Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt bandHi, Mijn naam is Amira, 22 jaar en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik zoek graag een band/groep die met mij samen muziek wil maken en live wil optreden. Ik heb 10 jaar lang zangles gehad en kan ook teksten en melodieën verzinnen. Veel mensen hebben mij verteld dat ik talent heb en goed kan zingen. Om mijzelf te bewijzen wil ik heus live zingen, zodat het duidelijk is dat ik het in mij heb. Als … meer »

Muzikantenbank user amiraamira

(Power) Zangeres zoek gitarist/ pianist/ DJ of Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 186x bekeken

(Power) Zangeres zoek gitarist/ pianist/ DJ of BandNa 3 jaar zangles wordt het toch tijd om een stap verder te maken. Is nog een beginnend podium knaller maar wil hier in groeien en het beste eruit halen! Zing vooral pop nummers maar ook een Aretha Franklin of Ilse de Lange zing ik graag (covers).Benieuwd geworden, stuur me een berichtje en ik stuur graag wat materiaal toe. alisavdloo@*******.com

Muzikantenbank user Alisa van der LooAlisa van der Loo

Gezellige muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 279x bekeken

Gezellige muzikanten gezocht!Hoi allen! Wie heeft er zin om samen muziek te maken en te kijken of we dit kunnen uitbreiden tot zoveel mogelijk optredens. Ik ben Willeke, 27 jaar en wonend in Utrecht. Op dit moment zing ik in een bandje op onze tennisvereniging. Hartstikke leuk! Maar graag zou ik wat meer willen doen en helaas zijn deze mannen niet in de gelegenheid daarvoor. Ik ben opzoek naar enthousiaste mensen, die … meer »

Muzikantenbank user WillekeWilleke

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten in de stijl eind/begin '60/'70

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten in de stijl eind/begin '60/'70Ik ben 25 jaar oud. Ik zing en speel al lange tijd muziek zelf en heb ook basale theoretische kennis. Op zoek naar muzikanten om mee te jammen. Heb veel materiaal qua teksten, ook gedichten en spoken word maar loop zonder anderen vast in het componeren van nummers. Zou graag beginnen met wat blues te spelen en dan eigen materiaal te gaan maken, zoals veel bands in de 60's begonnen zijn. Ik denk dat … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Ik ben een 24-jarige zangeres (en bescheiden gitarist/drummer) met veel ervaring in bands en optreden, en die tot op heden veel eigen nummers heeft geschreven met muzikale vrienden. Ik ben recentelijk verhuisd en zoek naar meer muzikanten in de buurt (piano en/of gitaar en/of drums of dergelijke) die met mij muziek zouden willen maken, en wellicht aan eigen nummers willen werken. Via onderstaande link … meer »

Daphne

Zanger zoekt gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Zanger zoekt gitarist/pianistMijn naam is Johnny Hendriks, inmiddels 30 jaar. Zingen is mijn passie en ik ben op zoek naar iemand om samen nummers mee op te nemen en op te treden. Om trouw te blijven aan mijn eigen stijl ben ik op zoek naar iemand die ook van Pop/Ballads/Poprock houdt; nummers als: Wicked Game, Shallow, Westlife, Covers van Boyce Avenue. Damesliedjes zoals beyonce in een mannelijk jasje steken lijkt me ook heel … meer »

Johnny Hendriks