Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederlandse reggae band

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Ik zanger Erwin Klee met veel ervaring ben op zoek naar jullie. Ik heb veel stijlen gezongen, maar ik vind de reggae te gek. Doe maar was al een van mijn favorieten, het lijkt me leuk eigen nummers te gaan spelen in deze stijl. Uit een vorige band is een percussionist over gebleven, hij drumt ook reggae, ik zoek een gitarist, bassist en toetsenist. Ervaring is een must , en een professionele instelling, … meer »

Muzikantenbank user erwin kleeerwin klee

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 207x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent

Ervaren drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 178x bekeken

Hallo muzikanten , ik drummer 60+ zoek een nieuwe uitdaging. Hoewel mijn roots in de blues hoek liggen ben ik breed georiënteerd. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band waarbij de intenties na deze corona periode weer op de bühne zijn gericht en niet in de repetitie ruimtes. Ik ben in het bezit van eigen apparatuur ( Ludwig akoestisch / Roland TD11 sound modules / 16 kanaals PA + monitoren. Door … meer »

Fred Huissen

Drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

Drummer zoekt BandHoi iedereen Mijn naam is Marnix en ik maak speel al in een band maar ik wil een 2de band hebben door me passie voor drummen en muziek maken kan ik altijd tijd maken voor een 2de project Ben 33 ik speel al een geruime tijd Ik heb een brede smaak maar geef qua muziek maken toch meer de voorkeur aan Alternatieve rock Indie rock Rock en pop Weezer Surfer blood Kings of leon Foo fighters … meer »

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 221x bekeken

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in AmsterdamIn Amsterdam heb je als band nauwelijks mogelijkheden als band op te treden vanwege de geluidsregels. Echter in een kleine, "unplugged" / akoestische setting zou je (ex COVID) in principe overal kunnen spelen. Graag zou ik daarom in contact komen met een bassist om een mooie set in te studeren van herfstige, akoestische rock covers. Ik heb dit eenmalig al eens eerder gedaan en de feedback was top … meer »

Raul Tellegen

Bassist zkt muzikanten Amsterdam: Crumb, Mac Demarco, khruangbin, yellow days

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Hey, 38 jarige bassist uit Amsterdam is op zoek naar een paar gelijkgestemde mensen om bij voorkeur eigen muziek te gaan maken. Heb in verschillende bands gespeeld, en toen weer een tijdje minder. De grote liefde voor muziek blijft dus zoek een paar relaxte mensen om een fijne muzikale vibe/sound met elkaar te creëren. (muzikale) klik is belangrijker dan niveau, maar ik ben geen beginner of prof. … meer »

Tom

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 371x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meesten mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer