Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 183x bekeken

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)Bandje: Hallo! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben 21 Jaar. Ik heb een hele grote passie voor muziek en ik doe dit al sinds ik heel erg klein ben. Sinds de basisschool doen wij eigenlijk al sinds groep 1 musicals en met zang en op mijn 9e en 10e speelde ik als de vogelverschrikker in ‘The Wizz’ en Miss Hannigan in ‘Annie’. Daarna heb ik kunst school Vathorst College afgerond, en eindexamen … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins

Zangeres / writer wil band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Zangeres / writer wil band startenHaaaai!:) Mijn naam is Romie, 25 jaar, en woonachtig in Delft. Ik ben op zoek naar leuke muzikanten, die gedreven zijn om zelf muziek te schrijven en op te treden ook met wat covers uiteraard. Artiesten die mij aanspreken: kiana lede, alessia Carla, Khalid, rihanna, kehlani. Genre pop/ hip hop vibes. Ik wil vooral iets nieuws en origineels doen. Who’s with me?! Liefs Romie

Romie

Zanger (23 jaar) zoekt band omgeving Den Haag

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hoi hoi, Ik ben vincent en ik zoek bandleden om regelmatig mee te jammen en op te treden(uiteindelijk ook voor audities aan een muziekstudie). Ik zing vooral in stijlen als pop/soul/disney, maar sta ook open voor andere genres. Ik heb nu 5 jaar zangles(mix van privé en online). heb je interesse of vragen? stuur dan een mailtje naar vincent0077@*******.nl of reageer op deze post!

vincent

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producerHallo Allemaal, Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw onafhankelijk platenlabel Pistex Records. Pistex heeft een nieuwe visie voor een nieuw onafhankelijk platenlabel met indie-spirt met een groot labelbereik. Pistex wil kwaliteitsmuziek uitbrengen met modern popgeluid. Werk samen met een groep artiesten, songwriters en producers om gezamenlijk nieuwe popsongs te ontwikkelen en te produceren … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Talentvolle mannelijke gitarist gezocht die bij voorkeur ook kan zingen (Leeftijdscategorie 25-35)

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 176x bekeken

Beste mensen, Ik ben op zoek naar een mannelijke talentvolle gitarist (leeftijd tussen 25-35) die bij voorkeur ook goed kan zingen. Ik zou graag klein willen beginnen en samen een eigen YouTube kanaal willen starten om zo covers te maken. Ik geef mijn Instagram zodat je een beeld van mij kunt krijgen en dat is; lindsayalyss. Je kunt mij een DM sturen als je geïnteresseerd bent of vragen hebt etc … meer »

Muzikantenbank user LindsayLindsay

Zangeres zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 443x bekeken

Zangeres zoekt band (eigen werk)Mijn naam is Maxime en ben op zoek naar een band onder de naam: ‘Louime’ in het gerne: Pop, Reggae en folk met inspiratie van Will and the People, Selah Sue, Amy Winehouse & Bob Dylan. De filmpjes die je ziet, is eigen werk. In Utrecht heb ik in meerdere bands gespeeld alleen ben ik nu op zoek naar een band dat meer in de buurt ligt, in de regio tussen Eindhoven en Weert. Graag een formatie … meer »

Muzikantenbank user Maxime BeelenMaxime Beelen