Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 76x bekeken

Zeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik speel graag jazz, wereldmuziek, latin, pop en folk, en ik kan geplukt en gestreken spelen. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass

Pianist zoekt mensen om muziek mee te maken

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 116x bekeken

Pianist zoekt mensen om muziek mee te makenHallo allemaal, ik zoek mensen om muziek mee te maken! Ik speel piano, voornamelijk klassiek, maar ik sta open voor andere genres. Ik kan niet zo goed improviseren, dus ik zou graag samen iets willen uitzoeken wat we dan gaan instuderen. Welk instrument jij/jullie spelen maakt me niet zo uit, dat kan ook piano zijn, of viool of zang of iets anders!

Muzikantenbank user Floor van Wulfften PaltheFloor van Wulfften Palthe

Singersongwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

ik schrijf dus zelf songs (Engels-, Nederlands- en Franstalig) en zoek iemand die ook schrijft ter inspiratie en stimulatie van elkaar, of (een) andere muzikant(en) waarmee ik de nummers kan uitwerken en performen. Ik zing en speel redelijk gitaar in de stijlen folk, funk, rock en mellow. Je kunt mij bellen op 06 5117 5197 of mailen naar ericdros at xs4all.nl

Eric Dros

Zangeres zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Hi All, Mijn naam is Rosa-Lin Meijer, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd muziek te maken en af en toe op te treden. Zelf zing ik graag pop, folk, een beetje jazz, maar ik sta open voor van alles. Het lijkt me leuk om samen met nog een zangeres/zanger de lead en backing vocals af te wisselen. Zit jij in een band en zoek je nog een … meer »

Muzikantenbank user Rosa-Lin MeijerRosa-Lin Meijer

Drummer looking for a band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 117x bekeken

Drummer looking for a bandHi folks, I am a drummer looking for a math-rock or post-rock or stoner or doom or post-hardcore or grunge band, or a nice combination of two or more of these genres. -- I have been drumming for 15 years with a lot of experience in both live and studio, different genres (nu-metal/crossover/alt-rock/math-rock), in bands like: https://myspeakingshoes.bandcamp.com/ https://youtu.be/oK9izXCkwjc?list=PLQhiA974rO8UWogx15lAAIeDS0U1b7kLC https://soundcloud.com/alceband https://www.youtube.com/watch?v=9KuU2TAxj9E https://www.instagram.com/p/BizuTsihDqd/ -- In … meer »

Muzikantenbank user Luca FiandriLuca Fiandri

Drummer nodig voor studio opnames?

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 131x bekeken

Drummer nodig voor studio opnames?Hallo allemaal, Mijn naam is Jelle Huiberts en ik speel momenteel bij Jeangu Macrooy en KOVACS. De laatste tijd speel ik vooral live maar heb veel zin om weer meer opnamesessies te doen. Ik heb een studio in Amsterdam en heb een collectie aan drums, bekkens en microfoons. Ik heb jazzdrums gestudeerd in Amsterdam en speel vooral pop, soul, singer/songwriter en alles met electronische invloeden. … meer »

Muzikantenbank user Jelle HuibertsJelle Huiberts

Baritonsaxofoniste zoekt (big)band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Baritonsaxofoniste zoekt (big)bandHet liefst speel ik in een soulband met een strakke blazerssectie. Misschien zelfs wel achter een tafeltje. Ik vind Scott Bradlee's Post Modern Jukebox en de Dap Kings echt geweldig. Ik lees noten, heb ervaring in een bigband (o.l.v. Frans Cornelissen),een soulband (Midnight Teasers) en speel momenteel bij de harmonie (Crescendo Noordwijk). Mijn goede voornemen voor 2019 is weer aan te sluiten bij … meer »

Muzikantenbank user Mirjam RuttenMirjam Rutten