Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Hallo, Mijn naam is Sjef van Iersel en ik ben als ervaren drummer op zoek naar een band uit de omgeving 's-Hertogenbosch. Soul, funck, danceclassics, jaren 70,80 en een knipoog naar modernere nummers, maar ook Nederlandstalig zijn mijn ding. Ik zoek een band waarbij gestreefd wordt naar een goed tot hoog niveau van muziek en waarbij ook een onderlinge klik moet zijn. Waarbij repetities en optredens … meer »

sjef van iersel

Crazy Wild Hard Hitting Rock Drummer zoekt toffe (Hard) Rock of Heavy Rock/Blues Band!

Drummer zoekt band in Limburg (België) | 113x bekeken

Crazy Wild Hard Hitting Rock Drummer zoekt toffe (Hard) Rock of Heavy Rock/Blues Band!Zoek voor een nieuwe uitdaging een te gekke Rock of Heavy Blues Band. Heel veel ervaring, podium beest met 2 x 26 inch ultra heavy bassdrum kit in de stijl van Alex Van Halen. Drum stijl: Cozy Powell, Steven Adler, Tommy Lee, Brain Downey, Tommy Aldridge. Zoekt een band die optredens heeft en veel live wil spelen, producties wil maken en voor het echte grote werk wil gaan. Heb met een groot aantal … meer »

Muzikantenbank user CrazystixmanCrazystixman

Conservatorium drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Mijn naam is Erik Akkermans (48jr) Afgestudeerd conservatorium drums in Rotterdam 1994. Ik ben 15 jaar beroepsmuzikant geweest en nu inmiddels alweer 10 jaar buiten de muziek werkzaam. In die tijd aardig wat projecten achter de rug die helaas meestal niet verder kwamen dan de repetitieruimte. Om die reden ben ik dan ook (met nadruk) op zoek naar een band met optredens. De ‘vibe’ van een podium … meer »

Erik Akkermans

Drummer looking for a band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Drummer looking for a bandHi folks, I am a drummer looking for a math-rock or post-rock or stoner or doom or post-hardcore or grunge band, or a nice combination of two or more of these genres. -- I have been drumming for 15 years with a lot of experience in both live and studio, different genres (nu-metal/crossover/alt-rock/math-rock), in bands like: https://myspeakingshoes.bandcamp.com/ https://youtu.be/oK9izXCkwjc?list=PLQhiA974rO8UWogx15lAAIeDS0U1b7kLC https://soundcloud.com/alceband https://www.youtube.com/watch?v=9KuU2TAxj9E https://www.instagram.com/p/BizuTsihDqd/ -- In … meer »

Muzikantenbank user Luca FiandriLuca Fiandri

Drummer nodig voor studio opnames?

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Drummer nodig voor studio opnames?Hallo allemaal, Mijn naam is Jelle Huiberts en ik speel momenteel bij Jeangu Macrooy en KOVACS. De laatste tijd speel ik vooral live maar heb veel zin om weer meer opnamesessies te doen. Ik heb een studio in Amsterdam en heb een collectie aan drums, bekkens en microfoons. Ik heb jazzdrums gestudeerd in Amsterdam en speel vooral pop, soul, singer/songwriter en alles met electronische invloeden. … meer »

Muzikantenbank user Jelle HuibertsJelle Huiberts

Drummer (60+) Still alive & kicking zoekt coverband. Regio Utrecht, Amersfoort eo.

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 135x bekeken

Hi, zoals de titel al aangeeft zoek ik een band of muzikanten (> goed niveau) die het ook leuk vinden om covers te spelen uit de '60 en '70ties met wat uitstapjes naar zowel ouder als meer recent. Het liefst sluit ik weer aan bij een bestaande band maar samen iets nieuws beginnen is ook een optie. Ben opgegroeid in de Haagse beatscene van weleer. Een greep uit de muziekvoorkeur: Eagles, Fleetwood, … meer »

Roy Apcar

Amateur drummer zoekt gezellige jam genoten

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Hallo iedereen! Mijn naam is Lucas, ik woon in Utrecht, ben 22 jaar oud en wil graag voor het eerst met wat mensen samenspelen in een band. Omdat het voor mij de eerste keer zal zijn en ik pas een jaartje of 4 speel, sta ik open voor alles. Ik vind het prima om van alles dus te spelen, van pop naar soul naar metal! Als er dus nog een band of gewoon iemand op zoek is naar een drummer om gezellig mee … meer »

Lucas Gyurik