Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt bestaande band, genre 60/70 of Blues.

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 95x bekeken

Drummer zoekt bestaande band, genre 60/70 of Blues.Aloha, ik drummer 65+ zoek een band met 60/70 of Bluesrepertoire. Sla al ruim 50 jaar de stokjes. Heb 10 jaar in de Catfish Bluesband gespeeld met Jur Scherpenzeel van de Maloe Melo. Daarna nog 15 jaar in de Zaanse sixtiesband Old Stuff, momenteel speel ik nog in een bluesbandje maar daar stop ik eind van het jaar mee. Misschien komt er nog iets op mijn pad.

Muzikantenbank user Hessel ZijlmaHessel Zijlma

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 103x bekeken

Hey Muzikanten, Ik ben madelon (27) en ik ben op zoek naar een band!! Inmiddels al een aantal jaren actief geweest in verschillende bandjes, tijd voor iets nieuws!! Tot nu de meeste ervaring in de pop-rock cover scene, maar sta open voor nieuwe projecten! Wat zoek ik: - Een band waar de ‘klik’ goed mee is. - Plezier staat voorop - Zoveel mogelijk optreden! - Een band die een goed … meer »

Maddie

ZANGER (pop/soul/hiphop) ZOEKT producer/combo/band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 126x bekeken

ZANGER (pop/soul/hiphop) ZOEKT producer/combo/band.Hallo, Ik ben opzoek naar een producer/muzikanten die met mij samen willen werken aan mijn eigen geschreven nummers. Ik heb schetsen van eigen nummers en ben opzoek naar muzikanten die ze met mij willen gaan arrangeren tot een eindproduct. Ook wil ik graag meer optredens, backing vocals en studiowerk gaan doen. Dus heb je zelf een track liggen en zoek je een zanger om die in te zingen? Of wil je … meer »

Niels Bijlsma

Gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 99x bekeken

Gitarist zoekt bandledenIk ben een muziekliefhebber van 28 jaar (per 2 januari 29) die graag zijn gitaar weer wil oppakken. Omdat samenspelen veel leuker is dan solo ben ik op zoek naar medemuzikanten die het tof vinden om te jammen. Wie weet komt er nog een band uit rollen. Ik ben trouwens niet per se op zoek naar een gitarist. Zolang je een instrument speelt (zanger/zangeres ook welkom) ben je van harte welkom. Dingen … meer »

Muzikantenbank user Zed SamZed Sam

Acoustic duo

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 137x bekeken

Hallo allemaal! Ik vind het ontzettend leuk om te zingen en ik wil hier eigenlijk meer mee gaan doen! Wat mij onwijs tof lijkt is om bv huiskamer optredens te geveb of om bv in cafeetjes op te treden! Ik houd zelf vooral van acoustische pop nummers. Ik speel een beetje gitaar maar ik ben geen pro! Ik ben daarom opzoek naar een gitarist tussen de 23-32 die in de buurt woon van Leiden-Amsterdam woont … meer »

Muzikantenbank user Serena van der GeestSerena van der Geest