Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nu of nooit

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Nu of nooitWant ik ben 68 zang gitaar (voorbij het begin, maar niet veel verder) zoek leeftijdgenoten om mee te jammen maar ook repertoire mee op te bouwen optreden moet uitzonderlijk zijn en een feestje sms 0636498537

Muzikantenbank user Paul GieskePaul Gieske

Ervaren bassist zoekt Neo - Soul / R&B / Funk project

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 72x bekeken

Hey! Ik ben Mark, bassist, 30 jaar uit Hillegom. Ik zoek een band of muzikanten om hele vette grooves mee neer te zetten, omgeving Haarlem/Amsterdam. Stijl: Funk, R&B, Neo-Soul etc. Voorkeur gaat uit naar eigen werk, eventueel aangevuld met een aantal covers. Ik heb ruim live- en studio ervaring en beheers techniek en theorie beide goed. Gear is op orde en ook in bezit van eigen vervoer. Enkele invloeden: … meer »

Muzikantenbank user Mark AartsMark Aarts

GEZOCHT: Pianist en/of gitarist omgeving Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Hoi! Ik ben Emma (22, Haarlem) en ik ben op zoek naar een pianist(e) en/of gitarist(e) om mij te begeleiden. Het is fijn als je ervaring hebt, en maximumleeftijd is eind 20. Het gaat voornamelijk om covers. Qua stijl valt te denken aan Eva Cassidy, Joni Mitchell, Ane Brun.. Maar ook nieuwer repertoire zoals Valerie van Amy Winehouse of Ed Sheeran nummers. Graag werk ik naar een volledige setlist … meer »

Emma

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees

Opnames maken?

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Opnames maken?Wil je met je band -een snelle oefenruimte opname maken om te analyseren wat werkt en wat niet? -wil je een live optreden opnemen? -wil je een opname maken die je kunt gebruiken om je band te promoten? Ervaren geluidsman (tevens zelf muzikant) met opname spullen (digitaal) komt in jouw vertrouwde oefenruimte, of live locatie, op bezoek om op te nemen. Ik kan het opnemen, mixen, produceren, … meer »

Muzikantenbank user martijndelahayemartijndelahaye