Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland), 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Hi All, Mijn naam is Rosa-Lin Meijer, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd muziek te maken en af en toe op te treden. Zelf zing ik graag pop, folk, een beetje jazz, maar ik sta open voor van alles. Het lijkt me leuk om samen met nog een zangeres/zanger de lead en backing vocals af te wisselen. Zit jij in een band en zoek je nog een … meer »

Muzikantenbank user Rosa-Lin MeijerRosa-Lin Meijer

Hardcore/Metal

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Hardcore/MetalIk zoek een hardcore/Metal band in de buurt van de randstad. Inspiraties: Sick Of It All, Madball, Terror, Hatebreed, Unearth, Killswitch Engage, Glassjaw, Slayer, Suicidal Tendencies, Venom, Behemoth, Mayhem ,Meshuggah, Converge, Fear Factory, Napalm Death, Deftones, Biohazard, Refused, Bad Brains, Sepultura, Machine Head, Pantera, Black Flag, Minor Threat, Helmet. Ik heb ervaring gehad met jammen/improviseren/organiseren … meer »

Muzikantenbank user Daan VerschraagenDaan Verschraagen

Gitarist / Pianist / Songwriter gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 330x bekeken

Gitarist / Pianist / Songwriter gezocht!Hi there! Mijn naam is Marije, ik ben op zoek naar een gitarist en/of pianist en/of songwriter om samen nummers te coveren, eigen werk te schrijven en muziek te maken. Ik ben afgestudeerd musicalartiest, maar heb ontzettend veel plezier in andere stijlen als pop/rock en singer/songwriter dingen (Van Queen, ACDC, Tina Turner tot aan Norah Jones, Wende Snijders, Judy Blank en Ed Sheeran) en nu bezig … meer »

Muzikantenbank user Marije LouiseMarije Louise

WANTED :: Ambitious Musicians for a Jazzy, R&B band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 250x bekeken

WANTED :: Ambitious Musicians for a Jazzy, R&B bandMy name is KEVIN STORM and i am a singer/songwriter. I am looking for ambitious people who are musically creative You dont have to be a professional (which would obviously be great) to reply to this message, but some experience in playing an instrument is a must. The idea is to create a band that could do covers to start with and making own meterial to perform with on stages. I am a VERY ambitious … meer »

Muzikantenbank user Kevin Arsenio CoomanKevin Arsenio Cooman

Zangeres zoekt muzikanten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 304x bekeken

Hoi! Ik ben Ellen, 29 jaar en woon in Amsterdam. Ik zing en ben hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen (wekelijks?) muziek te maken, eigen nummers te schrijven en uiteindelijk ook op te treden. Zelf speel ik piano en gitaar, maar mijn focus ligt op zang. Ik merk namelijk dat ik een beetje blijf hangen in hetzelfde genre (folky, singer songwriter) omdat ik beperkt ben in de manieren … meer »

Muzikantenbank user Ellen HengstmanEllen Hengstman

Beginnend Artiest zoekt (beginnend) manager/coach

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 221x bekeken

Beginnend Artiest zoekt (beginnend) manager/coachHi iedereen, Ik ben 21 jaar en op zoek naar een (beginnende) manager/coach die mij kan begeleiden met het opzetten van een show, jaren 40/50 muziek, klein ensemble, enige dans met live muziek. Ik heb een bepaald beeld in mijn hoofd die ik graag met een manager wil uitwerken. Ik heb al enige ervaring met optredens, zang/dans/acteren en touren door Europa maar wil een volgende stap maken en … meer »

Muzikantenbank user Estelle André-GinoulhacEstelle André-Ginoulhac