Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.Hai :) Ben nieuw op deze site en eigenlijk op zoek naar een band, of mensen die ook een band zoeken, die ook nog niet super ervaren zijn in optredens e.d., maar samen een stijl opbouwen, jammen en misschien vanuit daar kijken naar uitbreiding. Ik heb een foto op mn profiel, ik ben 29 jaar en woon in Amsterdam Noord. Op het NDSM terrein hier zijn wat mogelijkheden tot plekken waar we evt zouden kunnen … meer »

Muzikantenbank user amberamber

Tijd om op te staan,

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Ik voel de urge om op te staan tegen de in ras tempo oprukkende onderdrukkende,bespiedende, alles controlerende heersende orde d.mv. een band op te richten, met een duidelijke boodschap, niet alleen maar tegen, maar ook met een hoopvolle boodschap waar mensen zich in kunnen herkennen. Hiervoor zoek ik een aantal {multie} muzikanten met een eigen geluid, en improvisatie talent. Ik ben gitarist en … meer »

Geluidswerken

Lead Gitarist (30) Zoekt Band (leden)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 250x bekeken

Lead Gitarist (30) Zoekt Band (leden)Hoi! Ik ben een 30-jarige gitarist (zowel elektrisch als akoestisch) met 17 jaar ervaring en woon achtend in Amsterdam Centrum. Speel voornamelijk veel blues/rock en pop muziek. Ik heb in meerdere coverbandjes gespeeld waarbij het repertoire bestond uit nummers van The Doors, The Beatles, SRV, etc. Ik ben op zoek naar gemotiveerde muzikanten om samen een band te beginnen of naar een bestaande band … meer »

Muzikantenbank user Robbert VetterRobbert Vetter

Geluidsman zoekt live bandje (A'dam)

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Beste muzikant, Ik ben geluidsman uit Amsterdam en ik ben op zoek naar een artiest of bandje die veel live speelt in de buurt van Amsterdam. Ik zou het leuk vinden om jullie geluid te verzorgen in ruil voor een paar biertjes om zo meer ervaring op te doen. Mocht je geïnteresseerd zijn en vragen hebben bel/whatsapp dan naar: 0619000990. Of reageer gewoon op deze advertentie. MVG, Immanuel

Immanuel van de Ven

Gitarist aangeboden

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 165x bekeken

Goedemiddag , Na een tijdje niet gespeeld te hebben word het wel weer eens tijd voor een nieuwe band . Ik ben Joey / 38 jaar en kom uit Hoofddorp in bezit van eigen spullen en vervoer . Zou graag in een coverband willen spelen bestaand / of net nieuw het maakt me allemaal niet veel uit . Ik speel nu ongeveer 10 jaar gitaar en heb in het verleden in bandjes gespeeld en ook opgetreden . Ben geen … meer »

joey maas