Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 109x bekeken

Ik ben Frank, 24 jaar en ben opzoek naar een band in het Metal genre; in de provincie Groningen. Ik kan best veel genres spelen zolang het maar niet tè snel is. Zelf speel ik veel symphonic, death en metalcore. In de 2 bands waar ik nu in speel kom ik niet echt tot m'n 'recht'. Vandaar dat ik opzoek ben naar gelijkgestemden die goed hun instrument kunnen bespelen en ook al wat ervaring hebben met … meer »

Muzikantenbank user Frank de JongeFrank de Jonge

Beginnende drummer zoekt bassist/gitarist om mee te jammen in Haarlem/Amsterdam

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 119x bekeken

Sinds twee jaar ben ik weer aan het lessen en het lijkt me heel eg leuk om laagdrempelig te beginnen met samenspelen. Ik ben daarom op zoek naar een bassist en/of gitarist die het leuk zou vinden samen te jammen. Kort over mij: ik ben Maartje, 34 jaar, woon in Haarlem, maar spelen in Amsterdam is ook geen probleem. Ik hou van pop, indie, rock en een beetje funky mag het ook wel zijn.

Muzikantenbank user Maartje MeesterberendsMaartje Meesterberends

Drumster (28) zoekt band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Ik ben opzoek naar een amateur coverband, in de richting van Breda/Tilburg/Den Bosch/Eindhoven. Voor mij staat plezier hebben op nummer 1, waarbij het leuk is (maar geen vereiste) om zo nu en dan op te treden. Het liefste zou ik wat steviger werk willen drummen, dus bijvoorbeeld alles wat richting rock gaat. Dit kan bijvoorbeeld blues, country, folk of metal zijn, als er maar wat power in zit. Leeftijd … meer »

Laura

Drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Al 50 jaar als muzikant actief. Ben drummer in een bigband Crossover uit Schiedam. en drumt bij het podiumorkest Rijnmondband 3 uit Schiedam. Ben op zoek naar een nieuwe uitdaging als drummer in een blues / jazz band. Gr...André

André van der Steen

Ervaren drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Ben op zoek naar een leuke coverband. Genre vrij breed maar geen metal-achtige muziek. Regio Roosendaal / Tilburg en omstreken. Leeftijd rond de 50. Ben ook geen broodspeler maar paar keer per jaar optreden is wel leuk / gewenst. Plezier hebben staat voorop maar wil ook wel enige vorm van kwaliteit nastreven.

Johan Brouwer

Drummer zoekt band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 130x bekeken

Ik ben op zoek naar een nieuwe band in Groningen. Mijn doel is om een keer per week te repeteren, nummers te schrijven, op te treden en op te nemen. Qua stijl sta ik voor veel open, maar heb niet overal zin in (geen punk, metal en covers). Ik heb in verschillende bands met verschillende stijlen gespeeld en speel zelf ruim 20 jaar. Bands waar ik goed op ga zijn (in random order) The Kooks, Red Hot … meer »

Fabian Hoogvorst