Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nijmeegse Metaldrummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 24x bekeken

Hallo, Ik ben Rainier een drummer van 48 Jaar ik ben op zoek naar een metalband die lekker rechtdoor speelt in de trant van Megadeth, Metallica, Dio. Ik woon in Nijmegen, het liefst in de buurt van Nijmegen en ongeveer de zelfde leeftijdscategorie. Groeten Rainier p.s Je kan ook bellen Tel: 06-40876234

Rainier

Drummer zoekt band (Utrecht)(27)

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 80x bekeken

Drummer zoekt band (Utrecht)(27)Hoi Band, Goed dat je er band. Ik heb jarenlang, urenlang gedrumd. Zoveel dat ik van m'n hobby mijn beroep wilde maken en daarom deed ik auditie bij de popacademie. Ik behoorde niet tot de beste 3 en sloeg daarmee m'n droom in duigen. Dus stopte ik m'n drumstel in een kast en ging hup, het studentenleven in. Nu bijna 10 jaar later kriebelt het aan alle kanten en van een beetje tikken op … meer »

Thomas

Drummer zoekt band om te knallen on stage!

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 57x bekeken

Drummer van 33 uit de directe omgeving van Nijmegen zoekt band. Wekelijks repeteren is erg leuk, maar niets is mooier dan een vette gig “aftikken”. Ik zoek dus geen hobbyband zonder podiumambities, maar een serieuze coverband waar kwaliteit en lol hoog in het vaandel staan. Ik heb veelal semi-prof gespeeld met een allround repertoire; Rock,pop, funk,soul… Daarnaast beschik ik over eigen vervoer, … meer »

Sander Willemse

Drummer zoekt Rock band

Drummer zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 76x bekeken

Drummer, 24 jaar met 11 jaar ervaring zoekt leuke Rock/bluesrock band om gigs te doen en een repetoir op te bouwen. Beschik over een eigen auto, heb al podiumervaring en kan al flink wat nummers meespelen Erg gemotiveerd om weer het podium te beklimmen. Hou van alle soorten rock, of het nou heavy is of niet! Covers of eigen werk maken mij niet uit, zolang het maar lekker klinkt en het gezellig … meer »

Muzikantenbank user Valentijn VeldhoenValentijn Veldhoen

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Ervaren drummer zoekt band. Muziekstijlen zijn divers, maar geen jazz en heavy metal spul. Liefst instappen in een goedlopende band. Aantal malen per jaar optreden. In bezit van eigen gear en kan dus direct podium op. Kan ook nog zingen, maar alleen backing vocals. Regio: van Bergen Op Zoom t/m Breda.

Stefan B

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 71x bekeken

Drummer (29, uit Rotterdam) zoekt muzikanten om een band op te zetten met invloeden uit de jazz,fusion, latin,afro,wereld,rock- muziek, en het liefst een combo hiervan. Ik zoek mensen met een serieuze/toegewijde inzet, en het liefst repeteren rondom Rotterdam. Vriendelijke groet, Koen Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Koen

Drummer percussionist zoekt ( licht hysterische) soulband

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Loose drummer/ percussionist (45) uit Amsterdam zoekt bestaande band of muzikanten om een band te vormen om te komen tot een groovy organische band. Denk aan Macy Gray, Prince, Marvin Gaye, Snoop Dogg NERD, Kiteman. Extase, dynamiek en organische live structuur. Kortom, Soul, gospel, Rock en R&B, schaamteloos en mogelijk experimenteel. Ben in bezit van kleine oefenruimte in centrum Amsterdam. Tune … meer »

peter