Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer/slagwerker

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 57x bekeken

Hallo ik heb een passie voor ritme daarom heb ik voor het drumstel gekozen al op jonge leeftijd. Heb in de tijd dat ik drum 9jaar tot nu 64 jaar al heel wat steilen gespeeld. Nu ben ik opzoek naar een Bluesrock Rock Coverband in de leeftijd categorie 50 jaar en ouder om goede nummers te spelen en dat te laten horen op het podium eens in de maand. Zoeken jullie een ritme vaste Drummer mail me. Groetjes.

Muzikant

Experienced 28yo drummer looking for some gigs

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Experienced 28yo drummer looking for some gigsHello to the world of music! My name is Daniel, I’m 28 years old, and I have years of experience from hundreds of concerts as a drummer in a pop-rock band in the Czech Republic, where I performed with my former band Liwid on big festival stages like Rock for People, Votvírák, Vysočina Fest, etc., and played at festivals as a supporting act for world-renowned bands, as well as going on summer … meer »

Muzikantenbank user Daniel RokůsekDaniel Rokůsek

Drummer zoekt een rockband omgeving utrecht/zuidholland/noord-braband

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 47x bekeken

Hallo allemaal Mijn naam is Jesse, 29 jaar oud. Van origine ben ik een slag gitarist. Mijn wil om te drummen is groter geworden in de loop der tijd en zou het graag in een band willen drummen. Ik heb een elektrische drumkit om op te oefenen maar ik heb nog geen double bass en cymbals liggen maar die komen er absoluut Ik houd van rock/metal muziek. Ik ben makkelijk te bereiken op 0638345249

Muzikantenbank user jesse hooijmansjesse hooijmans

Drummer zoekt band/ andere muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Drummer zoekt band/ andere muzikantenHey!! Ik ben Koen een (35-jarige) drummer uit Rotterdam met veel ervaring die op zoek is naar een gepassioneerde band of muzikanten die samen magie willen creëren! Muziek die ik zelf fijn vind om te spelen past in het hokje; jazz, funk blues, pop, rock, wereld, experimenteel/avantgarde. Mijn voorkeur gaat uit naar een band rondom Rotterdam die doordeweeks repeteert. Kun jij of jullie jezelf … meer »

Koen

Beginnende drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Assen (Drenthe) | 103x bekeken

Hey hallo allemaal, 2 jaar geleden ben ik begonnen met drummen en kan (al zeg ik het zelf) al wel aardig spelen. Nu lijkt het mij ontzettend leuk om in een band te zitten. Ik hoef nog niet zo zeer op te treden (ook al zou het wel leuk zijn) maar ik zoek vooral mensem om lekker mee te jammen en hoop ik hiermee dat we allemaal beter worden met ons instrument. Beetje over mezelf: Ik ben Julian, … meer »

Julian Vianen

Drummer (28) zoekt pop, rock, coverband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 110x bekeken

Hi! Zoekt jullie coverband een enthousiaste drummer? Stuur me dan vooral even berichtje! Ik loop warm voor Bon Jovi, Golden Earring, Di-rect, Blof, Bruno Mars en de huidige top 40 lijst. Leuk, een berichtje als dit, maar even bellen is volgens mij de makkelijkste manier om te kijken of het klikt. Ik kom graag in contact!

Dennis