Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 95x bekeken

Zangeres zoekt gitarist.Beste lezer, Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar oud. Ik zing al een hele tijd en treedt ook regelmatig op, dit soms met een gitarist, soms met een karaoke versie van YouTube geplukt ;). Ik wil graag wat meer gaan doen met muziek, maar loop vast omdat ik geen instrument kan bespelen. Het lijkt mij heel tof om covers op te nemen (ik heb eventueel opname apparatuur), eigen nummers te schrijven en op … meer »

Muzikantenbank user Lotte SturkLotte Sturk

Zanger & Pianist zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Zanger & Pianist zoekt een bandNa jaren mijn buren te hebben geïrriteerd met mijn muziek ben ik nu op zoek naar een band om samen muziek mee te maken. Ik zing en ik begeleid mezelf met piano en soms met gitaar. Met optreden heb ik ervaring. Ik heb jaren zangles en pianoles gehad en ik heb mezelf gitaar geleerd. Ik ben erg flexibel, creatief en ik heb veel muziekkennis. Kwa muziekstijlen speel ik voornamelijk pop/rock, maar … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Ervaren Leadzangeres/ Frontwomen zoekt muzikanten/ band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 462x bekeken

Ervaren Leadzangeres/ Frontwomen zoekt muzikanten/ bandMijn naam is Tracy, ik ben 23 jaar oud en zangeres. Ik heb de afgelopen 4 jaar in verschillende bands gespeeld. Hierdoor heb ik veel podium ervaring op mogen doen. De bands waren in het genre Metal/ hard Rock/ Rock en Blues Rock, waarin ik zowel covers speelde en eigenmateriaal schreef. Mijn liefde ligt toch meer bij het schrijven van eigenmuziek. Ik ben opzoek naar ervaren muzikanten die het leuk … meer »

Tracy

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 521x bekeken

Zangeres zoekt bandHi! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om muziek met me te gaan maken. Een leuke tijd tijdens het repeteren, maar wel met het doel om wat optredens te gaan doen. Zelf hou ik van rock en country en zou graag die richting een beetje opgaan. Ik ben 26, woon in Amsterdam en heb enige podiumervaring. Indien nodig kan ik (heel basic) gitaar spelen. Heb jij een band en zoek je een … meer »

Julia

Mensen gezocht die houden van zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 178x bekeken

Mensen gezocht die houden van zingenIk ben Evelien, 26 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik zoek mensen die net als ik houden van zingen. Je hoeft geen prachtige solo stem te hebben, die heb ik zelf ook niet, maar vooral graag willen zingen. Ik zou heel graag met twee, drie of vier mensen twee of meerstemmige stukken zingen of zelf arrangeren. Ik zelf heb een paar jaar zanglessen gevolgd en gezongen in een a capella koor, dus een beetje … meer »

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet

Cher Tribute Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Cher Tribute BandHey! Ik ben Madelon, zangeres en net 29 geworden (if i could turn back time ;) ) Ik speel al een tijdje met het idee om een Cher Tribute band op te zetten. Waarom? Ik heb echt bewondering voor deze vrouw en ben echt gek op haar songs! Daarbij denk ik dat er een groot publiek kan zijn voor een tribute band van Cher! Daarbij heb ik mijn contacten bij verschillende podia en tribute liefhebbers! Het … meer »

Muzikantenbank user Madelon JansenMadelon Jansen

Zangeres zoekt een metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 225x bekeken

Zangeres zoekt een metal bandhoi! ik ben Ingrid en zoek graag een metal bandje in de buurt van Overijssel. ik ben zelf 20 jaar en zing klassiek, opera met symphonic metal sinds mijn 14e als hobby en getraind door een zangenlerares wat mij ook in heeft geleerd om voor een publiek te staan zingen. ik raak geïnspireerd door Nightwish, Within temptation, en Epica als ik een paar bandjes opnoem dan.. :). ik raak ook geïnspireerd … meer »

Muzikantenbank user Ingrid Lamberink (mijn officiële email is: lamberinkingrid@gmail.com)Ingrid Lamberink (mijn officiële email is: lamberinkingrid@gmail.com)

Zangeres en drummer zoeken symfonische metal band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 169x bekeken

Hey guys! Wij zijn Rob (drummer) en Kelsey (sopraan) en wij zoeken muzikanten met dezelfde passie voor symfonische metal en de ambitie om ervoor te gaan! Geïnspireerd door bands zoals Nightwish, Within Temptation en Epica, willen wij graag eigen nummers maken met oog op studiowerk en natuurlijk het podium op! Wij deinzen ook zeker niet terug voor grotere podia. Rob is een doorgewinterde … meer »

Muzikantenbank user Kelsey HendriksKelsey Hendriks

Professioneel allround gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 264x bekeken

Professioneel allround gitarist gezochtHoi! Ik ben op zoek naar een professioneel allround gitarist om samen een cover project mee te starten. Ik ben zangeres van beroep, dus ik werk professioneel, maar natuurlijk draait muziek ook om plezier! We zullen een concept bedenken en een divers repertoire opbouwen met bekende hits om op elk feest de boel op z'n kop te zetten. Het doel is om van dit duo een band te vormen en hiermee veel op te … meer »

Muzikantenbank user Marieke SmidMarieke Smid