Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 206x bekeken

Allround zangeres zoekt bandHallo allemaal! Ik zoek een band :) mijn doel is om minimaal 2 x in de maand op te treden en elke week te repeteren. Het repertoir zal richting de soul, jazz gaan. Ik zoek een percussionist, bassist en een gitarist. Het zal een kleine formatie blijven met een soort akoestische setting. Repeteren in de qfactory. Mail of bel me voor meer informatie. Dan kunnen we elkaar linkjes doorsturen om elkaar … meer »

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson

Gitarist zoekt creatieve muzikanten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Gitarist zoekt creatieve muzikantenHallo, mijn naam is Markus, ik ben 54 jaar oud, speel gitaar en woon in Amsterdam. Na mijn muziekstudie heb ik lange tijd als muzikant gewerkt en veel projecten gedaan tussen jazz, pop en wereldmuziek. Zo’n 10 jaar geleden ben ik gaan werken op het gebied van milieu en duurzame energie, van muziek maken kwam er sindsdien niet meer veel. Maar nu kriebelt het weer en heb ik zin om de draad weer op … meer »

Markus Schmid

Gitarist in Amsterdam zoekt mensen om mee te jammen (punk-dance/indie/rock)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 239x bekeken

Hee iedereen! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk lijken eens te gaan jammen, te kijken of het klikt en eventueel meer. Qua stijl die ik wil spelen moet je denken aan New Order, LCD Soundsystem, Squid, Working Men's Club, Black Country New Road etc. Maar ook Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra of Steve Lacy. Denk dus een beetje aan punk-dance/indie en dat soort dingen. Zelf speel ik gitaar … meer »

J

Ervaren drummer zoekt band in oprichting

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

Even kort maar krachtig; Ik ben Roy, 26 jaar en zoek een band in oprichting in omgeving Amsterdam. Speel zo'n 12 jaar drums en heb al aardig wat optredens in m'n zak, dus ik zoek een band met redelijk wat ervaring. De genres die ik het liefste speel zijn: (southern) rock/ (heavy, thrash, stoner) metal. Zoeken jullie nog een drummer? Stuur me een berichtje en laten we een keer jammen ;)

Roy

Gitarist of toetsenist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 238x bekeken

Gitarist of toetsenist gezochtIk zou graag een duo willen vormen met een redelijk ervaren gitarist of pianist/toetsenist. Liefst jazz- en latinrepertoire (bijv. Bossa's). Misschien later uitbreiden naar een groter combo. Ik heb al veel zang- en podiumervaring. Lijkt me leuk om (kleine) optredens te doen. Op Soundcloud kun je verschillende dingen van mij horen: https://soundcloud.com/you/tracks. Hoewel ik graag jazz en latin zing, … meer »

Muzikantenbank user Joyce CordusJoyce Cordus

Zangeres zoekt allround pop band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 301x bekeken

Zangeres zoekt allround pop band!Hej hallo! Ik ben Isabella, 35 en ik hou enorm van zingen! Ik woon in hartje Amsterdam en merk dat ik het erg mis om te zingen. Ik heb een periode een manager gehad waarmee ik op aardig grote podia heb opgetreden waarbij o.a. verschillende steden op de Koningsdag feesten,meerdere keren op een boot in de Canal Parade en in de (toen nog) Heineken Music Hall. Ervaring' op het podium heb ik dus en … meer »

Muzikantenbank user Isabella WijsmanIsabella Wijsman