je kan zingen is dat een dikke vette pré! Qua muziek: zo gevarieerd mogelijk, van Pop tot Blues, van Rock tot Heavy Metal, van klassiekers tot moderne hits, eventueel ook minder bekende genres, zolang … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Drummer zoekt bandIk zoek een band in Den Haag en omgeving om eigen nummers te schrijven, af en toe live te knallen en de studio in te gaan. Mijn muzieksmaak is heel breed maar ik zoek een band in de straat van Deftones. Ik reageer niet terug op mails die afwijken van de stijl die ik zoek.

chuckholio