Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band/gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Hoiii! Mijn naam is Serena, 32 en ik ben opzoek naar een gitarist of band om eigen muziek mee te maken. Ik sta voor vele soorten muziek open maar mijn voorkeur gaat uit naar indiepop/elektropop. Ik heb ik het verleden regelmatig opgetreden, ook met eigen muziek en ik zou dat graag weer willen oppakken maar niet alleen :) vandaar mijn berichtje! Leuk als je contact opneemt! Ik woon zelf in Adam dus … meer »

Serena

Zanger/schrijver op zoek naar gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Zanger/schrijver op zoek naar gitaristMijn naam is Lenny, 32 jaar, uit Amsterdam. Ik ben een album aan het maken met een producer uit Nashville, en ik zoek in eerste instantie een gitarist en of ukelelespeler om mijn eigen werk mee te spelen (waarbij ik zing, ik speel niet). Ik zou willen beginnen met wat akoestische setjes in Nederland, en daarna verder groeien. Ik schrijf in het Engels en Nederlands. Hier is een voorbeeld, het is nog … meer »

Muzikantenbank user Lenny BrusseLenny Brusse

Gitarist zoekt band met eigen werk

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Ervaren gitarist (53) zoekt alternative/ pyschedelische/ Indie pop/rock band of muzikanten om eigen werk te spelen en/of te maken en daarmee op te treden. Favoriete muziek is veel, een greep: 60s/70s met modern sausje (Temples, King Gizzard, Wolfmother, UMO), alternative (Fontaines D.C., Thurston Moore), Excelsior- en Belgische pop/rock (dEUS, Flying Horseman) en ook een groove graag! (Fela Kuti, Talking … meer »

Steven D.

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Ik heb zo'n 30-40 jaar ervaring als drummer (en percussie), meestal in Rock- en Bluesbands, maar ook met Nederlandstalige pop, enz. Heb ervaring met optredens en studio-opnames. Ik zoek een band in de omgeving van Amsterdam/Monnickendam/Ijburg. Ik heb bredere belangstelling voor diverse muziekstijlen. Punk en Jazz wat minder. Ik kan bv 1x pw repeteren en een aantal optredens per jaar meedoen. Heb eigen … meer »

Muzikantenbank user Evert FerminEvert Fermin

Bassist voor coverband

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 177x bekeken

Bassist, 40jr, zoekt een leuke coverband in Amsterdam om regelmatig mee op te treden! M'n huidige band stopt ermee en ik heb geen zin om stil te zitten. Kwa muziek mag het alle kanten op als je er maar een goed feestje mee kan bouwen, top 40, pop, rock, disco, soul, funk, dance. Ik ben geen pro, maar de meeste populaire muziek pak ik snel op. Optreden is een must, liefst zo'n 1-3x per maand, dus … meer »

Ruud