Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groove Provider

DJ zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 53x bekeken

Hard funk meets Afro beat to House/Big Beat and way more within' the dynamics of a full show. Available for both clubs and private event, The Groover will bring your party to life... D.j set with explosive live percussions, for bookings get in touch! https://www.youtube.com/channel/UCjplxjD_ac1cydp_ZQhG9UA https://soundcloud.com/thegr00ver

Muzikantenbank user DMDM

Producer/Geluidstechnicus zoekt nieuwe Samenwerkingen

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 66x bekeken

Hey Goededag, mijn naam is Martijn de Groot ik ben vooraf docent geweest op het gebied van geluidstechniek en werk al in de sector 10 jaar. Ik ben momenteel op zoek naar muzikanten die interesse hebben om verder te werken aan producties. Ik heb momenteel studio mogelijkheden in zowel Schiedam (nabij Rotterdam) en Amsterdam-West. Het gaat hier niet om een gratis samenwerking dit moet een … meer »

Muzikantenbank user Martijn De GrootMartijn De Groot

Singer/songwriter zoekt band (indie/rock)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 97x bekeken

Ik ben op zoek naar een bandje van mensen rond de 18-25 jaar in de regio van Amsterdam. Zelf schrijf en zing ik veel eigen liedjes. Ik wil hier graag een nieuw leven aan geven door middel van een band en ook omdat het mij natuurlijk ook gewoon een leuke ervaring lijkt om samen muziek te maken. Ik ben totaal niet genre gebonden, maar zelf luister ik wel veel naar indie/rock en alternatieve muziek. … meer »

Muzikantenbank user Nevin SmitNevin Smit

Gevorderd gitarist zoekt band/projekten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Hi, Mijn naam is Frank > ik speel gitaar van Jazz-standards tot soul,blues,latin ,disko,dance,fusion,funk ,reggea,eigen werk/rock/metal und so weiter. lees noten en chords...geen broodspeler wel pro Ibv gear-vervoer-ervaring Bij interesse graag even bellen aub dus ... dank, Mvg Frankgitaar:06-36459783

Frankgitaar

Geluidstechnicus met eigen installatie zoekt bands in Amsterdam

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 103x bekeken

Hallo, Ik heb een paar jaar geleden een mooie PA gekocht voor onze eigen band. Helaas wordt deze set veel te weinig gebruik. Ik wil daarom aanbieden om het geluid te verzorgen voor bands in de regio Amsterdam. Het is niet mijn beroep (maar een grote passie) waardoor ik niet altijd beschikbaar ben maar daarentegen ook niet duur :) Iemand op zoek naar een technicus incl set, laat maar weten. Ik heb … meer »

Rogier

Drummer wilt samen spelen

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 97x bekeken

Drummer wilt samen spelenHoi, ik ben Casper, 33 jaar en speel graag met andere muzikanten samen. Op regelmatige basis samen oefenen, spelen en lol maken. Voorstellingen, of een hele band, hoeven van mij (nog) niet. Gewoon samen spelen met enige regelmaat. Hopelijk tot snel!

Muzikantenbank user Casper StubbéCasper Stubbé

Bassist zoekt band in Amsterdam

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Ik, 50+, ben al jaren bassist bij de Gieser Wildemannen - pretpunk - zie www.gieserwildemannen.nl - maar die band staat een beetje stil de laatste tijd... Ik wil graag wat herrie maken en lol hebben. Daarom op zoek naar band in Amsterdam: (punk)rock, covers/eigen muziek, allemaal ok. Ik speel graag stevige, snelle muziek. Simpel, geen funk/slapping/picking etc. Gewoon met een plectrum.

Muzikantenbank user Stefan VosStefan Vos