Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drumster zoekt band, drum nu 1,5 jaar

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Drumster zoekt band, drum nu 1,5 jaarHoi, Ik drum sinds 1,5 jaar, dat is in drumtermen nog niet erg lang maar kan al zeker de basics. Ik heb wekelijks les en heb thuis een drumset maar i merk dat alleen spelen minder motiveert o er elke week achter te zitten. Ik zoek een band waar ik nog in kan groeien. Ik denk dat een beginnende band het beste zou matchen! Ik woon in Utrecht, ben vrouw, 26 jaar en werk. Mocht je meer willen … meer »

Manou

Muzikanten gezocht voor alternatieve rockband

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 147x bekeken

Ik ben op zoek naar beginnende/licht gevorderde muziekanten uit de regio Arnhem die met mij een alternatieve rockband willen beginnen in de stijl van een mix tussen Oasis/Biffy Clyro. Zelf ben ik drummer en heb ik enkele jaren band ervaring,maar sta al een tijdje stil in m'n ontwikkeling. Ben je gitarist, basisst of toetsenist en interesse dan hoor ik het graag.

Lucas

Drummer zoekt rock cover / tribute / inval werk

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 119x bekeken

Hoi, Ik ben een drummer van 41 uit Nieuw-Vennep met een werkmentaliteit als het gaat om het inleren van een repertoire in de categorie: pop, rock, hardrock, poppunk. Is jullie drummer onbeswchikbaar en hebben jullie snel iemand nodig aarzel dan niet en neem contact op. Boven aan mijn lijstje staat het formeren van / aansluiten bij een strakke Foo Fighters tribute maar aansluiten bij een bekende … meer »

Muzikantenbank user Ronald DopperRonald Dopper

Zangeres en drummer zoeken band

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 88x bekeken

Zangeres (v) en drummer (m) van 18 jaar zoeken samen een leuke band om in te spelen. Ik als drummer heb al zo sinds mijn 13de in verschillende bandjes gespeeld en zoek nu samen met een vriendin van mij een nieuwe band. Zij heeft nog geen ervaring met in bandjes spelen en zou het graag eens uit willen proberen. Qua genre houden we allebei erg van muziek in de sfeer van bijvoorbeeld Amy Winehouse.

Freek Kup

Drummer looking for band / project / people!

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 72x bekeken

Hello everyone, I'm a 26 year old drummer hailing from Breda. I've been playing for about 8 years and play a variety of styles. I moved to Rotterdam about a year ago and am looking for bands or projects to join. My taste is very broad.. anything goes, really. I'm not excluding any genre but my preference goes out to anything that grooves or is experimental. If you think we could be of *any* … meer »

Muzikantenbank user Mike PostMike Post

Drummer zoekt rock/hard rock of metal band omgeving arnhem nijmegen apeldoorn

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 121x bekeken

hallo ik ben floris een 18 jaar oude drummer met 8 jaar drum ervaring ik studeer op het rijnijssel in arnhem voor muziekant. ik ben op zoek naar een bestaand bandje of mensen die graag een band willen vormen met de genres hier boven genoemd. ben jij enthousiast of zoek je als band een drummer ? laat het me weten!! email : Florisloef@*****.com

Muzikantenbank user Floris LoevenFloris Loeven