Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer met veel ervaring opzoek naar een nieuw avontuur

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 73x bekeken

Als drummer van het huidige JASONWATERFALLS zoek ik een nieuwe uitdaging. Wie de band zoekt kan zien dat het gaat om ervaren muziekanten met de nodige podium/radio/festival ervaring. Het hoeft dan ook geen verassing zijn dat ik op zoek ben naar iets met een hoog niveau! Voor de rest ben ik eigenlijk niet zo kieskeurig en in veel stijlen thuis of klaar om in te groeien. Mijn voorkeur gaat uit naar … meer »

Kirill den Outer

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 229x bekeken

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.Ik ben Nicole. Een ervaren jazz, soul, en blues zangeres. Sinds kort woonachtig in Amsterdam en dus op zoek naar een ervaren band. Maar vooral gezellig! Onderstaand een link dan hebben jullie een beetje een idee qua stem. Maar hopelijk kunnen we eens een keer lekker gaan jammen en muziek delen ❤️ lieve groet nicole https://youtu.be/FvqFk7Ie7Lc

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 216x bekeken

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producerHallo Allemaal, Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw onafhankelijk platenlabel Pistex Records. Pistex heeft een nieuwe visie voor een nieuw onafhankelijk platenlabel met indie-spirt met een groot labelbereik. Pistex wil kwaliteitsmuziek uitbrengen met modern popgeluid. Werk samen met een groep artiesten, songwriters en producers om gezamenlijk nieuwe popsongs te ontwikkelen en te produceren … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid