Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend bassist zoekt funk/disco/soul band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Beginnend bassist zoekt funk/disco/soul bandIk ben Pascal en ben opzoek naar een funk, disco en/of soul band. Ik speel en luister graag muziek van o.a. George Benson, Luther Vandross, Kashif, Parcels, L'imperatrice en vergelijkbare muziek. Ik ben sinds kort begonnen met het spelen van de basgitaar en daar zou ik graag meer ervaring in willen krijgen door in een band te gaan spelen. Ik heb al meer muziekervaring en k merk dat ik het spelen van … meer »

Muzikantenbank user Pascal TiemensPascal Tiemens

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Hallo iedereen! Mijn naam is Elvira, ben 31 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik heb flink wat hobby's o.a. ook zingen, ik ben geen professional maar doe het met veel plezier en ik zou het geweldig vinden om deze passie met andere muziekliefhebbers te kunnen ervaren/delen. Echter zoek ik mensen die van Pagan Folk/ Medieval Folk / Fantasy / Game muziek houden want dat is mijn forté en past bij mijn … meer »

Muzikantenbank user ElviraElvira

Gitarist (20) zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Gitarist (20) zoekt bandHey, ik ben Indra (20) en ben een ervaren gitarist. Ik heb in meerdere bands gespeeld en opgetreden. Nu ben ik opzoek naar iets nieuws. Mijn genres liggen vrij breed: voornamelijk (alt-)rock, funk, maar ook grunge, punk en hardrock. Blues vind ik ook geweldig. Voel je vooral vrij om me een berichtje te sturen bij interesse/vragen. FB: Indra Budidarma Insta: @indraa_bd

Muzikantenbank user IndraIndra

AltRock/Poprock/Soul/Blues Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Hoi! Ik ben Nadia, 24, en ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten die een band willen oprichten. Ik heb ervaring met optreden en studio opnames, en zelf zing en schrijf ik al 15 jaar (maar ik zat niet altijd bij een band). De algemene righting van muziek waar ik naar opzoek ben is altrock, maar ik sta ervoor open om te experimenteren natuurlijk! Mijn voorkeur gaat naar Badflower, Nothing … meer »

Muzikantenbank user NadiaNadia

Zangeres zoekt Muzikant(en)!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Hey hoi! Ik ben Floor, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Al van jongs af aan zing ik met veel plezier en ik ben nu op zoek naar muzikanten om samen mee te spelen. In het verleden heb ik in een bandje gezongen en heb ik ook akoestisch opgetreden. Mijn stemgroep is alt en ik heb voorkeur voor een mix van pop, rock en soul. Ben jij op zoek naar een enthousiaste zangeres om je band compleet te maken? … meer »

Floor

Grunge/Funk gitarist uit Groningen zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 215x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper