Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste Drummer (16 jaar) zoekt band

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 104x bekeken

Hoi, Ik ben een 16 jarige drummer uit Zutphen, erg enthousiast en vind het leuk om samen met anderen te spelen maar ook om zelf teksten en nummers te schrijven. Ik ben op zoek naar een actieve groep om samen mee te spelen. Qua genres speel ik vooral metal, pop en rock, maar ik expirementeer graag en speel ook wel eens rap artiesten

Tycho

Beginnende drummer (50+, Delft) zoekt gitarist/bas/zanger om 70-ties rock te spelen

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Beginnende drummer (50+, Delft) zoekt gitarist/bas/zanger om 70-ties rock te spelenHallo, Gewoon lekker spelen, relaxed en niet te serieus. Ik heb nu 2 jaar les (Rob Kramer Delft) en het lijkt me leuk om samen te spelen. Waar ik van hou zijn de Stones, Free, Neil Young, Herman Brood, Faces, Lou Reed, Raconteurs...vanalles in die richting met lekker veel solo gitaar! Zelf nummers maken ook prima. Zou mooi zijn wanneer het in Delft kan. Ik heb een elektronisch drumstel, maar kan … meer »

Hilbrand Bodewes

Drummer 57 zoekt z'n bril

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Gevonden, thanks! Ok, wat ik zoek is stijl a la Jazzanova, Jazztronic. Zeg maar: een bedje van jazz, gegarneerd met funk of soul, reggae of latin. Ervaring 50jr piano, rhodes piano, Hammond 40jr drums, stijlen, de meeste wel denk ik. Van 82 tm 86 beroeps en gestopt. Te vaak m'n ontbijt weg gespoeld met bier. Podia ervaring zoals melkweg, paradiso, tivoli, paard, patronaat e.d. echter we … meer »

Muzikantenbank user LucLuc

Drummer zoek ambitieuze muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 265x bekeken

Hi, Ik zoek muzikanten die gedreven zijn en zich willen committeren aan een band. Dit wil zeggen op een plezierige manier samen iets moois willen bereiken. Zelf ben ik een 31-jarige gevorderde drummer uit Rotterdam die thuis is een veel stijlen en het ook leuk vind om van alles te spelen. De richting die ik op zou willen gaan is; rock, blues, funk jazz, pop, wereldmuziek en het liefst een … meer »

Koen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Helder (Noord-Holland) | 147x bekeken

Goedemorgen, Ik ben een beginnende drummer van 29 jaar woonachtig in de buurt van Den Helder die op zoek is naar een band om mee te kunnen oefenen en spelen. mijn voorkeur ligt bij rock/metal maar vooral met plezier samen oefenen en doorgroeien.

Muzikantenbank user Thijs KoetenThijs Koeten

E-Drummer

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 227x bekeken

E-DrummerIk ben een pensionada E-Drummer, die het drummen van vroeger weer heeft opgepakt nu ik daar voldoende tijd aan kan besteden. Wat ik zoek zijn diverse gezellige amateur muzikanten( bas/gitaar/keyboard/piano..)om te oefenen,en te leren, maar vooral gezellig muziek te maken,wil eventueel akoestisch drumstel aanschaffen. Graag leuke reacties,uit de omgeving Arnhem/Doetinchem.

Muzikantenbank user Karel EleveldKarel Eleveld