Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Ervaren Drummer//zanger zoekt oudere muzikanten voor een kleine Bigband! Gezocht: Sologitarist, Bassist, Toetsenist (piano/hammondorgel), Trompettist, Tenoorsaxofonist, Barritonsaxofonist, Zangeres. Graag ervaren muzikanten, waarvan de blazers geacht worden goed arrangementen te kunnen lezen. Zoals de titel al aangeeft, is het de bedoeling om een goede band samen te stellen die Blues, Jazz wat … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Drummer 60+ zoekt blues, rhythm&blues, blues rock band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Drummer 60+ zoekt blues, rhythm&blues, blues rock bandHallo allemaal, Ik speel pas vanaf 1969 en heb veel podiumervaring zowel in de kleine kroegen als op festivals. Ik zoek een band of muzikanten die graag muziek maken en veel respect hebben voor iemands kwaliteiten, kritiek is goed maar wel elkaar steunen. Buiten dat veel plezier in het maken van muziek en met elkaar is een must. Maximaal 50 km rond Breda.

Willem van Kempen

Enthousiaste drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar een enthousiaste band of muziekanten die met mij aan de slag wil gaan. Ik drum al een aantal jaar en ben voormalig drummer van een pop-punk band. Hiermee heb ik ook een paar keer opgetreden. Nu zoek ik een band die in de richting rock/alternatieve muziek wil gaan spelen en in de buurt van Helmond kan repeteren.

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken

Ambitieuze Drummer (16) zoekt band met potentie !

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Ambitieuze Drummer (16) zoekt band met potentie !Hoi! Ik ben Koen, 16 jaar en ik ben op zoek naar een band met ambitie, ervaring en passie voor de muziek. Aangezien vervoer altijd wel een dingetje op mijn leeftijd is, is de regio Bergen op Zoom/Breda ontzettend handig of er zou wat geregeld moeten kunnen worden met carpooling etc.😄 Ik heb de afgelopen jaren redelijk wat band en podium ervaring opgedaan en ben opzoek naar een leuke uitdaging. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Koen VaelKoen Vael

Ruim ervaren drummer op zoek naar ...?

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 131x bekeken

Ruim ervaren en breed georiënteerde drummer zoekt een nieuwe/aanvullende uitdaging. In bezit van ruime keuze aan goeie spullen en eigen vervoer. Ik zoek bij voorkeur aansluiting bij een bestaande formatie en ik heb een voorliefde voor origineel/eigen werk, maar ik sluit niets uit. Ik werk graag met mensen die hun muziek als meer zien en beleven dan “een leuke hobby” (hoewel het dat ook kan … meer »

Dimitri Muskens

Drummer (32) zoekt NEW COUNTRY band /singer-songwriter

Drummer zoekt band in Almere (Flevoland) | 97x bekeken

Drummer (32) zoekt NEW COUNTRY band /singer-songwriterBeste mensen, Mijn naam is Pim de Mol, ben 32 zomers jong en woon in Zeewolde (FL). Ik heb een fulltime baan en zoek daarnaast een New Country Pop band/zangeres/zanger (denk aan Luke Combs, Florida Georgia Line, Mitchell Tenpenny, Carrie Underwood) waarmee ik kan optreden en mijn passie drummen mee kan uitoefenen. Plezier staat voorop. Ik heb professionele gear en eigen vervoer. Ik hoor graag … meer »

Muzikantenbank user Pim de MolPim de Mol