Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 1643x bekeken

Drummer zoekt coverbandIk ben een 37 jarige drummer uit Waalwijk. Ruime ervaring, goede gear welke altijd in orde is. Ik zoek een band om lekker en gezellig t podium op te gaan om kwalitatief een goed stuk muziek weg te zetten. Hieronder mijn YouTube kanaal met verschillende live video’s. https://www.youtube.com/user/MichelvGent

Michel

Drummer /vocals

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 107x bekeken

tot afgelopen weekend 55 jaar podium ervaring. drummer met vocals 2,e 3,e solo partijen gezien mijn podium ervaring weet je dat ik niet meer de jongste ben van de klas 70 jr maar gelukkig nog erg fit en vooral wat muziek betreft. Door een verstoring in de onderlinge verstandhouding zijn wij als regio bekende jaren,60/,70 band gestopt per 17-7 2018 na 11 jaar. Daarom ben ik nu op zoek in mijn directe … meer »

jan van der heijden

Drummer zoekt (metal) band

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Drummer zoekt (metal) bandAllround getrainde drummer met 23+ jaar ervaring op de kit zoekt na een bijna 7 jaar durend uitstapje op de Antillen een uitdagende, nieuwe (metal) band om mee te spelen. Momenteel ben ik onder begeleiding van een drumleraar mijn spel aan het bijwerken en o.a. jazz, funk en blues aan het bestuderen en ben van plan in NL door te gaan lessen. Oneven maatsoorten, polyritmes en dubbele bass gaan mij … meer »

Muzikantenbank user Robert StuurRobert Stuur

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 127x bekeken

Drummer zoekt bandDrummer van 18 jaar oud zoekt een nieuwe band om in te spelen. Drum sinds mijn tiende en in bandjes gespeeld vanaf mijn 13de. Hou voornamelijk van alle genres rock en wat pop. Twijfel niet om me te contacteren!

Freek Kup

Drummer looking for..

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 110x bekeken

Hello, I am looking for a band or musicians with very high standard in order to perform/tour as soon as possible. My experience is vast,I played many tours in europe and overseas as well with different bands,same goes for studio recordings. If you have any questions,feel free to ask; only serious people bands will be considered. please no beginners (no disrespect intended) or timewasters

Muzikantenbank user DMDM

Drummer zoekt band Eindhoven.

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Hey, Drummer van 19 bied zich aan. Ik drum al 9 jaar met passie en zou graag een bandje willen beginnen/ joinen. Een paar van mijn favoriete artiesten zijn; Pond, Led Zeppelin, Tame impala, Colour Haze, Kyuss, Fu manchu, Qotsa, Mild High Club. Ik zoek dan ook iets in het genre psychedelic/ stoner rock. Maar ik sta ook open voor andere suggesties. Ik woon in waalre en indien nodig heb ik de beschikking … meer »

Stijn wittenberg

Drummer met wat ervaring, hard- rock / metal genre.

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 102x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jurgen, ik ben 18 jaar en ik drum al ruim 10 jaar. Ik heb wat podium ervaring na mijn vorige pop- rock band 'Reachless'. Ik zou graag weer op het podium staan met een gezellige groep om plezier te maken maar ook zeker om op een hoger niveau te komen. Mijn voorkeur gaat uit naar het hard- rock of metal genre, maar met de oudere rock kan ik het ook goed vinden. Bij interesse graag … meer »

Muzikantenbank user Jurgen WeversJurgen Wevers