Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland), 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Ik ben Michiel, 30 jaar en zoek naar een leuke muzikale uitdaging in Amsterdam, of daar in de buurt. Ik zing erg graag Pop, heb een tenorstem en zou het leuk vinden om meer met zang te gaan doen. Ik ben Queer, mijn zangidolen zijn vaker vrouwelijk dan mannelijk, maar nummers die door vrouwen worden gezongen zijn lastig om als man op originele toonhoogte te zingen;). Op dit moment denk ik aan studiowerk/ … meer »

Muzikantenbank user MichielMichiel

Looking for jam!!

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Hi, I started playing the bass 1 year ago, a couple of months ago i moved here in Amsterdam from Italy. I would love to find people to play with 'cause alone i'm losing motivation. I like grunge, rock, funk music but i'm open to all music's genres!

Alice

Band/gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Hoiii! Mijn naam is Serena, 32 en ik ben opzoek naar een gitarist of band om eigen muziek mee te maken. Ik sta voor vele soorten muziek open maar mijn voorkeur gaat uit naar indiepop/elektropop. Ik heb ik het verleden regelmatig opgetreden, ook met eigen muziek en ik zou dat graag weer willen oppakken maar niet alleen :) vandaar mijn berichtje! Leuk als je contact opneemt! Ik woon zelf in Adam dus … meer »

Serena

Zangeres zoekt band - 17-25

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 938x bekeken

Zangeres zoekt band - 17-25Hi iedereen, ik ben Anna ik ben 18 en ik zoek een band in Amsterdam. Ik speel zelf piano, drum en basics op de gitaar en bas, maar mijn voorkeur ligt bij zingen. Ik zoek vooral een rock band, dit zijn wat inspiraties: Arctic monkeys, sonic youth, strokes, bruce springsteen, smiths, kings of leon, aerosmith. Ik vind het ook wel leuk om weleens instrumenten te combineren en nieuwe sounds te vinden, … meer »

Anna